Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

στενωση πνευμονικης στο μωρακη μου!!!

Recommended Posts

ειμαι χαλια δεν ξερω τι θα γινει!!!προσπαθω να ειμαι καλα για να μν νιωθει το μωρακη μας στεναχωρια στην κοιλιτσα μου εκανα υπερηχω καρδιας εβρυου σημερα στο ωνασειο με την κ Λασκαρη πολυ καλη κ ευγενηκη ΑΛΛΑ τι θα γινει με το αγγελουδι μου σας παρακαλω οσες εχετε η ξερετε κατι να με καθησυχασετε μου ειπε οτι βρηκε στενωση πνευμονικη σε μια αρτηρια στον μπεμπη μου θα πεθανω ειμαι χαλια!!κ οτι μολις γεννηθει θα χρειαστει μπαλονακη κ θα με παρακολουθει καθε μηνα για να δει μηπως αλλαξει λογω οτι ειμαι στον 6 μηνα τωρα κ ειναι μικρουλη κ οσο μεγαλωνει μπωρει να αλλαξει η αν γινει χειροτερα!!κ μαλλον στην β επιπεδου ηταν ασχετη εκει που την εκανα γτ η γυναικολογως μου ειπε οτι θα φενοταν απο εκει κ θα το ξεραμε απο τοτε ,κ μπωρει να χρειαστει για αμνιοπαρακεντησει ...ειμαι χαλιαααααααααααααα το παιδακη μου γτ ευχομαι να μν το παθει κανενα μωρακη σε ολο τον κοσμο ουτε στον εχθρο μου ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ προστατεψε τ αγγελουδια μας,συγνωμη για το μεγαλο θεμα!!οποια μπωρει να μου πει αν εχει τυχει κ τι εχει γινει!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου, μην στεναχωριέσε. Δεν μου έχει συμβεί, αλλά εύχομαι με όλη μου την ψυχή να πάνε όλα καλά. Υγεία σε σένα κ στο μωράκι σου. Ολά θα πανε καλά θα δείς.;)

Ερωτεύτηκα την κόρη μου στις 10/02/2012 12:30 μμ

ειμαι χαλια δεν ξερω τι θα γινει!!!προσπαθω να ειμαι καλα για να μν νιωθει το μωρακη μας στεναχωρια στην κοιλιτσα μου εκανα υπερηχω καρδιας εβρυου σημερα στο ωνασειο με την κ Λασκαρη πολυ καλη κ ευγενηκη ΑΛΛΑ τι θα γινει με το αγγελουδι μου σας παρακαλω οσες εχετε η ξερετε κατι να με καθησυχασετε μου ειπε οτι βρηκε στενωση πνευμονικη σε μια αρτηρια στον μπεμπη μου θα πεθανω ειμαι χαλια!!κ οτι μολις γεννηθει θα χρειαστει μπαλονακη κ θα με παρακολουθει καθε μηνα για να δει μηπως αλλαξει λογω οτι ειμαι στον 6 μηνα τωρα κ ειναι μικρουλη κ οσο μεγαλωνει μπωρει να αλλαξει η αν γινει χειροτερα!!κ μαλλον στην β επιπεδου ηταν ασχετη εκει που την εκανα γτ η γυναικολογως μου ειπε οτι θα φενοταν απο εκει κ θα το ξεραμε απο τοτε ,κ μπωρει να χρειαστει για αμνιοπαρακεντησει ...ειμαι χαλιαααααααααααααα το παιδακη μου γτ ευχομαι να μν το παθει κανενα μωρακη σε ολο τον κοσμο ουτε στον εχθρο μου ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ προστατεψε τ αγγελουδια μας,συγνωμη για το μεγαλο θεμα!!οποια μπωρει να μου πει αν εχει τυχει κ τι εχει γινει!!!!!!

Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω ή να καταθέσω κάποια εμπειρία για το θέμα που σε απασχολεί. Το "ανεβάζω"΄μήπως το δει κάποια άλλη μανούλα που κάτι ξέρει περισσότερο να σε βοηθήσει επί της ουσίας.

Εγώ θέλω να ευχηθώ να πάνε όλα καλά, να γεννηθεί το μωράκι σου με το καλό και να είναι υγιές και δυνατό και να μη χρειαστεί τίποτε άλλο. Αλλά ακόμα και αν χρειααστεί εύχομαι να πάνε όλα καλά, με την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για το μωρό και για σας.

Να μην αγχώνεσαι και να μη στενοχωριέσαι για να μην στενοχωρείς και το μωράκι σου τώρα που είσαι έγκυος και να είσαι δυνατή.

Για την εμπειρία της αμνιοπαρακέντησης μπορείς να διαβάσεις και εδώ :

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20220&highlight=%E1%EC%ED%E9%EF%F0%E1%F1%E1%EA%DD%ED%F4%E7%F3%E7

Καλές γιορτές και καλή δύναμη...

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Η μικρή μου γεννήθηκε με σοβαρή στενωση πνευμονικης βαλβίδας.βέβαια σε εμάς κανένας δεν είδα τίποτα κ όταν γεννήθηκε κάτι άκουσε ο παιδιατρος.κ κάναμε υπερηχο.τελικά 7 ημερών κάναμε μπαλονακι κ από τότε είναι καλά.είναι τώρα 2χρόνων κ είναι πολύ καλά!ευτυχώς.αλλ σε κάθε παιδάκι είναι αλλιώς.πότε δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί μια καρδιοπαθεια σε κάθε άτομο είναι αλλιώς.μίλησες με ειδικό γιατρό?τι ακριβώς σου είπανε?

Διαφημίσεις

Αυτό που πρέπει να ξερεισ είναι ότι υπάρχουν κ χειρότερα.κ αν το παιδάκι έχει μόνο αυτό εισαι τυχερή!υπάρχουν κ πολύ σοβαρότερες παθήσεις στην καρδιά.τι χρειαστείς ρώτα κ εγώ στο ωνάσειο το έκανα.

Η μικρή μου γεννήθηκε με σοβαρή στενωση πνευμονικης βαλβίδας.βέβαια σε εμάς κανένας δεν είδα τίποτα κ όταν γεννήθηκε κάτι άκουσε ο παιδιατρος.κ κάναμε υπερηχο.τελικά 7 ημερών κάναμε μπαλονακι κ από τότε είναι καλά.είναι τώρα 2χρόνων κ είναι πολύ καλά!ευτυχώς.αλλ σε κάθε παιδάκι είναι αλλιώς.πότε δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί μια καρδιοπαθεια σε κάθε άτομο είναι αλλιώς.μίλησες με ειδικό γιατρό?τι ακριβώς σου είπανε?
κοριτσια σας ευχαριστω λοιπον λιζα μου χαιρομε που πηγε καλα το παιδακι σου!!ΕΜΕΝΑ με εστυλε γυναικολογος εντελως προλιπτικα κ πηγα στο ΩΝΑΣΕΙΟ κ εκανα υπεριχο καρδιας εβρυου κ δεν το συστινουν ολοι η γυναικολο κ την εκανα με την κ.Λασκαρη κ μου βρηκε αυτο!!!!:(:(:(:(απο εκεινη την στιγμη μου κοπικαν τα ποδια Κ απο εδω ξεκιναει η περιπετια μου κ η αγωνια που περασα μεχρι σημερα πολυ κλαμα πολυ αγχος τρελαθηκα γτ!!!!πηγα γυναικολογο για να δουμε τι θα κανουμε κ μου ειπε οτι ισως μπωρει να εχει κ καποιο συνδρομο κ πρεπει να κανω αμνιοπαρακεντησει την οποια με εστυλε εκεινη την στιγμη κ την εκανα,κ αν εβγαινε χαλια θα αναγκαζομουν να μου παρουν το μωρο κοριτσια πηγαν στην κολαση κ γυρισα αυτες τησ μερες ειναι το πρωτο μου παιδακι δεν θα το αντεχα,λοιπον την εκανα κ σημερα πειρα τ αποτελεσματα τα οποια βγηκαν πολη καλα ευτηχωςςςςς παναγια μου πειρα ανασα καθε μερα εκλαιγα.....κ τωρα μας μενει το προβληματακι στην καρδια το οποιο η ΛΑΣΚΑΡΗ ΜΑΣ εκλεισε ραντεβου παλι 17 γενναρη να ξαναδει την καρδουλα του κ αν ειναι το ιδιο η χειροτερα η εχει εξαφανισθει το προβλημα,κ θα μιλησουμε με χειρουργο ειδικο για βρεφει να μας πει τι γινεται κ ολα αυτα,κ μολις γεννησω μου ειπαν θα μου το πανε ΩΝΑΣΕΙΟ για μπαλονακη εχω αγωνια κ φοβαμαι πολη....ΛΙΖΑ ΜΟΥ μπωρεις να μου πεις ποσες μερες κρατησανε το μωρο σου για την επεμβαση κ αν εγινε χειρουργιο η με καθετηρα,κ οπως ειπες αναλογα το καθε προβλημα ευχαριστω εκ το προτερον περιμενω νεα...κοριτσια ναι μπερδευτικα κ το εβαλα 2 φορες εδω ηθελα να το βαλω!!συγνωμη για το μεγαλο post

Στο ωνάσειο θα δεις πολλά...εμείς κάναμε μπαλονακι και αν ξαναεκλεινε μετά κάνουν χειρουργείο κ αλλάζουν τη βαλβίδα.εμείς δύο χρόνια τώρα είμαστε σταθεροί και πλέον η βαλβίδα μεγαλώνει μαζί με την καρδούλα.σε αλλά παιδάκια στενεψε ξανά.μέχρι δύο χρόνων είναι επίφοβο γιατί ο οργανισμός αναπτύσεται πολύ.διαφέρει όμως από παιδάκι σε παιδάκι.τώρα την κ. Λάσκαρη δεμ τη ξέρω γιατί εμάς γεννήθηκε κ μετά το είδαμε.με τον κ Ραμο κάναμε το μπαλονακικ μείναμε μόνο τρεις μέρες στο ωνάσειο.πριν κάνει μπαλονακι εντατική μια μετά κ μετά στη μοναδα.ότι χρειαστείς κ το γνωρίζω ρώτα με!φάρμακα δεν παίρνουμε ανάπτυξη έχει τέλεια κ είναι απίστευτα δραστήριο.όλα καλ θα πάνε!

Στο ωνάσειο θα δεις πολλά...εμείς κάναμε μπαλονακι και αν ξαναεκλεινε μετά κάνουν χειρουργείο κ αλλάζουν τη βαλβίδα.εμείς δύο χρόνια τώρα είμαστε σταθεροί και πλέον η βαλβίδα μεγαλώνει μαζί με την καρδούλα.σε αλλά παιδάκια στενεψε ξανά.μέχρι δύο χρόνων είναι επίφοβο γιατί ο οργανισμός αναπτύσεται πολύ.διαφέρει όμως από παιδάκι σε παιδάκι.τώρα την κ. Λάσκαρη δεμ τη ξέρω γιατί εμάς γεννήθηκε κ μετά το είδαμε.με τον κ Ραμο κάναμε το μπαλονακικ μείναμε μόνο τρεις μέρες στο ωνάσειο.πριν κάνει μπαλονακι εντατική μια μετά κ μετά στη μοναδα.ότι χρειαστείς κ το γνωρίζω ρώτα με!φάρμακα δεν παίρνουμε ανάπτυξη έχει τέλεια κ είναι απίστευτα δραστήριο.όλα καλ θα πάνε!

ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΜΕΝΗ!!ΣΟΥ ΣΤΥΛΑ ΣΕ ΜΝΜ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΗ

Καλημέρα το είδα το πμ θα σου απαντήσω απλά επειδή δεν εχω υπολογιστή θα σου απαντήσω μετα τις γιορτές τώρα γράφω από κινητό!εμείς έχουμε ασφάλεια στρατού κ μας κάλυψε το 80% πλέον τα καλύπτει όλα γιατί δεν υπάρχει άλλο νοσοκομείο στην ελλάδα το παίδων αγία σοφία έκλεισε το αντίστοιχο τμήμα.φαντάζομαι κ τα αλλά ταμεία καλύπτουν ίσως κ όλο το πόσο.εμάς το μπαλονακι κ τρεις μέρες ου μείναμε κόστισαν γύρω στις 3000?.θα στα πω καλύτερα σε πμ κ περιμένω νέα σου!

Διαφημίσεις