Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θέμα για αγοράκι 3 ετών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σου.Eμεις ειχαμε ΘΕΜΑ DISNEY CARS στα τριτα του γενεθλια,ειναι ευκολο να βρεις πιατακια,ποτηρακια και τα σχετικα σε πολλα supermarket.Δωρακια για τα παιδακια εχει κουπες στα jumbo γουστοζικες ,μπορεις μεσα να βαλεις οτι θες,ζαχαρωτα,μπαλονια κ.λ.π. Θα ψαξω αργοτερα να βρω ιστοσελιδες με διαφορες ιδεες, απλες κατασκευες για αγοριστικα παιδικα παρτυ.

Αν θές αρκετά οικονομικό στολισμό, μπορείς να επιλέξεις θέμα σχετικό με την θάλασσα, οπου μπορείς με χαρτόνια να φτιάξεις καραβάκια και με πέτρες, βότσαλα, σχοινί, κοχύλια άμμο (που βρίσκεις σχετικά οικονομικά) να κάνεις θαύματα. Επίσης στο θέμα καράβι μπορούν να σταθούν και μονόχρωμα πιάτα, ποτήρια κλπ (πχ μπλέ ασπρο ή μπλέ κίτρινο)που τα βρίσκεις πολύ πιο οικονομικά στο εμπόριο!

Διαφημίσεις

Σκεφτόμουν κάτι σε πασχαλινό θέμα μια και θα κοντεύει το Πάσχα. Κάτι σε κουνελάκι αλλά δεν βρήκα υλικό στο διαδίκτιο.

Δεν ξέρω επειδή σκεφτόμουν και το συγκεκριμένο κουνελάκι το μπανγκς μπάνι από τα looney tunes !

[/url]

Ακόμα κάτι που σκεφτόμουν αλλά δεν ήμουν και τόσο ενθουσιασμένη ήταν ο Elmo http://www.stickergiant.com/elmo-love-24-pak_ielmo.html

Πως σας φαίνεται ? Σκέφτομαι να κάνω και cupcakes σαν αυτά http://www.thismommyloves.com/2010/10/diy-elmo-cupcakes.html

http://cupcakemania-.tumblr.com/post/1686190775/elmo-cupcakes

[/url]

Πολύ όμορφο είναι κι αν έχεις τον χρόνο και την μαεστρία να τα φτιάξεις θα εντυπωσιάσεις, πρώτα από όλα το τιμώμενο πρόσωπο!!!Like!

Ναι νομίζω θα τα καταφέρω είχα κάνει και στην κόρη μου που το θέμα μας ήταν η minnie mouse.

Προτιμούσα όμως το κουνελάκι που πάει και με τον καιρό αλλά δεν βρήκα καθόλου καλό υλικό :( Ομως και ο Elmo σας αρέσει έτσι δεν είναι ?

Θα αρέσει και στον γιό μου ?

[/url]

Διαφημίσεις

υπαρχουν μπαλονοσυνθεσουλες με τον μπακς μπανι

και μπαλονακια με το κεφαλι του, στηριγμενα σε καλαμακι για δωρακια

παιδιων

και ποτηρια πιατακια τα βρισκεις ανετα σε σουπερ μαρκετ

υπαρχουν μπαλονοσυνθεσουλες με τον μπακς μπανι

και μπαλονακια με το κεφαλι του, στηριγμενα σε καλαμακι για δωρακια

παιδιων

και ποτηρια πιατακια τα βρισκεις ανετα σε σουπερ μαρκετ

Ποτήρια και πιατάκια με τον μπανγκς μπανυ βρίσκεις σε σούπερ μάρκετ

[/url]

αν δεν βρεις παρε πορτοκαλι και πρασινα.

θα σου ερθουν οικονομικοτερα. και παρε τραπεζομαντηλο λοονευ τιουνς

μπορεις να κολησεις πανω τους αυτοκολητακια

Καλημέρα,

Εγώ ψηφίζω θέμα το Πάσχα!

Κοίτα αυτά:

pr_activities_17.jpeg

Θα μπορούσες να το δώσεις μαζί με την πρόσκληση δεμένο, ή να το χρησιμοποιήσεις σαν διακόσμηση (σε γαλάζιο χρώμα).

Θα ψάξω και άλλα και θα σου πω....

Κορίτσια απεφάσισα να κάνω τα γενέθλια μας με θέμα τον Elmo τελικά !!!!

Βρήκα ωραίο υλικό και έχω εντυπωσιαστεί :-D;)

Αν κάποια από εσάς έχει κάτι ή καμιά ιδέα για αυτό το θέμα είναι ευπρόσδεκτα !!!! :D

[/url]

Διαφημίσεις

εμενα ο γιος μου ειχε τρέλα απο τα 3 με τον buzz lightyear απο το toy story του εκανα λοιπον γεννεθλια με αυτο το θεμα και τα ειχα βρει ολα (τουρτα-ποτηρακια-πιατακια)

vXPNp3.png

QcHZp3.png

εμενα ο γιος μου ειχε τρέλα απο τα 3 με τον buzz lightyear απο το toy story του εκανα λοιπον γεννεθλια με αυτο το θεμα και τα ειχα βρει ολα (τουρτα-ποτηρακια-πιατακια)

θα μου πεις απο που???? κοριτσακι εχω βεβαια αλλα της αρεσει τοσο πολυ που θα κανουμε ισως τα 1α Buzz-κοριτσιστικα ροζ λαχανι γενεθλια!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

koullam ειμαι σιγουρη πως θα ειναι παλι τελεια ;)

Μπορεις να τυπωσεις απο το ιντερνετ σχετικες ασπρομαυρες ΕΙΚΟΝΕς κ να τους κανεις δωρο και ενα σετακι κηρομπογιες η ξυλομπογιες οπου απεξω θα χεις κολλησει φωτο του ελμο στη συσκευασια για να ζωγραφισουν ...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

θα μου πεις απο που???? κοριτσακι εχω βεβαια αλλα της αρεσει τοσο πολυ που θα κανουμε ισως τα 1α Buzz-κοριτσιστικα ροζ λαχανι γενεθλια!!!!

για τη τουρτα υπαρχουν σχεδια Buzz ζητα απο τον ζαχαροπλαστη να σου δειξει το βιβλιο που εχουν με τα σχεδια μαλιστα αυτο που του διαλεξα ειχε και φιγουρες buzz βεβαια ειχα σκεφτει οτι αν δεν εχει φιγουρες και ειχε μονο φωτο να του εβαζα εγω επανω μινι φιγουριτσες των ηρωων του toy story αλλα ειχε. Ολα τα αλλα τα πηρα απο το jumbo και μαλιστα εχουμε και στολη αποκριατικη buzz lightyear και ο γιος μου τους ειχε υποδεχθει ντυμενος buzz:mrgreen:

vXPNp3.png

QcHZp3.png