Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ?

Recommended Posts

Σε ποια εβδομάδα γεννήσατε σε δεύτερη καισαρική?

υπάρχει περίπτωση με το που θα μπώ στο μήνα μου να σπάσουν νερά?

και τότε τι γίνεται?

φοβάμαι μη γεννήσω πριν την ώρα μου:roll:

Διαφημίσεις

Καλημέρα Νικόλ και με το καλό!Εγώ στη δεύτερη καισαρική γέννησα στις 36+5 εβδομάδες καθώς είχα συσπάσεις αρκετές και μάλιστα δεν το είχα καταλάβει κιόλας και δεν το διακινδυνεύαμε να περιμένουμε άλλο.Μην αγχώνεσαι όμως, λογικά προς το τέλος θα σε βλέπει πολύ συχνά και δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα.Εμένα με έβλεπε κάθε 2-3 μέρες.Τώρα αν σου σπάσουν τα νερά, δεν ξέρω τι γίνετε, δεν μου έχει τύχει.Φαντάζομαι πως σε βάζουν εσπευσμένα για καισαρική?Άσε να μας πει καμιά άλλη μανούλα που μπορεί να ξέρει.Φιλιά και με το καλό!

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Μην αγχωνεσαι κοπελα μου δεν προκειται να σ αφησει ο γιατρος σου, (κ εγω τον ειχα αυτον τον φοβο:)) .στην 38η εβδομαδα γινεται η καισαρικη ,οπως ολες συνηθως. καλη λευτερια!:D

τa ΜΩΡΑΚΙA ΜΟΥ ειναι το ΝΟΗΜΑ της ΖΩΗΣ μου!hpWgp3.png

CNy3p2.png

λογικα θα σε βαλει πριν το πασχα δεν θα το διακινδυνευσει. και εγω πανω στις γιορτες γεννησα 27 δεκεμβριου 37+ ενω ηταν να γεννησω στις 1-2 Γεναρη.

τa ΜΩΡΑΚΙA ΜΟΥ ειναι το ΝΟΗΜΑ της ΖΩΗΣ μου!hpWgp3.png

CNy3p2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπέρα,εγώ θα κάνω 2η καισαρική και ο γιατρός μου είπε μεταξύ 38-39 εβδομαδας ότι πρέπει να γίνει!απ'ότι θυμάμαι το ίδιο ίσχυε και για την πρώτη.

καλημερα κοριτσια κ γω δευτερη καισαρικη με εχει βαλει 38+4 κ στην κορη μου για κει με πηγαιναν αλλα βιαζοταν να βγει κ γεννησα στις 38 μπαμ

αυτο που φοβαμαι εγω ειναι αν ποναει περισσοτερο η δευτερη καισαρικη γιατι θυμαμαι την νυφη μου πως ηταν στην δευτερη κ τρεμω!

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

καλημερα...... δεν ειναι απολυτο αυτο, η κουμπαρα μου στην δευτερη καισαρικη ηταν σαν να γεννησε φυσιολογικα, δεν καταλαβε τιποτα, οταν σηκωθηκε απο το κρεβατι δεν ηταν καν διπλωμενη στα 2 οπως συνιθιζετε!!!!!! ο γιατρος μου μου ειπε οτα καλο ειναι να γινεται στην 38 βδομαδα η δευτερη.

Διαφημίσεις

στην 2η καισαρικη γεννησα στις 37+3 ωστοσο το μωρο ετσι και αλλιως ειχε υπερηχογραφικη ηλικια 39 εβδομαδων. απο την αρχη 10 μερες μεγαλυτερο. γενικα ξερω οτι στην 2 καισαρικη επιλεγεται η 38η εβδομαδα. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

καλησπερα, είμαι κι εγώ για 2η καισαρική...στις 38 ακριβώς μου είπε κι εμένα ο γιατρός....το θέμα μου είναι οτι πέφτει Μ.Σάββατο και το σκεφτόμαστε ...ο γιατρός μου πάμε Τρίτη του Πάσχα, εγώ θέλω Μ.εβδομάδα φοβάμαι μη μου σπάσουν νερά...να δούμε.....

Γεια σας. Και εγώ γεννάω θα κάνω 2η καισαρική στις 6 Απριλίου στις 38 εβδομάδες ακριβώς. Έχω διαβήτη κύησης και οι τιμές έχουν τρελαθεί τώρα στο τέλος, αλλά περιμένουμε τις 38 εβδομάδες.

• 2 weeks later...

Kalimera ki apo mena

Kai gw gennisa me kaisariki prin 14 mhnes kai twra eimai sthn 31 ebdomada kai mallon tha gennhsw mexri 20 Maiou mou eipe 2-3 ebdomades prin thn PHT sunithws. Auto pou den hksera einai oti h 2 kaisariki mporei na ponaei poio polu kai agxwthika

1SRHp2.png

GQRNp3.png

Διαφημίσεις