Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ


Recommended Posts

Θα ήθελα τα φώτα σας για παιδικό σταθμό στη Νέα Σμύρνη που να έχει όμως οπωσδήποτε τάξη νηπιαγωγείου.Ο γιος μου πάει φέτος προνήπιο στον Αρλεκίνο(το σχολείο ήταν μέχρι πέρσι στη Νέα Σμύρνη και φέτος μεταφέρθηκε στην Καλλιθέα).Είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά δυστυχώς δεν έχουν τάξη νηπιαγωγείου.Επειδή λοιπόν σε λίγο θα αρχίσω έρευνα αγοράς, παρακαλώ για τις εμπειρίες και τις γνώμες σας.Α,και περίπου τις τιμές, εάν φυσικά γνωρίζετε!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγώ δεν ξέρω για τη Ν. Σμύρνη γιατί παρά το ότι μένουμε εκεί, τα παιδιά πηγαίνουν Π. Φάληρο σχολείο. Αν σε ενδιαφέρει η περιοχή μπορώ να σου προτείνω.

Όμως, αν πρόκειται να πάει στο δημόσιο σχολείο, μήπως θα ήταν καλύτερα να πάει και στο δημόσιο νηπιαγωγείο που ανήκετε, ώστε να πάει μετά σχολείο με τα ίδια παιδάκια? Θέλω να πω, νομίζω ότι το νηπιαγωγείο πρέπει να συνδέεται είτε με τον παιδικό, είτε με το σχολείο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ο γιος μου πάει από την αρχή της χρονιάς στον Αστεριξ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Επειδή είχα επισκεφτεί και εγώ τον Αρλεκίνο πριν μάθω ότι θα μετακομίσουν και θεωρώ ότι είναι στο ίδιο στυλ: φιλικοί, ανθρώπινοι σταθμοί καθόλου δήθεν. Ο γιός μου άνθισε σε αυτό το σταθμό , ενώ στον προηγούμενο που ήαν πολυδιαφημισμένος και με όλα τα extra μαραινόταν. 'Εχει τάξη νηπιαγωγείου και η δασκάλα η Όλγα είναι συμπαθέστατη. Δεν μπορώ να αξιολογήσω το εκπαιδευτικό κομμάτι γιατί ο γιος μου είναι ακόμα στα μικρά. Εμείς δίνουμε 370 *12 με το σχολικό, χωρίς αυτό νομίζω ότι είναι 350

Link to comment
Share on other sites

To Αλκηστη στην Νέα Σμύρνη είναι το καλύτερο της περιοχής!Η ιδιοκτήτρια είναι απίστευτος και πολύ ζεστός άνθρωπος και γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά από τις δασκάλες..Επίσης η τοποθεσία του είναι ιδανική και τα δίδακτρα από τα χαμηλότερα θα έλεγα...Σαν δεύτερη επίλογή θα έλεγα το Un Deux Trois, γαλλόφωνο, με πολύ καλή δουλειά επίσης, και ώραιους χώρους/αυλή αλλά δεν σου βγάζουν την μαμαδίσια ατμόσφαιρα του Αλκηστη...Τρίτο θα έβαζα τον ροζ πάνθηρα στον άγιο Δημήτριο, πολύ κοντά στην Ανω ν σμύρνη και εξαιρετικό προσωπικό!Το έχω ψάξει τρελλά, σου συστήνω το ίδιο, πήγαινε παντού και κοιτα η ιδια...Απλά ΜΑΚΡΥΑ από την *******

Link to comment
Share on other sites

  • 6 χρόνια μετά...

Γειά σε όλους! Ενδιαφέρομαι να ενημερωθώ για ιδιωτικά νηπιαγωγεία στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Με ενδιαφέρει για όλα, δηλαδή κατά πόσον προσέχουν τα παιδιά, κατά πόσον τα απασχολούν δημιουργικά, εάν είναι καλές οι δασκάλες κ.λπ. Θα ήθελα γνώμες από μαμάδες που έχουν μια εμπειρία από κάποιο νηπιαγωγείο στην περιοχή μας ή που το έχουν ψάξει για τα παιδάκια τους. Ευχαριστώ!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...