Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ 14Η ΒΔΟΜΑΔΑ?

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Τελειώνω την 14η βδομάδα και έχω 10 μέρες μέχρι να πάω πάλι στον γιατρό μου. (Σημειωτέον ότι έχω δίδυμα.) Έτσι αναρωτιέμαι για διάφορα που νιώθω στην κοιλιά μου, όπως το πρωί ένα πρήξιμο χαμηλά στην κοιλιά και όταν κινούμαι στο κρεβάτι, μετακινείται όλο το φούσκωμα προς την μεριά που πάω. Σαν να είναι γεμάτη νερό και πάει πέρα δώθε. Πλάκα έχει, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα!:| Τι αγωνία και αυτή μέχρι να πάμε στον γιατρό να δούμε αν είναι όλα καλά...!

Η ζωή είναι σκληρή:mad:, αλλά εγώ σκληρότερη;)!

Διαφημίσεις

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Τελειώνω την 14η βδομάδα και έχω 10 μέρες μέχρι να πάω πάλι στον γιατρό μου. (Σημειωτέον ότι έχω δίδυμα.) Έτσι αναρωτιέμαι για διάφορα που νιώθω στην κοιλιά μου, όπως το πρωί ένα πρήξιμο χαμηλά στην κοιλιά και όταν κινούμαι στο κρεβάτι, μετακινείται όλο το φούσκωμα προς την μεριά που πάω. Σαν να είναι γεμάτη νερό και πάει πέρα δώθε. Πλάκα έχει, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα!:| Τι αγωνία και αυτή μέχρι να πάμε στον γιατρό να δούμε αν είναι όλα καλά...!

χαχαχα! αυτο το περα δωθε στο στριφογυρισμα το νιωθω κι εγω που έχω 1 μωρακι!!! Εγω νιωθω εδω και 5-6 μερες κατι σαν τακ τακ τακ πως να το πω δεν ξερω γιαυτο το περιγραφω ετσι... και σαν να με χαιδευει κατι εσωτερικά. Δεν ξερω αν ειναι το μωρο αλλα τι άλλο να ναι? Θα ηθελα καποια πιο εμπειρη αν ξερει να μου πει και εμενα...

Με το καλο τα μπεμπακια σου. α και το πρηξιμο εγω δεν το εχω...

Όλα είναι μια ιδέα...

matilda38: απο οτι ειδα, ειμαστε στην ιδια βδομαδα...και εγω εχω πητ 12/8/12!!!! αντε με το καλο!!! κ γω νιωθω κατι σαν να γουργουριζει, αλλα οχι η κοιλια, αλλα η μητρα! και κανα πονακι που κ που...λογικα μεγαλωνει! αλλα επειδη εχω κ χρονια κολιτιδα, δεν ξερω αν ειναι το εντερο που τα ερεθιζει ολα αυτα κ δημιουργει αντανακλαστικους πονους!!πριν 2 βδομαδες ειχα παει για αυχενικη κ σε 10 μερες θα ξαναπαω στον γιατρο!!! αχ, θελω ενα μηχανημα υπερηχων στο σπιτι να βλεπω τι συμβαινει??!!!!!( κ μακαρι να ηξερα να το ερμηνευα!!)

matilda38: απο οτι ειδα, ειμαστε στην ιδια βδομαδα...και εγω εχω πητ 12/8/12!!!! αντε με το καλο!!! κ γω νιωθω κατι σαν να γουργουριζει, αλλα οχι η κοιλια, αλλα η μητρα! και κανα πονακι που κ που...λογικα μεγαλωνει! αλλα επειδη εχω κ χρονια κολιτιδα, δεν ξερω αν ειναι το εντερο που τα ερεθιζει ολα αυτα κ δημιουργει αντανακλαστικους πονους!!πριν 2 βδομαδες ειχα παει για αυχενικη κ σε 10 μερες θα ξαναπαω στον γιατρο!!! αχ, θελω ενα μηχανημα υπερηχων στο σπιτι να βλεπω τι συμβαινει??!!!!!( κ μακαρι να ηξερα να το ερμηνευα!!)

νομιζω πως δεν ειναι το εντερακι μας παντως αλλα το μπεμπακι!! οσο για τον υπερηχο τον οικιακο ηθελα να το αγορασω αλλα δεν ξερω πλεον αν εχει νοημα αφου αρχιζουμε να τα νιωθουμε.Παντως ο γιατρος μου μου ειπε πως αν θελω να το αγορασω εινα ασφαλες...:-D Λες να γεννησουμε μαζι???χαχαχα:lol:

Όλα είναι μια ιδέα...

τι υπαρχει τετοιο μηχανημα???χαχχαχαχ!!!κ γω πλακα εκανα!!! μπα, καμια φορα ειναι το εντερο που επηρεαζεται η κολιτιδα κ απο την εγκυμοσυνη...αερια γουργουρισμα κλπ!!! αλλα ανυπομονω να φουσκωσει η κοιλια επιτελους κ να το νιωθω να κλωτσαει!!!! εγω γενναω---με το καλο---στο ρεα( αθηνα)....ευχομαι με το καλο τα μωρακια μας κ ας φαμε κ πολλες κλωτσιες!!!!!!

Διαφημίσεις

τι υπαρχει τετοιο μηχανημα???χαχχαχαχ!!!κ γω πλακα εκανα!!! μπα, καμια φορα ειναι το εντερο που επηρεαζεται η κολιτιδα κ απο την εγκυμοσυνη...αερια γουργουρισμα κλπ!!! αλλα ανυπομονω να φουσκωσει η κοιλια επιτελους κ να το νιωθω να κλωτσαει!!!! εγω γενναω---με το καλο---στο ρεα( αθηνα)....ευχομαι με το καλο τα μωρακια μας κ ας φαμε κ πολλες κλωτσιες!!!!!!

Και εγω στο Ρεα! Τι δεν εχει φουσκώσει η κοιλια σου? Φυλο ξέρεις? εμενα αγορι μου ειπε.

Όλα είναι μια ιδέα...

νομιζω πως δεν ειναι το εντερακι μας παντως αλλα το μπεμπακι!! οσο για τον υπερηχο τον οικιακο ηθελα να το αγορασω αλλα δεν ξερω πλεον αν εχει νοημα αφου αρχιζουμε να τα νιωθουμε.Παντως ο γιατρος μου μου ειπε πως αν θελω να το αγορασω εινα ασφαλες...:-D Λες να γεννησουμε μαζι???χαχαχα:lol:

ο ¨"οικιακος υπερηχος" μην νομιζεις οτι σου δειχνει εικονα μονο παλμους ακους και αυτους οχι παντα απο οσο πληροφορηθηκα. κανει γυρω στ 50?. Απλα ετσι το λεω , η αχρηστη πληροφορια της ημερας..χχαχαχ:lol:

Όλα είναι μια ιδέα...

matilda38: ελα συμπτωση!! εχει φουσκωσει αλλα αμα φοραω φορμα δε φαινεται...μονο με μπλουζα που αν εφαρμοζει φαινεται λιγο πρησμενη....τωρα αρχιζει να φουσκωνει!!!! σαν κεικ!!!χαχαχαχχα!!!!δεν ξερω φυλο ακομα...ισως κοριτσι μας ειπε αλλα οχι με σιγουρια!!! παντως και με το μπουφαν δεν φαινομαι εγκυος κ οταν το ειπα στη δουλεια για να ξερουν , με ρωτησαν σε ποιο μηνα ειμαι κ οταν τους λεω στον 4ο δεν το πιστευουν!!!αλλα χωρις ρουχα σε προφιλ μερια, φαινεται το φουσκωμα!!!!καλη μας τελειομηνη εγκυμοσυνη λοιπον!!!!!

Καλησπέρα! Εμένα πάντος ο γιατρός μου είπε ότι θα αργήσω να καταλάβω το μωρό γιατί είναι το πρώτο μου. Σε δεύτερο και τρίτο νομίζω είναι λογικό να το καταλαβαίνετε έστω λίγο απο τώρα. Και μένα έχει φουσκώσει η κοιλιά και νομίζω αρκετά! Με μπουφάν βέβαια οπως λες Στελλι δεν φαίνεται αλλά χωρίς φαίνεται πρησμένη! Νομίζω ότι νοιώθω κι ένα μεγαλύτερο βάρος πλέον. Πάντος δεν ξέρω για εσάς αλλά νομίζω αυτό που έχει μεγαλώσει περισσότερο είναι το στήθος! Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Σ'εσάς συμβαίνει το ίδιο;

uNfhp2.png

4XvSp3.png

καλημερα κ απο μενα.εγω εχω αρχισει κ το καταλαβαινω οτι κουνιετε μιας κ ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη.περιμενω ομως πως κ πως να αρχισει τις κλοτσιτσες να μας καταλαβαινει κ ο μπαμπας μας.εμενα εχει πρηστει η κοιλια μου κ φαινομαι αν κ παχουλουλα:oops::oops:κ στον υπνο εχω ενα θεματακι.δεν μπορω ευκολα να αλλαξω πλευρο κ θελω κ ενα μαξιλαρι στα ποδια μου οπωσδηποτε.

Διαφημίσεις

το στηθος ναι! μεγαλωσε!! εγω δεν ειχα κ τεραστιο πριν--φοραγα το 75Β ή το νουμερο 2!!! σημερα παω για σουτιεν γιατι δεν μου κανουν τα παλια....βγαινει εξω το στηθος!!! ( ναι κ ενα ωραιο!!! κ για μας κ για τους αντρες μας νομιζω!!!χιχιχιχιχιχι!!!!!)

Εμενα η γιατρος παροτι το πρωτο μου μου ειπε οτιο ειναι στη μαμα ποτε θα το καταλαβει και οτι δεν ειναι καθολου απιθανο να το νιωθω απο τωρα.Πραγματι παντως αυτο που ειπατε το εχω ακουσει δηλ. για αργοτερα αν ειναι το πρωτο.Τι να πω.Εγω αν και καπως παχουλη η κοιλια μου φαινεται πολυ αλλα δεν εχω παρει ουτε ενα κιλο αντιθετως εχω χασει και 1 . Απιστευτο? Το στηθος μου ηταν απο πριν πολυ μεγαλο και δεν ξερω δεν μπορω να διαπιστωσω αλλαγη. Μονο οτι ειναι πιο βαρυ οχι πιο μεγαλο...

Όλα είναι μια ιδέα...

Εμενα η γιατρος παροτι το πρωτο μου μου ειπε οτιο ειναι στη μαμα ποτε θα το καταλαβει και οτι δεν ειναι καθολου απιθανο να το νιωθω απο τωρα.Πραγματι παντως αυτο που ειπατε το εχω ακουσει δηλ. για αργοτερα αν ειναι το πρωτο.Τι να πω.Εγω αν και καπως παχουλη η κοιλια μου φαινεται πολυ αλλα δεν εχω παρει ουτε ενα κιλο αντιθετως εχω χασει και 1 . Απιστευτο? Το στηθος μου ηταν απο πριν πολυ μεγαλο και δεν ξερω δεν μπορω να διαπιστωσω αλλαγη. Μονο οτι ειναι πιο βαρυ οχι πιο μεγαλο...

εχουμε κοινα στοιχεια κ εγω παχουλη κ φαινετε κ μενα κοιλιτσα μου.κ εγω ειμαι -2 κιλα.πιο τελεια δεν γινετε

εχουμε κοινα στοιχεια κ εγω παχουλη κ φαινετε κ μενα κοιλιτσα μου.κ εγω ειμαι -2 κιλα.πιο τελεια δεν γινετε

χαχαχα εγω φαινομαι λες και ειμαι 6 μηνων και δεν υπερβαλλω! :lol:αλλά δεν πάχυνα απο μασα το ξαναλεω:!: εχω χασει και 1 κιλακι και ειμαι πολυ περηφανη γι'αυτο γιατι ολοι ειχαν ανησυχια μην παρω πολλα κιλα...βεβαια ουτε στα μισα της διαδρομης δεν ειμαι ακομα αλλα ειμαι αισιοδοξη... διαβασα οτι μεχρι τωρα κανονικα ειναι φυσιολογικο η μαμα να εχει παρει εως και 4.5 κιλα... ενταξει ψιλοπροσεχω κι ολας η αληθεια ειναι...:wink: Το ζαχαρο μου ειναι λιγακι πιο ανεβασμενο (νηστειας 90-97) αλλα ειμαι και γιάυτο αισιοδοξη οτι θα το κουμανταρω...

Όλα είναι μια ιδέα...

χαχαχα εγω φαινομαι λες και ειμαι 6 μηνων και δεν υπερβαλλω! :lol:αλλά δεν πάχυνα απο μασα το ξαναλεω:!: εχω χασει και 1 κιλακι και ειμαι πολυ περηφανη γι'αυτο γιατι ολοι ειχαν ανησυχια μην παρω πολλα κιλα...βεβαια ουτε στα μισα της διαδρομης δεν ειμαι ακομα αλλα ειμαι αισιοδοξη... διαβασα οτι μεχρι τωρα κανονικα ειναι φυσιολογικο η μαμα να εχει παρει εως και 4.5 κιλα... ενταξει ψιλοπροσεχω κι ολας η αληθεια ειναι...:wink: Το ζαχαρο μου ειναι λιγακι πιο ανεβασμενο (νηστειας 90-97) αλλα ειμαι και γιάυτο αισιοδοξη οτι θα το κουμανταρω...

μια χαρα εισαι εσυ εγω νηστειας 121 βεβαια ειχα στεναχωρηθει πολυ το προηγουμενο βραδυ παραλιγο να λιποθυμησω τοσο πολυ.γτ τωρα που μετραω καθημερινα το ζαχαρο μου ειναι απο 80-90

Διαφημίσεις

μια χαρα εισαι εσυ εγω νηστειας 121 βεβαια ειχα στεναχωρηθει πολυ το προηγουμενο βραδυ παραλιγο να λιποθυμησω τοσο πολυ.γτ τωρα που μετραω καθημερινα το ζαχαρο μου ειναι απο 80-90

ναι ναι παιζει ρολο το ψυχολογικο στο ζαχαρο το εχω παρατηρησει...

Όλα είναι μια ιδέα...

το στηθος ναι! μεγαλωσε!! εγω δεν ειχα κ τεραστιο πριν--φοραγα το 75Β ή το νουμερο 2!!! σημερα παω για σουτιεν γιατι δεν μου κανουν τα παλια....βγαινει εξω το στηθος!!! ( ναι κ ενα ωραιο!!! κ για μας κ για τους αντρες μας νομιζω!!!χιχιχιχιχιχι!!!!!)

Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ένα από τα ωραία με το στήθος...

Η ζωή είναι σκληρή:mad:, αλλά εγώ σκληρότερη;)!

Loipona sas po kai ego gia mena eimai 18 ebdomades kai 1 mera arxisa na to katalabeno apo 15 ebdomades elega i idea mou einai san ena mikro xtupimataki apalo san na elege edo eimai alla oxi sinexia :( kai agxonomouna trela ypirxe kai 2 meres na min katalabeno tpt kai na leo aman kati epathe, simera omos to kamari mou einai polu poio entona afou petagome ego kai gelao gemisa tin mpaniera me zesto neraki kai kathoouna kai paratirousa feneton kati mikres apales kinisis ekei pou xtypouse aristera sigklonistiko polu apala omos fenotan..exo kai ligi kilitsa poia, oso gia to plagia popopopo nai plagia niotho oti ksexinete i koilia paei oloi ekei... o antras prospathi na to niosi alla to mikro ton koroideyei den kouna.... einai doro theou euxome se oles me to kalo kai me to kalitero... :)

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Καμιά μας δεν έφυγε για 3ήμερο?!!!!

Ματίλντα και Στελλί κοντά γεννάμε πρώτα ο Θεός! Εγώ έχω ΠΗΤ 6 Αυγούστου! Να δω ρε κορίτσια πώς θα την παλέψουμε με τον καύσωνα? Το έχω ένα άγχος αυτό. Και δεν την μπορώ καθόλου την ζέστη (μόνο όταν είμαι στην παραλία)!! Βέβαια για τα ζουζούνια μας όλα θα τα υποστούμε!

2sCXp3.png

θα το αντεξουμε!!!! εγω φετος δεν θελω να παω καθολου διακοπες!!!θελω να ετοιμασω τα πραγματα κ το δωματιο του νεου μελους!!!βεβαια, συνηθως παμε παξουσ( ιονιο)..ειναι ο αντρας μου απο εκει! κ μου ειπε να παμε πιο νωρις διακοπες αφου εχω πητ 12-8.....τι λες καλε, του λεω!!!δεν το κουναω ρουπι!!!θα παω 500χλμ μακρια?????ετσι, θα ασχοληθω με τις ετοιμασιες, τελειωνω κ τη δουλεια 15 ιουνιου, θα κανουμε κανα ντουζακι παραπανω κ πολυ περπατημα τα απογευματα ---λογικα που θα χρειαζεται τους τελευταιους μηνες!!!αντε κ κανα παγωτο, αν η καμπυλη ζαχαρου δειξει οκ!!!νομιζω οτι με τις ετοιμασιες θα περασει ευκολα το καλοκαιρι!!!!!αφηστε που καποιες μερες πριν την πητ δεν θα πρεπει ηδη να ειμαστε σε αναμονη???με το καλο τα μωρακια σε ολες ευχομαι!!!!

Εγώ θα ήθελα πολύ να πάω διακοπές αλλά ούτε βολεύει (θα δουλεύω μέχρι 6 Ιουλίου που θα μπώ στον μήνα μου) ούτε θέλω να το ρισκάρω να φύγω μακρυά από τον γιατρό μου και το μαιευτήριο. Από την στιγμή που μπαίνεις στον μήνα σου μπορεί να έρθει ανα πάσα ώρα και στιγμή ο τοκετός. Και να πείς δλδ να πάς διακοπές θα σε φάει το άγχος! Δεν πειράζει καθόλου όμως. Να είμαστε καλά κι εμείς και τα ζουζούνια μας και του χρόνου θα πάμε διακοπές με τα παιδάκια μας!

Όπως λές κι εσύ Στελλί, ντουζάκι, παγωτάκι, περπάτημα το βράδυ και ετοιμασίες για τα μωράκια μας! Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να καλοκαιριάσει κι ας με φάει η ζέστη!!!

2sCXp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Καμιά μας δεν έφυγε για 3ήμερο?!!!!

Ματίλντα και Στελλί κοντά γεννάμε πρώτα ο Θεός! Εγώ έχω ΠΗΤ 6 Αυγούστου! Να δω ρε κορίτσια πώς θα την παλέψουμε με τον καύσωνα? Το έχω ένα άγχος αυτό. Και δεν την μπορώ καθόλου την ζέστη (μόνο όταν είμαι στην παραλία)!! Βέβαια για τα ζουζούνια μας όλα θα τα υποστούμε!

Ναι βρε παιδια αντε ποτε θα ερθει το καλοκαιρακι? Να κανουμε τους απογευματινους μας περιπατους να φτιαχνουμε τα δωματια...Για τις διακοπες εμενα δεν με νοιαζει καθολου... Ανυπομονω τρομερα!!!

Όλα είναι μια ιδέα...

Loipona sas po kai ego gia mena eimai 18 ebdomades kai 1 mera arxisa na to katalabeno apo 15 ebdomades elega i idea mou einai san ena mikro xtupimataki apalo san na elege edo eimai alla oxi sinexia :( kai agxonomouna trela ypirxe kai 2 meres na min katalabeno tpt kai na leo aman kati epathe, simera omos to kamari mou einai polu poio entona afou petagome ego kai gelao gemisa tin mpaniera me zesto neraki kai kathoouna kai paratirousa feneton kati mikres apales kinisis ekei pou xtypouse aristera sigklonistiko polu apala omos fenotan..exo kai ligi kilitsa poia, oso gia to plagia popopopo nai plagia niotho oti ksexinete i koilia paei oloi ekei... o antras prospathi na to niosi alla to mikro ton koroideyei den kouna.... einai doro theou euxome se oles me to kalo kai me to kalitero... :)

εγω ειμαι η μονη που εχω κοιλουμπα απο την 14η εβδομαδα????:oops::lol:

Όλα είναι μια ιδέα...

εγω ειμαι η μονη που εχω κοιλουμπα απο την 14η εβδομαδα????:oops::lol:

οχι φυσικα!!!ειμαι κι εγωωωωωω!χαχαχαχα!αυριο κλεινω την 14η κι εχω πεταξει κοιλια απο την 9η βδομαδα...οκ τωρα σαφως μεγαλυτερη κ +4 κιλα!!!απορω πως μπαινουν τοσο ευκολα!παντως ανασκελα δεν μπορω να κοιμηθω πια εχω δυσφορια,μονο πλαι βολευομαι....

οχι φυσικα!!!ειμαι κι εγωωωωωω!χαχαχαχα!αυριο κλεινω την 14η κι εχω πεταξει κοιλια απο την 9η βδομαδα...οκ τωρα σαφως μεγαλυτερη κ +4 κιλα!!!απορω πως μπαινουν τοσο ευκολα!παντως ανασκελα δεν μπορω να κοιμηθω πια εχω δυσφορια,μονο πλαι βολευομαι....

εγω δεν εχω παρει κανενα κιλο. εχω χασει και 1. και να φανταστεις δεν ειχα καθολου ανακατωσουρες , εμετους και τετοια.. ευτυχως που δενεχω παρει μεχρι τωρα και αισιοδοξω και για το μελλον γιατι ηδη εχω αρκετα παραπανω...:wink:

Όλα είναι μια ιδέα...