Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδικός σταθμός "ο Μίκυ" - Μαρούσι

Recommended Posts

Χαιρετώ όλα τα μέλη και επισκέπτες του forum.

Ψάχνω για παιδικό σταθμό για τα 2 μικρά μου. Έχω σχεδόν κατασταλάξει στον "Μίκυ" που βρίσκεται στην Αγία Φιλοθέση στο Μαρούσι.

Θα με βοηθούσατε πολύ, αν μου λέγατε οτιδήποτε θετικό ή αρνητικό έχετε ζήσει οι ίδιοι ή ακούσει για τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό. Εκτός από τη φύλαξη των παιδιών θα ήθελα να μάθω πιο πολλά σχετικά με την εκπαιδευτική/παιδαγωγική προσέγγισή του προσωπικού του και γενικότερα του σταθμού. Ευχαριστώ!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Αγαπητη Μαρια καταρχην ευχομαι να εχει μια καλη και χαμογελαστη χρονια το παιδακι σου.Στον παιδικο που αναφερεις ειχα παει το καλοκαιρι να αφησω ενα βιογραφικο,γιατι η νηπιαγωγος που ειχαν θα διοριζοταν μονιμη απο σεπτεμβρη.Ο χωρος ειναι πολυ ωραιος,με γκαζον,μεσα μεγαλοι και λειτουργικοι χωροι.Η διευθυντρια πολυ ευγενικη και σχετικη με το επαγγελμα.Εκεινη τη στιγμη χτυπησε το τηλεφωνο και προφανως καποια κυρια ρωτουσε τα διδακτρα..Της ειπε οτι ειναι 5800 το χρονο...Οπως καταλαβαινεις δεν μπορεσα να ρωτησω περισσοτερα...Μεσα στις ταξεις δεν μπηκα,αλλα ειδα πολυ καθαρους και προσεγμενους χωρους...Οσον αφορα τα διδακτρα,εμενα μου φανηκαν λιγο....τσιμπημενα,αλλα εξαρταται και το τι διαθετει ο καθενας...Συγνωμη που..δεν βαζω τονους.....Ευχομαι να πηγαν ολα καλα....