Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΜΩΡΟ+ΣΚΥΛΙ ΜΑΖΙ!!!

Recommended Posts

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΜΩΡΟ+ΣΚΥΛΙ ΜΑΖΙ!!!

ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!!ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 14ΜΗΝΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ>ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑ-ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ+ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ)

ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΚΡΙΦΟΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ!ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΖΙΑ!

ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ''ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ''+ΠΑΝΙΚΟΥ...ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΧΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ!!!!....

ΟΥΦ! :?:?:?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ!!!????? :?

ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ,,,,?????? :?::roll:

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

Διαφημίσεις

Εμείς πήγαμε πέρυσι με μωρό 6 μηνών και δυο σκυλιά, δεν μπορώ να πω ότι αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα αν εξαιρέσεις ότι αμα περνούσαμε με το καρότσι κοντα από το σκύλο την έγλυφε από πανω μέχρι κάτω :lol::lol::lol: , οτι φυσικά ήθελαν να παίξουν με τα παιχνίδια της μικρής, ότι ξερογλυφοντουσαν με το φαγητό της μικρής και ήθελαν να της το φάνε :lol::lol::lol: κατα τα αλλα καλά. Φέτος να δούμε που η μικρή μεγάλωσε και περπατάει, μάλλον θα την βουτάνε από την πανα για να παίξουν :lol::lol::lol::lol:

Απο το 1998 που γεννήθηκε η Αγάπη μέχρι και πέρσυ, κάθε καλοκαίρι πηγαίναμε διακοπές με παιδί και σκυλάκι μαζί. Κανένα απολύτως προβλημα. :wink:

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΑΙΔΙ-ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΖΙ!!!! ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

πηγαίνατε και σε παραλίες? δεν σας την είπε κανείς ? (όπως στην διαφήμιση με τον ... λύκο?)

εγω παλια πηγαινα, αλλα τωρα πλεον όχι.

καποτε καποιος ήθελε να κανει μυνηση και ανακαλυψα οτι (μετά απο ΠΟΛΛΕΣ έρευνες και διαβασμα νόμων) ισχύει ακομα ενας νομος του 70

ο οποιος εχει πρόστιμο 5.000.000 δραχμές σε όποιον πηγαίνει ζώα

(εννοούν προφανώς κοπάδια, προβατα για να τα πλύνει κτλ) σε θάλασσα.

ισχύει και όσα γράφονται κατα καιρούς οτι επιτρέπεται αν δεν ειναι οργανωμενη η παραλία,

ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.

ακόμα και με τον νεο νομο περι κατοικιδίων που είχε τότε ήδη βγεί,

δεν διευκρινιζόταν ή δεν ακυρωνόταν αυτός ο νόμος.

στην περίπτωση μου ήρθε και με βρήκε το λιμενικό και αυτός που ήταν να κανει μυνηση τελικά δεν έκανε...!! ο νόμος όμως ισχύει,

και αν σας τύχει καποιος τόσο μιζερος,... δεν ξερεις ποτέ.

επίσης σταματησα επειδή εκαιγε τις πατουσίτσες της απο τη ζεστή άμμο....

για μένα θάλασσα και σκύλος τέρμα...

τυχαινει και να είναι μεγάλη η σκυλίτσα μου οποτε προκαλεί και λόγω μεγέθους δεν ειναι σαν τα μικρά σκυλάκια, της διαφήμισης.... (αλλά ειναι εκπαιδευμένη σούπερ, που να το ξέρει βεβαια αυτό η τάδε κυρια κυριος)

:(:)

πάντως το καλό ειναι οτι τα παιδιά έχουν μονίμως απασχόληση, εάν ειναι μαζί ο σκύλος της οικογενείας,

το πάν ειναι το περιβαλλον να ταιριάζει και να μην σου δημιουργεί κάποιος πρόβλημα, γιατί αν σου δημιουργεί, πάνε στράφι οι διακοπές και η διάθεση..

ειναι και οι αρχες τι να πω... δεν πηγαίνουν όταν ολοκληρα πλοια αδειάζουν αμπάρια και πηγαίνουν για ένα σκύλο...

το συγκεκριμένο βεβαια έτυχε και ηταν κοντά το λιμάνι...

:? μαλλον θα ειχε και γνωστό ο κυριος εκεί...

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Ούτε και εμείς τα πάμε στην παραλία, ακριβώς για αυτούς τους λόγους, ομως φροντίζει ο Φωκίωνας και πηγαίνει τον λύκο νωρίς το πρωί βόλτα σε μια μεριά όπου δεν έχει κόσμο γιατί εκεί έχει βράχια και τον βάζει λίγο μέσα στην θάλασσα!!!!!!!

:idea::idea: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ σκυλακια ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!!!!!!!!

:|:|

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ....ΟΚ!!!

-ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,Η' ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑκαι τετοια... γιατι κατανοω οτι καποιοι ανθρωποι εχουν φοβιες....ΟΚ!!!

-ΑΛΛΑ...ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ...ΚΙΟΛΑΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ..ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑ..

ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ......

-ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ..

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ!!!

:evil:

:evil::evil: -ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ????

-ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ+ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΗ!!ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ?????

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ???ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ??

ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΥΝΗΣΗ,Η' ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙ,ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ...Η' ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΕΙΗΝΗΣ (ΕΜΒΟΛΙΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ-ΜΑΖΕΜΑ ΠΕΡΡΙΤΟΜΑΤΩΝ)...ΝΑΙ!!ΝΑΙΙΙ !!ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!

ΑΛΛΑ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ???ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ?

ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ???

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ!!!??? :?:?

ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ:>>ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ..ΚΑΤΩ ΑΠΟ CAMPING...ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΜΕΝΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ:

<<ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ SKYLIA STHN PARALIA ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ!!>>

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ..ΕΣΒΗΝΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΑΒΕ!!!

ΕΕΕ!!!ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!! :evil::evil:

<<ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΚ????

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΣΟΥ???>>

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

εντάξει δεν εχω σκυλάκι έχω ένα μεγαλώσομο λαμπραντόρ, αλλά η πλάκα είναι ότι η παραλία ήταν απομονωμένη, και πήγα εκεί ακριβώς για να μην ενοχλήσω,

και μόνο εγώ ένας γνωστός και το σκυλάκι μας ήμασταν εκεί, εγώ κολυμπουσα με το σκύλο,

(με σπρώχνει στα πόδια και με πάει βόλτα!)

και σκάει μυτη ο κυριος και μου επιτάσσει οτι να βγάλω το σκυλο απο τη θάλασσα!

εγώ δεν βγήκα, και για αυτό φώναξε το λιμενικό. την έχω γράψει και αλλού την ιστορία εδώ κάπου.

Εγώ τότε πίστευα αυτά που είχα διαβάσει για αυτό και δεν έδωσα σημασία.

δηλαδή οτι επιτρέπεται εφόσον δεν ειναι οργανωμενη παραλία.

απο καθαριότητα δεν το συζητώ η μπελίτσα κάνει μπάνιο με κανονικό σαμπουάν, καθαρότατη εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη φυσικά. \

βασικά η στάση αυτών των ανθρώπων οφείλεται σε παλαιότερες πεποιθήσεις οτι τα ζωα ειναι βρώμικα κουβαλάνε αρρώστιες, κτλ. και επειδή οι ίδιοι δεν είχαν ποτε κατοικίδιο να γνωρίζουν ότι τα κατοικίδια δεν κουβαλάνε αρρώστιες... αν ειναι θα τις είχαν κολλησει και τα αφεντικά τους

οποτε θα επρεπε καποιος να επιβάλλει και στα αφεντικά να βγαίνουν απο την θάλασσα για κίνδυνο μόλυνσης! χεχε

ναι τότε πάντως είχα φρίξει τρελλά.... ! γιατι είχα την πεποίθηση ότι με υπερασπιζε ο νόμος! ....!!

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

εντάξει δεν εχω σκυλάκι έχω ένα μεγαλώσομο λαμπραντόρ, αλλά η πλάκα είναι ότι η παραλία ήταν απομονωμένη, και πήγα εκεί ακριβώς για να μην ενοχλήσω,

και μόνο εγώ ένας γνωστός και το σκυλάκι μας ήμασταν εκεί, εγώ κολυμπουσα με το σκύλο,

(με σπρώχνει στα πόδια και με πάει βόλτα!)

και σκάει μυτη ο κυριος και μου επιτάσσει οτι να βγάλω το σκυλο απο τη θάλασσα!

εγώ δεν βγήκα, και για αυτό φώναξε το λιμενικό. την έχω γράψει και αλλού την ιστορία εδώ κάπου.

Εγώ τότε πίστευα αυτά που είχα διαβάσει για αυτό και δεν έδωσα σημασία.

δηλαδή οτι επιτρέπεται εφόσον δεν ειναι οργανωμενη παραλία.

απο καθαριότητα δεν το συζητώ η μπελίτσα κάνει μπάνιο με κανονικό σαμπουάν, καθαρότατη εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη φυσικά. \

βασικά η στάση αυτών των ανθρώπων οφείλεται σε παλαιότερες πεποιθήσεις οτι τα ζωα ειναι βρώμικα κουβαλάνε αρρώστιες, κτλ. και επειδή οι ίδιοι δεν είχαν ποτε κατοικίδιο να γνωρίζουν ότι τα κατοικίδια δεν κουβαλάνε αρρώστιες... αν ειναι θα τις είχαν κολλησει και τα αφεντικά τους

οποτε θα επρεπε καποιος να επιβάλλει και στα αφεντικά να βγαίνουν απο την θάλασσα για κίνδυνο μόλυνσης! χεχε

ναι τότε πάντως είχα φρίξει τρελλά.... ! γιατι είχα την πεποίθηση ότι με υπερασπιζε ο νόμος! ....!!

Μαρία μου μήπως ξέχασες ότι ζεις στην Ελλάδα??? :lol::lol::lol::lol:

ναι ξεχασα οτι ζω στην ελλαδα,

πιστεψα αυτα που εγραφαν καποια περιοδικά,

για σκυλους,

....!!! και εφημερίδες,

που έλεγαν οτι επιτρέπεται!!!!!!!!!!

το θέατρο του παραλόγου φυσικά!

οι μια απο την αλλη που λενε οτι επιτρέπεται ενω δεν το χουν ψαξει ποτέ

οι αλλοι που υπερασπίζουν και εφαρμόζουν τον νόμο ο οποίος μιλάει για κοπάδια ζώων πρόβατα και κατσίκες....

!!! αίσχος φυσικά...

R.I.P. Michael Jackson.

:?: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...ΟΤΙ...

-ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ..ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΑ Η' ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ!!!

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ,Η' ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!

-ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ...ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! :?:?

ΤΙ ΝΑ ΠΩ????

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

Τα σκυλακια ειναι τοσο εκπαιδευμενα ωστε να μην κανουν τσισα και κακα στην παραλία? Εγω στο παιδι μου φοραω πανα μεχρι και την παραλία και στην θαλασσα για να μην τα κανει παντου μιας και ακομα δεν ξερει και τα κανει πανω του? Τα σκυλακια?

Και αν το παιδι μου παει και κατσει πανω στις ακαθαρσιες?

Τα δε αποτσιγαρα μου τα πεταω σε τασακι που κουβαλαω μαζι μου..

Ουτε κι εμενα μου αρεσει να κολυμπαω μαζι με κατοικιδια.

Οχι για κανα αλλο λογο απλα δεν μου αρεσουν και πολυ τα ζωα και τα ψιλοσιχενομαι.. ουτε στο σπιτι μου τα θελω..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

DORA να σου απαντησω με ολη την καλη διαθεση? :D

ενα σκυλακι δεν κανει πιπι στο νερο ο ανθρωπος κανει :lol:

αν μου ελεγες "εχεις 2 παραλιες να διαλεξεις να πας με το παιδι σου στην μια γινεται παταμε να σε πατω απο κοσμο.... και στην αλλη ειναι ησυχα αλλα εχει και σκυλακια τι ειναι πιο υγιεινο νομιζεις?" ψηφιζω δαγκωτο σκυλακια ...... για πλλους λογους!

παντα παω διακοπες με τον σκυλο μου, και ΕΥΤΥΧΩΣ μεχρι σημερα δεν ειχα προβλημα.....

και δεν καταλαβαινω και γιατι να εχω προβλημα σε μια μη οργανωμενη παραλια??

χωρις πολυ κοσμο?

αν και σε πλαζ να σας πω που εχω παει οχι Αθηνα φυσικα...... παλι δεν ειχα προβλημα ισα ισα ολοι παιζαν με τον Μικυ... ειμαι τυχερη φαινεται!!

Βικυ μου δεν μιλαω για το νερο.. μιλαω για την αμμο.. για την παραλια.

το γνωριζω οτι τα ζωα δεν κανουν πιπι μεσα στο νερο και φανταζομαι οτι και πολυ νοημονες ανθρωποι το ιδιο.. (πχ εγω απο μικρη σιχαινομουν φοβερα να κανω πιπι στη θαλασσα σκεφτομουν παντα οτι ειναι το ιδιο αηδιατικο με το να κανω τσισα μου μεσα στη μπανιερα μου..)

Εχω δει ομως σκυλακι να κανω πιπι του στην παραλια και λιγο μετα εκει να παιζουν παιδακια με τα κουβαδακια τους..

Το αν η παραλια ειναι οργανωμενη η οχι για μενα δεν εχει και τρομερη διαφορα..

Αν επιλεξω να πηγαινω στην ερημικη παραλια επειδη ειναι πιο καθαρα δεν θελω να κανω μπανιο μαζι με κατοικιδια..

Θα μου πεις υπαρχουν και τα αδεσποτα.. δυστυχως γι αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κατι.. τα αδεσποτα ειναι δημιουργημα των "υποτιθεται ζωοφιλων" που τα παιρνουν και τα παρατανε οταν τα βαριουνται ή που αφηνουν τα ζωα τους να γεννανε ανεξελεγτα και μετα τα πετανε στο δρομο..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

:?: ΣΙΧΕΝΕΣΑΙ ΤΑ ΖΩΑ......?????

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΙΧΕΝΕΣΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ+ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ???? :?::?:

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑ,ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΕΝΕΣΑΙ???

ΕΝΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ???

ΚΑΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ..... :!::!: ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ!!!

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

Οπως ειδες και πιο πανω γραφω οτι το ξερω οτι τα ζωα δεν κανουν τις ακαθαρσιες τους μεσα στη θαλασσα.. ομως τις κανουν πολυ ευχαριστως στην παραλια οπου το παιδι μου παιζει με το κουβαδακι του..

Και επειδη σαφως με ενοχλουν τα σκουπιδια και τα αποτσιγαρα φροντιζω παντα να εχω μαζι μου και το τασακι μου και σακουλιτσα για τα σκουπιδια μου.. και ενιοτε μαζευω και τα σκουπιδια και τα αποτσιγαρα αλλων αν ειναι να κατσει εκει το παιδι μου η εγω..

δεν ειδα ομως ποτε καποιον να μαζευει τις ακαθαρσιες του κατα τα αλλα γλυκυτατου κατοικιδιου του.. (γιατι δεν φταιει το ζωο που τα κανει..)

Εχει τυχει να δω να τα μαζευουν πχ στο δρομο αν καποιος τους κοιταει και το ζωακι τους τα κανει στη μεση της πλατειας..(και οχι ολοι και αν τα κανει στο παρτερι που εχει χωμα δεν τα μαζευουν) αλλα μιας και η παραλία εχει χωμα και τα ζωακια συνηθιζουν να τα θαβουν οι ιδιοκτητες τους δεν μπαινουν στον κοπο να τα ξεθαψουν..

Μπαινει ομως στον κοπο το παιδακι μου.. και αυτο με ενοχλει αφανταστα..

Οποτε οπως κανω παρατηρησγ σε αυτον που δενμαζευει τα σκουπιδια του, ετσι κανω παρατηρηση και σε αυτον που φερνει το ζωακι του..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ας πουμε τι κανει η Βικυ.....

Η Βικυ παει σε μη οργανωμενη παραλια για μπανιο σε ιονιο νησι (παει και σε πλαζ που ξερει οτι ποοοοοοτε δεν θα χει προβλημα στο ιδιο νησι αλλα ας πουμε για της μη οργανωμενες τωρα) γιατι Αθηνα δεν παει....

με το παιδι της και το σκυλακι της.....

καθε καλοκαιρι.

ποτε δεν αφηνει σκουπιδια στην θαλασσα και ποτε δεν αφηνει αποτσιγαρα στην αμμο (γιατι το κανουν αυτο??) γιατι δεν καπνιζει :lol:

ο σκυλος της ο Μικυ ειναι παντα κοντα της, δεν απομακρινεται και παμε πολλες φορες βολτιτσες προς τα δεντρακια για πιπι και κακα τα κακα πανε σε ειδικα σακουλακια

αν καποιος που κανει μπανιο στα 5 μετρα εχει προβλημα με αυτο το σκηνικο που ευτυχως ως τωρα κανεις δεν ειχε :lol: η Βικυ

α) σκασιλα της!

β) ξανα σκασιλα της!

γ)μια απο τα ιδια!

οσο για λημενικα και ιστοριες ειμαι ο ανθρωπος τους!!! ας μου κανουν 100 μηνυσεις ! θα κανω και εγω αλλες τοσες και θα μαστε πατσι :lol:

συμπερασμα .... ποτε δεν ξερεις αν ο αλλος ειναι πιο τρελος απο σενα :lol:

Τα σκυλακια ειναι τοσο εκπαιδευμενα ωστε να μην κανουν τσισα και κακα στην παραλία?

εμένα πάντως όποτε εχει τυχει και κανει κακα στην άμμο τα εχω μαζέψει!

ακόμα και σε μεγάλη παραλία με μηδέν κόσμο.

ακριβώς για το ότι δεν υπαρχει πιο σπαστικό πράγμα απο οτι να περπατας στην αμμο και να εχει ακαθαρσία ! συμφωνώ κάθετα.

το ίδιο μπορεί να πάθω και εγώ οπότε δεν το θέλω για κανέναν αυτό.

πάντως νομίζω ότι ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την μπέλλα,...! θα μείνεις και νομιζω οτι θα σου αλλαξει την εικόνα που έχεις για τα σκυλιά συγκεκριμένα.

(βασικά θα ανακαλύψεις μια νέα μέθοδο μπέιμπισιττινγκ και μόνιμης δημιουργικής απασχόλησης :) )

κοίτα πάντως το ότι όταν κολυμπάει ένα σκυλάκι στην θάλασσα νομίζω οτι δεν μπορεί να γίνει όταν υπάρχει και άλλος κόσμος,

απλώς επειδη γενικά δεν θεωρείται σαν κατι το συνηθισμένο, και

όλοι συνδυάζουν το κατοικίδιο με βρώμα μικρόβια και δυσωδία,

στην πραγματικότητα όμως όπως έγραψα, αυτό ειναι μια λανθασμένη πεποίθηση,

εαν εχεις κατοικίδιο, σκύλο στο σπίτι μέσα δηλαδή,

κουβαλάει τα ίδια ακριβώς μικρόβια που κουβαλάει και ο άνθρωπος,...

αν κάθεται στο καναπέ σου, αν κάθεται στα πόδια σου ή αν κάθεσαι εσύ μαζί του στο μαξιλάρι του,

οπότε και ο άνθρωπος είναι με αυτή την λογική το ίδιο "βρώμικος"

το λέω αυτό dora για να δείξω οτι ειναι και λίγο η αντίληψη που έχει ο καθένας του τι ειναι σκύλος και τι ειναι βρώμικος σκύλος.

δηλαδή, το ίδιο θα έπρεπε να νιώθει καποιος και για τον κάτοχο/αφεντικό του σκύλου ο οποίος θα μπεί στην θάλασσα, ακόμα και αν ο σκύλος ειναι δεμένος στο δέντρο ή σε μια σκιά.

ραντεβού με την μπέλλα την επόμενη φορά!

(την πήγαινα παλιά στον παιδικό, και έχει εξοικειωθεί με παιδιά απο μωρά.. μέχρι και νήπια και πιο μεγάλα... ασε... )

ή θα φύγεις τρέχοντας??? χεχεχε

R.I.P. Michael Jackson.

<<<Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΗΘΟ ΒΑΛΕΤΟ!!!!>>>

ποτε κανενας ανθρωπος ,δεν εχει κανει την αναγκη του στην υπαιθρο???

λοιπον μην γελιομαστε!!λιγο-πολυ ΟΛΟΙ!

ΠΡΟΣΟΧΗ,δεν το επικροτω αυτο!!

-εχω και εγω ενα μωρακι 14μηνων και δεν θα μου αρεσε να παιζει με τισ ακαθαρσιες ειτε του σκυλιου ειτε του ανθρωποιυ.....

αλλα εγω δεν ειδα ποτε κανενα ανθρωπο να τα κανει και μετα να τα μαζευει σε σακουλακι!!!!

-και το κανουν κατα κορον...οι ανθρωποι, σε ελευθερο καμπινκ και οχι μονο!!

προσπαθω να κραταω τις συνθηκες υγιεινης του σκυλιου μου οσο μπορω καλυτερες(μαζεμα περιτωματων-πλυσιμο-κ.α.)

λοιπον ,την λεμε ???γιατα σκυλακια..που ειναι και η φυση τους να τα κανουν στην υπαιθρο... ενω εδω οι ιδιοι οι ανθρωποι που ειμαστε και πολιτισμενοι τα κανουμε...και δεν τρεχει και τιποτα!!!

ας γινουμε πολιτισμενοι σε ολα μας+ας τα εφαρμοσουμε οπως πρεπει....και μετα ας κανουμε υποδιξεις και για τα υπολοιπα!!!

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

παρακολουθώ την κουβέντα σας και πρέπει να πω ότι δεν έχω κατοικίδιο ενώ πολύ το ήθελα απο μικρό παιδί.

Παρακαλούσα τους γονείς μου για ένα σκυλάκι!!! αλλά πάντα η απάντηση ήταν αρνητική, το απέφευγε η μητέρα μου για λόγους καθαριότητας και υγειινής, έχοντας ένα φιλαράκο να φροντίζεις είναι σαν να έχεις ένα μικρό παιδί -με πολλες περισσότερες ΤΡΙΧΕΣ!!

Τώρα ενώ αγαπώ πολύ τα ζώα προτιμώ να μην κολυμπάνε μαζί με τον γιό μου και πολύ περισσότερο να μην παίζει το παιδί μου στην άμμο που έχει ακαθαρσίες ζώων.

Αυτό όμως συμβαίνει ακόμα και στην παιδική χαρά να πας, διότι εκεί βγαίνουν βόλτα και τα κατοικίδια αλλά και τα αδέσποτα!!!! και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα

Έχω διαπληκτιστεί με "κυρία" σε παιδική χαρά (κλειστό χώρο) που είχε ταμπέλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ , όπου είχε φέρει το σκύλο της να κάνει κούνια(?)..... :lol:

Τα πάντα είναι θέμα ανθρώπων, έμεις οι ίδιοι βάζουμε τα όρια και διευκολύνουμε τον ευατό μας και τους γύρω μας ή τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη.

Όταν το αφεντικό του κατοικίδιου είναι συνειδητοποιημένο για τη φροντίδα του, όταν ο καθένας μας μαζεύει τα σκουπίδια του απο την παραλία πριν φύγει, όταν όλοι κάνουμε αυτό που οφείλουμε να κάνουμε καλύτερα τότε περνάμε καλά και εμείς και οι γύρω μας :):)

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει... .

rmEXp3.png cBvXp3.png

ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,NANCY ΜΟΥ...

ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??

ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΝΙΟ,

>>>

Α) π.χ. ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΟΜΕΝΟ,ειναι ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ κ.α.??

Β)ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ-ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΣΑ??...(αλλα θαλλασσα ειναι αυτη και το κυμα τα βγαζει στην ακτη)

..ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΠΑΝΙΟ!

Γ)Η' ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΨΑΡΙΑ +ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ???

και μετα πες μου ποιος κανει την μεγαλυτερη μολυνση!!!!!

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??

ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΝΙΟ

Δε νομίζω ότι καλείται κανένας να διαλέξει ανάμεσα σε κάτι ή να αποφασίσει τι μολύνει περισσότερο τη θάλασσα. Εμένα προσωπικά, επειδή έχω ασχοληθεί με τα ζώα και ξέρω τι μπορώ να κολλήσω από τα ζώα και τι από τον άνθρωπο (και σαφέστατα κινδυνεύω πολύ περισσότερο από ανθρώπινες ασθένειες και όταν κολυμπώ και όταν κυκλοφορώ στο δρόμο), δε θα με ενοχλούσε να κάνω μπάνιο με ένα σκυλάκι δίπλα μου. Προσωπικά μπορώ άνετα να χαϊδέψω ένα αδέσποτο, αλλά σιχαίνομαι αφάνταστα όταν πιάνω τις χειρολαβές από το τρένο ή το λεωφορείο και κυκλοφορώ με μαντηλάκια dettol . Αλλά αυτός είναι ο τρόπος που εγώ αντιμετωπίζω τα πράγματα και δε μπορώ να υποδείξω σε κάποιον να κάνει το ίδιο, ειδικά αν ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε με καλύπτει και ο νόμος. Η γνώμη μου είναι ότι με λίγη προσοχή και υπευθυνότητα, εμείς που αγαπάμε τα ζώα μπορούμε και να κάνουμε μπάνιο με το κατοικίδιό μας και να μην ενοχλήσουμε κανένα, επιλέγοντας ερημικές και ήσυχες παραλίες. Το βρίσκω λογικό μια μαμά να μη θέλει το παιδί της να παίζει μέσα στα κακά του σκύλου, όπως βρίσκω και λογικό βέβαια να μην παίζει και το παιδί μου δίπλα σε κάποιον που κοπανιέται με τις ρακέτες του, κινδυνεύοντας να του έρθει το μπαλάκι στο κεφάλι. Το βρίσκω άτοπο να βάζω ψευτοδιλήμματα του τύπου ΄΄τι προτιμάς: αυτό ή το χειρότερο; ΄΄, διότι το μόνο που θα καταφέρω είναι να τσακωθώ. Για αυτό πιστεύω ότι το κλειδί στην ιστορία και σε πολλές άλλες είναι ο σεβασμός στον άλλο. Ένας από τους πολλούς λόγους που έχουμε κρούσματα βίας απέναντι στα ζώα , είναι γιατί εμείς οι ζωόφιλοι, δε φροντίζουμε , στο βαθμό που μπορούμε, να μην καταπατούμε τα δικαιώματα των άλλων πχ. για καθαρά πεζοδρόμια. Δεν είναι απάντηση σε κάποιον που σου κάνει παρατήρηση γιατί ο σκύλος σου έκανε την ανάγκη του μπροστά στο σπίτι του το:΄΄αυτό σε μάρανε, δεν κοιτάς τη βρώμα από τα σκουπίδια.΄΄ Η απάντηση είναι να έχουμε ένα σακουλάκι και να τα μαζέψουμε. Γιατί αυτός που δεν έχει μάθει να αγαπάει τα ζώα, δε θα το μάθει ποτέ. Το θέμα είναι να μην τα πειράζει. Και με απαντήσεις εριστικές το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να πυροδοτήσουμε την αντιπάθειά του και να ξεσπάσει κάποια στιγμή στον αδύναμο κρίκο δηλαδή πάνω τους και όχι πάνω στον κύριο υπαίτιο, δηλαδή σε εμάς.