Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εκνευρισμός απαράδεκτος τρόπος γνωμάτευσης του γιατρού μου

Recommended Posts

Γεια σε ολους.Τελευταια περιοδο ειχα στις 23/6.Εκανα β χοριακες η τελευταια πριν 2 εβδομαδες περιπου 4900.Με εξετασε ο γιατρος μου δια της αφης στο παμπαλαιο ιατρειο του,οπου δεν εχει υπερηχο και μου ειπε οτι η μητρα μεγαλωσε και παμε καλα.οταν τον ρωτησα ποτε να κανω υπερηχο μου ειπε την 10η εβδομαδα με την αυχενικη διαφανεια!δηλαδη να μη δουμε ποσα εμβρυα ειναι αν ειναι ενταξει η ξερω γω τι αλλο?να μην ακουσουμε την καρδουλα του αν χτυπαει?ειναι στο αρεταιειο και οταν του ειπα πως θελω να κανω υπερηχο εκει μου ειπε ξεχασε το,και με εστειλε σε δικο του να πληρωσω!ο οποιος ειναι κι αυτος στο αρεταιειο αλλα εχει και ιατρειο για να τα παιρνει!φυσικα δεν πηγα και ουτε προκειται.Αυτα εγιναν την περασμενη εβδομαδα.Ξεχασα να σας πω οτι ενω μου επαιρνε 70Ε την τελευταια φορα μου ζητησε 90!!του εδωσα 70 και πολλα ηταν.Απο δευτερα θα παω στο αρεταιειο να κλεισω ραντεβου για υπερηχο και ενδεχεται να πλακωθω ασχημα με το γυφτογιατρο μου. :evil::evil:

Διαφημίσεις

Θα σου πρότεινα να αλλάξεις γιατρό τώρα που είσαι στην αρχή!!!!

Μετά το τεστ που έκανα στο σπίτι κατευθείαν πήγα στον γιατρό μου και μου έκανε υπέρηχο για να δει αν είναι εξωμήτριο ή όχι ούτε χοριακές ούτε τίποτα..

και δωρεάν παρακαλώ ....

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Κι εμενα ο δικος μου γιατρος εξεταζει με τον παλιο τροπο και δεν εχει υπερηχο στο ιατρειο του μονο ενα παλιο για να ακουει την καρδια του μωρου. Οποτε κι εμενα την πρωτη φορα με εξετασε να δει την μητρα, ειδε την χωριακη και μου ειπε να κανω τον πρωτο υπερηχο στην αυχενικη και ετσι και εκανα. Μου ειπε τον ενδιαφερουν μονο 3 υπερηχοι και δεν χρειαζεται να κανω καθε μηνα αλλα αν θελω απο μονη μπορω να πηγαινω να κανω. Στην αρχη οταν το ειπα σε καποια ατομα μου ειπαν και τι πραγματα ειναι αυτα, και μηπως δεν ειναι καλος γιατρος και με ειχαν βαλει σε σκεψεις. Κι ομως μεχρι τωρα ολα καλα και δεν θα τον αλλαζα, απλα αυτος ειναι ο τροπος του.

Στην δικη σου περιπτωση δεν μπορω να ξερω τι ανθρωπος ειναι, αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σου ζηταει τοσα πολλα και οτι δεν σε αφηνει να κανεις τον υπερηχο οπου θελεις εσυ. Εσυ ξερεις αν μπορεις να τον εμπιστευτεις και να συνεχισεις μαζι του και μονο εσυ... μην ακους κανεναν αλλο, αν σου κανει μεινε, αν οχι φυγε και βρες αλλον γιατρο που να νιωθεις καλα, αυτο μετραει.

binvp2.png ZVLBp2.png

Γεια σε ολους.Τελευταια περιοδο ειχα στις 23/6.Εκανα β χοριακες η τελευταια πριν 2 εβδομαδες περιπου 4900.Με εξετασε ο γιατρος μου δια της αφης στο παμπαλαιο ιατρειο του,οπου δεν εχει υπερηχο και μου ειπε οτι η μητρα μεγαλωσε και παμε καλα.οταν τον ρωτησα ποτε να κανω υπερηχο μου ειπε την 10η εβδομαδα με την αυχενικη διαφανεια!δηλαδη να μη δουμε ποσα εμβρυα ειναι αν ειναι ενταξει η ξερω γω τι αλλο?να μην ακουσουμε την καρδουλα του αν χτυπαει?ειναι στο αρεταιειο και οταν του ειπα πως θελω να κανω υπερηχο εκει μου ειπε ξεχασε το,και με εστειλε σε δικο του να πληρωσω!ο οποιος ειναι κι αυτος στο αρεταιειο αλλα εχει και ιατρειο για να τα παιρνει!φυσικα δεν πηγα και ουτε προκειται.Αυτα εγιναν την περασμενη εβδομαδα.Ξεχασα να σας πω οτι ενω μου επαιρνε 70Ε την τελευταια φορα μου ζητησε 90!!του εδωσα 70 και πολλα ηταν.Απο δευτερα θα παω στο αρεταιειο να κλεισω ραντεβου για υπερηχο και ενδεχεται να πλακωθω ασχημα με το γυφτογιατρο μου. :evil::evil:

και τί σε κρατάει και δεν αλλάζεις γιατρό;;;

Δεν θα καθόμουνα ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω :evil:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

οι υπερηχοι οπως και ολα τα επιστημονικα οργανα που εχουν σημερα στη διαθεση τους οι γιατροι ειναι βηματα της τεχνολογιας που κυριως προστατευουν εμας και τα εμβρυα!αλιμονο αν μενουμε στη δια της αφης εξεταση που εκαναν πριν 30 χρονια!εξαλλου πιστευω πως οποιος γιατρος δεν εκσυγχρονιζεται καλα θα κανει να συνταξιοδοτειται!!η ιατρικη ειναι επιστημη που εξελισσεται και το ιδιο θα πρεπει να κανουν οσοι θελουν να αποκαλουνται γιατροι!

cathygeorge

Διαφημίσεις

οι υπερηχοι οπως και ολα τα επιστημονικα οργανα που εχουν σημερα στη διαθεση τους οι γιατροι ειναι βηματα της τεχνολογιας που κυριως προστατευουν εμας και τα εμβρυα!αλιμονο αν μενουμε στη δια της αφης εξεταση που εκαναν πριν 30 χρονια!εξαλλου πιστευω πως οποιος γιατρος δεν εκσυγχρονιζεται καλα θα κανει να συνταξιοδοτειται!!η ιατρικη ειναι επιστημη που εξελισσεται και το ιδιο θα πρεπει να κανουν οσοι θελουν να αποκαλουνται γιατροι!

Συμφωνω απολυτα!!!

Και η δικη μου γνωμη ειναι να αλλαξεις γιατρο.

Ευχομαι καλη επιλογη :D

Υ.γ. εγω εκανα καθε μηνα σε καθε μου επισκεψη.Δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες για να μην σε ανησυχησω,ομως ο υπερηχος δεν ειναι μια εξεταση που μας δειχνει απλα το φυλο του παιδιου,οπως πιστευαν παλια!

Ειναι ενα απαραιτητο ιατρικο εργαλειο!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ,ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ!ΕΠΙΣΗΣ ,ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ 70 ΕΥΡΩ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ...ΘΑ ΣΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ,ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ CD,ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ :lol: ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ .....!

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Κι εγώ έκανα κάθε μήνα υπέρηχο στο ιατρείο του γιατρού, αλλά ας πούμε ότι δεν είναι απαραίτητο. Πηγαίνεις σε γιατρό νοσοκομείου και πληρώνεις τόσα πολλα? Αν είναι πηγαίνεις σε ιδιωτικό, απαράδεκτη η τιμή! Σε ιδιώτη αν πας θα πληρώνεις λιγότερα ενδεχομένως (εξαρτάται από τον γιατρό) και θα σου κάνει και υπέρηχο, να μην τον πληρώνεις αλλού...

Οσο και αν σας φαινεται περιεργο εδω δεν κανουν καθε μηνα υπερηχο εκτος και αν υπαρχει λογος.

Για παραδειγμα εγω εκανα καθε 2 εβδομαδες μετα την 25 εβδομαδα επειδη ειχα προβλημα με τον τραχηλο.

Αυτο που κανουν εδω ειναι στην αρχη κατα την 8 εβδομαδα, μετα κατα την 11-13 εβδομαδα (αυχενικη) μετα στις 20 εβδομαδες (β επιπεδου) και μετα δεν θυμαμαι ποτε αλλα ειναι αλλα 2-3.

Ειναι αραγε ασφαλες να γινονται υπερηχοι πολυ συχνα χωρις λογο?

Δεν ξερω απλα ρωατω και εγω.

Εδω παντος θεωρουν οτι δεν υπαρχει λογος να γινονται καθε μηνα σε χωρις προβηλματα εγκυμοσυνη.

Πεπουλα αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν δεν αισθανεσαι σιγουρη για τον γιατρο σου αλλαξε τον τωρα. Η εμπιστοσυνη στο γιατρο παιζει πολυ μεγαλο ρολο στη δικη σου ψυχολογια.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Οσο και αν σας φαινεται περιεργο εδω δεν κανουν καθε μηνα υπερηχο εκτος και αν υπαρχει λογος.

Για παραδειγμα εγω εκανα καθε 2 εβδομαδες μετα την 25 εβδομαδα επειδη ειχα προβλημα με τον τραχηλο.

Αυτο που κανουν εδω ειναι στην αρχη κατα την 8 εβδομαδα, μετα κατα την 11-13 εβδομαδα (αυχενικη) μετα στις 20 εβδομαδες (β επιπεδου) και μετα δεν θυμαμαι ποτε αλλα ειναι αλλα 2-3.

Εδω παντος θεωρουν οτι δεν υπαρχει λογος να γινονται καθε μηνα σε χωρις προβηλματα εγκυμοσυνη.

Πεπουλα αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν δεν αισθανεσαι σιγουρη για τον γιατρο σου αλλαξε τον τωρα. Η εμπιστοσυνη στο γιατρο παιζει πολυ μεγαλο ρολο στη δικη σου ψυχολογια.

επειδη πολυ συγγενικο μου ατομο εχει απασχοληθει σε νοσοκομειο στο εξωτερικο εχει σχολιασει οτι κανουν αυστηρη αξιολογηση για το ποιες εξετασεις και ποσες χρειαζεται να κανει καθε ασθενης και αυτο συμβαινει γιατι οι ιδιωτικοι ιατροι ειναι ελαχιστοι....αν υπαρχουν...επομενως ολοι προστρεχουν στο νοσοκομειο το οποιο ειναι απολυτως ΔΩΡΕΑΝ και σε θεση να κανει ολες τις εξετασεις!!!!!!!!οχι οπως σε κατι νοσοκομεια επαρχιακων πολεων στη βορεια ελλαδα...πχ Σερρες...που σε στελνουν σε ιδιωτη στη θεσσαλονικη για Β επιπεδου!!!!!!!!

cathygeorge

Διαφημίσεις

Έχω ακούσει πάντως κι απο άλλους γιατρούς να ζητάνε μόνο τους 3 υπέρηχους (αυχενική, Β'επιπέδου, doppler). Αυτοί ειναι οι απαραίτητοι βασικά αλλά κι εμένα θα μου κακοφαινότανε αν δεν έβλεπα πιο συχνά το νινάκι μου.

Κι εμένα ο γιατρός μου ειναι στο Αρεταίειο...και ειναι μουσειακό κομμάτι όπως ο δικός σου γι'αυτό και σε ρωτάω με πμ αν ειναι ο ίδιος! Βέβαια δεν πληρώνω 70 και πήγα και εκανα το Β' επιπέδου αλλού για θα έφευγε για διακοπές. Μου είπε να πάω σε εναν δικό του αλλά εγω έκλεισα το ραντεβουδάκι μου εκεί που ήθελα....ξέρεις δεν ειμαστε υποχρεωμένες να κάνουμε ότι μας ζητάνε...και δεν είπε τίποτα φυσικά!

Πάντως άμα στραβώσεις με το γιατρό σου δεν ειναι για να κάθεσαι καθόλου εκεί...φαντάσου μετά που θα κρατάει και νυστέρι!!!!!!!!

αχ,δεν ξέρω εγώ είμαι πολύυυ φοβιτσιάρα!!να μην ακούσω την καρδούλα του μωρού μου??καλή η χοριακή αλλά..η τεχνολογία είναι σπουδαίο εργαλείο.αρκεί να μην το παρακάνουμε!!!

πάντως άσχετα από τους υπέρηχους και την μέθοδο του(ο άνθρωπος τόσα χρόνια κάνει αύτη τη δουλειά,κάτι παραπάνω θα ξέρει ) τα λεφτά που σου πήρε είναι πολλά :roll:

καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω αν ειναι απαραίτητοι ή όχι, αλλα ενας γυναικολόγος χωρίς καν υπέρηχο στο ιατρέιο του δε νομίζω ότι θα με εκανε να νιώθω και ιδιαιτερα άνετα, αλλά αυτα ειναι θέμα προσωπικής επιλόγής...

Βεβαια ασχετα από αυτο, πρέπει να εχεις 100% εμπιστοσύνη στο γιατρό σου, αλλιώς αν εχεις ενδοιασμούς, άλλαξε γιατρο... Εξάλλου ειναι πολύ νωρίς ακόμα και εχεις πολύ χρόνο μπροστα σου, εδώ άλλες κοπέλες άλλαξαν γιατρο στον 7ο-8ο μήνα....

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξεις ΑΜΕΣΑ τον γιατρό σου. Οι γιατροί δεν είναι ούτε άβατα ούτε Θεοί και πάνω απ' όλα πρέπει να είναι σωστοί επαγγελματίες και να ενημερώνονται διαρκώς για την επιστήμη τους πόσο μάλλον να έχουν τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό. Είναι σαν να είσαι υπάλληλος γραφείου και να επιμένεις να γράφεις χειρόγραφα αντί στον Η/Υ. Τους πληρώνουμε αδρά γιαυτό τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να στιγματίζονται :twisted:

Α! και κάτι τελευταίο. Ο υπέρηχος δείχνει σε πρώτη φάση το πως είναι είναι το έμβρυο και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Για π.χ στην δική μου περίπτωση η γιατρός μου είδε ένα μικρό αιμάτωμα και μου συνέστησε ξεκούραση και να μην σηκώνω βάρη. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να διαγνώσει σοβαρότερα προβλήματα. Δεν θέλω να κινδυνολογώ αλλά δια της μεθόδου της ψηλάφησης γυρίζουμε στον Μεσαίωνα και είναι κρίμα. Κι αφού παίρνει τόσα χρήματα ο συγκεκριμένος ας αγοράσει κι ένα μηχάνημα να κάνει την δουλειά του σωστά. :?

Διαφημίσεις

Πεπούλα, εγώ βρίσκομαι στην 27η εβδομάδα κύησης. Μέχρι στιγμής έχω κάνει 10 υπερήχους μαζί με την αυχενική και το β-επιπέδου. Στους μισούς τουλάχιστον από αυτούς, ο γιατρός μου μου έχει κάνει σχόλια

-για το αμνιακό υγρό

-για μικρή αποκόλληση

-για την πρόοδο του βάρους

-για τον πλακούντα

-για τον τράχηλο

εκτός από τα σχόλια των μεγάλων υπερήχων. Φαντάζομαι ότι αν δεν τους είχα κάνει, θα είχα χάσει όλη αυτή την πληροφορία που φυσικά συνοδεύτηκε από συμβουλές διατροφής,κίνησης,κινδύνων,φάρμακα κλπ.

Προσωπικά δεν θα καθόμουν λεπτό σε ένα γιατρό που δεν με παρακολουθεί στενά.

Πεπουλα αλλαξε γιατρο αμεσα...

Δεν ειναι ωραιο να αγχωνεσαι ακομα και για το αν ειναι καλος ο γιατρος σου...στην εγκυμοσυνη η γυναικα πρεπει να ειναι ηρεμη και χαλαρη...

Υπαρχουν τοσοι καλοι γιατροι...ρωτα στο στενο σου κυκλο και σιγουρα θα σου προτεινουν εναν καλο γιατρο!

Καλο υπολοιπο!! :wink::D

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Απο προσωπικη εμπειρια πιστευω οτι τα μηχανηματα δεν κανουν τον καλο γιατρο, πριν παω σε αυτον που εχω τωρα ειχα παει σε αλλους 2 πριν μεινω εγκυος, απο τους οποιους εφυγα κλαιγοντας γιατι απλα με εκαναν να αισθανομαι ασχημα με τον τροπο τους, κι ας ειχαν μηχανηματα τελευταιας τεχνολογιας! Αλλα οπως ειπα το θεμα ειναι καθαρα προσωπικο, εσυ ξερεις τι πρεπει να κανεις και ποιον πιστευεις οτι μπορεις να εμπιστευτεις. Ομως δεν μπορουμε να βγαλουμε καποιον σκαρτο επειδη δεν εχει υπερηχο και ακριβα μηχανηματα στο ιατρειο του. Αυτη τουλαχιστον ειναι η αποψη μου.

Οσο για τα λεφτα, ναι συμφωνω οτι ειναι υπερβολικα.

binvp2.png ZVLBp2.png

Εγώ έχω δύο κοριτσάκια και στα 2 έκανα γύρω στους 8 υπερήχους χωρίς την αυχενική και β επιπέδου και το doppler.Τους 8 τους έκανα στο ιατρείο. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον γιατρό μου όχι μόνο για την παρακολούθηση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και κατά την διάρκεια του τοκετού που είναι πολύ σημαντικό. Γέννησα φυσιολογικά σε 2 πολύ δύσκολες γέννες. Στην πρώτη μου κόρη ο ομφάλιος είχε τυλιχτεί γύρω από το λαιμό και το χέρι της και δεν είχε εμπεδωδεί μέσα στην λεκάνη. Στην δεύτερη είχα σχεδόν δυστοκία δεν έβγαιναν οι ώμοι.

Γεννήθηκαν και μεγάλα τα παιδιά 3700 η μεγάλη και 3800 η μικρή.

πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στον γυναικολόγο αλλιώς να τον αλλάξεις.

Και τα χρήματα είναι υπερβολικά.

Φυσικά συμφωνω! Να τον αλλάξεις τώρα που είναι νωρίς!

Αργότερα στην εγκυμοσύνη θα δεις πόσο θα περιμένεις τον υπέρηχο

για να δεις το μωράκι σου!

Θα αρχίσω απο αυτό που θεωρώ υπερβολικό: την αμοιβή του για κάθε επίσκεψη...Δεν εξετάζω αν έχει ή οχι μηχανήματα, απαρχαιωμένα ή τελευταίας τεχνολογίας! Είναι πολλά λεφτά .-

Εγω έχω τον ίδιο γιατρό που είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη...Τότε, προ έντεκα ετών, δεν είχε υπέρηχο στο ιατρείο του αλλά μετά απο το απλό τεστ φαρμακείου (ούτε καν χοριακή) με πήγε στο νοσοκομείο που συνεργαζόταν για να ελέγξει την κατάσταση, μια πρώτη εκτίμηση της ηλικίας της κύησης και αν η εμφύτευση ήταν εντάξει...Κι επειδή υπήρχε αποκόλληση και άδειος σάκος, με έλεγξε άλλες δυο φορές πριν την 11η εβδομάδα, εκτός της αυχενικής πτυχής (έτσι έλεγαν τότε την αυχενικη διαφάνεια) και του Α τέστ που κάναμε την 16η εβδομάδα...

Μετά πρέπει να έκανα άλλα 2-3 υπερηχογραφήματα συνολικά, β' επιπέδου δεν θυμάμαι να έκανα σίγουρα πάντως δεν το έλεγαν έτσι...Κάθε φορά ήταν μέσα κι άλλος πιο εξειδικευμένος γιατρός (ξέχασα να πω οτι τα έκανα στο Αρεταίειο αυτά που συνεργαζόταν τότε) κι έλεγχαν την ποσότητα του αμνιακού υγρού και την ανάπτυξη του εμβρύου...

Στο ιατρείο του συζητούσαμε κυρίως όποτε πήγαινα και μου έκανε την εξέταση μ' αυτό το φορητό μηχάνημα που ακούει τους παλμούς του μωρού...αλλά εκεί δεν μου χρέωνε το παραμικρό.

Σ' αυτήν την εγκυμοσύνη τώρα έχει πλέον υπέρηχο στο ιατρείο του, ελέγξαμε το έμβρυο στις 7,5 εβδομάδες (όταν δηλαδή κατάλαβα οτι είμαι έγκυος!)κι έκτοτε κάθε μήνα (συμπεριλαμβανομένων και των εξετάσεων της αυχενικής κ' Β' επιπέδου που τα κανονίσαμε έτσι ωστε να συμπίπτουν με τον μηνιαίο έλεγχο). π.χ. έκανα στις 17/7 τον β' επιπέδου στις 21 εβδομάδες και τώρα θα με δει αμέσως μετά τον δεκαπενταύγουστο, στις 26 εβδομάδες...Κάθε επίσκεψη μου χρεώνει 40 ευρώ, αλλά την αυχενική και τον Β' επιπέδου τους κάναμε στο Λητώ που συνεργάζεται απο τότε που τον είχα πρωτογνωρίσει...με εξειδικευμένη υπερηχογραφίστρια.

Είναι δικό σου το θέμα αλλά νομίζω οτι ήδη έπρεπε να σε είχε δει και υπερηχογραφικά...στο κάτω- κάτω ποιό είναι το θέμα του με τον υπέρηχο στο Αρεταίειο; Μια χαρά μηχανήματα έχουν και ακόμα καλύτερους χειριστές!

Σου εύχομαι να πάρεις την καλύτερη απόφαση για σένα για να νοιώθεις και να είσαι ασφαλής μέχρι το τέλος αυτού του ομορφου ταξιδιού...:)

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

επειδη πολυ συγγενικο μου ατομο εχει απασχοληθει σε νοσοκομειο στο εξωτερικο εχει σχολιασει οτι κανουν αυστηρη αξιολογηση για το ποιες εξετασεις και ποσες χρειαζεται να κανει καθε ασθενης και αυτο συμβαινει γιατι οι ιδιωτικοι ιατροι ειναι ελαχιστοι....αν υπαρχουν...επομενως ολοι προστρεχουν στο νοσοκομειο το οποιο ειναι απολυτως ΔΩΡΕΑΝ και σε θεση να κανει ολες τις εξετασεις!!!!!!!!οχι οπως σε κατι νοσοκομεια επαρχιακων πολεων στη βορεια ελλαδα...πχ Σερρες...που σε στελνουν σε ιδιωτη στη θεσσαλονικη για Β επιπεδου!!!!!!!!

εχω και εγω ξερεις ξανθιες ανταυγειες και καμια φορα δεν λειτουργει!... :):)

δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις αλλα για να λυσω τυχον αποριες που μπορει να εχει καποιος που διαβαζει εδω

ολοι οι γιατροι τουλαχιστον στον νομο που βρισκομαι εγω ειναι δημοσιοι, τις εξετασεις μας ολες τις κανουμε σε κεντρο οπως ειναι πχ η ''διαγνωση'' το οποιο κεντρο βρισκεται στο ιδιο κτιριο με τα ιατρεια των γιατρων. Καμια φορα κανουμε και στο νοσοκομειο εξετασεις. Ολα ειναι καλυμενα απο το αντιστοιχο ικα. Δεν μπορουμε να κανουμε καποια εξεταση αν δεν μας την γραψει ο γιατρος μας. Ουτε με πληρωμη. Την καρδια του μωρου την ακουμε αρχικα στο ιατρειο με το ειδικο μηχανημα οχι υπερηχο.

Τελως παντων για να μην πολυλογο θα το ξαναπω

Πεπουλα αλλαξε τον τον γιατρο σου αν δεν σου εμπνεει εμπιστοσυνη ανεξαρτητα απο το αν εχει υπερηχο η οχι.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!