Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σας παρακαλω πολυ τη γνωμη σας

Recommended Posts

καλησπερα σας οπως καποιες κοπελες γνωριζετε εχω ενα παιδακι 2 χρονων τις τελευταιες μερες ξαφνικα ερχετε και μας χτυπαει ή οταν το αλωσω για κατι χτυπαει μονος του το προσωπο του να σημειωσω οτι ποτε δεν εχω σηκωσει χερι πανω του ουτε για πλακα βεβαια καποιες φορες τον εχω μαλωσω οταν κανει κατι πολυ ασχημο. δε ξερω πως να το αντιμερωπισω του εχω μιλησει απειρες φορες οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο οτι δε σηκωνουμε το χερακι να χτυπαμε τον αλλο αλλα ματαια τι αλλο μπορω να κανω σας παρακαλω πολυ αν καποια εχει εμπειρια ας με βοηθησει δε μου αρεσει καθολου αυτο κανει και νομιζω ειναι λογικο φοβαμαι μη το κανει και σε κανενα παιδακι αν και μεχρι τωρα δε το εχει κανει

Διαφημίσεις

καλησπερα σας οπως καποιες κοπελες γνωριζετε εχω ενα παιδακι 2 χρονων τις τελευταιες μερες ξαφνικα ερχετε και μας χτυπαει ή οταν το αλωσω για κατι χτυπαει μονος του το προσωπο του να σημειωσω οτι ποτε δεν εχω σηκωσει χερι πανω του ουτε για πλακα βεβαια καποιες φορες τον εχω μαλωσω οταν κανει κατι πολυ ασχημο. δε ξερω πως να το αντιμερωπισω του εχω μιλησει απειρες φορες οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο οτι δε σηκωνουμε το χερακι να χτυπαμε τον αλλο αλλα ματαια τι αλλο μπορω να κανω σας παρακαλω πολυ αν καποια εχει εμπειρια ας με βοηθησει δε μου αρεσει καθολου αυτο κανει και νομιζω ειναι λογικο φοβαμαι μη το κανει και σε κανενα παιδακι αν και μεχρι τωρα δε το εχει κανει

καμια βρε κοριτσια:(:(:(

Καλησπερα και να χαιρεσαι το παιδάκι σου...

Δεν νομίζω να είναι κάτι...ειναι της ηλικιας,Και η δικη μου εκανε κατι παραξενα τοτε...σηκωσε και χερακι...την μαλωσα,,δεν το σταματησε,της εξηγησα τιποτα ,την εβαλα τιμωριακανα δυο φορες... και καποια στιγμη δεν το ξανακανε...Απλα πρεπει να κανεις υπομονη..

A14gp2.png

XEMvp2.png

δοκιμαζει το σωμα του την δυναμη του ,τι αποτελεσμα εχει..εμενα μια φορα που το εκανε σε μενα,απαλα θα ελεγα,της ειπα οτι δεν μου αρεσει ετσι κ της εδειξα πως να το κανει.πχ της πηρα το χερι κ το ακουμπησα πανω μου κ της ειπα μονο ετσι μπορεις να το κανεις..καλο καλο!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια μου τα εχω κανει ολα αυτα που λετε απλα φοβαμαι μη το κανει και σε κανενα παιδακι και βρω κανενα μπελα

EMENA ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΒΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ .ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ...ΜΕ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ Κ ΤΟΥ ΛΕΓΑ ΟΧΙ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΩ Η ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΠΑΝΙΚΟ Η ΘΥΜΟ...ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...ΠΙΔΤΕΥΩ Τ ΟΤΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ.ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ..ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ...:D

mama και μένα χτυπάει το κεφάλι του σ'έναν ολόσωμο καθρέφτη που έχουμε, πολυ δυνατά και φοβάμαι απίστευτα. Οταν του κάνω παρατήρηση γελάει, το έχει δει για παιχνίδι.

Επίσης μου ψιλοτραβάει τα μαλλιά αλλά μονο σε μένα. Γενικα τωρα τελευταία έχει γίνει ατίθασος. Μια ερώτηση: βάζουμε τιμωρία τα παιδιά 2 χρονών; και αν ναι, τι τιμωρία; γιατί ο δικός μου οτι και αν του πω γελάει και το κάνει ξανά επίτηδες για παιχνίδι (σήμερα έβαλε το χέρι του μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας και έκανε πλιτσ πλιτσ το νεράκι...μπλιαξ)

Οπως κατάλαβες και γω απαντήσεις ψάχνω. Σκέφτομαι μήπως τον έχω καλομάθει και τι να κάνω για να αποφύγω όλα αυτά

q8SSp3.png

Για ενα διαστημα και ο δικος μου σηκωνε το χερακι του ετσι για την πλακα του και μια φορα χτυπησε το προσωπο του ο ιδιος με τα χερια του επειδη δεν του εκανα το χατιρι...αυτο που εκανα τοτε ηταν την επομενη φορα που πηγε να σηκωσει χερι εβαλα το χερι μου αναμεσα και μετα εσκυψα στο υψος του δειχνοντας του πως μπορει να χαιδεψει απαλα το προσωπο της μαμας και το δικο του...βεβαια ο δικος μου ηταν πιο μικρος και δεν επερνε απο λογια ομως επεμενα να του δειχνω το σωστο και στο τελος το καταλαβε...ευτυχως δεν κρατησε για πολυ...επισης ενα αλλο κολπο οταν χτυπιεται μονος ειναι να μην δινεις σημασια ....να μην αντιδρας...αρκει να μην κανει κακο στο εαυτο του...ειναι φαση και περναει...υπομονη

Αχ... είναι της ηλικίας... δοκιμάζουν και δοκιμάζονται...

παιδοψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει να απαντάω σταθερά όμως "Η μαμά πονάει. Κάνε με καλό καλό" ή "Δεν μου αρέσει αυτό που κάνεις !" . Βέβαια του έδειχνα τότε θυμάμαι πώς κάνουμε καλό καλό, και. όλως περιέργως, 1-2-3, έπιασε... υπομονή !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

και μένα το έκανε για 2-3 εβδομάδες...με είχε ανησυχήσει πολύ..δεν έδωσα σημασία...προσπάθησα δηλαδή..τις έπαιρνα απαλά τα χεράκια και τις τα φίλαγα..την χαιδευα..τέτοια..ξέχασα να πω ότι είμαστε μόλις 18 μηνων..ρώτησα την κυρία της στον βρεφικό..και μου είπε ίσως το έχει δει από άλλο παιδί και το κάνει..για μια περίοδο..έπεφτε κάτω στο πάτωμα..με το παραμικρό..και γκρίνιαζε..ευτυχώς δεν χτυπούσε τον εαυτό της..αλλά καμιά φορά ..τράβαγε τα μαλλιά της. τώρα το έχει κόψει..τι να πω..δεν ξέρω..ολοι μου είπαν φάση είναι...τι φάσεις είναι αυτές..ούτε και καταλαβαίνω!!!

Διαφημίσεις

Αχ... είναι της ηλικίας... δοκιμάζουν και δοκιμάζονται...

παιδοψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει να απαντάω σταθερά όμως "Η μαμά πονάει. Κάνε με καλό καλό" ή "Δεν μου αρέσει αυτό που κάνεις !" . Βέβαια του έδειχνα τότε θυμάμαι πώς κάνουμε καλό καλό, και. όλως περιέργως, 1-2-3, έπιασε... υπομονή !

Και αυτό που θα λες, θα το λες στο δικό του επίπεδο.... Όχι από ψηλα....

Εννοώ θα σκύβεις και θα τον κοιτάς στα μάτια....

σας ευχαριστω πολυ ολες σας

απ οτι καταλαβα φαση ειναι και θα περασει να πω την αληθεια εχει δυο μερες που δε το εχει κανει ελπιζω να το εκοψε και να μη το ξανακανει

• 1 month later...