Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πονοι περιοδου μετα απο εμβρ/φορα

Recommended Posts

κοριτσια μου καλημερα!

την δευτερα εκανα εμβρυο/ρα και απο χτες εχω κανονικους πονους περιοδου.πονος και στο στηθος.θα μου ρθει σιγουρα.σαςεχει συμβει?πειτε μου σας παρακαλωωω!!!! αν μου ερθει σταματαω τα φαρμακα?

Διαφημίσεις

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Βρε Ξενακι μου ακομα δεν εκανες την εμβρυομεταφορα και σκεφτεσαι αρνητικα???Οι πονοι περιοδου ειναι απολυτα φυσικο κυριως απο τα φαρμακα.Μην ψαχνεσαι... χαλαρωσε και θα δεις οτι τα χριστουγεννα θα τα κανεις με μια θετικη χοριακη στο χερι.Εγω παντως οταν ειχα κανει εξωσωματικη .. δεν ειχα πονους περιοδου.Ηταν ομως αποτυγχυμενη αν σου λεει κατι αυτο.!Οταν εμεινα εγκυος τελικα φυσιολογικα νομιζα οτι αδιαθετουσα και μαλιστα οτι ειχα κιολας πλυμμυρισει.Ειχα και τα καφετια μετα και λεω οκ αδιαθετισα.Ομως ημουν εγκυος.Μην αγχωνεσαι λοιπον χαιδευε την κοιλιτσα σου και σε 10 μερες θα εχεις τα χαρμοσυνα χριστουγεννιατικα νεα!

FvxMp3.png

Εγω με εντονους πονους περιοδου,εκανα την χοριακη απλα για να παρω την κρυαδα,φαντασου οτι ελεγα στον αντρα μου καλα,για χαζή με περνας δεν ξερω οτι θα αδιαθετήσω?? για να καταλαβεις δεν πηγα να παρω καν τα αποτελεσματα,τελικα το αποτελεσμα το λεει το τικερακι μου:P

YiMXp3.png

κοριτσια μου ευχαριστω για τις απαντησεις και συγνωμη που γινομαι κουραστικη, Ομως και πρινξεκινησω την εξωσωματικη πριν μαθω πως εχω προβλημα παντα ειχα αυτους τους πονους πριν την περιοδο και παντα μου ερχοτανε. επισης εχει πρηστει η κοιλιαμου.αχ παναγιτσα μου ακομα 6μερες για χοριακη... αν δεν με με προλαβει η κολοπεριοδος!

Χenaki καλημέρα, τους πόνους τους είχα και εγώ μετά την δεύτερη εμβρυομεταφορά μου και επειδή στο πρώτη μου επιτυχημένη εξωσωματική δεν τους είχα, θεωρούσα ότι δεν έχει γίνει τίποτα, όσο για το στήθος μου στις 6 μέρες περίπου πάντα πρηζόταν και ήταν και αυτό σημάδι επιτυχίας. Όταν πήρα τις θετικές χοριακές και ανέφερα τις τιμές στο γιατρό μου, ήταν το μόνο που με ρώταγε, "το στήθος πως πάει έχει φουσκώσει?"

Μην αγχώνεσαι και μη ψάχνεις συμπτώματα ή όχι, ότι ήταν να γίνει θα έχει γίνει.

Χαλάρωσε και καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσι αυτα που νιωθεις ειναι εντελως φυσιολογικα...οσο κ αν εχεις την αισθηση οτι στανταρ θα αδιαθετησεις...ειναι ''παραπλανητικα'' ολα αυτα τα πονακια ;)

ευχομαι μια τεραστια χοριακη κοριτσι :D

ξενακι μου ειμαστε ακριβως στην ιδια φαση..εγω τεταρτη εκανα εμβρυομεταφορα και απο τη παρασκευη εχει πρηστει πολυ το στηθος μου και ποναει παω συνεχεια για πιπι μου και εχω λιγα τσιμπιματακια χαμηλα στη κοιλια...μακαρι να ειναι ολα θετικα..ποτε πας για χοριακη??εγω στις 27.τουλαχιστον να τα λεμε αμα ειναι κοντα οι μερες μας.

Διαφημίσεις

καλημερα, εγω στις 23 θα παωγια χοριακη.καλη επιτυχια να χουμε κοριτσακι...

δεν την παλευω αλλο, αν και αποκλειεται να μαιεγκυος.Εχω μονο 1 εμωρυακι και μου πε πως οι πιθανοτητες ειναι 25 τοις 100.:cry:

Ειναι πολυ λιγο ρε συ... που πηγες και εκανες εξωσωμ?

καταλαβα κοριτσακι μου..θα δεις που ολα θα πανε καλα!!!εχουμε τα ιδια συμπτωματα λεσ να μην ειμαι ουτε εγω???? εγω εβαλα τρια εμβρυακια αλλα ειμαι 24χρ και ο γιατρος μου εχει δωσει 70% πιθανοτητες...να μην χανομαστε να μολαμε και εννοειτε πως με το που παρεις τα αποτελεσματα θα μου στειλεις να μου πεις

Διαφημίσεις

θσ=α σκεφτεσαι οτι οτι ειναι να γινει θα γινει.ο θεοσ το ξερει μονο.αφεσου εκει και μην το σκεφτεσαι.θα μου πεισ γινεται?οχι βεβεαια αλλα υπομονη.....ολα θα πανε καλα.εχετε συμπτωματα?μοριτσα που εκανεσ την προσπαθεια?

Σήμερα αγχωθηκα ενώ έλεγα δε με νοιάζει οποιο και αν είναι το αποτέλεσμα γιατι μέχρι εδω που φτάσαμε όλα μας πήγαν καλα. Συμπτώματα δεν εχω αλλα δεν ψάχνω. Εσύ έχεις? στο εμβρυογενεσις είμαι.

Εγω με εντονους πονους περιοδου,εκανα την χοριακη απλα για να παρω την κρυαδα,φαντασου οτι ελεγα στον αντρα μου καλα,για χαζή με περνας δεν ξερω οτι θα αδιαθετήσω?? για να καταλαβεις δεν πηγα να παρω καν τα αποτελεσματα,τελικα το αποτελεσμα το λεει το τικερακι μου:P

έτσι ακριβώς και γω!!!!!!!!!!!

[URL="http://tickers.cafemom.com/"][IMG]http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MbC0MFayBlwwFY0C1g,,16.png[/IMG][/URL][[URL="http://tickers.cafemom.com/"][IMG]http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MbC0MFCyBlwwFYQC0w,,34.png[/IMG][/URL]