Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι νέο μέλος και παίρνω πρώτη φορά μέρος σε συζήτηση. Μ' ενδιαφέρει και εμένα το θέμα αυτό. Έχω ένα αγοράκι 3.5 χρονών και ένα ακόμη 15 μηνών και ενδιαφέρομαι για παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη που να δέχεται και να ανταποκρίνεται βέβαια στις απαιτήσεις και των δύο αυτών ηλικιών.

Έχετε κάτι να μου προτείνετε;:lol:

Για ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι κυρίως??? Μπορώ να σου συστήσω για Ανατολ. Θεσ/νίκη...καλή επιτυχία στην ανεύρεση...τα αγγελούδια μας αξίζουν το καλλίτερο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 322
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρεφονηπιακός σταθμός Πολύχρωμο http://www.polyhromo.gr κάντε τον κόπο να τον επισκεφθείτε...Δροσιά - Θέρμης, τηλ.23130-21700 κα Μεϊμάρη Άννα (διευθύντρια)

Ότι πιο ιδανικό για τα παιδιά μας...αξίζουν το καλλίτερο!!!

Κορίτσια στο μπλε μπαλόνι έκανε την πρακτική της μία κοπέλα από την σχολή μου και με είχε πει τα καλύτερα σας τον συνιστώ λοιπόν, γιατί μου το έχει πει βρεφοκόμος που ηταν μεσα και δουλευε, οπότε κάτι ξέρει παραπάνω!!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Η μέριμνα του παιδιού είναι καλή. Πήγε η κόρη μου και είμαι σχετικά ικανοποιημένη. Το σχετικά το εννοώ από την άποψη ότι ο προηγούμενος σταθμός που πήγαινε η μικρή μου ήταν πιο προσωπικός και φιλικός κάτι που μου ταιριάζει πιο πολύ αλλά η μέριμνα κάνει πάρα πολύ καλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και γενικά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα δεδομένου ότι πήγαμε και στα μέσα της χρονιάς.

fly017pb___.png

• 2 εβδομάδες μετά...
καλησπερα σε όλους! εχω γραψει τον μικρουλη μου -27 μηνων- στον δημοτικο παιδικο σταθμο "Μεγα Αλεξανδρο" στην Ανω Τουμπα Θεσσαλονικης και θελω να ξερω αν καποια απο εσας γνωριζει αν ειναι καλος.

Θελουμε να ξεκινησουμε την επομενη εβδομαδα....

Εχω ακουσει καποια πραγματα και θελω να βεβαιωθω....

Help![/Q

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 'ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ'

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ (21 ΜΗΝΩΝ) ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ

lIvbp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους τούς γονείς ,είμαι νέος στο φόρουμ και ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι , μένω ΠΕΡΑΙΑ και ψάχνω για παιδικό σταθμό

σωστό και όχι πυλωτή και υπόγεια , μέχρι τώρα έχω δει τρεις στην περιοχή μας

ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗΣ-- ΣΥΝΝΕΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ

Οι δυο πιο παλιοί και ο τελευταίως νέος μου άρεσαν και οι τρεις .

Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε πάνω σε αυτούς τους τρεις ευχαρίστως

:confused::confused::confused:

• 3 months later...

καλησπέρα σε όλους, είμαι νέα στο parents και καινούργια μαμά επίσης μιας και βρίσκομαι στο πρώτο μου παιδάκι. Ψάχνω έναν σταθμό στην Ανατολική Θεσσαλονίκη που να λειτουργεί απογεύματα. Εντόπισα το "κοπερτί" όμως θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε και κάποιον άλλον...ιδανικά θα ήταν κάπου στην εξοχή (ελαιώνες, Πανόραμα, Θέρμη ακόμη και προς την Καρδία). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 1 month later...

Εγω στελνω τα παιδια μου στο Βρεφονηπιακο σταθμο Καραμελιτσα ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Παιζουν πολυ τα παιδια στο κηπο αυτο για μενα ειναι πολυ βασικο.Επιστρεφουν χαρουμενα και χαμογελαστα στο σπιτι.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

flip λες την Καραμελίτσα στην Πλαστήρα;;; Χαριλάου με Πυλαία, εκεί;

Πες μου λίγο λεπτομέρειες αν θέλεις (τιμή, ωράριο, λεωφορείο;) γιατί μ' ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ. :)

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα είμαι καινούργια στην παρέα σας και θέλω την βοήθεια σας για δυο παιδικούς σταθμούς που έμαθα.Πιγκουίνοι (κήπο του καλού)και Μπουμπουκάκια (Πανόραμα)

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ flip, κι ας το είδα καθυστερημένα! :D

Πολύ πιθανόν να το κοιτάξω, γιατί ένα άλλο (baby Συννεφούλα) που με βόλευε, γιατί ήταν κοντά, τελικά δεν μου γέμισε το μάτι, είναι μικρό σαν χώρος και μου την έσπασε και η ιδιοκτήτρια :).

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημέρα και απο εμένα. Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια απο διαφορετικούς γονείς, αλλά και απο παιδαγωγό που δουλευει εκεί για το "σχολείο της φύσης" για όποια μανουλα ενδιαφέρεται, αλλά δυστυχώς τα διδακτρα είναι απλησίαστα για εμάς.

Ηθελα να ρωτήσω αν έχει καμιά εντυπώσεις θετικές ή αρνητικές για τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς "Υψηλάντου", αλλά και "τριών ιεραρχών" του δήμου Θεσ/νικης, όπως επίσης και για τον ιδιωτικό "καραμελοχώρα στ' ανατολικά". Πηγα χθες και μου άρεσε αρκετά, όπως επίσης μου άρεσε το γεγονός ότι με πήγαν και είδα απροειδοποιήτα όλους τους χώρους.

pECmp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ....ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ!!!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΓΚΟΥΪΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ???ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΙΔΙΩΣ Η ΑΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΛΙΓΟ ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΑΓΓΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΦΟΥΛΑ ΕΦΥΓΑ ΚΑΠΩς ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ...ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ BABY ΣΥΝΝΕΦΟΥΛΑ, ΙΣΩΣ ΕΙΔΑ ΑΛΛΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΝΤΩς ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ...THANKS ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Η Καραμελίτσα δεν έχει θέσεις για την επόμενη χρονιά, έτσι μου είπε προχθές :(.

Στους Πιγκουίνους πήγα σήμερα. Πολύ συμπαθητική η ιδιοκτήτρια, ανεκτός ο χώρος, καθαρός, προσφέρει και πρωινό και η τιμή είναι πολύ καλή.

Μάλλον θα την προτιμήσω.

Για Αγκαλίτσες δεν ξέρω, είχα σκοπό να ρωτήσω, αλλά δεν πρόλαβα.

SOFIA γειτονιά είμαστε :).

ΑΧ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΙ ΚΑΛΑ!!!ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΝΤΑ.ΠΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ? ΑΓΟΡΑΚΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΓΚΟΥΪΝΟΥΣ.

ΑΧ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΙ ΚΑΛΑ!!!ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΝΤΑ.ΠΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ? ΑΓΟΡΑΚΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΓΚΟΥΪΝΟΥΣ.

Εγώ Μαρτίου κοντά κοριτσάκι. Οι Πιγκουίνοι -σχετικά- με βολεύουν.

Αγοράκι έχω, όπως βλέπεις και κάτω στην υπογραφή, 15 μηνών. Εσύ;

Κοντά σ' εσένα είναι κι ο Παραμυθένιος Κόσμος, κοντά στα σχολεία που είναι δίπλα στο γήπεδο, σε μια κάθετη στην Παπαναστασίου.

Εκεί έχω αύριο ραντεβού, να μου φύγει και η περιέργεια.

MAESTRIA ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ!!!!ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ, ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ?ΑΝ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!!ΧΑ!ΠΟΥ ΛΕΣ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΗΤΑΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΩΡΑΡΙΟΥ, ΑΝ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.ΣΤΟΥΣ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΙΣΩΣ ΠΑΩ ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΒΟΛΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΑΝ ΚΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ.ΑΚΟΥΣΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΨΙΛΟΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ, ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ''ΚΑΠΩΣ''...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ Ή ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Στον "Παραμυθένιο κόσμο" έχουνε ωραίους χώρους, αλλά καθόλου αυλή ρε συ! Αυτό με χαλάει, μ' αρέσει να είναι κι έξω λίγη ώρα ο μικρός. Όντως τ' ότι είναι μέχρι τις 4 μόνο δεν είναι βολικό.

Οι Πιγκουίνοι είναι μέχρι τις 6, οπότε μάλλον θα σε βολέψει.

Εγώ δεν ψάχνω άλλο, κουράστηκα και νομίζω ότι κατέληξα.

Εσύ τι έχεις;

Αρσενικό!!!τον δεύτερο άντρα της ζωής μου το νεότερο γιατί ο πρώτος μου ωρίμασε...χα!μπράβο που κατέληξες, πού αν επιτρέπεται?εγώ ακόμη στο ψάξιμο, τελικά ίσως μπερδεύτηκα παραπάνω αν κι από το forum βοηθήθηκα αρκετά να ναι καλά όλες!πάντως ανατολικά υπάρχουν πολλές επιλογές από σταθμούς και μου φαίνεται ότι δεν κάνουν αμαν για νέα παιδιά ή έτσι δείχνουν ίσως για να το παίζουν άνετες, δεν ξέρω.και καλά ότι είναι πλήρεις...τόσο υπεράνω χρημάτων.

Αρσενικό!!!τον δεύτερο άντρα της ζωής μου το νεότερο γιατί ο πρώτος μου ωρίμασε...χα!μπράβο που κατέληξες, πού αν επιτρέπεται?εγώ ακόμη στο ψάξιμο, τελικά ίσως μπερδεύτηκα παραπάνω αν κι από το forum βοηθήθηκα αρκετά να ναι καλά όλες!πάντως ανατολικά υπάρχουν πολλές επιλογές από σταθμούς και μου φαίνεται ότι δεν κάνουν αμαν για νέα παιδιά ή έτσι δείχνουν ίσως για να το παίζουν άνετες, δεν ξέρω.και καλά ότι είναι πλήρεις...τόσο υπεράνω χρημάτων.

Για τους Πιγκουίνους λέω και θα κάνω αίτηση και στους Δημοτικούς, αλλά εκεί δύσκολα παίρνουν, γιατί είναι πολύς κόσμος!

Εντάξει, θέλει λίγο ψάξιμο, αλλά και το πολύ ψείρισμα σε μπερδεύει :?.

Ναι, το παίζουν υπεράνω. Γενικώς ΟΛΟΙ στ' ανατολικά το παίζουν υπεράνω :cool:.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...