Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ Δ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. Κ ΜΟΥ'ΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΑΥΤΟΣ Κ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΟΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ'ΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :cry::cry::cry:

ΘΕΛΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ Κ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ? Κ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ?

Διαφημίσεις

Απ'οτι γνωρίζω κανείς δεν μπορει να σου πάρει το παιδί απο εσένα ακόμα και αν είσαι παντρεμένη μαζί του. Ο μόνος λόγος που μπορεί να πάρει ένας πατέρας την αποκλειστική επιμέλεια ενός παιδιού από την μάνα του είναι αν εκείνη είναι χρήστης ναρκωτικών, πορνεία, ψυχολογικά προβλήματα και το να θέσει η μάνα το παιδί σε κίνδυνο, εγκληματική αμέλεια το λενε αυτό όταν δεν το προσέχει καθόλου η μαμα.

Αμα το παιδι δεν το αναγνωρισει ειναι στα χαρτια αγνωστου πατρουσ ειναι δικο σου και δεν μπορει να στο παρει θα εχει και το επιθετο σου.Τωρα αν το αναγνωρισει παλι το παιδι ειναι δικο σου γιατι εισαι η μαμα του.Μονο αν δεν ειναι η μητερα καταλληλη να μεγαλωσει το παιδι μπορουν να το παρουν.

Οταν γεννησα το γιο μου δεν ειχαμε παντρευτει ακομα με τον αντρα μου αλλα το ειχε αναγνωρισει ως εμβρυο πριν ακομα γεννηθει με συμβολαιογραφικη πραξη...ακομα λοιπον και με αυτη την πραξη στο μαιευτηριο το παιδι το ειχαν με το δικο μου ονομα και στο βιβλιαριο υγειας του εγραψαν το δικο μου επιθετο...δεν μπορει με καμια δυναμη να σου παρει το παιδι παρα μονο εαν εχει αδιασειστα στοιχεια οτι μπορεις να το βλαψεις!!!

Χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!!!;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Η κηδεμονία του παιδιού σου μπορεί να σου αφαιρεθεί μόνο αν αποδειχθεί δικαστικά ότι είσαι ναρκομανής, πόρνη ή έχεις ψυχολογικά προβλήματα τέτοιας σοβαρότητας, που σε καθιστούν ανίκανη ως μητέρα. Αν δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω, βγάλτο από το μυαλό σου και μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Αν έχεις σοβαρούς λόγους να πιστεύεις ότι η επαφή του πατέρα και της γιαγιάς με το παιδί σου, θα το έβλαπτε (σωματικά/ψυχολογικά/συναισθηματικά), μπορείς να αρνηθείς την αναγνώριση εκ μέρους του, οπότε το παιδί θα πάρει το δικό σου επώνυμο στη γέννηση. Σε αυτή την περίπτωση, ο πρώην σύντροφός σου θα πρέπει να πάει στα δικαστήρια για να ζητήσει να γίνει τεστ DNA, με το οποίο θα αποδειχθεί η πατρότητα και ως τότε δεν θα έχει δικαίωμα να το επισκέπτεται χωρίς την άδειά σου. Επειδή η διαδικασία προϋποθέτει ανάλωση χρόνου και χρήματος, μπορεί να το ξανασκεφτεί και να μην το κάνει καθόλου. Όλα εξαρτώνται από το τι θέλεις εσύ.

Αν όμως δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, και ο μόνος σου φόβος είναι αυτός που ανέφερες στο πρώτο σου ποστ, δεν υπάρχει λόγος, κατά την άποψή μου, να στερήσεις το παιδί σου από τον πατέρα του και τους συγγενείς του.

Διαφημίσεις

Η κηδεμονία του παιδιού σου μπορεί να σου αφαιρεθεί μόνο αν αποδειχθεί δικαστικά ότι είσαι ναρκομανής, πόρνη ή έχεις ψυχολογικά προβλήματα τέτοιας σοβαρότητας, που σε καθιστούν ανίκανη ως μητέρα. Αν δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω, βγάλτο από το μυαλό σου και μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Αν έχεις σοβαρούς λόγους να πιστεύεις ότι η επαφή του πατέρα και της γιαγιάς με το παιδί σου, θα το έβλαπτε (σωματικά/ψυχολογικά/συναισθηματικά), μπορείς να αρνηθείς την αναγνώριση εκ μέρους του, οπότε το παιδί θα πάρει το δικό σου επώνυμο στη γέννηση. Σε αυτή την περίπτωση, ο πρώην σύντροφός σου θα πρέπει να πάει στα δικαστήρια για να ζητήσει να γίνει τεστ DNA, με το οποίο θα αποδειχθεί η πατρότητα και ως τότε δεν θα έχει δικαίωμα να το επισκέπτεται χωρίς την άδειά σου. Επειδή η διαδικασία προϋποθέτει ανάλωση χρόνου και χρήματος, μπορεί να το ξανασκεφτεί και να μην το κάνει καθόλου. Όλα εξαρτώνται από το τι θέλεις εσύ.

Αν όμως δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, και ο μόνος σου φόβος είναι αυτός που ανέφερες στο πρώτο σου ποστ, δεν υπάρχει λόγος, κατά την άποψή μου, να στερήσεις το παιδί σου από τον πατέρα του και τους συγγενείς του.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ... ΔΩΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ Δ ΙΣΧΥΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΧ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Α'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!

Οταν γεννησα το γιο μου δεν ειχαμε παντρευτει ακομα με τον αντρα μου αλλα το ειχε αναγνωρισει ως εμβρυο πριν ακομα γεννηθει με συμβολαιογραφικη πραξη...ακομα λοιπον και με αυτη την πραξη στο μαιευτηριο το παιδι το ειχαν με το δικο μου ονομα και στο βιβλιαριο υγειας του εγραψαν το δικο μου επιθετο...δεν μπορει με καμια δυναμη να σου παρει το παιδι παρα μονο εαν εχει αδιασειστα στοιχεια οτι μπορεις να το βλαψεις!!!

Χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!!!;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ Κ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! :-P

η "πεθερα" τα λεει αυτα για να σε νευριασει! και σιγουρα δεν ειναι και ιδιεταιρα ενημερωμενη. γραψτην κανονικα γιατι τωρα ξερεις πως τιποτα απο αυτα που λεει δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ Δ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. Κ ΜΟΥ'ΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΑΥΤΟΣ Κ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΟΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ'ΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :cry::cry::cry:

ΘΕΛΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ Κ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ? Κ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ?

Που να χτυπιούνται κάτω, το παιδί δεν στο παίρνουν με τίποτε!

Πρέπει να αποδείξουν πως είσαι τρελή ή ναρκομανής, δεν έχεις που να μείνεις, θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού κλπ.

Κι όσο για την πεθερά γράφτην κανονικά. Θέλει να σε τρομοκρατήσει η βρωμα, για να σου σπάσει το ηθικό. Σα δεν ντρέπεται η οχιά, λες και δεν γέννησε κι εκείνη παιδί!

Κοπέλα μου μακριά από δαύτους! Απόλαυσε την πιο γλυκειά περίοδο της ζωής σου και μείνε με τους δικούς σου ανθρώπους!

Α! Η επιμέλεια είναι ουτως ή άλλως δική σου,εκείνος αν δεν αναγνωρίσει το παιδί δεν έχει δικαίωμα ούτε και στην κηδεμονία να ξέρεις!

Διαφημίσεις

Διάβασε αυτό http://gonis.gr/index.php?pN=%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%93%CE%9F%CE%9D.%CE%99%CE%A3&txtWebPageID=200

Για τα παιδιά εκτός γάμου (άρθρο 1515 3) την γονική μέριμνα την έχει η μητέρα και μόνο εαν αυτή συμφωνήσει θα την αποκτήσει ο πατέρας. Αυτό λέει σε κάποιο σημείο ελπίζω να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις περισσότερο ..

Που να χτυπιούνται κάτω, το παιδί δεν στο παίρνουν με τίποτε!

Πρέπει να αποδείξουν πως είσαι τρελή ή ναρκομανής, δεν έχεις που να μείνεις, θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού κλπ.

Κι όσο για την πεθερά γράφτην κανονικά. Θέλει να σε τρομοκρατήσει η βρωμα, για να σου σπάσει το ηθικό. Σα δεν ντρέπεται η οχιά, λες και δεν γέννησε κι εκείνη παιδί!

Κοπέλα μου μακριά από δαύτους! Απόλαυσε την πιο γλυκειά περίοδο της ζωής σου και μείνε με τους δικούς σου ανθρώπους!

Α! Η επιμέλεια είναι ουτως ή άλλως δική σου,εκείνος αν δεν αναγνωρίσει το παιδί δεν έχει δικαίωμα ούτε και στην κηδεμονία να ξέρεις!

κοριτσακι μου κ δεν εχει ενα παιδι εχει τρια παιδια...:?:roll:

αφου τιποτα απο αυτα δεν εισαι γραψτους κ απολαυσε την εγκυμοσυνη σου κοπελαρα μου :) παντα μα παντα κ δικαστικα να το πανε το παιδι μενει με τη μανα (εκτος προβληματων τα οποια οπως ειπαμε δεν εχεις) :) αχ αυτην η πεθερα το φιδι η οχια οπως ειπε κ μια φιλη πιο πανω.... επειδη κ εγω γεννησα προωρα πριν δεκα μερες,αν μου συνεβενε κατι τετοιο θα ρους εκανα να φτυσουν αιμα μεχρι να δουν το παιδι....συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα μονο κ μονο που σκεφτομαι οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι κλαταρει το μυαλο μου τελειος.... ειναι δικο σου το νινι , δεν μπορει να στο παρει ο πατερας ακομα κ αν το αναγνωρισει.απο οτι ξερω θα εχει δικαιωμα να το βλεπει καθε δευτερο σαββατοκυριακο....οποτε ασε τις οχιες να δαγκωσουν τη γλωσσα τους κ να αυτοδηλητηριαστουν :) :) ευχομαι να εχεις μια τελειομηνγ εγκυμοσυνη και κοιτα να νοιαζεσαι τωρα μονο για το ποσα χαδακια εδωσες στην κοιλιτσα :)

dev000br___.png

Ξενια μου .... με το καλο σου ευχομαι!

ενα πραγμα να θυμασαι... αφου και ο ΚΟΥΓΙΑΣ ο γνωστος μεγαλοδικηγορος δεν καταφερε να παρει την επιμελεια των παιδιων του ...

δεν θα μπορεσει κανεις !

συμφωνω με τα παραπανω που γραφουν τα κοριτσια!

Διαφημίσεις

Ξενια μου .... με το καλο σου ευχομαι!

ενα πραγμα να θυμασαι... αφου και ο ΚΟΥΓΙΑΣ ο γνωστος μεγαλοδικηγορος δεν καταφερε να παρει την επιμελεια των παιδιων του ...

δεν θα μπορεσει κανεις !

συμφωνω με τα παραπανω που γραφουν τα κοριτσια!

Έγραψες!!!!!!!!!!!

Ξένια εκτύπωσε το σχετικό νόμο, βγάλε από ένα αντίτυπο για άντρα και πεθερά και πες τους ''για να μην σας φάει τα λεφτά ο δικηγόρος άδικα''!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

συμφωνωωωωωω :) κ καλο θα ηταν να πεταξει πιστευω κ λιγο φαρμακι στην πεθερα σαν "εφοσον δεν πηραν σπο ΕΣΕΝΑ τα παιδια σου η προνια τετοιο αθλιο υποκειμενο κ οχια που εισαι,τοτε απο εμενα ουτε ο ιδιος ο θεος δεν μου τα παιρνει" και αστην να λεει τα δικα της κ να δαγκωνεται:rolleyes:

dev000br___.png

χαχαχαχαχα με κανατε κ γελασα....σας ευχαριστω παρα πολυ! ειλικρινα τοση κακια δ περιμενα να βγαλει αυτη η "πεθερα" κ οταν τα ακουσα σκεφτηκα πως αν ηταν η δικη μου μανα στην θεση της κ τα'λεγε αυτα εγω προσωπικα θα ντρεπομουνα παρα πολυ για λογαριασμο της!

Εγω θελω να σταθω και στο οτι κανονιζει τη ζωη του με τη μανα του ...απ τη στιγμη που λεει τετοια πραγματα κι αυτη τα εχουν συζητησει και συμφωνησει.

Αγνοησε τον λοιπον και αυτον και την μαμα και ενημερωσε κι ολας ν αμην σε πριζουν.

Και εχω και μαι ερωτηση γαι οσες γνωριζουν.Αν θελει αν παει ο κυριος να το αναγνωρισει της μητερας δεν της πεφτει λογος?Δεν μπορει να πει οχι δεν ειναι αυτος ο πατερας?.Οχι τιποτα αλλο.Αν συνεχισουν να σου λενε τετοια να τους πεις κι εσυ τα αναλογα..

A14gp2.png

XEMvp2.png

εχω και εγω κακια πεθερα κ ποσο σε καταλαβαινω....αν μου ελεγε κατι τετοιο θα την δαγκωνα κυριολεκτικα χαχαχα:rolleyes:

εγω ειχα μεινει με ολες αυτες τις δηλωσεις κ δ μπορουσα να αντιδρασω! κ δ ηξερα κιολας τι θα επρεπε να πω για να τους το βουλωσω με ωραιο τροπο :rolleyes:

αν μιλουσαν κ ο κυριος με την κυρια με ωραιο τροπο κ ειχαν τροπους δεν θα τα ελεγαν αυτα :) :) και προσωπικα οταν προκειται να προστατεψω το νινι μου,το βλασταρι μου,δεν κοιταω να το κανω με ωραιο τροπο,οπως μου βγαινει,ειναι το ενστικτο απο μονο του :) :) και απο οτι εχω καταλαβει εδω κ λιγες μερες που γεννησα δεν θα αφησω οχι μονο την πεθερα αλλα ουτε κ τους ιδιους τους γονεις μου να μιλανε ετσι :) :) :) οπως η ακυλα προστατευει τα σκυλακια ετσι κ εγω,oπως πιστευω κ εσυ κ ολες μας στον κινδυνο σαν αυτον δεν θα κοιτουσαμε να τους το βουλωσουμε με το«γαντι» :) :)

dev000br___.png

αν μιλουσαν κ ο κυριος με την κυρια με ωραιο τροπο κ ειχαν τροπους δεν θα τα ελεγαν αυτα :) :) και προσωπικα οταν προκειται να προστατεψω το νινι μου,το βλασταρι μου,δεν κοιταω να το κανω με ωραιο τροπο,οπως μου βγαινει,ειναι το ενστικτο απο μονο του :) :) και απο οτι εχω καταλαβει εδω κ λιγες μερες που γεννησα δεν θα αφησω οχι μονο την πεθερα αλλα ουτε κ τους ιδιους τους γονεις μου να μιλανε ετσι :) :) :) οπως η ακυλα προστατευει τα σκυλακια ετσι κ εγω,oπως πιστευω κ εσυ κ ολες μας στον κινδυνο σαν αυτον δεν θα κοιτουσαμε να τους το βουλωσουμε με το«γαντι» :) :)

να σου ζησει το μωρακι σου αγαπη μου να το χαιρεσαι, να'ναι γερο κ να χαιρεται κτην μανουλα του :-D:mrgreen:, αχ κι εγω περιμενω πως κ πως να ερθει αυτη η στιγμη που θα το παρω αγκαλιτσα! απλα απ'οτι καταλαβα, πρεπει να γινω πιο σκλιρη :shock:. τουλαχιστον αν ξαναγινει κατι θα ξερω απο δω κ περα τι να απαντησω!

ευχαριστω πολυυυυ!!!! ευχομαι να εχεις ενα υγιες μωρακι :) πιστεψε με δεν θελει προσπαθεια.... με το που το παρις αγκαλιτσα,νιωσεις το δερματακι σου κοντα στο δικο του,κ δεις 2 ματακια να κοιτανε τα ματια σου.... πιστεψε με εκει θα γινεις σκληρη.... μονο κ μονο που θα το κανουν να κλαιει θα νευριαζεις και θα θες να αρπαξεις το νινι σου να το ηρεμησεις,να νιωσει τη ζεστασια κ την αγαπη της μαμας :) μου τα ελεγαν κ μενα δεν μπορουσα να καταλαβω αλλα τελικα.... το καταλαβα κ με το παραπανω :) :) :) για αυτο τσαντιστηκα με την «πεθερα» σου ειναι μανα επρεπε να σε καταλαβαινει σαν γυναικα κ να προσπαθει ν βαλει μυαλο το γιο της κ οχι να τον βαζει τετοιες σκεψεις :)

dev000br___.png

Κοριτσάκι μου καλό, ηρέμησε. Θα πρότεινα να μην μπεις καν στη διαδικασία να "τους τη πεις". Δεν υπάρχει λόγος. Θα λυσάξουν και θα προσπαθήσουν να σου σπάσουν το ηθικό. Εσύ τώρα ξέρεις πια και δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Έχεις άλλα πράγματα να σκέφτεσαι. Εγώ απλά θέλω να ξέρεις πως όταν με το καλό έρθει το μωράκι σου κι αν τέλος πάντων ο μπαμπάς θέλει να έχει σχέση με το παιδί του, μέχρι το κουκλάκι σου να πάει 2 χρονών έχεις το δικαίωμα να απαγορεύσεις στον πατέρα να πάρει το παιδί μόνος του χωρίς να είσαι κι εσύ παρούσα....χι, χι, χι!!! για σκέψου το λίγο...ούτε "ο μπαμπάς και η γιαγιά σε αγαπάνε πιο πολύ"...ούτε" τώρα που θα πας σπίτι θα πεις στη μαμά πως θέλεις το μπαμπά"...ούτε τίποτα....Άστους να λένε... από μέσα σου θα γελάς και θα σκέφτεσαι την ήττα που θα φάνε στο τέλος. Νομίζω πως θα πρέπει να αναθεωρήσεις αυτό που είπες πιο πάνω ότι "ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ." Αν φέρεται έτσι τώρα....αργότερα πως θα φέρεται και κατά πόσο θα δηλητηριάζει την ψυχούλα του μωρού σου με κατηγορίες και απαξιωτικές συμπεριφορές προς εσένα...!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes: