Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΛΟΜΠΑΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια ,

Εδω και 3-4 μηνες ομικρος μου ( 3ετων παρα) εχει βγάλει ενα γλομπαράκι πανω από τον αφαλό το οποιο δεν φαίνεται παντα . Είναι μαλακό και φαίνεται μόνο εάν χαλαρώσει την κοιλιτσα του . Το πιάνω και δεν είναι σκληρό απλά σαν εξώγκομα μαλακό.Σας εχει τυχει ? ο γιατρος δεν εδωσε πολυ σημασία ,δεν είναι τιποτα.

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια ,

Εδω και 3-4 μηνες ομικρος μου ( 3ετων παρα) εχει βγάλει ενα γλομπαράκι πανω από τον αφαλό το οποιο δεν φαίνεται παντα . Είναι μαλακό και φαίνεται μόνο εάν χαλαρώσει την κοιλιτσα του . Το πιάνω και δεν είναι σκληρό απλά σαν εξώγκομα μαλακό.Σας εχει τυχει ? ο γιατρος δεν εδωσε πολυ σημασία ,δεν είναι τιποτα.

το ιδιο ακριβως παρατηρησα χθες στον μικρο μου που ειναι 3,5 ετων χθες....ενα μαλακο εξογκωματακι ακριβως πανω απο τον αφαλο του... δεν εχουμε παει ακομη παιδιατρο θα το αφησουμε να το δει στην επομενη επισκεψη . μια γνωστη μου που το ειδε μου ειπε οτι δεν της φαινεται καθολου παραξενο και οτι ειναι το "δεσιμο του αφαλου" ...οπως χαρακτηριστικα ειπε! εσας σας ειπε ο γιατρος περι τινος προκειται?

line_flow_blue_beg_micky_time_1213502400_text_cf20c3c9cfcac1d320ccc1d320c5c9cdc1c92e2e2e.gif

Είπε οτι είναι λογικο και δεν ειναι τιποτα. εαν σου πει κατι αλλο ο γιατρος σου πες μου και μενα?ευχαριστω

οκ οταν παμε παιδιατρο θα σε ενημερωσω. ειναι παντως κατι πολυ μικρο .. κανει ενα βαθουλωματακι πανω απο τον αφαλο και μετα ειναι αυτο...και σε μας δεν φαινεται παντα.. δεν σου εξηγησε εσενα ο γιατρος για το τι ειναι αυτο?

line_flow_blue_beg_micky_time_1213502400_text_cf20c3c9cfcac1d320ccc1d320c5c9cdc1c92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

αυτο το ειχε η κορη μου και το λενε καπως αλλα δεν θυμαμαι πως...:shock:

ο παιδιατρος και ο παιδοχειρουργος που το ειδαν ειπαν οτι θελει καυστηριασμο. εμεις απευθυνθηκαμε στον ομοιοπαθητικο μας και με μια θεραπεια που καναμε εξαφανισηκε και δεν χρειαστηκε τιποτα.

παντως δεν ειναι κατι ανησυχητικο οποτε μην ανησυχειτε;)

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

κοριτσια τελικα η παιδιατρος μας ειπε κ εμας οτι δεν ειναι τιποτα. αυτο φαινεται γιατι δεν εχουν δυναμωσει ακομοι οι κοιλιακοι μυες του μωρου και ευτυχως οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο κ καθολου ανησυχητικο... ηρεμησα!!!

με προλαβες ....είναι και ενας απο τους λογους που μια το βλεπουμε και μία εξαφανίζεται.χαρηκα που ειχαμε διπλοτσεκαρισμα .

ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο μαλλον.... παλι καλα.....