Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπολικες αποριες σχετικα με πρωτες επισκεψεις

Recommended Posts

Θα ήθελα εσεις οι έμπειρες να μου λύσετε καποιες αποριες που με αγχωνουν πολυ.

Είμαι έγκυος 9 εβδομάδων και αποφάσισα λόγω οικονομικών αλλά και αξιοπιστίας να απευθυνθω σε γιατρό δημοσίου νοσοκομείου. Μου έκανε εντύπωση και με προβλημάτισε οτι ο γιατρός ουτε καν με ρωτησε για το ιστορικο μου, δεν λέω να κατσει να σημειωσει, ουτε καν προφορικα. Μου αραδιασε ενα κατεβατο με εξετασεις που θα χειαστουν κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, μου έδωσε μερικές κλασικές συμβουλές και τέλος. Μεχρι τωρα ουτε καν με εχει ακουμπήσει για να με εξετασει, εναν υπέρηχο εχω κανει και κάτι αιματολογικές. Είναι λογικό αυτό; Έτσι λειτουργούν οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία ή απλα ο εν λόγω γιατρός είναι απλά αδιαφορος;

Σας ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

Κοιταξε λογικα ιστορικο θα επρεπε να σου παρει για να ξερει με τι κατασταση υγειας εχει να κανει ο ιδιος πανω απο ολα. Δεν ξερω για ποιο λογο το αμελησε. Οι επισκεψεις το πρωτο τριμηνο συνηθως ειναι ανα 15 μερες περιπου τουλαχιστον στο δικο μου γιατρο για πιο στενη παρακολουθηση. Εξετασεις οντως κανεις στην αρχη για να γνωριζει ο γιατρος που βρισκεσαι. Υπερηχο εμεις καναμε καθε φορα και ειναι το λογικο αλλιως πώς θα δει το εμβρυακι??

Καλυτερα την επομενη φορα να του θεσεις τα ερωτηματα σου και τις ανησυχιες σου για να μην τρελαινεσαι και εσυ στο σπιτι μετα.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Σκοπευεις να γεννησεις στο νοσοκομειο? Γιατι ο γιατρος μου (που ειναι και εξαιρετικος επιστημονας) δεν παιρνει επισκεψη σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης.Εννοειται πως υπερηχοι , αυτχενικη, ντοπλερ ολα γινονται απο αυτον, εκτος αποο τον Β' επιπεδου.Αν ενδιαφερεσε σου στελνω pm

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

rena στειλε μου αν μπορεις πληροφοριες για τον δικο σου γιατι εχω προβληματιστει και στεναχωρηθει πολυ. Μας τον συστησαν ως καταπληκτικο γιατρο και ανθρωπο αλλα προς το παρον δεν μου εχει εμπνευσει καμια εμπιστοσυνη. Βεβαια ξαναλεω δεν ξερω πως ειναι τα πρωτα ραντεβου εγκυμοσυνης (πρωταρα στο θεμα) για αυτο δωστε μου τα φωτα σας...

rena στειλε μου αν μπορεις πληροφοριες για τον δικο σου γιατι εχω προβληματιστει και στεναχωρηθει πολυ. Μας τον συστησαν ως καταπληκτικο γιατρο και ανθρωπο αλλα προς το παρον δεν μου εχει εμπνευσει καμια εμπιστοσυνη. Βεβαια ξαναλεω δεν ξερω πως ειναι τα πρωτα ραντεβου εγκυμοσυνης (πρωταρα στο θεμα) για αυτο δωστε μου τα φωτα σας...

το πρώτο και πολύ σημαντικό σαφώς είναι να σου εμπνέει εμπιστοσύνη,ηρεμία και ασφάλεια ο γιατρός σου!Δεν έχει μοναδική σημασία αυτό που σου έχουν πει όλοι όσοι τον είχαν γιατρό τους ή απλά έχουν ακούσει για εκείνον.

Αφού εξασφαλίσεις αυτό,σαφώς και πρέπει να ενημερωθεί για το ιστορικό σου!Έχω κι εγώ γιατρό δημόσιου νοσοκομείου και το ιστορικό μου το πήραν οι μαίες καθώς η διαδικασία κάθε φορά είναι η εξής:εισέρχεσαι σε μια αίθουσα όπου οι μαίες παίρνοθν το ιστορικό την 1η φορά και μετά κάθε φορά σε ζυγίζουν και σου παίρνουν την πίεση και φυσικά είναι εκεί για να συζητήσουν μαζί σου αν σε απασχολεί κάτι άλλο στο σώμα σου μέχρι να μπεις στο ιατρείο που είναι ο γιατρός.Ο γιατρός,στη συνέχεια,ελέχγει τις εξετάσεις που σου έχει γράφει,στις ανανεώνει,σου γράφει φάρμακα που χρειάζεσαι,και κάποιοι κάνουν οι ίδιοι υπέρηχο κάποιοι όχι!Εμένα π.χ. με στέλνει σε ειδική αίθουσα υπερήχων,εκείνος δεν κάνει υπέρηχο.Όσο για αυχενική και β' επιπέδου που ξεφεύγουν των πλαισίων ενός απλού μηνιαίου υπερήχου τους κάνει πισοποιημένος ιατρός.

Όοσ για το χρονικό διάστημα παρακολούθησης,εμένα από την αρχή με έβλεπε μια φορά το μήνα.Μου έδωσε το προσωπικό του τηλ σε περίπτωση που χρειαστω κάτι.

Αυτά...

Δε θέλει άγχος,ούτε αγωνία!Να είσαι ήρεμη και να βιώσεις όσο καλύτερα γίνεται την περίοδο αυτή της ζωής σου!Η ψυχολογία είναι το πρώτο σημαντικό για μένα!

υ.γ. μπορείς να επισκεφθείς κάποιους γιατρούς που σου έχουνε συστήσει και να επιλέξεις αυτόν που θα σε κερδίσει!Γιατί αυτός θα σε βοηθήσει όταν θα έρθει εκείνη η ώρα να φέρεις στη ζωή το μωράκι σου!:P

ό,τι χρειαστείς,εδώ είμαστε όλες να σε βοηθήσουμε!!!όπως βοηθηθήκαμε κι εμείς!!Και θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε βοήθεια!!!

πολλά φιλιά!!!

Διαφημίσεις