cristina Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Καλησπερα μανουλες νυν και μελλουσες. Προχτες πηραμε το πολυκαροτσι της μπουμπους μας. Ολα τα υφασματινα μερη βγαινουν και σκεφτομουν να τα πλυνω γιατι οπως και να χει ηταν εκτεθειμενα σε σκονη κλπ και θελω να ειναι φρεσκα για το μωρο οποτε μας ερθει με το καλο. Το εχετε κανει εσεις? Αν ναι με τι απορρυπαντικο, με ειδικο για τα μωρα ή κοινο απορρυπαντικο? Χριστινα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamaraki Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Με γεια το πολυκάρότσι και καλές βόλτες με το μωρό σου!! Κοιτά και εγώ θα το πλύνω 2 μέρες πριν μπω για καισαρική για να είναι φρέσκα και από όσο είδα στις οδηγίες του κατασκευαστή λέει με ελαφρύ απορυπαντικό και στους 30 βαθμούς χωρίς στύψιμο φυσικά.Μπορείς να βάλεις από το απορυπαντικό για τα ρούχα του μωρού που έιναι ποιο ελαφρύ από το δικό μας Και θα μυρίζουν και όμορφα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afroditi D Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Συμφωνώ με την Καλαμαράκι , στο πληντύριο με proderm ή αλλο αντίστοιχο παιδικό απορυπαντικό ένα πολυ ελαφρύ πρόγραμμα πιστεύω πως θα φρεσκαριστούν μια χαρά ! Με το καλό το μωράκι σας ! Quote Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 kalamaraki Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 19, 2008 7:11 pm Θέμα δημοσίευσης: -------------------------------------------------------------------------------- Με γεια το πολυκάρότσι και καλές βόλτες με το μωρό σου!! Κοιτά και εγώ θα το πλύνω 2 μέρες πριν μπω για καισαρική για να είναι φρέσκα και από όσο είδα στις οδηγίες του κατασκευαστή λέει με ελαφρύ απορυπαντικό και στους 30 βαθμούς χωρίς στύψιμο φυσικά.Μπορείς να βάλεις από το απορυπαντικό για τα ρούχα του μωρού που έιναι ποιο ελαφρύ από το δικό μας Και θα μυρίζουν και όμορφα Κι εγω αυτο ειχα κανει! Με το καλο το μωρακι σου!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαμά του Ωρίων Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 εγώ για να είμαι ειλικρινής είχα πλύνει μόνο τον ποδόσακο (ήταν χειμώνας) αλλά δεν έβαλα και ποτέ το παιδί στο καρότσι χωρίς σεντόνι.... επειδή το καρότσι είναι συνθετικό είναι πάρα πολύ ζεστό και το παιδί ιδρώνει βέβαια στην πορεία το έπλυνα αλλά ακόμα και τώρα συνήθως χρησιμοποιώ δροσερό σεντονάκι από κάτω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v@sso Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 κ εγω δεν το ειχα πλυνει αφου την εβαζα παντα με σεντονι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina@!! Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Συμφωνώ με την Καλαμαράκι , στο πληντύριο με proderm ή αλλο αντίστοιχο παιδικό απορυπαντικό ένα πολυ ελαφρύ πρόγραμμα πιστεύω πως θα φρεσκαριστούν μια χαρά !Με το καλό το μωράκι σας ! Συμφωνω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegi Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 εγώ για να είμαι ειλικρινής είχα πλύνει μόνο τον ποδόσακο (ήταν χειμώνας) αλλά δεν έβαλα και ποτέ το παιδί στο καρότσι χωρίς σεντόνι....επειδή το καρότσι είναι συνθετικό είναι πάρα πολύ ζεστό και το παιδί ιδρώνει βέβαια στην πορεία το έπλυνα αλλά ακόμα και τώρα συνήθως χρησιμοποιώ δροσερό σεντονάκι από κάτω κι εγω το ιδιο με σενα εκανα μανουλα του Ωριων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danai74 Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 εγώ για να είμαι ειλικρινής είχα πλύνει μόνο τον ποδόσακο (ήταν χειμώνας) αλλά δεν έβαλα και ποτέ το παιδί στο καρότσι χωρίς σεντόνι....επειδή το καρότσι είναι συνθετικό είναι πάρα πολύ ζεστό και το παιδί ιδρώνει βέβαια στην πορεία το έπλυνα αλλά ακόμα και τώρα συνήθως χρησιμοποιώ δροσερό σεντονάκι από κάτω κι εγω το ιδιο με σενα εκανα μανουλα του Ωριων. Το ίδιο κάνω κι εγώ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΙΑ30 Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Το έπλυνα, χωρίς στύψιμο στο πλυντήριο, στους 30 με απορρυπαντικό για τα ρούχα του μωρού. Επίσης, έβαλα ένα σεντονάκι για να μην ιδρώνει. Μετά από τρεις μήνες, τα ξεπέρασα όλα (βαρέθηκα να πλένω και να σιδερώνω). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristina Posted July 21, 2008 Author Share Posted July 21, 2008 Thanks κοριτσια για τις συμβουλες! Αυτο με το πλυντηριο θα ηταν ιδανικο αλλα στο δικο μου καροτσι λεει πλυσιμο στο χερι οποτε τσουκου τσουκου θα αρχισω να βγαζω τα διαφορα και να τα πλενω! Φιλια Χριστινα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΙΑ30 Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Νομίζω ότι και το δικό μου το ίδιο έγραφε (chicco).... Το έβαλα στους 30 βαθμούς, στο πρόγραμμα για μεταξωτά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamaraki Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Thanks κοριτσια για τις συμβουλες! Αυτο με το πλυντηριο θα ηταν ιδανικο αλλα στο δικο μου καροτσι λεει πλυσιμο στο χερι οποτε τσουκου τσουκου θα αρχισω να βγαζω τα διαφορα και να τα πλενω! Φιλια Χριστινα Καλέ μην τα πλύνεις στο χέρι θα ταλαιπωρηθείς!! Εμένα δεν λέει πάντως στο πλυντήριο αλλά εκέι τα έβαλα σε πρόγραμμα χωρίς στύψιμο,και στους 30 βαθμούς μόνο και με απορυπαντικό για παιδικά ρούχα. Βγήκαν όμορφα ούτε μάζεψαν καθόλου αφού ήταν στους 30 και τα στέγνωσα στην απλώστρα την επόμενη μέρα ήταν έτοιμα γιατί άσχετα αν δεν τα έστυψα δεν κράτησαν νέρό σαν υλικό.Πιστεύω θα ταλαιπωρηθείς τζάμπα αν τα κάνεις στο χέρι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sardelaki Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 κι εγώ σαν την μαμά του Ωρίων...δεν το βάζω το παιδί ποτέ χωρίς σεντόνι στο καρότσι του... επίσης αν το κάνω ένα πλυσιματάκι μάλλον στα γρήγορα στο χέρι...σε μηδέν χρόνο γίνεται αυτό Quote «Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.» Link to comment Share on other sites More sharing options...
sardelaki Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 συμπληρώνω: εκτός πιά κι αν λερωθεί από γουλίτσα κτλ. φυσικά στο πληντύριο Quote «Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.» Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristina Posted July 22, 2008 Author Share Posted July 22, 2008 Νομίζω ότι και το δικό μου το ίδιο έγραφε (chicco)....Το έβαλα στους 30 βαθμούς, στο πρόγραμμα για μεταξωτά... Μαρια και το δικο μου chicco ειναι. Στους 30 για μεταξωτα ειναι οκ? Αφου το δοκιμασες να το κανω κι εγω! Αααα τι καλα γιατι γενικα το πλυσιμο στο χερι δεν ειναι το καλυτερο μου ....... Εχω καταστρεψει μια χαρα ρουχαλακια βαζοντας τα στο πλυντηριο Χριστινα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerakina Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να το πλύνω.. Έπλυνα το κάλυμμα από το καθισματάκι αυτοκινήτου,την καλαθούνα,το ρηλάξ,την κούνια μέχρι και την κουνουπιέρα έκανα στο χέρι..αλλά αυτό δεν το σκέφτηκα! Βέβαια τη βάζω με πάνα από κάτω κι όχι κατευθείαν στο καρότσι, αλλά τώρα μου βάλατε την ιδέα και θα το κάνω ένα πλυσιματάκι κι εγώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαμά του Ωρίων Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Νομίζω ότι και το δικό μου το ίδιο έγραφε (chicco)....Το έβαλα στους 30 βαθμούς, στο πρόγραμμα για μεταξωτά... Μαρια και το δικο μου chicco ειναι. Στους 30 για μεταξωτα ειναι οκ? Αφου το δοκιμασες να το κανω κι εγω! Αααα τι καλα γιατι γενικα το πλυσιμο στο χερι δεν ειναι το καλυτερο μου ....... Εχω καταστρεψει μια χαρα ρουχαλακια βαζοντας τα στο πλυντηριο Χριστινα κι εμένα chicco είναι και το έπλυνα κι εγώ στο πλυντήριο στους 30 για να είμαι ειλικρινής, ούτε καν που κοίταξα αν το απαγορεύουν το πλυντήριο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts