Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΦ' ΑΠΑΞ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ Κ' ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

Silmaril

Recommended Posts

δηλ ο πατερας δε μπορει να κανει τα χαρτια για να παιρνει το επιδομα.... σωστα;;;;

ελεγα αν ειχαμε επιλογη να τα εκανε ο αντρας μου γαιτι εγω εχω τρεξιμο να βρω αυτα που θελουν για τα τελευταια 10 χρονια....

ξερεις αν με ενα πτυχιο τει και με μια αναλυτικη ενσημων θα ειμαι ενταξει;;; για να μη ψαχνω στις εφοριες τα εκκαθαριστικα......

σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!!!!!!!!

Σε ελάχιστες περιπτώσεις το πέρνει κ εσένα δεν σε πιάνει. Δόξα το θεό ζείς, δεν έχεις εγκαταλείψει τα παιδιά σου κλπο.

Με αναλυτική ενσήμων καλύπτεσαι λογικά πάντα. Το θέμα τους είναι να υπάρχει κ ένας συνδυασμός των αποδεικτικών στοιχείων. Ούτως ή άλλως θα σου ζητηθoύν επικυρωμένα αντίγραφα εκκαθαριστικών (κοινής δήλωσης καλύπτεσαι κ πάλι) τουλάχιστον από τότε που έκανες το πρώτο παιδί σου.

Αν σε κάποια από αυτά τα χρόνια δεν δούλευες (δηλ. δεν έιχες δική σου ασφάλεια) πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση ασφάλισης από τον ασφαλιστικό φορέα του συζύγου. Κάτι που θα σου ζητήσουν για τα παιδιά ούτως ή άλλως (εννοώ την βεβαίωση από ασφαλιστικό φορέα για αυτά, κάτι που αποδεικνύει οτι τα παιδιά ήταν εντός ελλάδας)

Ότι έχεις από καρτέλες πρίν το 2002 επικύρωσε το κ βάλτο στα δικαιολογητικά. Θέλει συνδυασμό.

Πάρε κ επικυρωμένο το αντίγραφο της φετινής (αν δεν έχει εκκαθαριστεί)

Επικυρώνουν κ τα κεπ.

Κ τέλος, μην ξεχάσεις κ το δικό σου πιστοποιητικό γέννησης.

Ψάχνω να βρώ ένα θέμα που τα λέγαμε παλιά. Τα είχα γράψει κ εκεί, αλλά δεν το βρίσκω.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

τι εννοεις συνδιασμος αποδεικτικων στοιχειων;;;; πανε καλα ρε;;;; πρεπει να αποδειξεις τα αυτονοητα κ απο πανω σε τρεχουν κ με αλλα χαζα.....

λογικα εμανα θα μου ζητησουν απο το 2002 κ μετα αρα τα ενσημα απο τοτε ητανε μηχανογραφημενα....

εχω πτυχιο να δωσω για το 2002-2004 κ μετα ενσημα...

τα εκκαθαριστικα δεν τα εχω τα παλια.... κ πρεπει για να τα βρω να παω σε 2 εφοριες που κι οι δυο εφοριες ειναι μακρια απο δω που μενω τωρα....

χεσε μεσα.....

• 2 months later...

σε εμενα επειδη απο τα δεκα τελευταια χρονια 2002-2012 ειχα μονο 4δηλωσεεις,πηγα το βιβλιαρειο του ικα(που ειχε τις ανανεωσεις μεσα)κ πηγα ειρηνοδικειο κ εκανα ενορκη δηλωση οτι δεν εχω φυγει ποτε απο ελλαδα

• 1 year later...

ειναι καποια μητερα τριτεκνη πολυτεκνη αλλα καποια παιδια της να ειναι απο προηγουμενο γαμο?δεν μου δινουν το επιδομα για 3 παιδια επειδη στο ιδιωτικο συμφωνητικο εκτος απο τη επιμελεια γραφει κ το ποσο που μου δινει διατροφη ο πρωην.αυτο βεβαια συνταχτηκε το 2008 κ απο τοτε εχουν αλλαξει τα πραγματα.υπαρχει καποιος νομος που να λεει μητερες που παιρνουν διατροφη δεν δικαιουνται το επιδομα??δλδ αφηνουν ενα παιδι χωρις να του δινουν επιδομα??αλλες περιπτωσεις που ξερω πηραν κανονικα αλλα εχουν 1 η 2 παιδια.μηπως επειδη δικαιουμαι παραπανω χρηματα το λενε ετσι??το ψαχνω παντως κ δεν προκειται να το αφησω.αν χρειαστει θα βαλω κ δικηγορο.αν υπαρχει αναλογη περιπτωση ας γραψει μπας κ βγαλουμε ακρη

NRNSp2.pngsMstp2.png