Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ADVENTURE PARK

Recommended Posts

καλημερα τον ιουνιο λοιπον θα κλεισουμε τα 5...σκεφτομαστε που θα γινει το παρτυ μας...ετσι εχουμε καταληξει σε 2 εκπληκτικους χωρους..το adventure park στη ******σα και στο πολιτιστικο παρκο στο λαυριο...εχει παει καποιος εκει σε παρτυ να μας δωσει πληροφοριες?

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει ακόμα το θέμα, αλλά εγώ έκανα εκεί το πάρτυ του μικρού μου. Μπορώ να σου πω ότι η εμπειρία μου σε οτι αφορά την συνεργασία μου με τους υπεύθυνους του παρκου δεν ήταν και η καλύτερη. Νομίζω ότι όσοι ήρθαν πέρασαν πολύ καλά λόγω του χώρου (εξοχή, φύση ότι θέλουν τα παιδάκια για να ξεσαλωσουν!) και δεν καταλάβαν κανένα από τα προβλήματα που είχα εγώ στην συννενοηση και οργανωση του πάρτυ. Αυτό που επίσης με δυσκόλεψε πολυ ήταν η κατα τη γνωμη μου αυστηρη πολιτική τους γύρω από το θέμα διάρκεια του πάρτυ και κόστος. Επίσης οι περιβαλλοντικές δραστηριότητες και η προσέγγιση που έχουν δεν είναι για πολύ μικρά παιδιά. Σίγουρα για άνω των 5 ( πράγμα που δυστυχώς δεν το είχα καταλάβει, απλά το διαπίστωσα στην πράξη). Πάντως ο χώρος είναι εξαιρετικός και ξεχωριστός από ότι υπάρχει γενικά. Αν σε ενδιαφέρει καλό είναι να το δεις από κοντά και να μιλήσεις αρκετά μαζί τους.

Σε αυτο αναφερεσαι?

http://www.politistikoparko.gr/xwros/entry.htm

Εχω παει και σε παρτυ στον χωρο της λιμνης (ειναι δωρεαν ο χωρος για οσους εχουν μαζεψει 30 εισιτηρια) και επισης εχω παει μια φορά σε προγραμμα μια Κυριακη με την μικρη μου. Αν λες γι αυτο, πες μου να σε κατατοπισω οσο μπορω.