Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΧΑΖΗ....

Recommended Posts

Λοιπόν, μέρες τώρα σκέφτομαι τί θα γίνει αν σπάσουν τα νερά όταν κοιμάμαι.... Δηλαδή θα λερωθούν σεντόνια και στρώμα. Και καλά, τα σεντόνια τα πλένεις...με το στρώμα τί γίνεται??? Πάει για σουτάρισμα???

Αν είναι έτσι να κοιμάμαι σε άλλο κρεβάτι με φθηνότερο στρώμα....

Και αν σπάσουν στον καναπέ???? Καθαρίζει????

Σας παρακαλώ, μη με παρεξηγήσετε!! Απλά αναρωτιέμαι... :wink:

Διαφημίσεις

Αχ, τον έχω κι εγώ αυτό το φόβο. Σκέφτηκα να βάλω κάτω από το σεντόνι ένα σελτεδάκι από αυτά που βάζουνε στην κούνια του μωρού. :shock: Δεν το έχω κάνει ακόμα αλλά μάλλον αυτό λέω να κάνω κι ότι γίνει. :?:?

Την ημέρα που μου έσπασαν τα νερά (που γέννησα δηλαδή :lol: ) είχα το πρωί λίγο αιματάκι. Όταν το είπα στο γιατρό μου είπε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να μου σπάσουν τα νερά. Έτσι καθόμουν στον καναπέ πάνω σε σεντόνι και πετσέτα. Έτσι και έγινε. Βέβαια, με το που μου έσπασαν πετάχτηκα σε χρόνο dt και μετά απλά σφουγγάριζα το πάτωμα! :wink: ,

Με το καλό!

εμενα μου τα σπασαν στο νοσοκομειο οποτε δεν μπορω να σας πω πολλα το μονο ειναι οτι οταν σπασουν τα νερα τρεχει εκεινη την ωρα αλλα συνεχιζουν κ τρεχουν για αρκετη ωρα, δηλ εγω ενιωθα συνεχεια νερα στα ποδια μου συνεχεια, οποτε φανταζομαι οτι εαν κοιμοσαστε σιγουρα θα ξυπνησετε κ θα προλαβετε να μην κανετε το στρωμα χαλια :lol:

υπάρχουν τέτοιοι σελτέδες και για διπλά κρεβάτια. ειναι χρήσιμοι και για μετά όταν θα έχετε τα μωράκια σας, αλλά θα "καείτε" τώρα το καλοκαίρι αν κοιμάστε με τον σελτέ κάτω από το σεντόνι...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Κι εγώ κοιμόμουν και ξύπνησα επειδή νόμιζα οτι έπαθα ακράτεια!!!

Ποτάμι τα νερά, αλλά το κρεββάτι τη γλίτωσε!

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Διαφημίσεις