Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κορίτσια τα φώτα σας

Recommended Posts

Απο το πολύ διάβασμα κοντεύω να τυφλωθω, αυτές τις μέρες έχω διαβάσει τόσα πολλά για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, ενέσεις, εξετάσεις, αγωνία μα αυτό που μου φαίνεται χειρότερο απ όλα ειναι η αναμονή. Τον άλλο μήνα έχω κλείσει με τον Μαντούδη ραντεβου. Τον επέλεξα απο όλα αυτά που έχω διαβάσει εδω μέσα και επίσης μου τον σύστησε και μια γιατρός.

Λοιπόν στο θέμα μας, εγώ έχω βλάβη στην υπόφυση απο πολύ μικρή έτσι δεν μου ήρθε η περίοδος φυσιολογικά. Ακόμη και μέχρι τώρα, καλά νέα ειμαι μη φανταστείτε, παίρνω αντισυλληπτικά για να έχω περίοδο. Η μήτρα και οι ωοθηκες/σάλπιγγες είναι σε φυσιολογικό μέγεθος και απο οτι μου είπε η γυναικολόγος μου δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη(αν γίνει η σύλληψη φυσικά), δηλαδη η μήτρα ειναι οκ.

Κάναμε ένα σπερμοδιάγραμμα που βγήκε καλό.

Αν σας έχω μπερδεψει σόρρυ.

Θα μου δώσει ο Μαντούδης φάρμακα για διέγερση ωοθηκών και πρόκληση ωορρηξίας? Και έτσι δεν θα μπορέσω να μείνω έγκυος μόνο με αυτά τα φάρμακα και με επαφή τη μέρα της ωορρηξίας: (pregnyl?), λέω αφού το σπέρμα είναι καλό.

Δεν έχω απολύτως καμια εξέταση απο μικρή, τι εξετάσεις θα μου πει να κάνω; Μόνο κολπικό υπέρηχο που τον έκανα πέρυσι και θα κάνω και τεστ παπ. Να κάνω και ορμονολογικές αιματος πριν πάω στον Μαντούδη;

Είμαι πολύ μπερδεμένη, αν καμια κοπέλα αντιμετώπισε τα ίδια please help!

1YKQp3.png

Θα 'ρθει το θαυματάκι μου...

Διαφημίσεις

καταρχην να σο ευχηθουμε αφου εισαι καινουρια καλη επιτυχια!!!!!!!!!

ενα ενα με τη σιρα,δεν μας ειπες καταρχην αν προσπαθειτε καιρο φυσιολογικα απος ολα τα ζευγαρια κ αν σε βλεπει γιατρος τις γονιμες μερες σου?????

εχεις παρει τιποτα φαρμακα για την προσπαθεια σας?

τι εννοεις ''προβλημα υποφυσης''?πολυκιστικες ωοθηκες η οχι???

απαντησε κ θα σου πω παρακατω........

α!!!!!!!κ καλως ηρθες!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ, καλώς σας βρήκα,

πρόβλημα υπόφυσης εννοώ οτι δεν παράγονται αρκετές ορμόνες από το σωμα μου, δεν έχω γόνιμες μέρες γιατί δεν κάνω ωορρηξία. Φυσιολογικά κάποιες περιόδους λίγων μηνων που κόβω τα αντισυλληπτικά, δεν έχω περίοδο.

Ακούγεται τραγικό αλλα πιστεύω πως το σώμα μου θα ανταποκριθεί στη διέγερση ωοθηκών και την πρόκληση ωορρηξίας.

Έχω σκεφτει και τα δανεικα ωάρια αν δεν.

Δεν έχω πολυκυστικές.

Επίσης δεν έχω πάρει κανένα άλλο φάρμακο για γονιμότητα κλπ.

Α, και κάνουμε ελεύθερα πολύ καιρό γύρω στα τρια χρόνια αλλα το ξέραμε το πρόβλημα.

1YKQp3.png

Ευχαριστώ πολύ, καλώς σας βρήκα,

πρόβλημα υπόφυσης εννοώ οτι δεν παράγονται αρκετές ορμόνες από το σωμα μου, δεν έχω γόνιμες μέρες γιατί δεν κάνω ωορρηξία. Φυσιολογικά κάποιες περιόδους λίγων μηνων που κόβω τα αντισυλληπτικά, δεν έχω περίοδο.

Ακούγεται τραγικό αλλα πιστεύω πως το σώμα μου θα ανταποκριθεί στη διέγερση ωοθηκών και την πρόκληση ωορρηξίας.

Έχω σκεφτει και τα δανεικα ωάρια αν δεν.

Δεν έχω πολυκυστικές.

Επίσης δεν έχω πάρει κανένα άλλο φάρμακο για γονιμότητα κλπ.

Α, και κάνουμε ελεύθερα πολύ καιρό γύρω στα τρια χρόνια αλλα το ξέραμε το πρόβλημα.

Να σου ευχηθω μια καλη επιτυχια!!!!κ γω στον μαντουδη εκανα την προσπαθεια μου κ τωρα ειμαι εγκυος!

καλο θα ηταν να πας με εναν πληρη ορμονικο ελεγχο να εχει μια εικονα κ τα υπολοιπα αστα να στα πει αυτος.ολα θα πανε καλα κ ο καιρος περναει πολυ γρηγορα!!!εισαι σε καλα χερια!!

Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου, με το καλό το μωράκι σου:P

Αν θελεις στειλε μου ενα πμ με λεπτομερειες για τον Μαντουδη και το κέντρο του, πως ειναι, τι σου λέγανε, τι κανεις οταν πας πρωτη φορα κλπ εχω πολυ αγωνία.

Ο ορμονολογικός σε ποια μερα του κύκλου γίνεται? Τα αντισυλληπτικα δεν επηρρεάζουν;

1YKQp3.png

Διαφημίσεις

μονο μεσω εξωσωματικης θα κανεις παιδια....εχω το ιιδιο θεμα(υποφυσης)....με τις ενεσεις θα κατεβασεις ωαρια,οσα εχεις,αλλα δε μπρει μονο του το σωμα.κ ας ειναι καλο το σπερμοδιαγραμμα,να κανει αυτο που χρειαζεται....ορμονικες εξετασεις,κ θρομβοφιλιας...

μονο μεσω εξωσωματικης θα κανεις παιδια....εχω το ιιδιο θεμα(υποφυσης)....με τις ενεσεις θα κατεβασεις ωαρια,οσα εχεις,αλλα δε μπρει μονο του το σωμα.κ ας ειναι καλο το σπερμοδιαγραμμα,να κανει αυτο που χρειαζεται....ορμονικες εξετασεις,κ θρομβοφιλιας...

Ευχαριστώ νανσυ2,

εχω κανει πλήρη ελεγχο θρομβοφιλίας και ευτυχως ειναι ολα καλα.

Σα θαυμα φαινεται πάντως, πΑλια δεν υπηρχε περιπτωση με τετοιο προβλημα να τεκνοποιούσαμε.

1YKQp3.png

οντως.....καλη επιτυχια σου ευχομαι.....θα πιασεις σιγουρα,μην αγχωνεσαι....δε ξερω κ ποσο χρ εισαι...αλλα αν εισαι μικρη,θα εχεις ωαρια....ο,τι θες ρωτας....εγω ειχα κ θρομβοφιλια...

Διαφημίσεις