Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

8ος μήνας στο νοσοκομείο. Help me!!

Recommended Posts

Καλησπέρα. Είμαι 35 κ 2 ημερων με περιδεση κ πάω για καισαρικη γιατί είναι η 2η γέννα μετα απο την κορούλα μου που είναι 16 μηνών κ την γεννησα με καισαρικη.Μη τα πολυλογω μπήκα προχθές νοσοκομείο με λίγα ροζ υγρά κ καθόλου συσπασεις. Τρίτη μέρα σήμερα χωρίς καθόλου υγρά κ συσπασεις( με ορο yutopar) ο γιατρός επιμένει να μείνω μέσα προληπτικά γιατί φοβάται τις συσπασεις λόγω περιδεσησ. Εγώ βέβαια τέτοιες μέρες θέλω να είμαι με την κορούλα μου κι ας είμαι στο κρεβάτι αλλά Σπιτι. Αποφάσισα λοιππον να βγω απο το νοσοκομείο με δική μου ευθύνη κ φυσικά με την πρώτη σύσπαση θα έρθω πίσω. Δώστε μου καμία συμβουλή κ εσείς!!! Α! Ξέχασα να πω ότι ο άντρας μου είναι στο εξωτερικο κ θα έρθει σε 2βδομαδες κ εγώ ολομοναχη στο νοσοκομείο καθώς οι δικοί μου προσέχουν τη μικρή.

Διαφημίσεις

Εχει Χριστουγεννα καθε χρονο παιδακια οχι :D Αστο καλυτερα κ κατσε στο νοσοκομειο χιλιες φορες να κατσεις παρα μετα να χτυπιεσαι κατω! Κ εγω περυση που ημουνα στο νοσοκομειο δν ηθελα να κατσω στης γιορτες στο νοσοκομειο (ειχα πιεση ενω ημουν 9 μηνων εγγυος)κ βγηκα με δικη μου ευθυνη και το αποτελεσμα? οταν ηρθα στο νοσοκομειο μετα απο δυο μερες αφου εφυγα κ πηγα για εξετασεις (πιεση υπερηχος κτλ.) με τρεχανε για καισαρικη γιατι κινδυνευε οι δικια μου κ του μωρου μου η ζωη. Κ γιατι? για 2 μερες γιορτες στο σπιτι? κ τι καταλαβα? προσευχομουνα να ζησουμε κ οι δυο μας κ εβριζα τον εαυτο μου πως ημουνα τοσο εγωιστρια κ σκεφτομουνα την παρτι μου κ μονο! Φετος θα τα περασουμε μαζι τα Χριστουγγενα! Το ιδιο λεω κ σε σενα να κανεις! Το αλλο χρονο θα ειστε μαζι κ οι 4 ! Προταιραιοτητα το νινακι που ερχεται!! Οτι αποφασηεις παντως να περασεις καλα! Κ με το καλο το νινακι σου!!:wink:

Συμφωνώ με την dealuna.Καλύτερα στο νοσοκομείο.Καλύτερα να χάσεις αυτές τις μέρες και να πάνε όλα καλά παρά να γίνει κάτι και να χτυπιέσαι.Με το καλό να δεχτείτε και το νέο μέλος της οικογένειας κοριτσάρα μου!Όλα καλά να πάνε:D!

Καλησπέρα. Είμαι 35 κ 2 ημερων με περιδεση κ πάω για καισαρικη γιατί είναι η 2η γέννα μετα απο την κορούλα μου που είναι 16 μηνών κ την γεννησα με καισαρικη.Μη τα πολυλογω μπήκα προχθές νοσοκομείο με λίγα ροζ υγρά κ καθόλου συσπασεις. Τρίτη μέρα σήμερα χωρίς καθόλου υγρά κ συσπασεις( με ορο yutopar) ο γιατρός επιμένει να μείνω μέσα προληπτικά γιατί φοβάται τις συσπασεις λόγω περιδεσησ. Εγώ βέβαια τέτοιες μέρες θέλω να είμαι με την κορούλα μου κι ας είμαι στο κρεβάτι αλλά Σπιτι. Αποφάσισα λοιππον να βγω απο το νοσοκομείο με δική μου ευθύνη κ φυσικά με την πρώτη σύσπαση θα έρθω πίσω. Δώστε μου καμία συμβουλή κ εσείς!!! Α! Ξέχασα να πω ότι ο άντρας μου είναι στο εξωτερικο κ θα έρθει σε 2βδομαδες κ εγώ ολομοναχη στο νοσοκομείο καθώς οι δικοί μου προσέχουν τη μικρή.

Μα δεν είσαι ολομόναχη, έχεις το μωράκι σου στην κοιλίτσα να σου κάνει συντροφιά και το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα είναι να φροντίσεις να το φέρεις με ασφάλεια στον κόσμο.Αυτό είναι και το καλύτερο και μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις και στην 16 μηνών κορούλα σου και στο σύζυγο σου.Μια τρυφερή και ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας, οι γονείς σου φροντίζουν την κόρη σου,εσύ φροντίζεις να έρθει με το καλό το δεύτερο παιδάκι σου στον κόσμο και σε δύο εβδομάδες θα είναι και ο άντρας σου κοντά σας για να σας φροντίσει. Καλά Χριστούγεννα και εύχομαι σε λίγες βδομάδες που θα έρθει με το καλό το μπεμπάκι στιη ζωή σας να είναι η κάθε μέρα σας μια μεγάλη γιορτή.