Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ? (ΤΣΜΕΔΕ)


GIANEL1980

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

ετοιμαζόμαστε να αποκτήσουμε το πρώτο μας παιδάκι σε 3 μήνες από τώρα και ψάχνουμε να βρούμε έναν καλό παιδίατρο κοντά στην περιοχή του Παγκρατίου ή της Καισαριανής (όσο πιο κοντά γίνεται στην διασταύρωση Φιλολάου και Φορμίωνος). Το παιδί θα έχει ασφάλιση ΤΣΜΕΔΕ και θα μας βόλευε πολύ γιατρός από τη λίστα του ΤΣΜΕΔΕ.

 

Γνωρίζει κάποιος κάποιον γιατρό να μας προτείνει?

 

Ευχαριστούμε πολύ...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εμείς είχαμε την κυρία Καράγιωργα κοντά στην πλατεία Δεληολάνη (Χρ. Σμύρνης) Πολύ καλή, ήρεμη, καλή με τα παιδιά, σηκώνει πάντα το τηλέφωνο και αν δεν το σηκώσει παίρνει πάντα μετά από 5 λεπτά πίσω. Πολύ καλή επαγγελματίας, στις διακοπές του καλοκαιριού (15 μερες) μας άφησε τηλέφωνο άλλου παιδιάτρου σε περίπτωση που δεν μπορούμε να τη βρούμε αν και οταν την πηραμε το σηκωσε. Συνεργαζεται με το Λητώ νομίζω και είναι συμβεβλημένη με τον ΟΠΑΔ.

 

Επίσης ένα θετικό στο ιατρείο της είναι πως έχει πάρκινγ στα 10μ.

Link to comment
Share on other sites

Εμείς έχουμε την κα Ιωάννα Μπιλάλη που το ιατρείο της είναι στην Αστυδάμαντος (πολύ κοντά στη Φορμίωνος, στο ύψος του Κάραβελ και για τους γνώστες στάση βρυσάκι). Την έχω από την γέννηση της μεγάλης (και στις δύο εκείνη μου έκανε και την πρώτη επίσκεψη). Ηρεμη, συστήνει φάρμακα όταν χρειάζονται (και κυρίως δοκιμασμένα). Λογική στις χρεώσεις τόσο στο ιατρείο όσο και στο σπίτι, δεν σηκώνει πάντα το κινητό της αλλά οι συνολικές διακοπές της εντός του έτους είναι σύντομες. Ανήκει στο δυναμικό του ΙΚΑ Βύρωνα. Το πάρκινγκ στο ιατρείο της είναι από ανύπαρκτο έως λαχείο. Αν και δέχεται με ραντεβού, κάποιοι από τους πελάτες επικαλούμενοι έκτακτο (είτε αλήθεια είτε ψέματα) μπορεί να χαλάσουν την σειρά και να είσαι πολύ ώρα στην αναμονή.

Εχω διαβάσει στο φόρουμ καλά λόγια και για την κα Ζιάννη με ιατρείο στην Λαέρτου (κοντά στην Κόνωνος). Γνωρίζω την αδερφή της από άλλη ιατρική ειδικότητα, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.

1ciWp3.pngnEMKp3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.

 

Τελικά από τη λίστα ιατρών του ΤΣΜΕΔΕ που είναι συμβεβλημένοι βλέπω ότι η πιο κοντινή μας ιατρός είναι η κα ΚΑΦΕΤΖΗ - ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ στην οδό Κόνωνος 48-50.

 

Θα ήθελα παρακαλώ πολύ αν κάποιος έχει πάει στην κα αυτή και την είχε παιδίατρο να μου πει πληροφορίες.

 

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εμείς πάμε στη κ. Ζιάννη στη Λαέρτου και είναι εξαιρετική- μου τη σύστησαν από το φόρουμ και είχαν δίκιο- αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβεβλημένη με ΤΣΜΕΔΕ...τηλεφώνησέ της να ρωτήσεις.

Πάντως είναι πολύ καλή με τα παιδάκια, συζητήσιμη, ήρεμη και μέχρι τώρα την βρίσκω πάντα. Δεν είχαμε και κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με το μωρό (και ελπίζω να μην έχουμε ποτέ!), αλλά και στα καθιερωμένα είναι πολύ καλή!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...