Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θέση εμβρύου στην 25η εβδομάδα

Recommended Posts

κορίτσια,καλησπέρα!

χτες είχα ραντεβού με το γιατρο μου για το συνήθη έλεγχο!

όλα καλά,δόξα το Θεό!

στον υπέρηχο ειδαμε ότι το παιδί είναι σε ισχιακή προβολή!μου είπε να μην ανησυχώ,έχει καιρό να αλλάξει θέση!

κοίταξα ξανά και τους προηγούμενους υπερήχους και δεν ηταν σε αυτη τη θέση

στη β' επιπέδου ήταν σε κεφαλική!

τί γίνεται;;;

σας έχει συμβεί εσάς κάτι ανάλογο;;

α,και είναι 840 γρ!

Διαφημίσεις

γιατι σου φαινεται περίεργο?

εχει ακομα χωρο στη μήτρα για βολτες και ακροβατικά :D

αν κανεις σημερα υπερηχο για παραδειγμα μπορεί να εχει αλλάξει παλι θεση

μη σε απασχολεί αυτό, σημασία εχει ότι ειναι καλά.

με το καλό!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

γιατι σου φαινεται περίεργο?

εχει ακομα χωρο στη μήτρα για βολτες και ακροβατικά :D

αν κανεις σημερα υπερηχο για παραδειγμα μπορεί να εχει αλλάξει παλι θεση

μη σε απασχολεί αυτό, σημασία εχει ότι ειναι καλά.

με το καλό!

σ'ευχαριστώ πολύ!

και τα κιλάκια της;;

840 είναι και διαβάζω ότι αυτή τη βδομάδα θα είναι λογικά μέχρι 700 και 850 στην 26η εβδομάδα;

μήπως έχουμε μπερδέψει τις εβδομάδες;;χαχαχαα

σ'ευχαριστώ πολύ!

και τα κιλάκια της;;

840 είναι και διαβάζω ότι αυτή τη βδομάδα θα είναι λογικά μέχρι 700 και 850 στην 26η εβδομάδα;

μήπως έχουμε μπερδέψει τις εβδομάδες;;χαχαχαα

μην ανυσηχεις εμενα 35 κ μεχρι την προηγουμενη βδομαδα η μπεμπουλα μου ηταν στην σταση την δικη σας!!! τωρα γυρισε κ πιστευω να μεινει εκει!!!:P οσο για τα κιλακια σας ειναι μια χαρα..ο υπερυχος πεφτει λιγο εξω ουτως η αλλως. αλλα κ παλι ας εχουμε λιγα κιλακια πανω μας!!!!! χιχιχι!!! ολα καλα σου ευχομαι!!
Xc60p3.png ghL0p3.png

μην ανυσηχεις εμενα 35 κ μεχρι την προηγουμενη βδομαδα η μπεμπουλα μου ηταν στην σταση την δικη σας!!! τωρα γυρισε κ πιστευω να μεινει εκει!!!:P οσο για τα κιλακια σας ειναι μια χαρα..ο υπερυχος πεφτει λιγο εξω ουτως η αλλως. αλλα κ παλι ας εχουμε λιγα κιλακια πανω μας!!!!! χιχιχι!!! ολα καλα σου ευχομαι!!

σ'ευχαριστώ καλή μου!νά'σαι καλά!

κι εσύ με το καλό το μωράκι σου!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα.Εγω οταν ειχα παει για β'επιπεδου ειχα ρωτησει κατι τον γιατρο και μου ειχε πει οτι εχει ακομα χωρο το μωρο και γυριζει και μετα ειχα παει για το επιδομα και μου εκανε υπερηχο και ενας αλλος γιατρος (ημουν περιπου 27-28 βδομαδων) και ειχε γυρισει το μωρο και μου ειπε οτι συνηθως μενουν σε αυτη την θεση αλλα δεν ειναι και αδυνατον να γυρισει παλι με το κεφαλι προς τα πανω.Οποτε μην αγχονεσαι μπορει να γυρισει 50 φορες ακομα πανω-κατω!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Καλημερα.Εγω οταν ειχα παει για β'επιπεδου ειχα ρωτησει κατι τον γιατρο και μου ειχε πει οτι εχει ακομα χωρο το μωρο και γυριζει και μετα ειχα παει για το επιδομα και μου εκανε υπερηχο και ενας αλλος γιατρος (ημουν περιπου 27-28 βδομαδων) και ειχε γυρισει το μωρο και μου ειπε οτι συνηθως μενουν σε αυτη την θεση αλλα δεν ειναι και αδυνατον να γυρισει παλι με το κεφαλι προς τα πανω.Οποτε μην αγχονεσαι μπορει να γυρισει 50 φορες ακομα πανω-κατω!

χαχαχα

οκ!!

έχουμε ακόμη δλδ να κάνομε τούμπες!!!:P

έχω ακούσει ακόμη και τελευταία στιγμή να γυρίζει!!!!

Γεια σας κορίτσια! Demi απ' ότι βλέπω είμαστε μαζί. Κι εμένα η μπέμπα μου είναι μονίμως με το κεφάλι επάνω. Ξέρω απο κάποια γνωστή μου για την ισχιακή προβολή αν και είναι νωρίς ακόμα για να ξέρεις τι θέση θα πάρει στο τέλος. Πάντως η χειρότερη περίπτωση είναι μια απλή καισαρική αν και έχουν καιρο ακόμα τα μπουμπουκάκια μας να κάνουν τούμπες.

Με το καλό λοιπόν!

CzyLp3.png

Και εγώ στην 27 εβδομάδα που είμαι το κεφαλάκι της το έχει πάνω η μικρή μου και ζυγίζει γύρω στα 950 γρ. Ελπίζω κάποια στιγμή να αποφασίσει να γυρίσει προς τα κάτω γιατί αυτή η στάση μου προκαλεί πονάκια όταν κάθομαι, αναγκάζομαι να κάθομαι στο πλάι τις περισσότερες φορές, με ανακουφίζει. Δεν ξέρω αν αισθάνεστε και εσείς το ίδιο.

Και εγώ στην 27 εβδομάδα που είμαι το κεφαλάκι της το έχει πάνω η μικρή μου και ζυγίζει γύρω στα 950 γρ. Ελπίζω κάποια στιγμή να αποφασίσει να γυρίσει προς τα κάτω γιατί αυτή η στάση μου προκαλεί πονάκια όταν κάθομαι, αναγκάζομαι να κάθομαι στο πλάι τις περισσότερες φορές, με ανακουφίζει. Δεν ξέρω αν αισθάνεστε και εσείς το ίδιο.

Θα γυρίσει, μην ανησυχείς!

Και τότε θα νιώθεις τις κλωτσιές από τα ποδαράκια του στο στομάχι σου!:P

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι κοντεύεις?

Τι καλά...

Την κόρη μου τη γέννησα στις 38 και 6!

Τωρα είμαι 37 και 3 και δεν κρατιέμαι!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ...ΤΩΡΑ!

ΓΙΝΕΤΑΙ????????

μια χαρούλα και σένα!!χιχι

αν σου πω ότι δεν το κατάλαβα ότι είναι σε ισχιακή προβολή;

δεν κατάλαβα διαφορά!

δλδ και τώρα δε ξέρω σε ποια θέση μπορεί να είναι!

δεν κατάλαβα να ξεβολευομαι!

το κλώτσισμα βέβαια πάει σύννεφο χαμηλά στην κοιλιά!

απορώ πως κλοτσάει σε αυτή τη θέση!

αλλά το πιθανότερο είναι να αλλάζει θέσεις!και να μη μένει σε μία!ειδικά τώρα που έχει χώρο!

οπότε;;υπομονή μέχρι τον άλλο μήνα που θα τη ξαναδώ!:P

Κοριτσάκι κοντεύεις?

Τι καλά...

Την κόρη μου τη γέννησα στις 38 και 6!

Τωρα είμαι 37 και 3 και δεν κρατιέμαι!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ...ΤΩΡΑ!

ΓΙΝΕΤΑΙ????????

Ουφφφ ασε εχω σκασει και εγω!

Περιμενω,περιμενω.....κι ολο περιμενω....(σαν τη Καλομοιρα:lol:)

Το δικο σου εχει κατεβει?Γιατι η δικια μου οχι ακομα!:evil:

Εχει βολευτει εκει στη ζεστη και δεν λεει να βγει!!

Που θα παει....εκει μεσα δεν θα μεινουν παντως!:lol:

aRjHp3.pngiD6Np3.png

κορίτσια,καλησπέρα!

χτες είχα ραντεβού με το γιατρο μου για το συνήθη έλεγχο!

όλα καλά,δόξα το Θεό!

στον υπέρηχο ειδαμε ότι το παιδί είναι σε ισχιακή προβολή!μου είπε να μην ανησυχώ,έχει καιρό να αλλάξει θέση!

κοίταξα ξανά και τους προηγούμενους υπερήχους και δεν ηταν σε αυτη τη θέση

στη β' επιπέδου ήταν σε κεφαλική!

τί γίνεται;;;

σας έχει συμβεί εσάς κάτι ανάλογο;;

α,και είναι 840 γρ!

είναι πολύ νωρίς! Μπορεί μετά από μισή ώρα να ξαναέκανες υπέρηχο και να ήταν με κεφαλική προβολή και να ξαναέκανες υπέρηχο την επόμενη μέρα και να ήταν πάλι ισχιακή προβολή

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Έκανα τη β'επιπέδου 22w4δ, η μικρή ήταν τότε 570 gr και σε ισχιακή προβολή. Έκανα άλλον 1 υπέρηχο 27w5d, η μικρή 955 gr και πάλι σε ισχιακή προβολή. Και τις 2 φορές μου'παν ότι είναι πολύ σύνηθες και έχει χρόνο για να γυρίσει. Για να δούμε..

Ap1rp3.png