Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ωραιοπαθεια η αντιδραση λογο του ερχομου του μπεμπη????

Recommended Posts

Καλημερα σας

Θελω επιγωντως την βοηθεια σας γιατι κοντευω να σαλταρω απο χθες!!!!!

Λοιπον απο χθες το πρωι η μικρη μου εχει φαει ενα κολλημα με τον καθρεφτη δεν ξεκολαει με τπτ βλεπει τον εαυτο της κ μιλαει γελαει πιανει κανονικα συζητηση με το νινι που βλεπει κ οταν την λεω να ερθει κοντα στην μαμα να κατσουμε να παιξουμε μου λεει οχι ποτε εγω παιζω με τον νινι!!!!1το μεσημερι με το ζορι κ με κλαματα την κατεβασα για να την βαλω για υπνο!!!με το που ξυπνησε παλι τα ιδια περιττο να σας πω οτι ηρθε ο μπαμπας της απο την δουλεια κ ουτε που τον εδωσε σημασια φαγαμε το φαγητο μας μαζι με τον καθρευτη κ το βραδυ για τον υπνο παλι τα ιδια κλαμα χτυπηματα κ απιλες απο αυτην προς εμενα...

Το πρωι ξυπνησε ευδιαθετη κ λεω απο μεσα μου αντε ωραια την περασε αλλα με το που σηκωθηκαμε απο το κρεβατι εψαχνε το γιογιο της για να φτασει κ παλι το νινι ουτε γαλα ειπιε κ με τα κλαματα πηγαμε στο παιδικο την ξεγελασα με το να την πω οτι θα παμε βολτα κ οχι στο σχολειο...

Σας παρακαλω βοηθηστε με ειναι μια φαση μου περναει η ειναι λογο το οτι πλησιαζει ο καιρος που θα μας ερθει ο μπεμπης μας?

Ξερει οτι η μαμα ειναι εγκυος κ σε λιγο θα ερθει ενας μπεμπης κ θα την φερει κ το δωρακι της

Σορρυ για την μακριγορια αλλα ειμαι στα μαυρα μου τα χαλια κ δεν ξερω τι να κανω

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Διαφημίσεις