Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ Β-ΧΟΡΙΑΚΗΣ

Recommended Posts

Δεύτερη φορα που κάνω post σημερα αλλα ειμαι πολυ ανήσυχη. Όπως έχω γράψει σε προηγούμενο post είμαι στην 11η μερα καθυστέρησης, σίγουρα έγκυος (θετικά τεστ ούρων και αίματος) και σήμερα έκανα τρίτη επαναληπτικη χοριακη. Τα αποτελέσματα ειναι 7.200 (6η μερα καθυστέρησης, 10.000 (8η μέρα καθυστέρησης) και 46.000!!!! (11η μερα καθυστέρησης). Αυτό μπορει να ειναι κακο? Το έχει παθει κάποια?

Διαφημίσεις

Βρε μήπως είναι διδυμάκια? Ο γιατρός τι σου είπε? Και γιατί έκανες τόσες επαναλήψεις της εξέτασης, αφού ήταν καλές οι τιμές σου εξ αρχής? Έχω ακούσει βέβαια ότι υπάρχει και η πιθανότητα απόκλισης στο εργαστήριο αλλά και πάλι πόσο μεγάλη απόκλιση? Πάντως ό,τι και να είναι κακό δε νομίζω να είναι! ΄Αντε, με το καλό!

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Σιγουρα δεν ειναι δίδυμα. Το έχουμε δει στον υπερηχο και ειναι ένα. Τις χοριακές τις έκανα γιατι είχα καφε υγρα τις τελευταίες δυο μερες και ανησύχησα. Πάντως ειναι όντως μεγαλη, αν ειναι σωστή, και σύμφωνα με τις ενδεικτικές τιμες που βλέπω στο Internet οι τιμες αυτες αφορούν τελευταία περίοδο 37 μέρες πριν, ενώ εγω ειμαι μόνο στη 32η μερα μετα τη τελευταία περίοδο (πάντα μεττρώντας από την 1η μερα της περιόδου). Τι να πω. Ειναι η πρωτη φορα που μενω εγκυος και τα έχω παιξει.

Δεύτερη φορα που κάνω post σημερα αλλα ειμαι πολυ ανήσυχη. Όπως έχω γράψει σε προηγούμενο post είμαι στην 11η μερα καθυστέρησης, σίγουρα έγκυος (θετικά τεστ ούρων και αίματος) και σήμερα έκανα τρίτη επαναληπτικη χοριακη. Τα αποτελέσματα ειναι 7.200 (6η μερα καθυστέρησης, 10.000 (8η μέρα καθυστέρησης) και 46.000!!!! (11η μερα καθυστέρησης). Αυτό μπορει να ειναι κακο? Το έχει παθει κάποια?

Ευχομαι ολα να πανε καλα. Ποτε εχεις υπερηχο?

Σιγουρα δεν ειναι δίδυμα. Το έχουμε δει στον υπερηχο και ειναι ένα. Τις χοριακές τις έκανα γιατι είχα καφε υγρα τις τελευταίες δυο μερες και ανησύχησα. Πάντως ειναι όντως μεγαλη, αν ειναι σωστή, και σύμφωνα με τις ενδεικτικές τιμες που βλέπω στο Internet οι τιμες αυτες αφορούν τελευταία περίοδο 37 μέρες πριν, ενώ εγω ειμαι μόνο στη 32η μερα μετα τη τελευταία περίοδο (πάντα μεττρώντας από την 1η μερα της περιόδου). Τι να πω. Ειναι η πρωτη φορα που μενω εγκυος και τα έχω παιξει.

Ο γιατρός σου τί σου είπε? Γιατί αγχώνεσαι βρε κορίτσι, λογικό να διπλασιάζεται κάθε δεύτερη μέρα. Αν σε προβληματίζουν τα νούμερα μπορείς να τα τσεκάρεις, εχει το μικροβιολογικό σου δίπλα το εύρος τιμών της χοριακής ανα εβδομάδα?

Είσαι πολύ έξω από αυτά? Αν ναι και πάλι τί είπε ο γιατρός σου?

Ξέρω δε σε καθησυχάζω αλλά αυτό που γνωρίζω είναι πως διαφέρει από έγγυο σε έγγυο και ότι το μόνο αναμενόμενο είναι ο διπλασιασμός της ανα δεύτερη μέρα, αν τα θυμάμαι και καλά.

Επίσης, γνώμη μου, μην παίρνεις πρωτοβουλία και κάνεις μόνη σου χοριακές αν δε στο λέει ο γιατρός σου, τσάμπα άγχος...

Συγχαρητήρια!!!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Εφοσον κανεις υπερηχους μην ασχολισε με την τιμη της χοριακης. Καλη εγκυμοσυνη να εχεις.

Εφοσον κανεις υπερηχους μην ασχολισε με την τιμη της χοριακης. Καλη εγκυμοσυνη να εχεις.

Αυτό θα έλεγα, αφού έχετε φτάσει στο σημείο να δείτε το σποράκι μην ανησυχείς για τις τιμές της χοριακής βρε, σημασία έχει ότι αυξάνονται! μπορεί να έγινε νωρίς η σύλληψη και να αυξάνονται περισσότερο απ ό,τι θα περίμενε κανείς, βάσει τελευταίας περιόδου. να μην ανησυχείς καθόλου. Εδώ θα είμαστε και θα το δεις, θα πάνε όλα καλά. να ξεκουράζεσαι μόνο, αφού είδες καφέ, και να είσαι ήρεμη όσο μπορείς.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: κι εμείς ένα είχαμε δει και στον επόμενο υπέρηχο έσκασε μύτη και το άλλο.

Με το καλό!

και εμεις ένα είχαμε δει και μετα απο 1 μηνα είδαμε αλλο ένα σακο μικροτερο απο πίσω:P:p,βεβαια απο την αρχη δεν διπλασιαζόταν η τιμή της χοριακής αλλα τριπλασιαζόταν σχεδόν

Διαφημίσεις