Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κουνιέται το μωρό αλλά μόνο χαμηλά

Recommended Posts

Μπαίνουμε σιγά σιγά στον 7ο μήνα, η μικρή μας "μιλάει" αρκετά συχνά, όμως παρατηρήσαμε ότι τα χτυπήματά της είναι πάντα (σχεδόν 99%) χαμηλά (δηλαδή κουνάει τα χέρια της). Δε θα έπρεπε να "χτυπάει" και πιο ψηλά ή δεν είναι στάνταρ αυτό; :?

Διαφημίσεις

Μπαίνουμε σιγά σιγά στον 7ο μήνα, η μικρή μας "μιλάει" αρκετά συχνά, όμως παρατηρήσαμε ότι τα χτυπήματά της είναι πάντα (σχεδόν 99%) χαμηλά (δηλαδή κουνάει τα χέρια της). Δε θα έπρεπε να "χτυπάει" και πιο ψηλά ή δεν είναι στάνταρ αυτό; :?

οταν ημουν εγκυος στο γιο μου χτυπουσε μονο ψηλα τελικα ηταν με ισχιακη προβολη και γιαυτο γεννησα με καισαρικη μην το σκεφτεσαι ολα ειναι μια χαρα μπορει να γυρισει και να χτυπαει αλλου.

με το καλο το ζουζουνη σου γερο και ευτυχισμενο:P:p:p

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

δεν ειναι στανταρ αυτο.....:D και εγω νιωθω το νινι να χτυπαει πολυ χαμηλα,διοτι ειναι ηδη με το κεφαλι κατω.....και δεν ειναι τοσο ανετο συναισθημα,διοτι ποναω λιγο:rolleyes::rolleyes:

dev000br___.png

Χεχε μην ανησυχείς!

Σε 2-3 εβδομαδες που θα ψηλώσει κι άλλο, θα τρως κάτι ξεγυρισμενες κλωτσιές στο στομάχι, στον αφαλό και στα πλευρά!

Απόλαυσέ το όσο γίνεται και κυρίως κοιμήσου όσο περισσότερο μπορείς!

Διαφημίσεις

δεν ειναι στανταρ αυτο.....:D και εγω νιωθω το νινι να χτυπαει πολυ χαμηλα,διοτι ειναι ηδη με το κεφαλι κατω.....και δεν ειναι τοσο ανετο συναισθημα,διοτι ποναω λιγο:rolleyes::rolleyes:

35 και 1 εγω!

Μάλλον μαζί θα γεννήσουμε εμείς!

Χεχε μην ανησυχείς!

Σε 2-3 εβδομαδες που θα ψηλώσει κι άλλο, θα τρως κάτι ξεγυρισμενες κλωτσιές στο στομάχι, στον αφαλό και στα πλευρά!

Απόλαυσέ το όσο γίνεται και κυρίως κοιμήσου όσο περισσότερο μπορείς!

Ναι αμαν με αυτες τις κλοτσιες ειδικα στα πλευρα....:?Εχει τυχει αρκετες φορες να ξυπναω το βραδυ και να με πονανε τα παντα μεσα μου απο τις σβουρες της μπεμπας!Αλλα υπομονη ακομα λιγο εμεινε...και αυτα κριμα ειναι εκει μεσα στριμωχνονται.

Οτσν τεντωνεται μεσα αρχιζω την χαιδευω και της λεω ''αμα βγεις εξω θα εισαι πιο ααανετα και θα κανεις οσες σβοθριτσες θελεις,θα τεντωνεσαι...'' μπας και μ'ακουσει και βγει πιο νωρις!!:lol::lol::lol::lol:Ειλικρινα δεν περναει ο καιρος θελω να την παρω στην αγκαλια μουυυυυυ και να την πνιξω απο τα φιλια!!:P

aRjHp3.pngiD6Np3.png

taurine κι εγώ τόσο είμαι 35+1 κι αυτό που λες άμα ψηλώσει άσε τώρα τελευταία τα έχω δει όλα.Τα πλευρά μου τα χει ξεριζώσει και τη λεκάνη βέβαια και κουνιέται συνέχεια,νομίζω ότι θα μου τρυπήσει το δέρμα και θα βγει

35 και 1 εγω!

Μάλλον μαζί θα γεννήσουμε εμείς!

:D:D:D:D ναι μονο 3-4 μερεs διαφορα εχουμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen: με το καλο να μην εχουμε πονο :D:D:D αγορακι εχειs η κοριτσαρο????:P:p

dev000br___.png

εχμ καταρχήν είμαι ο σύζυγος :)

Αν το κεφάλι είναι κάτω και χτυπάει μόνο χαμηλά, δε σημαίνει ότι χτυπάει μόνο με τα χέρια;:confused:

Διαφημίσεις

εχμ καταρχήν είμαι ο σύζυγος :)

Αν το κεφάλι είναι κάτω και χτυπάει μόνο χαμηλά, δε σημαίνει ότι χτυπάει μόνο με τα χέρια;:confused:

oops sorry:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::oops::oops::oops::oops: δεν ηξερα:D:D:D δεν ξερω με τι χτυπαει,αλλα εγω εχω αισθημα πιεσηs οποτε νομιιιιζω ειναι το κεφαλακι,αλλα δεν ειμαι σιγουρη:-P:-P:-P παντωs τυχεροs εισαι που δεν νιωθειs τιs κλοτσιεs στα πλευρα και το αισθημα πιεσηs στην λεκανη-τραχηλο-κολπο που νιωθω και πιθανον και η γυναικα σου τα ιδια νιωθει:-P:razz::-P:razz:

dev000br___.png

καλημέρα μανούλες!

σε ποια εβδομάδα γυρίζει το παιδί ανάποδα;δλδ με το κεφάλι προς τα κάτω και τα ποδαράκια προς τα πάνω;;

πω πω κλωτσιές που θα φάω στο στήθος!!

αύριο μπαίνω στην 24η εβδομάδα και έχω φαει ήδη αρκετές κι έτσι όπως είναι!!!:P:p:p:p:p

καταλαβαίνω ότι μεγαλώνει η κοιλιά μου και με πονάει κάποιες φορές!

ο ύπνος,όντως,είναι μια πολύ καλή λύση!!!:P

αρκεί να είμαστε ήρεμες και να μην υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες!

εγώ τελευταία είχα κάποια προβλήματα με την άδειά μου από τη δουλειά και ελπίζω να τελιώσουν εδώ!

να είστε καλά!

φιλάκια στις κοιλίτσες!

taurine κι εγώ τόσο είμαι 35+1 κι αυτό που λες άμα ψηλώσει άσε τώρα τελευταία τα έχω δει όλα.Τα πλευρά μου τα χει ξεριζώσει και τη λεκάνη βέβαια και κουνιέται συνέχεια,νομίζω ότι θα μου τρυπήσει το δέρμα και θα βγει

Υπομονή!

Είμαστε πολύ κοντά!

Τις τελευταίες μερες θα νιώθεις το μωρό λιγότερο, επειδή θα έχει μεγαλώσει αρκετά και δεν θα έχει χωρο!

Βέβαια, θα είσαι πάντα σε επαγρύπνιση!

Οποιαδήποτε στιγμή μετά την 37η, ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!

καλημέρα μανούλες!

σε ποια εβδομάδα γυρίζει το παιδί ανάποδα;δλδ με το κεφάλι προς τα κάτω και τα ποδαράκια προς τα πάνω;;

αύριο μπαίνω στην 24η εβδομάδα και έχω φαει ήδη αρκετές κι έτσι όπως είναι!!!:P:p:p:p:p

εγώ τελευταία είχα κάποια προβλήματα με την άδειά μου από τη δουλειά και ελπίζω να τελιώσουν εδώ!

να είστε καλά!

φιλάκια στις κοιλίτσες!

Συνήθως, παίρνει θέση κοντά στην 30η με 31η, και εμπεδώνεται στη λεκάνη κοντά στην 36-37. Κι αυτό δεν ειναι πάντα βέβαιο!

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το καταλάβεις!:P

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!

να είστε καλά!

φιλάκια στις κοιλίτσες!

εμενα ειναι γυρισμενο με το κεφαλι κατω απο την 26 εβδομαδα μεχρι τωρα!!!

dev000br___.png