Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συναισθήματα απώλειας μετά από απόξεση

Recommended Posts

καλησπέρα σας,

έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες που έκανα την απόξεση αυξημένη αυχενική διαφάνεια είχε το εμβρυάκι μου και θα ήθελα να σας πω λίγο τα συναισθηματά μου χωρίς να σας ζαλίσω και χωρίς πολλά λόγια..σίγουρα έχω ηρεμήσει σε σύγκριση με τις πρώτες μέρες, σίγουρα μπορώ να σταθώ στα πόδια μου και να κάνω διάφορα πράγματα, σίγουρα δεν κλαίω κάθε μέρα για αυτό που μου έτυχε, σίγουρα σωματικά πονάω λιγότερο, σίγουρα όμως σας διαβεβαιώνω ότι το κενό που αισθάνομαι είναι το ίδιο όπως την πρώτη μέρα που μου το πήρανε, σίγουρα κλαίω τα βράδια για το αγοράκι που θα γεννούσα τον ιούνιο και θα το είχα στην αγκαλιά μου αλλά ποτε δεν θα το κρατήσω και σίγουρα ο ψυχολογικός πόνος είναι ακριβώς ο ίδιος όπως την πρώτη μέρα...τελικά θεωρώ ότι όσος χρόνος και να περάσει κάποια συναισθήματα δεν αλλοιώννονται ποτέ γιατί πολύ απλά είναι ένας θάνατος μέσα στο σώμα μας και όπως το βιώνουμε εμείς δεν μπορεί να το βιώσει κανένας άλλος..ότι λόγια και να μας πούνε είναι απλά λόγια. Η απώλεια εξακολουθεί να υπάρχει και ο πόνος του αγέννητου παιδιού να έχει ριζώσει στην καρδιά μας..καληνύχτα για σήμερα..

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας,

έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες που έκανα την απόξεση αυξημένη αυχενική διαφάνεια είχε το εμβρυάκι μου και θα ήθελα να σας πω λίγο τα συναισθηματά μου χωρίς να σας ζαλίσω και χωρίς πολλά λόγια..σίγουρα έχω ηρεμήσει σε σύγκριση με τις πρώτες μέρες, σίγουρα μπορώ να σταθώ στα πόδια μου και να κάνω διάφορα πράγματα, σίγουρα δεν κλαίω κάθε μέρα για αυτό που μου έτυχε, σίγουρα σωματικά πονάω λιγότερο, σίγουρα όμως σας διαβεβαιώνω ότι το κενό που αισθάνομαι είναι το ίδιο όπως την πρώτη μέρα που μου το πήρανε, σίγουρα κλαίω τα βράδια για το αγοράκι που θα γεννούσα τον ιούνιο και θα το είχα στην αγκαλιά μου αλλά ποτε δεν θα το κρατήσω και σίγουρα ο ψυχολογικός πόνος είναι ακριβώς ο ίδιος όπως την πρώτη μέρα...τελικά θεωρώ ότι όσος χρόνος και να περάσει κάποια συναισθήματα δεν αλλοιώννονται ποτέ γιατί πολύ απλά είναι ένας θάνατος μέσα στο σώμα μας και όπως το βιώνουμε εμείς δεν μπορεί να το βιώσει κανένας άλλος..ότι λόγια και να μας πούνε είναι απλά λόγια. Η απώλεια εξακολουθεί να υπάρχει και ο πόνος του αγέννητου παιδιού να έχει ριζώσει στην καρδιά μας..καληνύχτα για σήμερα..

Καλημέρα σου,

Πολύ λυπάμαι για την απώλειά σου.....Δυστυχώς αν και καταλαβαίνω ότι υπήρχαν σοβαροί λόγοι που έπρεπε να αποχωριστείς το μωράκι σου, δεν υπάρχει κανένα μαγικό ραβδάκι που να σε κάνει να ξεχάσεις...Όταν με το καλό όμως γίνεις ξανά μανούλα και κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά,που σου εύχομαι από καρδιάς να γίνει σύντομα,θα του δώσεις διπλή αγάπη και θα σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.Δεν θα ξεχάσεις,αλλά δεν θα κλαις πιά, θα γελάς και θα ζεις για τα ματάκια που θα αντικρίζεις κάθε πρωί,απόγευμα, βράδυ.Δεν θέλω να απαλύνω τον πόνο σου, ο χρόνος όμως και κυρίως ο ερχομός ενός νέου παιδιού θα λειτουργήσουν λυτρωτικά.

Και σήμερα το βράδυ που θα κοιμηθείς,σκέψου πως έπρεπε να γίνει έτσι και πως θα είχε μια ζωή μαρτύριο αν γεννιόταν και είχε πρόβλημα και βάλε στόχο να φέρεις στη ζωή ένα νέο φασολάκι που θα σε κάνει να τρέχεις όλη μέρα....

Σου εύχομαι να βιώσεις μια επόμενη μαγική και τελειόμηνη εγκυμοσύνη,αυτό μάλλον είναι το μαγικό ραβδάκι που λείπει.Βάλε το σαν σκοπό και θα δεις...

(Έχω περάσει και εγώ την διαδικασία της απόξεσης, αλλά έχω δυο ζευγάρια ματάκια, που δεν με αφήνουν να με πάρει από κάτω:wink:

Καλή συνέχεια κορίτσι μου,συνέχισε να πενθείς,το πιό φυσιολογικό πράγμα για την μεγάλη δοκιμασία που περνάς,αλλά ζήσε κυρίως για εσένα, για τους δίπλα σου που σε έχουνε ανάγκη και για ένα επόμενο μωράκι που θα θέλει την μαμά του εκεί,ευτυχισμένη...

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

καλημέρα κοπέλα μου.το μόνο που σου εύχομαι είναι να είσαι δυνατή για να μπορείς να κάνεις προσπάθειες κ να τα καταφέρεις πολύ πολύ γρήγορα.όπως βλέπεις απο το ticker μου έχω χάσει κ έγω ένα παιδάκι βέβαια σε μεγαλύτερη εβδομάδα αλλά μπορώ να σε καταλάβω.θέλω όμως να σε ρωτήσω κάτι κ αν θες μου απαντάς.η αυχενική σου πόσο αυξημένη βγήκε?γιατί έκανα κ έγω αυχενική την παρασκευή κ μου βγήκε 3.εσένα σου βγήκε παραπάνω κ ποιες ήταν οι πιθανοτητές σου;αν θέλεις απαντάς

Πολύ άσχημο να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, συμβαίνουν όμως..... Κάθε άνθρωπος την απώλεια τη βιώνει διαφορετικά γι' αυτό κάντο κι' εσύ όπως νοιώθεις!

Σίγουρα δε θα το ξεχάσεις πάντα θα είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη, αλλά πίστεψέ με καλύτερα που έγινε έτσι και τόσο νωρίς, και θα το καταλάβεις όταν με το καλό ζήσεις μία υγιή τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Μόνο αν γεμίσει η κοιλίτσα σου και αργότερα η αγκαλιά σου με ένα γερό μωράκι θα ηρεμήσεις!

Δυστυχώς σου μιλάω εκ πείρας.

σ καταλαβαινω κοπελα μου αν κ εγω κ τ 2 τ εχασα σχετικα νωρις

ακομα και οταν εμεινα εγκυος ξανα την τριτη φορα υπηρχαν φορες που σκεφτομουν τα εμβρυακια μου και εκλαιγα

τωρα πια τ εχω αφησει πισω μου κ περιμενω πως κ πως ν γεννησω

σου ευχομαι συντομα να ξαναμεινεις εγκυος και να πανε ολα καλα,ν κρατησεις στην αγκαλια σου ενα γερο μωρακι

Διαφημίσεις

ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας και για τα λόγια που γράψατε ήταν όλα πολύ συγκινητικά....ελπίζω το 2012 να τα καταφέρω και να έχω ένα happy end..

Κοριτσάκι μου θα τα καταφέρεις σίγουρα, είμαι ομοιοπαθούσα. Πέρισυ το Φεβρουάριο τα ζησα κι εγώ αυτά στην αυχενική, την βρήκαν 7,1 και πιθανότητες για τρισωμία 21 1/2 και η τροφοβλάστη φυσικά έδειξε σύνδρομο. Ευτυχώς το μωράκι πέθανε μόνο του γιατί βασανιζόμουνα και δεν ήξερα τι να κάνω. Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, ένα χρόνο μετά, έχω στην αγκαλιά μου την υγιέστατη και πανέξυπνη κορούλα μου. Έμεινα έγκυος σχεδόν αμέσως, πήγαν όλα τέλεια και δεν έκανα ούτε καν αμνιοπαρακέντηση. Με το καλό και στα δικά σου νέα!

vanelia, κορίτσι μου, βάλε όλη τη δύναμη της ψυχής να συνεχίσεις την προσπάθεια σου, αφού πάρεις τον αναγκαίο χρόνο που χρειάζεσαι για να πενθήσεις.

σου ευχομαι ολόψυχα μία τελειόμηνη κύηση.

όλα θα πάνε καλά!

Κοπελα μου λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου και σου ευχομαι ολοψυχα συντομα με ενα γερο μωρακι στην αγκαλιτσα σου !!! Μην ξεχνας αυτο που λενε πως καθε εμποδιο για καλο ειναι...!

Διαφημίσεις

δυο φορες το εχω ζησει.παλλινδρομες κυησεις.δεν ηξερα ουτε τι φταιει.το κενο και η πικρα απεραντα.ο θεος ομωσ μου χαρισε ενα κοριτσακι.καμια φορα που κοιταω τη μπεμπουλα μου σκεφτομαι πωσ θα ηταν τα αλλα μου τα παιδακια.ο πονος ομωσ γινεται πιο απαλος...

7Ggjp2.png