Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μαστιτιδα σε κοριτσακι ενος ετους!

Recommended Posts

Ξερει κανεις να μου πει κατι?

Ο ενας της μαστος ειναι ερεθισμενος κι εχει ενα κοκκινωπο χρωμα η περιοχη γυρω του,καθως επισης υπαρχει και εσωτερικος ογκος .το ψηλαφησα κι εχω φαει φρικη!!!!!!!

Το ραντεβου με τον παιδιατρο ειναι για το απογευμα,εψαξα και στο δικτυο αλλα δεν βρηκα κατι!

Αν σας εχει συμβει ή γνωριζετε κατι,πειτε μου σας παρακαλω!!!

Διαφημίσεις

newmommy, εύχομαι περαστικά!

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο! Ίσως κάποιο χτύπημα που δεν το πήρες είδηση.

Γενικά νομίζω ότι οι μαγουλάδες κάνουν "μαστίτιδα", αλλά αυτό είναι θεωρτικό. Το έχετε κάνει το εμβόλιο? Νομίζω ότι γύρω στους 15 μήνες το κάνουμε.

Έχε υπομονή και θα δεις ότι δεν θα είναι τίποτα!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Δεν το πιστεύω...το πάθαμε ακριβώς την περασμένη Τετάρτη κι έπαθα ακριβώς την ίδια φρίκη!!!Πήρα στις έντεκα το βράδυ τον παιδίατρο τηλέφωνο και μου είπε να μην το ψαχουλέψω καθόλου γιατί το στήθος είναι αδένας και πρήζεται εύκολα...μου είπε να το παρακολουθήσω κανα δυο μέρες και αν πρηστεί πολύ εξωτερικά να την πάω να τη δει γιατί ενδεχομένως να ήταν κάποια μόλυνση..φυσικά εγώ δεν περίμενα να πρηστεί για να του την πάω,την επόμενη μέρα τον ξαναπήρα τηλέφωνο και πήγα...εξωτερικά ήταν πολύ καλύτερα και το ογκίδιο είχε μικρύνει σε μέγεθος...με καθησύχασε λέγοντάς μου ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και ότι πολύ πιθανό ήταν να χτύπησε σε αυτό το σημείο και να πρήστηκε ο αδένας δημιουργώντας "ογκίδιο"...τελικά έτσι ήταν,όντως είχε χτυπήσει σε γωνία τραπεζιού 3 μέρες πριν, όταν την είχε κρατήσει η γιαγιά της....μου το είχε πει αλλά δεν μου είχε διευκρινίσει που ακριβώς είχε χτυπήσει κι εγώ δεν είχα δώσει σημασία.Βλέποντας την κοκκινίλα στη θηλή της είχα υποθέσει ότι κάτι την είχε τσιμπήσει και θα πέρναγε...

Επίσης είχα παρατηρήσει ότι μόλις ξυπνούσε το πρωι το ογκίδιο ήταν πάρα πολύ μικρό και κατα τη διάρκεια της ημέρας μεγάλωνε,προφανώς από τις κινήσεις που έκανε η μικρή...για τσεκαρέ το κι αυτό...

Πιστεύω ότι και η δική σας είναι αντίστοιχη περίπτωση..σκέψου λίγο μήπως χτύπησε πουθενά αυτές τις μέρες..φυσικά θα σου πει περισσότερα και ο γιατρός...περαστικούλια σας....

Γυρισαμε!

Τελικα δεν ειναι μαστιτιδα..........

Ακουστε αυτο και πειτε μου αν το γνωριζετε.........

Αρχισε η παραγωγη οιστρογονων!!!!!!!!Ολα ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου ευτυχως!Τον γιατρο τον εμπιστευομαι στη διαγνωση γιατι το διδακτορικο του ειναι στην παιδικη ενδοκρινολογια........

Υπαρχει κατασταση που δεν μας αφορα thank god!που λεγεται προωρη εφηβια και αφορα σε μωρα απο ενος ετους!!!!!!!!

Σε 15 μερες εχουμε το ραντεβου για το επομενο εμβολιο κι ετσι θα δουμε κι αυτη την εξελιξη......απο την εμπειρια του παντως μπορει να μην ξεπρηστει αλλα να βγαλει και στον αλλο μαστο....οπτικα δεν φαινεται απολυτως τιποτα μονο με ψηλαφηση....και υποχωρει ισως και στα 4χρ!

Οταν εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω!

Αν καποιος απο σας εχει αντιστοιχη εμπειρια γραψτε μου σας παρακαλω πως εξελιχθηκε!

Πολύ ενδιαφέρον!!!!Δεν το γνώριζα και δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι σχετικό.

Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω την εξέλιξη....

Στη δική μου που την ψηλαφώ δεν πιάνω τίποτα άρα ήταν καθαρά πρήξιμο από το χτύπημα.

Πολύ χάρηκα που είναι κάτι φυσιολογικό και για εσάς.

Ενημέρωσέ μας για τα νεότερα. :)

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Η κόρη μου η μεγάλη έχει στήθος πρησμένο στον ένα μαστό μόνο,είναι έξι ετών και η πρώτη διάγνωση που της κάνανε είναι πρόωρη ήβη αλλα την πηγα στο ιπποκράτειο και η ειδική γιατρός είπε ότι χρειάζονται εξετάσεις για τις ορμόνες της οι οποίες θα γίνουν σεπτεμβρη.Αυτή η γιατρός είπε οτι οπτικά της μοιάζει για πρώιμη θηλαρχή.Εχω χάσει το μυαλό μου μέχρι να δώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων :( newmommy θα μπορούσες να μου στείλεις με πμ τα στοιχεία του παιδιάτρου σας ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να χρειαστούμε κι άλλη γνώμη