Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ευχές για εγκυμοσύνη της Μαρίας Κ.

Recommended Posts

καταρχην με το καλο κ με ενα πονο :wink:

θα σου προτεινα να μην αγχωνεσαι τοσο .ειναι πολυ νωρις..απολαυσε κ τη δευτερη εγκυμοσυνη σου κ το μικρο σου μωρακι..σκεψου θετικα κ ολα θα πανε καλα :D περιμενω νεα απο το γιατρο!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ελένη μου.. Θα τα καταφέρω; Βλέπω την μπέμπα όλη μέρα σήμερα και σκεφτομαι "μόνο 4 μήνες έμεινες μοναχοπαίδι!!" Φοβάμαι ότι δεν θα της δίνω την προσοχή που θα έπαιρνε αν ηταν μόνη της.. Βιαστήκαμε..

lazy.gif

φανταζομαι ποσο πελαγωμενη θα εισαι!!!! καλο κουραγιο!!!!!

να σου πω κατι θετικο?? κανεις δε θα σου πει "μα,δεν εχασες ακομα τα κιλα της εγκυμοσυνης??"

όχι 4 καλέ..4+9 ;)

μην απελπίζεσαι.. άστα να κυλήσουν όλα φυσιολογικά.

Με το καλό να έρθει το δεύτερο μωράκι!

Μακάρι να έχεις και έναν νορμάλ αποθηλασμό! (ίσως και προσωρινό, πού ξέρεις;) )

Με το να αγχώνεσαι και να στενοχωριέσαι δεν κερδίζεις τίποτε. Αφού έτσι ήταν να γίνει, δες το θετικά:

- Έχεις ένα μωρό ακόμα (ελαφρύ σχετικά) οπότε θα μπορείς να το φροντίζεις και να το παίρνεις αγκαλιές εύκολα.

- Μέχρι να αρχίσει να καταλαβαίνει θα έρθει το δεύτερο και έτσι δεν θα έχετε ζήλειες.

- Θα ξεμπερδέψεις γρήγορα με τα μωρά και τις πάνες.

- Θα κάνουν περισσότερη παρέα μαζί καθώς θα μεγαλώνουν μαζί, σχεδόν συνομίληκα (ξέρεις ότι η Μαρία μου ήδη συνήθισε μόνη της και βλέπει μωρό - κούκλα και λέει να το κάνουμε νταντά; Θέλει τα πρωτεία.) :lol:

Ας έρθει με το καλό και όλα θα γίνουν μην ανησυχείς.

:)

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Οτι βιαστήκατε βιαστήκατε! Όμως έχει πολλά θετικά το πράγμα. Πάρα πολλά. Και για σένα και για το παιδί. Δες αυτά και ξέχασε τις δυσκολίες. Στο κάτω κάτω, αν είχες δύδιμα, θα έλεγες ότι... βιαστήκατε??? Εύχομαι όλα να πάνε καλά στην καινούργια ζωούλα που έχεις μέσα σου. όσο για το θηλασμό θα σου απαντήσουν αρμοδιότερες, αλλά νομίζω ότι υπάρχει συμβατότητα...

Αχ και πάλι αχ!! Σας ευχαριστώ πολύ είστε τόσο καλές και μου δίνετε κουράγιο..

Αγλαΐα περιμένω εφόσον μπορείς και επιστημονική βοήθεια! Τι θα περιμένω στο εξής;

lazy.gif

Μαρία με το καλό! Δεν μου φαίνεται και τόσο μεγάλο το πρόβλημά σου... :lol:

Προσπάθησε να σηκώνεις τα οικογενειακά βάρη με προσοχή και όσο περνάει ο καιρός ζήτα και κάποια βοήθεια από τους γύρω σου. Μετά τη γέννα μάλλον θα χρειαστεί να υπάρχει και δεύτερο άτομο.

Τα βλέπω από τη φίλη μου που έμεινε όπως εσύ στον 6ο μήνα έγκυος. Το ένα περπατάει (τρέχει), τρώει ό,τι βρει και γκρινιάζει και το άλλο θηλάζει και βγάζει δόντια :roll:

Φαντάσου οτι μέσα σε 2 χρόνια από ζευγάρι χωρίς παιδιά γίνεστε 4μελής οικογένεια! Μην αγχώνεσαι όμως, δες το θετικά. Δεν θα έκανες δεύτερο ούτως ή άλλως; Ε, λίγο πιο νωρίς προέκυψε... Θα είσαι μια πολύ γλυκιά εγκυούλα μανούλα

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Mε το καλό το καινούριο μωράκι!Ακριβώς το ίδιο έπαθε η μαμά μου.Θήλαζε αποκλειστικά εμένα και ενώ νόμιζε ότι είχε αμηνόρροια λόγω θηλασμού προέκυψε εγκυμοσύνη όταν ήμουν εγώ πέντε μηνών...

Να προσθέσω πως θα τα έχεις όλα ετοιμα και ειδικά αν είναι κοριτσάκιιιιι τα πάντα!!!

Αχ μαρία μου θυμάμαι που λέγαμε ότι όλο τα ίδια μας συμβαίνουν...Κι εγώ δεν προσέχω 100% :oops: (δηλαδή ναι μεν δια τη γνωστής μεθόδου αλλα προφυλακτικό αραιααααααααααα και που)

Λες να μείνω έγκυος κι εγω???? Εχω κάτι καούρες πάντως... :)

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ελένη μου.. Θα τα καταφέρω; Βλέπω την μπέμπα όλη μέρα σήμερα και σκεφτομαι "μόνο 4 μήνες έμεινες μοναχοπαίδι!!" Φοβάμαι ότι δεν θα της δίνω την προσοχή που θα έπαιρνε αν ηταν μόνη της.. Βιαστήκαμε..

Κατ'αρχήν Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! ! !

Κατά δεύτερον μην αγχώνεσαι. Σιγά το προνόμιο, ναναι κανείς μοναχοπαίδι!!! Ρώτα κι εμένα που είμαι όλη μου τη ζωή μοναχοπαίδι και το κουβαλάω και καημό!

Άσε να κυλήσουν τα πράγματα και θα βρείτε τις λύσεις για όλα. Στο κάτω κάτω, κι εμείς εδώ είμαστε, γιαυτό δεν είναι οι φίλοι;

Και από εμένα συγχαρητήρια και τις ευχές μου για μία καλή εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωράκι. Αυτό δεν είναι που έχει περισσότερη σημασία?

Ότι θα το πάθεις το σοκ με 2 θα το πάθεις, αλλά μετά θα συνηθίσεις και θα μπεις στο ρυθμό. Όταν είναι και τα 2 μικρά είναι λίγο μανίκι στην αρχή, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις αλλά μετά θα απολαμβάνεις......

Σκέψου εμένα για να παίρνεις κουράγιο! Γέννησα το δεύτερο μου παιδί με 5 χρόνια διαφορά από τη πρώτη (ξανάμπλεξα δηλαδή με αποστειρώσεις, πάνες, κλεισουρα κτλ....) και καπάκι μου ήρθε και το τρίτο :lol:

Όλα μία ιδέα είναι........

Να μην απελπίζεσαι... με το καλό και το δεύτερο. Και μην ανησυχείς, θα τα βγάλεις πέρα. Να σκέφτεσαι οτι είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Για σκέψου αυτούς που έχουν να αντιμετωπίσουν δύσκολα και πραγματικά δυσάρεστα πράγματα στην ζωή τους....!

Διαφημίσεις

Ακριβώς έτσι έμεινε και η μαμά μου έγκυος σε μένα :) Την ευχαριστώ γιατι με την αδερφή μου είχαμε μικρή διαφορά και πάντα είμασταν πολυ κοντά η μια στην άλλη .

Η μαμά μου συνέχισε να θηλάζει την αδερφή μου που δεν έτρωγε/έπινε (και δεν τρώει) κανένα αλλο γαλακτοκομικό .

Ολα καλά θα πάνε Μαράκι !! Να χεις μια όμορφη εγκυμοσύνη :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

Συγχαρητήρια!!!!

Εστω και αν δεν το προγραμματίζατε! :D

Μην ανησυχείς! Θα μεγαλώσεις 2 αγαπημένα αδερφάκια!!!!!

Και με το θηλασμό, απο ότι ξέρω, δεν υπάρχει πρόβλημα! Μπορείς να συνεχίσεις να θηλάζεις κανονικά, μόνο που προς το τέλος της εγκυμοσύνης, μπορεί να αλλάξει η συσταση του γάλακτος και να μην πολυαρέσει στην πρώτη σου! :shock:

Ψάξτο λιγάκι στο Internet: breastfeeding and pregnancy, breastfeeding while pregnant...

Μπες στο site http://www.kellymom.com έχει πολλές πληροφορίες!

Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας, δεν χρειάζεται να αποθηλάσεις!!! :D

Σου εύχομαι καλή τύχη, να πάνε όλα καλά, μία απολαυστική εγκυμοσύνη και μία υπέροχη γέννα!!!!!! :D

Με το καλό το νέο σας μωρό!!! :D:D

Θα είναι ένα ζόρι στην αρχή... αλλά θα το ξεπεράσετε! Ένα τόσο ευχάριστό γεγονός δεν επισκιάζεται από τέτοια!!!

Όσον αφορά το θηλασμό σας, νομίζω πως εφόσον η εγκυμοσύνη είναι καλή και δεν υπάρχει ιστορικό αποβολών ή προβλήματα συσπάσεων δεν υπάρχει πρόβλημα να συνεχίσεις να θηλάζεις τη μικρή σου!!! :wink:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ........με το καλο...να χαιρεσαι το μπεμπουλινι σου :D

με τον αδερφομου εχουμε ακριβως εναν χρονο διαφορα....μεγαλωσαμε μαζι και ειμαστε παρα πολυ δεμενοι......ειχαμε τα ιδια ενδιαφεροντα,κοινες παρεες,μαζι στο σχολειο......

(οι κορες μας ειναι συνονοματες :D )