Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

danae, σ΄ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες αν και έχω σχεδόν καταλήξει στον συγκεκριμένο παιδικό, περισσότερο κρίνοντας από την καλή εντύπωση που μου έδωσαν οι δασκάλες, βέβαια κι αυτό είναι αβέβαιο και θα φανεί στην πορεία -με όλα αυτά που βλέπουμε -ευχαριστώ πάντως (αυτό με τα στρωματάκια με προβληματίζει--θα πάω να τα ξαναδώ--είσαι σίγουρη;)

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 322
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Serba, ίσως και να κάνω λάθος για τα στρωματάκια. Δεν επιμένω γιατί όπως σου είπα δεν έλεγξα πολύ καλά το χώρο. Τσέκαρέ το η ίδια.

Serba,

χθες πηγα στο Villa Baby να το δω κι εγω, γιατι γραφτηκε και η ανηψια μου εκει φετος και ελεγα μηπως στειλω και τον γιο μου, αλλα δεν μου αρεσε: 1ον: το δωματιο για τα παιδακια 2 χρονων που ειναι πανω και ειναι πολυ μικρο, 2ον: οτι πανω ειναι τα μικρα και πρεπει να κατεβαινουν την σκαλα που ειναι σχετικα αποτομη και 3ον: οτι το φαγητο το μαγειρευει η μαμα του ιδιοκτητη που ειναι ο οδηγος (η οποια επισης φυλαει και τα παιδακια μαζι με τις δασκαλες).

Κατα τα αλλα ο κηπος ειναι καλος αλλα χθες μου ειπαν οτι απο τωρα και πέρα δεν θα τα βγαζουν και πολυ εξω γιατι αλλαζει ο καιρος, το καλοκαιρι λεει τα ειχαν αρκετη ωρα στην αυλη. Ειναι γενικα φιλικοι και εξυπηρετικοι γιατι ειναι οικογενειακη επιχειρηση αλλα δεν μου εδωσαν την εντυπωση επαγγελματιων.

Ισως να κανω λαθος γιατι πηγα στις 6.00 που ειχαν μεινει καμια 15αρια παιδακια (τα τελευταια) και τα κοιτουσε ολα μαζι μια κοπελιτσα με την γιαγια.

.png

.png

Καλημέρα κορίτσια,

Παρακολουθώ το θέμα εδώ και μερικές μέρες διότι ψάχνω και εγώ βρεφονηπιακό για την κορούλα μου (14 μηνών). Έχω επισκεφθεί πάνω από 20 σταθμούς στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Θέρμη, Καλαμαριά, Πανόραμα).

Δυστυχώς πολύ λίγοι είναι αυτοί που θα μπορούσα να εμπιστευτώ το αγγελούδι μου και πάλι με κάποιες επιφυλάξεις! Έχω διαβάσει και σε άλλα post για το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ (δυστυχώς δέχεται παιδάκια άνω των 2 ετών). Οι εγκαταστάσεις του είναι πραγματικά ξεχωριστές. Όμως, αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι υπάρχει μόνο μία παιδαγωγός για 25 παιδάκια :!: και κάποια κοπέλα ως βοηθητικό προσωπικό. Πως μπορεί μία μόνο κοπέλα να προσέξει - απασχολήσει 25 παιδάκια? Κάθε πότε θα υπάρχει βοηθητικό προσωπικό? Τί επίπεδο γνώσεων όσον αφορά την ενασχόληση με παιδιά έχει το βοηθητικό προσωπικό?Θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος σταθμός σε θαμπώνει με τις ωραίες εγκαταστάσεις του και κάπου ίσως χάνουμε την ουσία.

Όσον αφορά στο VILLA BABY τον απέρριψα λόγω της κοντινής του απόστασης από τον τεράστιο πυλώνα της ΔΕΗ που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων (εντός του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ :!: ). Είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η ελάχιστη ασφαλής απόσταση από πυλώνες της ΔΕΗ είναι τα 1000 μέτρα (άλλες μελέτες μιλούν για 4000 μέτρα). Εγώ πάντως σε καμία περίπτωση δε θα πήγαινα την κόρη μου σε κάποιο τέτοιο σταθμό, ακόμη και αν με πλήρωναν :!: Απορώ μάλιστα με τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ (πληροφοριακά επειδή κυκλοφορούν φήμες ότι ο πυλώνας είναι εκτός λειτουργίας, απευθύνθηκα στη ΔΕΗ και μου είπαν ότι λειτουργεί κανονικά και μάλιστα με υψηλά φορτία, δηλαδή, ο καρκίνο προσωποποιημένος :shock: ).

Ένας βρεφονηπιακός σταθμός που μου έκανε εντύπωση είναι Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ στη Δροσιά Θέρμης. Στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικού τύπου κτίριο, με πολύ ωραίους προαύλιους χώρους και καλούς εσωτερικούς (η κουζίνα μου φάνηκε ότι μύριζε λίγο - κορίτσια είμαι πολύ απαιτητική). Όλα πήγαιναν πολύ καλά ώσπου προς το τέλος της συζήτησης ρώτησα την Διευθύντρια για το αν θα μπορούσα να γνωρίσω πριν την εγγραφή τη νηπιαγωγό που θα έχει η κορούλα μου. Ενώ θεωρούσα ότι η απάντηση της σαφώς θετική, αυτή αρνήθηκε λέγοντας ότι κάτι τέτοιο την προσβάλει διότι αυτή έχει επιλέξει με πολύ αυστηρά κριτήρια όλο το προσωπικό της και επίσης λέγοντας ότι εγώ δε θα μπορούσα μέσα στο σύντομο διάστημα της επαφής μαζί της να την κρίνω αντικειμενικά. Αρχικά ξαφνιάστηκα και προσπάθησα αφενός να της δώσω να καταλάβει ότι σαφώς δεν ήθελα να την προσβάλω, αφετέρου, ότι εγώ χωρίς να τη γνωρίζω θα πρέπει να της εμπιστευτώ ότι πολυτιμότερο έχω. Δυστυχώς συνέχισε να αρνείται πεισματικά χωρίς να καταφέρει να κρύψει την οργή της αφήνοντας έκπληκτους εμένα και το σύζυγό μου. Κρίμα, γιατί μας βόλευε αρκετά και ως τοποθεσία και όσον αφορά στο ωράριο λειτουργία του.

Για να μην κάνω όμως μόνο δυσμενή σχόλια θα πρέπει να πω ότι μας άρεσαν (και μάλλον θα καταλήξουμε) το ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΤΛΕΡΙΑΝΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και το ΖΟΟ CLUB. Και οι δύο έχουν καλούς χώρους (ο 1ος καλύτερους εσωτερικούς, ο 2ος καλύτερους εξωτερικούς). Το κυριότερο όμως είναι ότι φαίνεται να εστιάζουν στο παιδί. Για τη ΜΟΝΤΕΣΟΡΙΑΝΗ δεν έχω άποψη διότι δέχεται παιδάκια πάνω από 2 ετών.

Θα χαρώ πολύ να μάθω αν κάποια από εσάς έχει επισκεφθεί ή έχει ακούσει κάτι για την ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ καθώς και οποιοδήποτε σχόλιο. Τέλος, αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για αξιόλογο βρεφονηπιακό σταθμό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

Γεια σας γλυκές και ανήσυχες μανούλες,

πραγματικά δύσκολη η επιλογή και τα κριτήρια του καθένα διαφορετικά, όμως αυτό που θέλουμε όλοι είναι το καλύτερο για τα παιδιά μας, γι΄αυτό και είμαστε δικαιολογημένες για τις απαιτήσεις μας.

Stratoulis, σε σχέση με το Villa baby, έχεις δίκιο για το ότι τα μικρά είναι στον επάνω χώρο, επειδή όμως τα παιδιά μου είναι 3 ετών και είναι κάτω, δεν έδωσα σημασία για το πού είναι τα μικρότερα,

για το θέμα του φαγητού, δεν με ενοχλεί καθόλου που μαγειρεύει η μαμά-κάθε άλλο, μάλιστα με ευχαριστεί που το φαγητό είναι σπιτικό και καλομαγειρεμένο-εγώ δεν μαγειρεύω και τόσο καλά! (για μένα μιλώντας πάντα,το θεωρώ υπερβολή).

Επίσης, στις 18:00 που πήγες,είχαν φύγει όλες οι δασκάλες και μένει μία για φύλαξη, υποθέτω, αφού δεν έμεινα ποτέ τόσο αργά και ελπίζω να μην χρειαστεί να μείνουν και τα παιδιά,

jolie, ως προς την Λίμνη των κύκνων, την απέρριψα χωρίς να έχω πάει ποτέ, μόνο από το πρώτο τηλεφώνημα που έκανα και μίλησα με την υπεύθυνη ή ιδιοκτήτρια-δεν ξέρω τι ήταν-και από τον τρόπο της, που ενώ ήταν ευγενική,είχε έναν αυταρχικό τόνο που το ένστικτό μου αντέδρασε!

Μπορεί να κάνω λάθος, γιατί δεν έχω άλλα στοιχεία, όμως ακούω το ένστικτό μου!

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Στην Αντλεριάνη πηγαίνει κολλητή μου φίλη την κορούλα της από 14 μηνών (τώρα είναι 3) και είναι πολύ ευχαριστημένη.

Επίσης καλό είναι όταν αναφερόμαστε σε κάποιο παιδικό σταθμό για οποιοδήποτε λόγο να μην γράφουμε "απορώ με τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους εκεί".

Για να επιλέξουν το σταθμό σίγουρα θα είχαν τους λόγους τους.

Γνώμη μου πάντα

ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.. ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Αν δεν πεφτει μακρια για σας εχει και ενα πολυ καλο στον τριλοφο. Λεγεται το "σχολειο της φυσης". Δεν μιλαω απο προσωπικη εμπειρια αλλα απο φιλες που ειναι κατευχαριστημενες.

Serba, πρέπει να έχεις πολύ ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο! Εμένα πάντως στο τηλέφωνο δε μου έδειξε κάτι. Μου τα έδειξε όλα στη επίσκεψη μου στο χώρο της :o

th@lia, μήπως γνωρίζεις το τηλέφωνο του "Σχολείου της φύσης"? Θα πάω να τον δω και αυτόν έτσι για να φύγω από την περιέργεια και να μην έχω την υποψία ότι μπορεί να υπήρχε κάτι καλύτερο που δεν το επέλεξα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

γεια σας,

μόλις είδα το θέμα και μπορώ να πω ότι με βοηθήσατε.

Θα πάω να δω και εγώ κάποιους από τους σταθμούς που προτείνεται.

Είχα ανοίξει μάλιστα και εγώ ένα σχετικό θέμα http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8306

Τελικά πήγα και είδα το συγκεκριμένο σταθμό.

Μπορώ να πω ότι ήταν ο καλύτερος από θέμα χώρου από όλους όσους έχω επισκεφτεί.

Επίσης έμεινα ευχαριστημένη και από μια σύντομη συνάντηση που είχα με τους ιδιοκτήτες.

Το θέμα της διαδρομής μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Δύσκολος δρόμος για τα μωράκια 2 φορές τη μέρα. Το Χειμώνα άραγε τι γίνεται ?

:?

Φυσικά ακόμη δεν αποφασίσαμε.....

Μάλλον θα περάσει ο χρόνος και ακόμα θα ψάχνουμε και θα αγχωνόμαστε..

Δύσκολη απόφαση!!! :?

LENAV, υπάρχει και το Στρουμφοχωριό στον δρόμο Ν.Ρυσίου-Ταγαράδων

αν και δεν γνωρίζω τηλέφωνα, ούτε έχω άποψη, απ΄ότι ξέρω όμως το 90% των παιδιών είναι από Περαία και ίσως σε βολέψει-μια ενημερωτική επίσκεψη θα σε βοηθήσει πιστεύω

• 2 εβδομάδες μετά...

ΣΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΥΣΙ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ 270€ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΟΡΟΦΟ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΛ.ΤΟ ΕΧΩ!

• 4 months later...

Εντελώς ενημερωτικά, μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξαμε σε έναν εντελώς καινούριο βρεφονηπιακό σταθμό, το Πολύχρωμο. Βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης (Θεσσαλονίκη) και από την αρχή μας κέρδισε η συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας η οποία έχει αναλάβει και το τμήμα των βρεφών. Η μικρή μου πηγαίνει σχεδόν 2 μήνες και έχει ήδη προσαρμοστεί. Ευτυχώς, έχει λείψει μόνο 5 μέρες (στο σύνολο των 2 μηνών) λόγω ασθενειών. Γενικά πιστεύω ότι προσέχουν πάρα πολύ όλα τα παιδάκια.

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Εντελώς ενημερωτικά, μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξαμε σε έναν εντελώς καινούριο βρεφονηπιακό σταθμό, το Πολύχρωμο. Βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης (Θεσσαλονίκη) και από την αρχή μας κέρδισε η συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας η οποία έχει αναλάβει και το τμήμα των βρεφών. Η μικρή μου πηγαίνει σχεδόν 2 μήνες και έχει ήδη προσαρμοστεί. Ευτυχώς, έχει λείψει μόνο 5 μέρες (στο σύνολο των 2 μηνών) λόγω ασθενειών. Γενικά πιστεύω ότι προσέχουν πάρα πολύ όλα τα παιδάκια.

Καλημέρα Jolie, μένω στο Τριάδι και ψάχνω παιδικό σταθμό για την μικρή μου που είναι 3 ετών. Το Πολύχρωμο που λες δεν το ξέρω, πήρα τηλ στον ΟΤΕ και δεν το έχει καταχωρημένο. Μήπως μπορείς να μου πεις που βρίσκεται και πως είναι?

Επίσης θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει κάτι για την Λίμνη των Κύκνων

Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα IRMA. Το Πολύχρωμο βρίσκεται δίπλα στη Λίμνη των Κύκνων. Βρίσκεται στη Θέρμη. Το τηλ του σταθμού είναι το 2313021700. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δε θα πω όμως τίποτα περισσότερο για να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση.

Όσον αφορά στη Λίμνη των Κύκνων, θα σου πω τι συνέβη σε μένα. Όταν έψαχνα να βρω σταθμό για τη μικρή μου γύρισα όλους (στην κυριολεξία) τους σταθμούς της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και των σχετικών προαστίων. Πήγα λοιπόν και στη Λίμνη των Κύκνων. Οι εγκαταστάσεις του σταθμού (εσωτερικές και περιβάλλον χώρος) αυτού είναι πολύ καλές, ίσως οι καλύτερες από όλους τους σταθμούς. Όλα λοιπόν ήταν πολύ καλά μέχρι που συνάντησα την ιδιοκτήτρια. Η πρώτη αρνητική εντύπωση ήταν ότι ήταν πολύ δουλοπρεπής. Τέλος πάντων, είπα ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Η κουβέντα προχωρούσε καλό όμως όταν εγώ τη ρώτησα αν θα μπορούσα να γνωρίσω την/τις κοπέλα / κοπέλες που θα κρατούσαν τη μικρή μου δέχτηκα μια επίθεση άνευ προηγουμένου: γύρισε και μου είπε ότι την προσβάλλω και ότι δεν εμπιστεύομαι τις επιλογές της όσον αφορά την επιλογή του προσωπικού. Λες και την ήξερα και από χθες! Και δε σταματούσε να μου "επιτίθεται" φραστικά αδυνατώντας (ή τουλάχιστον έτσι δείχνοντας) να καταλάβει τις δικές μου "επιφυλάξεις" αφού πρόκειται για το αγγελούδι μου και θα ήθελα να είχα τουλάχιστον γνωρίσει και να έχω πει δύο κουβέντες με την κοπέλα που θα προσέχει το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής μου. Εννοείται φυσικά ότι όταν ρώτησα αν θα μπορούσα να πάω κάποια τυχαία ώρα να δω τη μικρή μου, η απάντηση ήταν αρνητική. Η συμπεριφορά αυτή ήταν που έκανε να απορρίψω τον σταθμό αυτό τελείως. Νομίζω ότι και κάποια άλλη κοπέλα από το site είχε εκφραστεί αρνητικά για τη Λίμνη των Κύκνων. Και αυτή δεν της είχε αρέσει η συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας. Κάνε μια αναζήτηση στο site και πιθανόν να βρεις το σχόλιο της.

Αν θελήσεις κάτι άλλο μη διστάσεις να ρωτήσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Εγω στελνω τον πιτσιρικα μου

στο παιδικο σταθμο Junior στη Δροσια θερμης!

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενη απο το χωρο

και πολυ ευχαριστημενη απο τις δασκαλες μας!!

Επισης μου αρεσει που κανουν πολυ συχνα εκπαιδευτικες εκδρομουλες!

Σημειωτεων οτι τον στελνω μεσω του προγραμματο της Εργατικης εστιας

και δε πληρωνω τιποτα!!!!

Ελπιζω να συνεχιστει το προγραμμα αυτο και του χρονου

ωστε να μπορεσω να τον ξαναστειλω στον ιδιο παιδικο!!!! :wink:

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Η αλήθεια είναι πως ρωτάω για την Λίμνη των Κύκνων, γιατί ενώ με βολεύει πολύ και η τοποθεσία και το ωράριο (και μένω και δουλεύω πολύ κοντά) άκουσα αρνητικά σχόλια και από άλλους εκτός του forum και δεν ήξερα τι να κάνω! Πολύ χαίρομαι που άνοιξε τόσο κοντά το Πολύχρωμο, θα πάω σίγουρα να το δω!

Στον Junior πήγα πέρισυ να ρωτήσω και έκλεινε νωρίς, όποτε δεν το έψαξα πιο πολύ!

Το πρόγραμμα της Εργατικής Εστίας δεν το γνωρίζω, πως γίνεται?

Κανεις τα χαρτια σου και δηλωνσεις καποιυς

παιδικους...ειναι μονο για εργαζομενες μητερες

και παιρνεις μορια

αν εισαι πολυτεκνη

αν εχεις

χαμηλη φορολογικη δηλωση

αν εισαι με συμβαση ορισμενου

ή με ημιαπασχοληση.

Βεβαια....ειναι συγκεκριμενος ο καιρος που κανεις τα χαρτια σου

εγω τα ειχα κανει περσι Αυγουστο μολις ειχε βγει το προγραμμα....

ειχα ακουσει οτι θα παιρνανε κι αλλα παιδακια μετα αλλα δε το παρακολουθησα αλλο....

Δε ξερψ δηλαδη αν στα μεσα της χρονιας μπορεις να μπεις μεσω

αυτου του προγραμματος...μπορεις να μαθεις ομως αν απυθυνθεις στην εργατικη εστια! :wink:

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Η αλήθεια είναι πως ρωτάω για την Λίμνη των Κύκνων, γιατί ενώ με βολεύει πολύ και η τοποθεσία και το ωράριο (και μένω και δουλεύω πολύ κοντά) άκουσα αρνητικά σχόλια και από άλλους εκτός του forum και δεν ήξερα τι να κάνω! Πολύ χαίρομαι που άνοιξε τόσο κοντά το Πολύχρωμο, θα πάω σίγουρα να το δω!

Στον Junior πήγα πέρισυ να ρωτήσω και έκλεινε νωρίς, όποτε δεν το έψαξα πιο πολύ!

Το πρόγραμμα της Εργατικής Εστίας δεν το γνωρίζω, πως γίνεται?

Καλημέρα.

Είμαι καινούρια στο forum & θα ήθελα να πω την δική μου γνώμη, έστω & καθυστερημένα.

Μένω Χαριλάου & στέλνω την κορούλα μου (έκλεισε τα 2 τον Νοέμβριο) στην Λίμνη των Κύκνων. Διάβασα & εγώ αυτά που έγραψαν άλλες μανούλες, & εφόσον το θέμα είναι υποκειμενικό, πρέπει να σας πω ότι είμαι πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένη από τον σταθμό.

Οσον αφορά τους χώρους, όσες το έχετε επισκεφθεί γνωρίζετε ότι είναι άρτιες.

Το γεγονός ότι έχουν από 7-8 παιδάκια η κάθε κοπέλα το θεώρησα πολύ θετικό από την αρχή, καθώς & το ότι τα τμήματα διαφορετικών ηλικιών, δεν συναντιούνται πουθενά (φαγητό, αυλή, ύπνος) είχε μεγάλη σημασία για μένα, γιατί όπου πολλά παιδάκια & πολλές ιώσεις & φόβος στο παιχνίδι από τα μεγαλύτερα στην τζουρίτσα μου που ξεκίνησε μικρούλα.

Να σημειώσω ότι η κόρη μου από τον Σεπτέμβριο έως τώρα έχει αρρωστήσει μόνο 2 φορές, αριθμός ρεκόρ απ'ότι λέει & ο παιδίατρος μας.

Επίσης, η γλώσσα έχει "λυθεί" εκπληκτικά & το τι έχει μάθει, μ'αφήνει & εμένα πολλές φορές έκπληκτη.

Είναι πολλά που μπορώ να πω, για το τι εντύπωση έχω από τον σταθμό μας, θα σταθώ όμως σε ένα & σταματήσω την πολυλογία μου. Κάθε πρωί η μικρή μου σηκώνεται με χαρά να την ετοιμάσω για να πάει "σολείο" όπως το λέει, & αυτό εμένα μου αρκεί...

Αποψή μου πάντα...!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Μετά από μία τρελή κούρσα αναζήτησης βρεφονηπιακού σταθμού (είχα κοιτάξει ήδη 12) ο Θεός μάλλον μας λυπήθηκε...Τελευταία στιγμή, αφού θα γύριζα στη δουλειά και δεν είχα πλέον τη χρονική άνεση, βρήκα τον καλύτερο και ιδανικότερο (για τα δικά μου δεδομένα και standards) βρεφονηπιακό σταθμό στην περιοχή της ανατολικής Θεσααλονίκης...το όνομα αυτού "Πολύχρωμο" στη Δροσιά-Θέρμης.

Κτιριακά ότι καλύτερο αφού είναι νεόκτιστο και με αποκλειστική χρήση σχολείου...με πανέμορφο κήπο γεμάτο γκαζόν στον οποίο ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να παίζουν τα παιδιά (είδαμε και κήπους καλλοπιστικούς μόνο)

...και σιγά σιγά ας μπούμε και μέσα...η ιδιοκτήτρια, μία πολύ γλυκιά, ευγενέστατη και ευσυνείδητη παιδαγωγός-νηπιαγωγός, η οποία λατρεύει τα παιδιά μας "περισσότερο" από τα δικά της!!! Οι υπόλοιπες παιδαγωγοί ευγενέστατες με πολύ δουλειά επάνω στα παιδιά...και αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα.

Το παιδί μου όταν ξεκίνησε ήταν 12 μηνών...οπότε μόνο ψυχολογικά μπορούσαμε να καταλάβουμε εάν είναι καλά...θα σας πω μόνο πως όταν επιστρέφει με το σχολικό και την παίρνω αγκαλιά γκρινιάζει και θέλει να επιστρέψει στην αγκαλιά της δασκάλας της...

Γράφω με αυτόν τον ενθουσιασμό γι' αυτό το σχολείο γιατί πραγματικά την ευτυχία και ασφάλεια των παιδιών μου δεν τη διαπραγματεύομαι με τίποτα στον κόσμο...

ο μικροκοσμοσ στην κρηνη τηλ2310371554 ομως τι ΄΄παιζει΄' δεν ξερω καθως και το μητερα παπαδητριου 4 τηλ 2310424166 για αυτον μου ειπαν οτι ειναι καλος

Στο "ΜΗΤΕΡΑ" πήγα πέρυσι για να τον δω (από σύσταση) και κτιριακά τουλάχιστον είναι χάλια (παμπάλαιο)...επίσης τα βρέφη τα έχουν στον 1ο όροφο και το "καλύτερο" η ιδιοκτήτρια μου είπε πως θα πρέπει να είμαι έτοιμη για κάθε είδους ατύχημα!!! Σ' αυτή την ηλικία (προσχολική) τα παιδιά είναι επιρρεπή...έλεος... Επίσης καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού απέφυγε επιμελώς να μου δείξει το χώρο φύλαξης βρεφών όπως και την όποια συνάντηση με τις παιδαγωγούς...κρίμα!

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι καινούργια στο φόρουμ. O μικρόκοσμος ενώ έχει κοπέλες πολύ καλές, δέχεται τα παιδάκια ακόμη και όταν είναι άρρωστα πράγμα που σημαίνει ότι κολλάνε μεταξύ τους συχνά, και δεν έχει πολύ μεγάλο κήπο για να παίξουνε. Εμείς είχαμε ξεκινήσει αλλά μετά από 6 μήνες συνεχόμενων ασθενειών μιά φορά φτάσαμε και στο νοσοκομείο 5 μέρες σταματήσαμε και τώρα είμαστε σε αναζήτηση σταθμού που να μη δέχεται τα άρρωστα παιδάκια τόσο εύκολα. Και να μένει ανοιχτός τουλάχιστον μέχρι τις 17.00 Αν γνωρίζει καμία κάτι ας με ενημερώσει και εμένα σας παρακαλώ.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...