Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερώτηση σχετικά με τη διατήρηση του μητρικού γάλακτος. Αγλαΐα βοήθεια!

Recommended Posts

Καλημέρα! Θα ήθελα να μάθω αν το μητρικό γάλα που έχω βγάλει από το ψυγείο και έχω ζεστάνει, αλλά δεν το έχει πιει το παιδί, μπορώ να το ξαναζεστάνω αργότερα για να το πιει? Λυπάμαι πολύ να πετάω γάλα που έχω αντλήσει.

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

Ηρθες για να με τρελάνεις!!! 19/10/2011

Διαφημίσεις

Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω αλλά γάλα που έχει βγεί από το ψυγείο και έχει ΖΕΣΤΑΘΕΙ δεν μπορεί να ξαναζεσταθεί και να χρησιμοποιηθεί:(.Ειδική δεν είμαι,έχω όμως στην πλάτη μου 41 μήνες θηλασμού και άπειρες αντλήσεις(δυστυχώς με αρκετές να πάνε χαμένες για τον παραπάνω λόγο).

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω αλλά γάλα που έχει βγεί από το ψυγείο και έχει ΖΕΣΤΑΘΕΙ δεν μπορεί να ξαναζεσταθεί και να χρησιμοποιηθεί:(.Ειδική δεν είμαι,έχω όμως στην πλάτη μου 41 μήνες θηλασμού και άπειρες αντλήσεις(δυστυχώς με αρκετές να πάνε χαμένες για τον παραπάνω λόγο).

αουτς... αυτο πονεσε ΚΛΑΡΑΜΠΕΛ..

και γιατι δεν ρωταγες????

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html

83hKp3.png

Καλημέρα...

Κατ΄αρχην ζητάω συγνώμη για την παραπληροφόρηση,ελπίζω να μην ήμουν η αιτία που πέταξε η κοπέλα το γάλα της:(.

Paros όσο περίεργο και αν ακούγεται, δεν είχα internet!!Είμαι σχετικά καινούργια στο forum (από Μάρτιο) και δυστυχώς είχα λανθασμένες οδηγίες απο το μαιευτήριο Έλενα,24 ώρες μόνο στο ψυγείο,1 μήνα ή κάτι παρόμοιο στην κατάψυξη,οπότε καταλαβαίνεις ότι έδινα αγώνα με τον χρόνο όταν ξεκίνησα δουλειά και άρχισα τις αντλήσεις,εσείς εδω μέσα σε συνδυασμό με σύμβουλο θηλασμού (και αυτην την ιδιότητα άργησα να την μάθω!),μου ανοίξατε τα μάτια...

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Κατ΄αρχην ζητάω συγνώμη για την παραπληροφόρηση,ελπίζω να μην ήμουν η αιτία που πέταξε η κοπέλα το γάλα της:(.

Paros όσο περίεργο και αν ακούγεται, δεν είχα internet!!Είμαι σχετικά καινούργια στο forum (από Μάρτιο) και δυστυχώς είχα λανθασμένες οδηγίες απο το μαιευτήριο Έλενα,24 ώρες μόνο στο ψυγείο,1 μήνα ή κάτι παρόμοιο στην κατάψυξη,οπότε καταλαβαίνεις ότι έδινα αγώνα με τον χρόνο όταν ξεκίνησα δουλειά και άρχισα τις αντλήσεις,εσείς εδω μέσα σε συνδυασμό με σύμβουλο θηλασμού (και αυτην την ιδιότητα άργησα να την μάθω!),μου ανοίξατε τα μάτια...

Καλημέρα! Δεν ήσουν εσύ η αιτία που πέταξα το γάλα. Απλώς, επειδή δεν το ήξερα και δεν ήμουν σίγουρη είπα να μην το ρισκάρω.

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

μπορει να ζεσταθει μονο μια φορα ακομα και αυτο μονο για το επομενο γευμα..

οχι δηλαδη να το ζεστανεις αυριο ..

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Οπότε, τέλος στο πεταμένο γάλα.

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png