Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

Recommended Posts

ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ.ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΑ,ΣΑΛΠΙΓΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΑ?ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ.:?

Διαφημίσεις

καλησπερα τζενη κ καλη επιτυχια σ οτι κανεις.αν το προβλημα ειναι στο σπερμα,πχ ανωμαλες μορφες,καλο θα ειναι να κανετε πιο εξειδικευμενες εξετασεις με ανδρολογο,γιατι επηρεαζονται τα εμβρυα(χρωμοσωμικες ανωμαλιες,δεν γονιμοποιουνται πολλα ωαρια κτλ).ετσι,αν το ξερουν στο κεντρο οτι εχετε κατακερματισμο ,χρησιμοποιουν ειδικο μικροσκοπιο κ διαλεγουν τα πιο υγιη σπερματοζωαρια.

εμεις δεν καναμε κ το μετανοιωνω τωρα,ισως οφειλεται εκει η αποτυχια της 1ης εξωσωματικης(βιοχημικη).επισης μπορει να βελτιωθει το σπερμα με βιταμινες.

μιλησατε με ανδρολογο ή πηγατε κατευθειαν για εξωσωματικη?

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ.ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΑ,ΣΑΛΠΙΓΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΑ?ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ.:?

καλησπερα κ σου ευχομαι μια πραματικα καλη χρονια......

δεν καταλαβα καλα

1.αν κανετε εξετασεις για να δειτε πιο ειναι το προβλημα σας?

2. τις εξετασεις που κανεις για να περασεις την επιτροπη εξωσωματικης?

καλημερα τζενη καλη χρονια κ καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!εγω εκανα εξετασεις αιματος για aids, συφιλη,ηπατιτιδες,στιγμα μεσογειακης αναιμιας,τοξοπλασμα,κυτταρομεγαλοιος,ερυθρα test pap,καρδιογραφημα κ κυστικη ινωση.Δεν στα εχουν ζητησει απο το κεντρο που εχεις παει?για aids k ηπατιτιδα πρεπει να κανει κ ο αντρας σου κ εννοειται αν εχεις στιγμα πρεπει να κανει κ εκεινος να δει αν εχει..ειναι πολλες αλλα μια ιδεα ειναι ολα τελικα..κ γω απελπιζομουν οταν τις εβλεπα αλλα σιγα σιγα τα εκανα ολα κ τωρα ειμαι στις ενεσεις!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤ.ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΚΕΤΗ.ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΕΞΩΣΩΜ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΩΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΗΝΟΣ.

Διαφημίσεις

ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤ.ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΚΕΤΗ.ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΕΞΩΣΩΜ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΩΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΗΝΟΣ.

Τζένη, κι εγω έκανα εξωσωματική-σοβαρό πρόβλημα στο σπέρμα και αριστερή σάλπιγγα μου βουλωμένη- και τώρα περιμένω το κοριτσάκι μας. Με την πρώτη!

Πρίν την εξωσωματική κάναμε τις εξετάσεις που έγραψες κι εσύ. Ούτε ανδρολόγοι ούτε τίποτε άλλο. Οι υπόλοιπες εξετάσεις γίνονται και μόλις μείνεις έγκυος. Αν δηλ. κάποια μείνει έγκυος φυσιολογικά αυτές είναι οι πρώτες που κάνει. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Εγώ πήγα σε αυτόν γιατί θεωρούσα ότι είναι εξαίρετος επιστήμων και έκανα ότι μου είπε.

Καλή επιτυχία!!!

Τζένη, κι εγω έκανα εξωσωματική-σοβαρό πρόβλημα στο σπέρμα και αριστερή σάλπιγγα μου βουλωμένη- και τώρα περιμένω το κοριτσάκι μας. Με την πρώτη!

Πρίν την εξωσωματική κάναμε τις εξετάσεις που έγραψες κι εσύ. Ούτε ανδρολόγοι ούτε τίποτε άλλο. Οι υπόλοιπες εξετάσεις γίνονται και μόλις μείνεις έγκυος. Αν δηλ. κάποια μείνει έγκυος φυσιολογικά αυτές είναι οι πρώτες που κάνει. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Εγώ πήγα σε αυτόν γιατί θεωρούσα ότι είναι εξαίρετος επιστήμων και έκανα ότι μου είπε.

Καλή επιτυχία!!!

Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τη μπουμπούκα σου!!! Να πάνε όλα καλά κ να είσαι ευτυχισμένη.

και εγώ ίδια περίπτωση με εσένα...... αριστερή σάλπιγγα βουλωμένη, σπέρμα χάλια (κινητικότητα 35% και μορφολογία 84% άμορφα). Ξεκινάω σερπαφάρ για σπερματέγχυση αλλά θέλω να ρωτήσω κ στην Αθήνα. Είμαι επαρχία κ εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο εξελιγμένα.

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις που έκανες την εξωσωματική? αν θέλεις σε π.μ. δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

7vfJp2.png

καλησπερα και απο εμενα.και εγω ειμαι ακομα στην αρχη με το ιδιο προβλημα(στο σπερμα).εμενα ο γυναικολογος μου ειπε και καναμε επι 3 μηνες επαφες με διαγνωσμενη φυσικη ωορεξια(αποτυχιμενες).μετα 2σπερμοδιαγραματα οπου διαγνωστηκε και το θεμα ,1 σαλπιγγογραφια,ενα αναλυτικο υπερυχο με τις καταλληλες μετρησεις και απεικονησεις χωρις ομως ορμονολογικες εξετασεις.

Γεια σας κι απο εμενα!Κι εγω ειμαι στην φαση αναμονης για την 1η εξωσωματικη.σε εμας το προβλημα ειναι ολιγοσπερμια.Οι εξετασεις που καναμε ειναι σπερμοδιαγραμμα,υπερυχος τριπλεξ στον αντρα μου κια σαλπιγγογραφια σε μενα.Αυτο τον μηνα παιρνω αντισυλλυπτικα και κατα τις 24 αποτι υπολογιζω ξεκιναω τις ενεσεις.Ρωτησα αν χρειαζονται αλλες εξετασεις οπως ορμονικες και μου ειπε εφοσον δεν εχω πολυκυστικες δεν χρειαζεται.θα γινουν ολες οι εξετασεις κατα την διαρκεια της θεραπειας.Αυτα προς το παρον!τα λεμε!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVFΜαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!

G2GGp3.png

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΖΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ.ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία!!!

ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΟΥ.

καλησπερα κ σου ευχομαι μια πραματικα καλη χρονια......

δεν καταλαβα καλα

1.αν κανετε εξετασεις για να δειτε πιο ειναι το προβλημα σας?

2. τις εξετασεις που κανεις για να περασεις την επιτροπη εξωσωματικης?

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ.

για αρχη μια χαρα εξετασεις εχετε κανει...ολα τα υπολοιπα ψαξιματα,ερχονται,αν ερθουν, οταν εχουμε επαναλαμβανομενες αποτυχημενες εξωσωματικες η αποβολες...οποτε θα ευχυθω καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

για αρχη μια χαρα εξετασεις εχετε κανει...ολα τα υπολοιπα ψαξιματα,ερχονται,αν ερθουν, οταν εχουμε επαναλαμβανομενες αποτυχημενες εξωσωματικες η αποβολες...οποτε θα ευχυθω καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΕΚΙΑΝΩ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.

Διαφημίσεις

jenny78 ξεκιναμε ενεσεις με 5 μερες διαφορα.να τα λεμε και καλη μας επιτυχια.;)

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕΝΟΠΟΥΡ 3 ΣΚΟΝΕΣ ΜΕ 1 ΔΥΑΛΙΜΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...:wink:

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕΝΟΠΟΥΡ 3 ΣΚΟΝΕΣ ΜΕ 1 ΔΥΑΛΙΜΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...:wink:

εγω την κυριακη με arvekap.πρεπει να σκεφτομαστε θετικα μιας και το κωλημα μας ειναι στο σπερμα.αυτο με την εξωσωματικη λενε πως λυνετε ποιο ευκολα απο κατι αλλο(ετσι λενε):confused:

εγω την κυριακη με arvekap.πρεπει να σκεφτομαστε θετικα μιας και το κωλημα μας ειναι στο σπερμα.αυτο με την εξωσωματικη λενε πως λυνετε ποιο ευκολα απο κατι αλλο(ετσι λενε):confused:

ΜΑΚΑΡΙ..:mrgreen:

καλημερα σε ολες! jenny78 αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχεις ξεκινησει τις ενεσεις. πες μας εντυπωσεις και αλλαγες αν υπαρχουν.....

προς το παρον ολα καλα.χτες ξεκινησα τις ενεσεις στην κοιλια.καμια αλλαγη.σε 4 μερες που θα με δει ο γιατρος θα μου πει αν θα συνεχισω με αυτες τις ενεσεις η θα ξεκινησω με καποιες αλλες που μου εχει δωσει.αυτα.παω να βαψω και το μαλλακι μου να μην ειμαι με λευκα αν ερθει το μπεμπε μας.:-P

γεια σας και απο εμενα, ξεκιναω και εγω 1η προσπαθεια εξωσωματικησ μετα απο δυο αποτυχυμενες σπερματενχυνσεις, το θεμα ειναι οτι εμενα ζητησαν ολες αυτες τισ εξετασεις που ειπατε παραπανω αλλα δεν μπορω να προμηθευτω τισ gonal για να ξεκινησω (ειναι οι πρωτες ενεσεις) τρεις μερες τρεχω και δεν μπορω να βρω ακρη και πολυ φοβαμαι οτι θα χασω τον μηνα, δεν ξερω τι να κανω....καμια ιδεα?

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

γεια σας και απο εμενα, ξεκιναω και εγω 1η προσπαθεια εξωσωματικησ μετα απο δυο αποτυχυμενες σπερματενχυνσεις, το θεμα ειναι οτι εμενα ζητησαν ολες αυτες τισ εξετασεις που ειπατε παραπανω αλλα δεν μπορω να προμηθευτω τισ gonal για να ξεκινησω (ειναι οι πρωτες ενεσεις) τρεις μερες τρεχω και δεν μπορω να βρω ακρη και πολυ φοβαμαι οτι θα χασω τον μηνα, δεν ξερω τι να κανω....καμια ιδεα?

γιατι δεν μπορεις να προμηθευτεις τις ενεσεις σου?δεν καταλαβα τι εννοεις?:?

τι εννοεις κ εγω δεν καταλαβαινω?μην αγχονεσαι ολα γινοντα.

θα πας με το βιβλιαριο που στις εχει γραψει ο γιατρος του ικα στο ''φαρμακειο''του ικα.θα σου πουν που ειναι.απο που εισαι εσυ?απο αυτο το ''φαρμακειο'' περνεις μονο οτι ειναι εντελως δωρεαν,ολα τα αλλα φαρμακα θα τα παρεις με συμετοχη απο κανονικο φαρμακειο.

καταλαβες,?πες μας τι θες.........

οκ αυτα που λετε αλλα τα πραγματα αλλαξαν, την πεμπτη πηγα στο "φαρμακειο" του ικα στην αγ.κων/νου απο εκει μου ειπαν οτι πρεπει να πας στο ικα στην πλ.θεατρου για να περασεις απο επιτροπη και μετα να πας στην παρασχου-γκυζη στο αλλο "φαρμακειο" του ικα να τα παρεις....απο την πλ.θεατρου μου ειπαν οτι για να περασω επιτροπη το γρηγοροτερο ραντεβου ειναι 01/02/12 και θελουν και ενα σωρο εξετασεις.....

σημερα πηγα κατ έυθειαν στην παρασχου κανοντας την χαζη μηπως τις παρω μονο με την ηλεκτρονικη συνταγη αλλα τζιφος .....πρεπει μου ειπαν να περασω απο επιτροπη....αχ βαχ εμπλεξα με τις αλλαγες των ταμειων.....τα αλλα φαρμακα τα εχω παρει απο φαρμακειο της γειτονιας με τις gonal εχω θεμα

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....