Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως αυτοαποκαλούνται τα μικρά μας?

Recommended Posts

Σκέφτηκα να γράψουμε πώς λένε το ονομα τους τα μικρά μας -με τον δικό τους τρόπο- ή αν αυτοαποκαλούνται με καποιο άλλο παρατσούκλι (κάτι που λένε όμως τα ιδια για τον εαυτό τους και όχι εμείς για αυτά). Δεν ειδα κατι αναλογο ελπίζω να σας αρέσει το θέμα. Αρχίζω εγώ:

Τον γιο μου τον λένε Πρόδρομο και πάντα τον φωνάζαμε έτσι, ολοκληρο απο την αρχή πριν καν τον βαφτίσουμε και δεν χρησιμοποιήσαμε υποκοριστικά ή χαιδευτικά ή παρατσούκλια.Ο ίδιος όμως όταν τον ρωτάς πως σε λένε, αποκαλεί τον εαυτό του Νταν, τωρα γιατί και πως του κάθισε έτσι και εγώ ακόμα αναρωτιέμαι! Δεν λέω δύσκολο όνομα για να το προφέρει μα ουτε καν ένα γράμμα κοινό δεν έχουν τα δυο ονόματα, μα τέτοια φαντασία! (ωστόσο τον παππού Πρόδρομο τώρα τελευταία τον φωνάζει Νιόνιο!)

0IBKp3.png JgEip3.png

Διαφημίσεις

γεια σου νανακα να χαιρεσαι τον προδρομουλη σου πολυ γλυκο το νταν μου αρεσει ετσι οπως αποκαλει τον εαυτο του ο δικος μου ειναι εικοσι μηνων δεν πολυμιλαει ακομα λεει καποια διασπαρτα λογακια οταν τον ρωτας πως τον λενε λεγεται ραφαηλ αυτος λεει φα κανει παυση και μετα απο λιγα λεπτα λεει ηλ βλεπεις ειναι και τεμπελακος

Eμείς τον φωνάζουμε Ευθύμη αλλά απο πολύ μικρός αυτοαποκαλείται ... "Πήνιος" !!! Ασχετο εντελώς! και το ονομα Ευθύμης μπορεί να το πεί κανονικότατα, αλλά προτιμά να λέει .... Πήνιος! :lol::lol::lol:

Τους τελευταίους μήνες εμαθε και κολλάει και το επίθετο δίπλα στο Πήνιο...

Πλάκα έχουν τα μικρούλια μας και η φαντασία που έχουν...

G9FN.jpg.png

εμενα το ονομα της το λεει καθαρα απο πολυ μικρη γιατι ειναι κ πολυ ευκολο Ευα.Αλλα η μαμα μου την φωναζει αγγελε μου, κ οταν της λες τι εισαι αγαπη μου λεει αγγουλος ακομα κ τωρα ειμαι αγγουλος μου λεει :lol:

Διαφημίσεις