Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το χωριο της αγαπης θεσσαλονικη

Recommended Posts

Γεια σας θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι στην νεαπολη θεσσαλονικης λειτουργει το χωριο της αγαπης στο πρωην στρατοπεδο στρεμπενιωτη και εχει και φιλανθρωπικο χαρακτηρα.Τωρα το εμαθα κι εγω μηπως καποια μανουλα πηγε να μας πει εντυπωσεις;

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

εγω πηγα και δεν μου αρεσε καθολου. το παγοδρομιο ειναι τελικα ενας χωρος που κανουν ρολερς και οχι πατιναζ, εχει την πισινα με αυτες τις φουσκωτες μπαλες που μπαινουν τα παιδια και προσπαθουν να κινηθουν, ενα τραμπολινο, κατι αυτοκινητακια με ενα ευρω παρακαλω την φορα, σπιτακια που πουλανε ζυμαρικα, ψαρακια για ενυδρειο, φασολαδα, λουκουμαδες, μια μικρη μπουτικ του παοκ, ενας παγκος με βιβλια, δυο σπιτακια με παιχνιδια για να αγορασεις και καπου χωμενο ενα σπιτακι του αγιο βασιλη με εναν αγιοβασιλη ψηλο και αδυνατο και τον φωτογραφο στημενο απεναντι. εμας δεν μας εδωσε σημασια επειδη δεν θελαμε να βγουμε φωτο

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Εμένα μου φαίνεται ωραίο ..! Δεν πήγα αλλά μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα από εδώ http://www.toxoriotisagapis.gr/#

Και επειδή είστε από Θεσσαλονίκη αν θέλετε δείτε εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=108775 και πείτε και τη γνώμη σας , είτε θετική είτε αρνητική . Δεν βλέπουμε όλοι πάντα τα πράγματα ίδια ...Ο καθένας μας είναι διαφορετικός , διαφορετικά δε θα υπήρχε και ενδιαφέρον στη ζωή !!

Διαφημίσεις