marchalina

Πώς καθαριζετε τα πατζαρια;

    Recommended Posts


    Διαφημίσεις


    Βράζεις και το πιο τρυφερό μέρος των κοτσανιών, μαζί με τα φυλλαράκια.

     

    και αφού βράσουν τα αποσύρεις από το νερό και ρίχνεις μεσα τους βοβλβούς που έχεις ξεπλύνει από τα χώματα.

    όταν βράσουν οι βολβοί ξεφλουδίζουν πολύ εύκολα με τα χέρια.


    Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

    ..................................................................................

    Ο Θεός πέθανε...

    Ο Μαρξ πέθανε...

    κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    ετσι οπως τα λενε τα κοριτσια.

     

    εγω βεβαια πραττω αλλιως. τα φυλλα τα βραζω ξεχωριστα αν ειναι να τα φαμε, αλλιως τα πεταω.

     

    τους βολβους κανονικα τους βραζουμε με τη φλουδα οπως λεει η ρεα. αλλα επειδη μου βαφει τα χερια κοκκινα το ξεφλουδισμα, οταν τα πλενω τα καθαριζω απο τη φλουδα οπως τις πατατες και τα βραζω χωρις φλουδα. ετσι τα χερια δεν βαφονται, η εστω δεν βαφονται πολυ γιατι οπως τα καθαριζω και τα πλενω πλενονται και τα χερια ταυτοχρονα

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites




    Και εγω κοριτσια μεχρι τωρα τα εβραζα τα παντζαρια,αλλα μου ειπανε οτι πολυ πιο νοστιμα (κρατωντας και ολες τις βιταμινες τους)γινονται οταν τα ψησεις στο φουρνο.Τα τυλιγεις σε αλουμινοχαρτι και τα ψηνεις 1-2 ωριτσες(τσεκαρεις με ενα μαχαιρακι)και ετοιμα.Εγω το εκανα και ειδα την διαφορα.Πολυ πιο νοστημα!!!!:wink:

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Ωραία ιδέα!

    Πως τα καθαρίζεις πλένεις για να μπουν στο φούρνο? Οπως και για βράσιμο?

    Φαίνεται καθαρή λύση, χρονοβόρα όμως έτσι?


    ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Οπως ειναι τα πλενεις πολυ καλα και τα τυλιγεις ενα ενα στο αλουμινοχαρτο.Εγω συνηθως τα ψηνω οταν εχω φαγητο στο φουρνο και στο τελος ειναι ετοιμα και τα δυο μαζι,;)Θα δεις την διαφορα στην γευση!!!!;)

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Διαφημίσεις


    Elli θα το δοκιμάσω άμεσα! Βάζω και συχνά στο φούρνο φαγητά, με βολεύουν με το μωρό πια...σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, από μπατζάρια είμαι άσχετη...αλλά τα λατρεύω,,,

     

    DALIA τί εννοείς μόνο βολβούς?

    Οτι αγοράζεις πατζάρια και πετάς τα φύλλα? Η' μπορείς να αγοράσεις μόνο βολβούς? (προειδοποίησα ότι είμαι άσχετη :P )


    ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    Οπως ειναι τα πλενεις πολυ καλα και τα τυλιγεις ενα ενα στο αλουμινοχαρτο.Εγω συνηθως τα ψηνω οταν εχω φαγητο στο φουρνο και στο τελος ειναι ετοιμα και τα δυο μαζι,;)Θα δεις την διαφορα στην γευση!!!!;)

     

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!Γιατρός μου έχει πει πως το αλουμινόχαρτο δεν κάνει να μπαινει στον φούρνο για ψήσιμο γιατί απελευθερώνει καρκινογόνες ουσίες!!Μήπως να το τυλίγουμε καλύτερα σε λαδόκολα και να το κλείνουμε με σπάγγο όπως το κλέφτικο;;;;;;

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

    Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

    Δημιουργήστε νέα εγγραφή

    Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

    Δημιουργήστε νέα εγγραφή

    Σύνδεση

    Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα