Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ταβερνα σε Μελισσια Βριλησσια και γυρω

Recommended Posts

Τον Ιουνιο βαφτιζουμε τον μικρο μου στα Βριλησσια. Δεν εχουμε αποφασισει ακομα για το τραπεζι περιπου 70-100ατομα. Σκεφτομαστε το Πευκο (ειναι σχετικα χωμενο σε κατι στενα) που εχει ωραιο κηπο (θα ηταν καλο για στολισμα) και απ' οτι μου λεει ο αντρας μου που εχει παει καλο φαγητο (βεβαια ολα αυτα 3 χρονια πριν - τωρα δεν ξερω πως ειναι η κατασταση)

Θα ηθελα ομως να εχω καποιες εναλλακτικες στα βριλησσια και τις γυρω περιοχες δηλ. Μελισσια, Πεντέλη, Χαλανδρι, ή ακομα και Γερακα, Αγ. Παρασκευη, Μαρουσι.

Θα ηθελα ενα ζεστο χωρο, καλο για στολισμα, για μαλλον εξωτερικο χωρο και οικονομικες τιμες μέχρι το πολυ 25/ατομο...

Εχετε να μου προτεινετε τίποτα?

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

"Το Βραστο" στο χαλανδρι. Και αν δεν έχετε αποφασίσιε εκκλησία ακόμα, έίναι και διπλα ο Αγιος Αθανασιος. Πολύ καλό φαγητό ωραιος κήπος -αυλή νομίζω ότι θα είναι ιδανικά.

Για δες αυτο http://www.estiatoria.gr/estiatorio/905/%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF_%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B1_%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9

Βεβαια δε φαινεται ο κηπος αλλα θα παρεις μια ιδεα για το στυλ του μαγαζιου. Τιμαι λογικαι, και μπορει να γινονται και καλυτερες λογω της εκδηλωσης. Τρωμε συχνα το καλοκαιρι εκει, και το φαγητο του ειναι πολυ προσεγμενο.

Διαφημίσεις

Στο "βραστό" πηγαίνουμε οικογενειακώς πολλά χρόνια και είναι πολύ ωραίο και καλό το φαγητό του.

Όταν παντρεύτηκα έκανα τραπέζι στον Τέλη στη Πεντέλη.Ήταν πολύ ωραία και εκεί και τιμές γύρω στα 22 το άτομο(βέβαια πάνε και 3 χρόνια από τότε).Το φαγητό του ήταν καλό.Το καλοκαίρι όμως που πήγε ο αδερφός μου για φαί δεν του πολύ άρεσε.Μια δοκιμή και εκεί για να δείτε ίσως το φαγητό.

Επίσης ωραίο και καλό φαγητό με τιμές λογικές έχει και ο μπαρμπα-Θανάσης στο Χαλάνδρι.Απλά ο εξωτερικός χώρος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Υπάρχουν ακόμα στα Άνω βριλήσσια "ο παπουτσής", και "το καστράκι", δεν έχω φάει όπως ποτέ εκεί για να σου πω γνώμη και μόνο απ'έξω εχω περάσει.

Ακόμα υπάρχει και η ταβέρνα 'Πλακεντία" στην Πεντέλη, ακριβώς στα φανάρια για Νέα Πεντέλη.Το φαγητό καλό μας είχε φανεί και ωραίος χώρος.

Και υπάρχει και η ταβέρνα "Ο Χρήστος" στη δουκίσσης πλακεντίας.Ωραίος μεγάλος χώρος και εξωτερικός, έχει και πάρκιν.Το φαγητό καλό, όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά καλό.Η κουμπάρα μου που έκανε πέρσι το γάμο της εκεί της πήγε 26 το άτομο με όλα τα ποτά ελεύθερα και ήταν αρκετό το φαγητό θα έλεγα.

Ξεκίνα λοιπόν τις βόλτες με το σύζυγο γιατί γούστα με γούστα διαφέρουν και καλή αναζήτηση!

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.Μανουλα 23 τον Τελη τον εχουμε απορριψει γιατι μου φαινεται πολυ μεγαλος χώρος και σχετικα απροσωπος για μια βαφτιση των 70-100ατομων. Θα προτιμουσα αν ηταν δυνατον κατι μικροτερο για να μη συμπεσουμε και με αλλες εκδηλωσεις. Την Πλακεντια την εχω δει (δεν εχω παει) και δεν μου εχει κανει κλικ γενικα. Τα αλλα δυο δεν τα ξερω (ευκαιρια να τα μαθω - χρονο ναχουμε να τρωμε!!!!) Ευχαριστω παντως και να σου ζησουν τα αγορακια σου (αγορομανα και συ ε?)

Νιτσα μου τον Πεζοδρομο δεν τον ξερω αλλα θα τον ψαξω και θα τον επισκεφτω και αυτον! Μπραβο βρε κοριτσια δωστε ιδεες!!!!

s-age.pngs-age.png

Δες και τον Πεζόδρομο στα Μελίσσια. Είναι λίγο "κρυμμένο" αλλά το καλοκαίρι έχει πολύ ωραίο κήπο.

Αχ τωρα καταλαβα πιο λες!Και να φανταστεις οτι εχω παει τοσες φορες για καφε στο Πετρογκαζ αλλα!!!Εχει κηπο αυτο?

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

• 3 months later...
στου μαγγινα στα μελισσια το καλοκαιρι ονειρεμενα[/quote

Ωραιο μερος σαν τοποθεσια αλλα κατι με χαλαει γενικα!Και οι τιμες του τσιμπημενες!

στην ίδια πλατεία είναι άλλη μια ταβέρνα που λέγεται "Οι επιλογές της Λευκοθέας"

πολύ παλιά ταβέρνα, συμπαθητικός εσωτερικός χώρος (για καμιά βροχούλα) και πολύ όμορφη αυλή. το μενού αποτελείται κυρίως από ψητά και της ώρας και φυσικά σαλάτες πίτες κλπ όλα πολύ νόστιμα και ποιοτικά

οι τιμές του είναι λογικές και ο ιδιοκτήτης πολύ νορμάλ άνθρωπος.

είχα κάνει εκεί τραπέζι μετά το γάμο μου και είχαμε μείνει ευχαριστημένοι

210.8046295