Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπνος με κουβερτα ή σεντονακι;

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια, ελπιζω να εχω γραψει στο σωστο θεμα αν οχι ας μου το μεταφερετε.

Θα ηθελα την γνωμη σας για τον υπνο του μωρου.

Εχω εναν μπεμπη 4,5 μηνων στην κουνια του βαζω σεντονακι πανω απο το στρωμα κ τον κοιμιζω με κουβερτουλα.Θερμοκρασια 21 βαθμους,την ρυθμιζω με καλοριφερ λαδιου. Εχθες ομως μου ειπε η κουμπαρα μου να του βαζω απο κατω αντι για σεντονακιμια κουβερτουλα για να τον κραταει ζεστο κ οτι χουχουλιαζουν με αυτον τον τροπο. Ποια ειναι η γνωμη σας; Εσεις απο κατω τι χρησιμοποιειτε σεντονακι ή κουβερουλα;

Διαφημίσεις

Εγω σεντονι βαζω αλλα βαζω αυτα τα βαμβακερα τα χοντρουλια που ειναι καπως χνουδωτα.Να χουχουλιαζει...Εξαρταται και στο παιδι τι αρεσει.

ναι και εγώ του έβαζα πάνω απο το σεντόνι του μια πάνα λίγο πιο χοντρή βαμβακερή για να είναι πιο ζεστό το στρωματάκι του. Αλλά όλα αυτά σταμάτησαν μέχρι που ζωήρεψε αρκετά και δεν κρατούσε τίποτα απο κάτω. :-P

Lr4cp2.pngIP5up2.png

κοριτσια αποφασισα πως το καλυτερο ειναι το σεντονακι,πιστευω πως αναπνεει κ ειναι πιο υγειινο.Ελπιζω πως κανω το καλυτερο.Παντου διαβαζω να μην μαθαινουμε τα παιδια στην πολυ ζεστη.

μπορεις να του βαζεις σεντονακι φανελενιο!και πιο ζεστουλι ειναι και βαμβακερο για να αναπνει το δερματακι του.ασε που και οι 21 βαθμοι ειναι μια χαρα. ο παιδιατρος μας, μας ειπε το μωρο να το εχουμε απο 18-22 βαθμους το πολυ.μεσα στη μερα το εχω στο 20 και το βραδυ το κατεβαζω στους 18.μια φορα τον ειχα κουκουλωμενο με την κουβερτουλα του, γιατι ειχε κοιμηθει στα χερια μου και ιδρωκοπησε.σκεψου οσο σκεπαζεσαι εσυ,τοσο και το παιδι;)

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

και ο δικος μου 4,5 ειναι!!του βαζω σεντονακι και απο πανω την κουβερτα τη βελουτε διπλωμενη στα δυο γιατι το λικνο ειναι μικρο και η κουβερτα μεγαλη!!!!!:D:Dμια χαρα τον βλεπω να κοιμαται, ουτε παγωμενος ειναι ουτε πολυ ζεστος....

IhCLp3.png

3Zdxp3.png