Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπαρχει σφραγιδα ονοματος με gliter για χαρτινο κουτακι

mimakoulini

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου εχω χαρτινα κουτακια κ σκεφτικα να τα φτιαξω μπομπο για την βαπτιση της κορουλας μου ομως θελω με καποιο τροπο να γραψω το ονομα της πανω κ φυσικα οχι με το χερι.ξερει καποια αν μπορω να φτιαξω σφραγιδα κ αν υπαρχει μελανι με γκλιτερ?η καμια αλλη ιδεα?

Διαφημίσεις

Ναι μπορεις να φτιαξεις σφραγιδουλα σε τυπογραφειο αλλά δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις γκλιτερ.Το πολύ πολύ το περνας απο πανω εσυ με το χερι με γκλιτερ απο τα Τζάμπο.Εχει χιλιάααααααδες.

Καντο ...θα σου βγει ομορφο και οτι αλλο θες εδω ειμαστε.:P

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Καλημερα αχ σας παρακαλω δεν θελω τετοια στο θεμα μου δεν εγινε κατι επιτηδες.θα σου πω ακριβως μου προτεινε...:D

www.sfragidomania.gr κ μου ειπε κ καποιες τιμες για μελανι χρωματιστω που θελω:D

λοιπον ψαχνω στο google να βρω μια ωραια κορωνα για να δω αν μπορουν να μου την φτιαξουν σε σφραγιδα κ δεν βρισκω!!!!!!!!

καντε κατι....:P

καλημέρα :)

κορωνοκατάσταση....

δες αυτές...γκλίτερ μελάνι δύσκολα να βρεις..ίσως αν προσθέσεις χρυσόσκονη σε υγρό μελάνι μόνη σου...

http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B1&um=1&hl=el&biw=1259&bih=601&tbm=isch&tbnid=fhc0C1kMJfU35M:&imgrefurl=http://walltattoo.skroutzstore.gr/p.Korona.10884.html&docid=Q5adSACdJ774_M&imgurl=http://walltattoo.skroutzstore.gr/assets/images/0006/0432/0084b.png&w=774&h=768&ei=zm7HTvrIK6bS4QTf2oFb&zoom=1&iact=rc&dur=514&sig=118129299599828860784&page=1&tbnh=119&tbnw=120&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=79&ty=66

http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B1&um=1&hl=el&biw=1259&bih=601&tbm=isch&tbnid=BWLsqvxNH1ML1M:&imgrefurl=http://www.e-kybos.gr/productdetails.aspx%3Fpid%3D4005329109591&docid=WqC7VjRKaAC8vM&imgurl=http://www.e-kybos.gr/products/4005329109591l.jpg&w=300&h=300&ei=zm7HTvrIK6bS4QTf2oFb&zoom=1&iact=hc&vpx=684&vpy=259&dur=499&hovh=225&hovw=225&tx=122&ty=117&sig=118129299599828860784&page=1&tbnh=123&tbnw=122&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:11,s:0

http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B1&um=1&hl=el&biw=1259&bih=601&tbm=isch&tbnid=sHOLke2DU0mEKM:&imgrefurl=http://www.iaprocon.com/index.php%3FPLang%3DEN&docid=5jo-CfJz6ybAZM&imgurl=http://www.iaprocon.com/Bilder/Standard/krone.gif&w=566&h=407&ei=zm7HTvrIK6bS4QTf2oFb&zoom=1&iact=rc&dur=464&sig=118129299599828860784&page=4&tbnh=116&tbnw=161&start=63&ndsp=20&ved=1t:429,r:4,s:63&tx=88&ty=45

Μπορείς να ζητήσεις απο καταστήματα που φτιάχνουν αυτοκόλλητα να σου φτιάξουν κορωνίτσες με γκλίτερ, το έχεις σκεφτεί ;

Διαφημίσεις

Δε γνωρίζω κόστος ,αλλά γίνεται. Εμείς είχαμε φτιάξει διαφημιστικά αυτοκόλλητα για τη δουλειά του άντρα μου.. Μας είχαν χρεώσει και τη μακέτα - δεν ξέραμε ότι αν την είχαμε σχεδιάσει εμείς θα ήταν οικονομικότερο- πάει με τα τεμάχια νομίζω, συμφέρει να κάνεις πολλά.

Δεν ήταν τυπογραφείο, ήταν κατάστημα με φωτοτυπίες, αντίγραφα κλπ....

και επίσης μελάνια με glitter θα βρείτε εδώ..

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopList&id=96

στο κάτω κάτω δεν είναι δυνατόν όλα αυτά τα sites να είναι δικά μου ά στο καλό.. ένα καλό πας να κάνεις και βρίσκεις το μπελά σου. Και υπόψην το θέμα δημιουργήθηκε από άλλο μέλος αλλά τέλος πάντων.. Λήγει εδώ το θέμα

Εχεις δικιο αν ειναι ετσι...Τι να πω...

Βαλτε crown στα αγγλικά και σας βγαζει πολύ περισσοτερα.

Ωραια ιδεα αυτη jetry για το κατάστημα με τις σφραγιδες.Μπράβο!!!!!!!

Καλημερα αχ σας παρακαλω δεν θελω τετοια στο θεμα μου δεν εγινε κατι επιτηδες.θα σου πω ακριβως μου προτεινε...:D

www.sfragidomania.gr κ μου ειπε κ καποιες τιμες για μελανι χρωματιστω που θελω:D

λοιπον ψαχνω στο google να βρω μια ωραια κορωνα για να δω αν μπορουν να μου την φτιαξουν σε σφραγιδα κ δεν βρισκω!!!!!!!!

καντε κατι....:P

Thanks για το site! Πολύ πρωτότυπο, δεν είχα υπ' όψιν μου ότι μπορείς να φτιάξεις ότι σφραγίδα θέλεις!

Διαφημίσεις

Μπράβο.Πολύ ωραιο σαιτ και χρησιμο!!!

Εγω που δεν εχω μηχανηματα για σκραμπουκιν ειναι τελειο να τα παρω ετοιμα και να τα συναρμολογισω.

ε ναι εγώ εκανα το λάθος και πήρα ένα αλλά δεν κατάλαβα οτι θέλει κόπτες κάθε φορά για διαφορετικό σχέδιο.. και εννοείται τόσα χρήματα δεν δίνω.

Απλώς μια επισημανση εκανα...:D

Να τα μοιραζομαστε ολα σαν μια μεγαλη παρεα.Το φορουμ ειναι ενημερωση...για ολους.οχι για μερικους.

Καλη επιτυχία στο ψαξιμο.

Εγω θα σου ελεγα να κοψεις μικρές φωτογραφιες με κορωνες και να τις ντεκουπαρεις.Παρνουν πολύ λίγο χρονο.Αν σενδιαφερει να σου πω την τεχνικη

Αχ αχ εχω ενθουσιαστει πολυ γιατι εγω ειμαι πολυ ''αχρηστη'' με αυτα!αλλα αυτα που μου λετε ειναι ευκολα τελικα....

για πες μου την τεχνικη κ τι πρεπει να κανω γιατι σκεφτομαι να κανω κ τα προσκλητηρια με κορνιζουλες απο το ικεα να τα βαψω πρωτα κ μετα να κανω τα υπολοιπα!!!μηπως ειναι πιο ευκολο αυτο?:D

ε ναι εγώ εκανα το λάθος και πήρα ένα αλλά δεν κατάλαβα οτι θέλει κόπτες κάθε φορά για διαφορετικό σχέδιο.. και εννοείται τόσα χρήματα δεν δίνω.

Δηλαδη δεν ειναι κομενα τα χαρτονια;

Αν δεν ειναι δεν παιρνω τιποτα.

Νομιζα πως σου δινει κομενα χαρτονια στα σχεδια που φαινονται.

Αν κανεις παραγγελια σε μια σφραγιδα που δεν εχει εκει μεσα ποσο στην χρεωνει.Γιατι δεν πεταξα και την σκουφια μου με τα σχεδια.Ηταν καποια καλά αλλά λίγα.

Αν κανεις και τα προσκλητητια σε κορνιζουλες δεν χρειαζεται να κανεις ντεκουπαζ.Απλώς τα κολλά οτι θες πανω με μια δυνατη κολα.

Αν κανεις ντεκουπαζ σε κουτάκι θα ψαξω στο ιντερνετ να σου βρω λινκ με την διαδικασια και να στο βαλω για να μην σου λεω ανακρίβειες.

Διαφημίσεις

Δηλαδη δεν ειναι κομενα τα χαρτονια;

Αν δεν ειναι δεν παιρνω τιποτα.

Νομιζα πως σου δινει κομενα χαρτονια στα σχεδια που φαινονται.

Αν κανεις παραγγελια σε μια σφραγιδα που δεν εχει εκει μεσα ποσο στην χρεωνει.Γιατι δεν πεταξα και την σκουφια μου με τα σχεδια.Ηταν καποια καλά αλλά λίγα.

η sfragidomania κομμένα σου τα δίνει καλέ :)

όσο για τα σχέδια μπορείς να φτιάξεις κι εσύ το σχέδιο που θέλεις αρκεί να μην είναι αντιγραφή από κάποια άλλη εταιρία γιατί είναι παράνομο. Αν βρεις όμως μια φωτογραφία και τους τη στείλεις και πεις θέλω αυτό πως μπορεί να γίνει σου απαντάνε και σου φτιάχνουν το σχέδιο. εμένα τα κάνει ο άντρας μου που ξέρει ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή όποια θέλει μπορώ να τον χώσω λίγο χιχιχιχιχι τρελαίνομαι να το κάνω γιατί το βαριέται απίστευτα χιχιχιχιχι

Αυτό που πήρα εγώ λέγεται big shot αλλά θέλει να αγοράζεις σχέδιο κάθε φορά εγω νόμιζα θα είχε πολλά σχέδια μέσα αλλά για κάθε τι που θέλεις πρέπει να αγοράζεις ένα εξάρτημα που έχει λεπίδες στο σχήμα που θες πχ θες κύκλο; Πλήρωνε 20 ευρώ.. Θες τετράγωνο; Πληρωνε άλλα 20 ευρω..

Σου μένει βέβαια αλλά αμα θες πολλά σχέδια είναι οικονομικά ασύμφορο.

σφραγίδες έχω φτιάξει από 1,5 ευρώ μέχρι 5 μια πολύ μεγάλη. γενικά είναι πολύ οικονομικό και εκτός από σχήματα μπορεί να σου κόψει και χαρτόνι canson σε ότι σχέδιο και μέγεθος θες πχ χριστουγεννιάτικο δέντρο με ενωμένες τις κορυφές , το διπλώνεις και έχεις έτοιμη χριστουγεννιάτικη κάρτα με κόστος κάτω από 1 ευρώ.. Έχω κάνει μιλάμε τρομερή πρόοδο από το καλοκαίρι χιχιχι τα έχω ψάξει όλα..

Κατσε γιατι ειμαι και βαμενη ξανθιά

Τι κανεις ο αντρας σου.Την σφραγίδα;

Το μπιγκ σοτ τι ειναι;

Παλι δεν κατάλαβα.

Αν μπορεις γινε λιγο πιο αναλυτική και σαν να μιλάς σε 5χρονο.Δεν τοχω το θέμα και θέλω να μάθω.

Αν κανεις και τα προσκλητητια σε κορνιζουλες δεν χρειαζεται να κανεις ντεκουπαζ.Απλώς τα κολλά οτι θες πανω με μια δυνατη κολα.

Αν κανεις ντεκουπαζ σε κουτάκι θα ψαξω στο ιντερνετ να σου βρω λινκ με την διαδικασια και να στο βαλω για να μην σου λεω ανακρίβειες.

λοιπον εχω ερωτηση......

στο ντεκουπαζ μονο χαρτοπετσετα μπορεις να κανεις?

σαν για παραδειγμα βρω μια ωραια εικονα μπορω να την βγαλω σε Α4 χαρτι κ να το κανω?

λεω βλακεια?

χαχα εχω τρελαθει:lol::lol:

Λοιπον οχι μονο με χαρτοπετσετα.Και εγω τυπωσα μια φωτο του γιου μου και την κολησα πανω σε κουτακι.Πας σε κατάστημα με ειδη ντεκουπαζ ή το χρωματοπωλειο της γειτονιας και παίρνεις μια κολλα που δεν θυμαμαι πως την λενε αλλά και εμενα απο εκει μου την ειπαν.Θα δω την μαρκα και θα σου πω.Αλλά δεν ηταν ακριβή.Γυρω στα 2 ευρω εδωσα.

Μετα το κολλάς απο κατω και το περνας και απο πανω.

Καλημερα λοιπον κ που θα βρω στο μεγεθος ενος κουτιου το σχεδιο που θελω?υπαρχει δυνατοτητα να παω στο σχεδιο σε τυπογραφειο κ να μου το φτιαξουν σε χαρτοπετσετα?

Βρε ειπαμε ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ.

Εκτυπωνεις σε Α4 αυτο που θες και κανεις ακριβως την ιδια διαδικασια με την χαρτοπετσετα.Οχι τυπογραφεια.

Κατσε γιατι ειμαι και βαμενη ξανθιά

Τι κανεις ο αντρας σου.Την σφραγίδα;

Το μπιγκ σοτ τι ειναι;

Παλι δεν κατάλαβα.

Αν μπορεις γινε λιγο πιο αναλυτική και σαν να μιλάς σε 5χρονο.Δεν τοχω το θέμα και θέλω να μάθω.

ο άντρας μου μπορεί να σας φτιάξει μια κορώνα στον υπολογιστή για να τη δώσετε για σφραγίδα ή να σας κόψουν το σχήμα. Απλά ζωγραφίζει στον υπολογιστή.

To big shot είναι ένα μηχάνημα που κόβει μορφές και αλλάζει υφή στο χαρτί δες εδώ

Aaaaa ναι.Το εχω δει σε σκραπ μπουκιν...Τι ωραιο.Κανεις τρελλα πραγματα μαυτο...Κοστιζει πολλά;Και θέλει διαρκώς διαφορετικές μίτρες μεσα;

Μεταχειρισμένο που μπορουμε να βρουμε;

είναι φανταστικό!!!!! Τι είναι βρε κορίτσια το ντεκουπάζ;