Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ.ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΑ?? ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΧΑΛΙΑ!

Recommended Posts

καλησπερα. πως πηγε βρε κοριτσια στην πολη σας η εκδηλωση? εδω στη βεροια 3 και ο κουκος! η αληθεια ειναι οτι μαλλον δεν οργανωθηκαμε καλα. δε καταφερα εγω να βοηθησω για να ειμαι ειλικρινης στην διοργανωση αλλα τα κοριτσαι που ασχοληθηκαν θα ξερουν καλυτερα. εγω περασα με μια ακομη μανουλα φιλη και απλα ειδα εναν αδειο παγκο. μα τι γινετε σε αυτην την πολη δεν θηλαζει καμια μανουλα?:-(:sad::-(

VCkup3.png W6T5p3.png

Διαφημίσεις

Μην στεναχωριέσαι... Ήταν η πρώτη φορά!!! Του χρόνου θα οργανωθείτε καλύτερα!!! Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας!

Αχ, συγνώμη που πετάγομαι σφήνα, αλλά χελωνίτσα σε παρακαλώ μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην ενότητα Βάφτιση στο ποστ που έχω ανοίξει για βάπτιση στην Βέροια. Κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ!!!

x7bp6wivf.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κα από εμένα..

Με στεναχωρεί το γεγονός ότι μετά την εκδήλωση δεν υπήρχε καμμία άλλη αναφορά στο forum εκτός από αυτό το post....

Πως σας φάνηκε;Εγώ ήμουνα στο Ζάππειο και ήταν υπέροχο το κλίμα,αλλά περίμενα πολύ περισσότερο κόσμο.Περίμενα στην συνέχεια κάποια αναφορά στα μεγάλα κανάλια,σαν τελευταίο θέμα έστω,πριν τα αθλητικά, τίποτα...

Πόσες ή πόσοι παρευρεθήκατε;Πως σας φάνηκε;Βρήκατε κοπέλες από το forum;Θηλάσατε δημόσια;Κανείς;;;Πως θα το μεταδόσουμε αλλιώς,πήγαμε,γυρίσαμε σπίτια μας και τέλος;

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Δεν υπηρχε καμια ενημερωση απο κανεναν προσωπικα σημερα αποχωριζομαι στους 5 μηνες τον θηλασμο αναγκαστικα και στεναχωριεμαι πολυ ηταν υπεροχη εμπειρια μακαρι να κρατουσε περισσοτερο αλλα ο μικρος εβγαλε δοντακια στους 2,5 μηνες και με δαγκωνε στους 3,5 και πρεπει ναπαρω κ φαρμακα

Συγνωμη που πεταγομαι σφηνα αλλα θελω να πω και γω την γνωμη μου.Καταρχην να ενημερωσω οτι ακομα θηλαζω και ειμαι υπερ του θηλασμου!Αλλα δεν θα πηγαινα ποτε σε μια τετοια συγκεντρωση για να θηλασω δημοσια το μωρο μου. Θα πηγαινα να δωσω το παρον αλλα οχι να θηλασω ταυτοχρονα και δημοσια. Δεν κατακρινω καμια που το εκανε μην παρεξηγηθω, την γνωμη μου λεω. Ομως οπως φροντισα να ενημερωθω εγω για το θηλασμο ετσι νομιζω οτι μπορει να ενημερωθει και οποια μανουλα θελει να θηλασει. Οπως και ποτε δεν λεω σε καμια γνωστη μου να θηλασει το μωρο της. Ξερουν ολες οτι θηλαζω οποια θελει ας με ρωτησει ειμαι προθυμη να βοηθησω. Και οπως δεν λεω εγω σε καμια για το θηλασμο δεν θελω να μου λενε και αυτες το κλασικο 'ακομα θηλαζεις;'.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

καλησπερα. πως πηγε βρε κοριτσια στην πολη σας η εκδηλωση? εδω στη βεροια 3 και ο κουκος! η αληθεια ειναι οτι μαλλον δεν οργανωθηκαμε καλα. δε καταφερα εγω να βοηθησω για να ειμαι ειλικρινης στην διοργανωση αλλα τα κοριτσαι που ασχοληθηκαν θα ξερουν καλυτερα. εγω περασα με μια ακομη μανουλα φιλη και απλα ειδα εναν αδειο παγκο. μα τι γινετε σε αυτην την πολη δεν θηλαζει καμια μανουλα?:-(:sad::-(

χελωνιτσα προφανως οπως περασες εσυ ετσι περασαν και αλλες μανουλες, φοβηθηκαν και εφυγαν..

μπορει να φταιει η αντιληψη που υπαρχει στην πολη σας..

οι κοπελες παντως ηταν εκει και στηριξαν την προσπαθεια τους ακομα και εαν ηταν 3 και ο κουκος..

εσυ γιατι δεν πηγες να μιλησεις στις κοπελες..

δεν ηταν υποχρεωτικο να θηλασει καποιος απο οσο θα ειχες ενημερωθει..

η προσκληση αφορουσε ολους οσους στηριζουν τον θηλασμο και ετσι υπηρχαν στις διαφορες πολεις και μητερες που δεν θηλασαν αλλα πηγαν για συμπαρασταση..για να μην ειναι τρεις και ο κουκος..

83hKp3.png

Συγνωμη που πεταγομαι σφηνα αλλα θελω να πω και γω την γνωμη μου.Καταρχην να ενημερωσω οτι ακομα θηλαζω και ειμαι υπερ του θηλασμου!Αλλα δεν θα πηγαινα ποτε σε μια τετοια συγκεντρωση για να θηλασω δημοσια το μωρο μου. Θα πηγαινα να δωσω το παρον αλλα οχι να θηλασω ταυτοχρονα και δημοσια. Δεν κατακρινω καμια που το εκανε μην παρεξηγηθω, την γνωμη μου λεω. Ομως οπως φροντισα να ενημερωθω εγω για το θηλασμο ετσι νομιζω οτι μπορει να ενημερωθει και οποια μανουλα θελει να θηλασει. Οπως και ποτε δεν λεω σε καμια γνωστη μου να θηλασει το μωρο της. Ξερουν ολες οτι θηλαζω οποια θελει ας με ρωτησει ειμαι προθυμη να βοηθησω. Και οπως δεν λεω εγω σε καμια για το θηλασμο δεν θελω να μου λενε και αυτες το κλασικο 'ακομα θηλαζεις;'.

η προσκληση αφορουσε ΟΛΟΥΣ οσους στηριζουν τον θηλασμο..ειτε ηταν εγκυουλες,πατεραδες, μητερες που ειχαν αποθηλασει κλπ.

στα πλαισια της παγκοσμιας εβδομαδας μητρικου θηλασμου, εγινε και η δικη μας εκδηλωση. Οπως λοιπον γινεται και σε ολες τις υπολοιπες χωρες,ετσι και εδω εγινε δημοσιος θηλασμος..το αν καποιος θα συμμετειχε ηταν καθαρα επιλογη του και δεν ηταν υποχρεωτικο.

απλα το διευκρινιζω..

83hKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κα από εμένα..

Με στεναχωρεί το γεγονός ότι μετά την εκδήλωση δεν υπήρχε καμμία άλλη αναφορά στο forum εκτός από αυτό το post....

Πως σας φάνηκε;Εγώ ήμουνα στο Ζάππειο και ήταν υπέροχο το κλίμα,αλλά περίμενα πολύ περισσότερο κόσμο.Περίμενα στην συνέχεια κάποια αναφορά στα μεγάλα κανάλια,σαν τελευταίο θέμα έστω,πριν τα αθλητικά, τίποτα...

Πόσες ή πόσοι παρευρεθήκατε;Πως σας φάνηκε;Βρήκατε κοπέλες από το forum;Θηλάσατε δημόσια;Κανείς;;;Πως θα το μεταδόσουμε αλλιώς,πήγαμε,γυρίσαμε σπίτια μας και τέλος;

εδω λοιπον που ηταν και το αρχικο ποστ για την εκδηλωση αναφερθηκε ακριβως την επομενη μερα μια μικρη ενημερωση:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2202374#post2202374

δυστυχως στην αθηνα ολα τα μμε ασχοληθηκαν με το να κυνηγανε τον γιωργακη και τον αντωνακη και ετσι δεν προβαλλαν καθολου την εκδηλωση.

Σε αντιθεση με την θεσ/νικη που τα κοριτσια εδωσαν 3-4 ραδιοφωνικες συνεντευξεις καθως και αρθρα σε εφημεριδες..

Επισης ο τοπικος τυπος σε διαφορες πολεις ασχοληθηκε πολυ περισσοτερο προβαλλοντας ολοσελιδα αρθρα για την εκδηλωση και για τον θηλασμο που ηταν και το ζητουμενο..

κοριτσια και εκτος θεσ/νικης ηταν προσκεκλημενες σε διαφορες εκπομπες και εδωσαν συνεντευξη και σε ραδιο και σε τυπο..νομιζω οτι απο το να μην ακουγοταν παλι τιποτα ,αυτην την φορα παρακουστηκαν πολλα πραγματα!!!

επισης σε καποιες περιοχες ''ζηλεψαν'' καποιες μαιες και διοργανωσαν (για πωτη φορα στα χρονικα απο τοτε που γιορταζεται η εβδομαδα μητρικου θηλασμου) διαφορες εκδηλωσεις , σε ενα νοσοκομειο μαλιστα εκαναν και μια προχειρη ημεριδα/ενημερωση για τους γιατρους και μαιες που δουελευαν εκει..

κι αυτο γιατι καποιες κοπελες κινητοποιηθηκαν στην πολη τους και προσπαθησαν..ακομα κι αν ηταν λιγες.. ή ακομα και εαν ηταν μονες τους!

83hKp3.png

Δεν υπηρχε καμια ενημερωση απο κανεναν προσωπικα σημερα αποχωριζομαι στους 5 μηνες τον θηλασμο αναγκαστικα και στεναχωριεμαι πολυ ηταν υπεροχη εμπειρια μακαρι να κρατουσε περισσοτερο αλλα ο μικρος εβγαλε δοντακια στους 2,5 μηνες και με δαγκωνε στους 3,5 και πρεπει ναπαρω κ φαρμακα

Sporidio είσαι σίγουρη; Θέλεις βοήθεια μήπως να βρούμε καμιά λύση;

Για το θέμα μας τώρα. Στο Ζάππειο ήταν τέλεια και είχε και τέλεια μέρα. Πού ήσουν βρε ΚΛΑΡΑΜΠΕΛ είμαι η γραφική που ρωτούσε τους πάντες μήπως ήταν από το parents (καλά που βρήκα την paros αλλιώς θα πίστευα ότι ήμουν σε λάθος χώρο, με τόσα σάιτ και μπλογκ από επιχειρήσεις).

Για το ταυτόχρονο και το δημόσιο ομολογώ ότι πιστεύω ότι ο κόσμος χρειάζεται ξεκούνημα. Φυσικά θήλασα γιατί το ζήτhσε ο μικρός όχι γιατί έπρεπε (καλά δεν μπορείς να σταματήσεις ένα δίχρονο που τρέχει για να θηλάσει εδώ που τα λέμε). Άλλωστε έχω θηλάσει όπου μπορεί να φανταστεί κανείς μέχρι και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων έχει φτάσει η χάρη μας. Όσο για τα κανάλια δεν είχα ελπίδες με τα τεκταινόμενα.

FLcUp3.png0BQfp3.png

χελωνιτσα προφανως οπως περασες εσυ ετσι περασαν και αλλες μανουλες, φοβηθηκαν και εφυγαν..

μπορει να φταιει η αντιληψη που υπαρχει στην πολη σας..

οι κοπελες παντως ηταν εκει και στηριξαν την προσπαθεια τους ακομα και εαν ηταν 3 και ο κουκος..

εσυ γιατι δεν πηγες να μιλησεις στις κοπελες..

δεν ηταν υποχρεωτικο να θηλασει καποιος απο οσο θα ειχες ενημερωθει..

η προσκληση αφορουσε ολους οσους στηριζουν τον θηλασμο και ετσι υπηρχαν στις διαφορες πολεις και μητερες που δεν θηλασαν αλλα πηγαν για συμπαρασταση..για να μην ειναι τρεις και ο κουκος..

αυτο ακριβως λεω. οταν πηγα στον παγκο δεν ηταν κανεις!!!! αδειος! μονο ενα καροτσι αδειο.επρεπε να βαλω τις φωνες μεσα στην πλατεια για να τις εντοπισω??? :?:

VCkup3.png W6T5p3.png

Σε αντιθεση με την θεσ/νικη που τα κοριτσια εδωσαν 3-4 ραδιοφωνικες συνεντευξεις καθως και αρθρα σε εφημεριδες..

Ήταν πράγματι πολύ όμορφα στη Θεσσαλονίκη, είμασταν και εμείς εκεί, έστω και για λίγα λεπτά η μικρή μου θήλασε (παρόλο που δεν ήταν η ώρα της αλλά ποτέ δεν αρνείτε!) και ένιωσα τόσο όμορφα ανάμεσα σε όλες τις μανούλες, συγχαρητήρια για την δράση, συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν και σε όσους έλαβαν μέρος γενικότερα.:):):) Και του χρόνου πρώτα ο Θεός! (η δικιά μου θα είναι 33 μηνών, λέτε λέτε να θηλάζει ως τότε? Κάηκα!)

Το δικό μου παράπονο είναι ένα και αφορά το σύζυγό μου! "Βγάλε μας μία φωτογραφία να έχουμε αναμνηστική τώρα που τη θηλάζω ανάμεσα σε τόσα άλλα παιδάκια" του είπα και εκείνος μας έβγαλε με το κινητό του αλλά εστίασε μόνο σε εμάς τις δύο... :-(:sad:

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Διαφημίσεις

Μπράβο στα κορίτσια που στηριξαν κ φέτος την εκδήλωση με την παρουσία τους αλλά κ μπράβο σε όσες βοήθησαν στην οργάνωση.

Πέρυσι παραστήκαμε κ εμείς με την μεγάλη μου κόρη που τότε θήλαζα κ φέτος αν δεν είχε αρρωστήσει το νεογέννητο κοριτσάκι μου θα είχαμε δώσει ξανά το παρόν. Δυστυχώς λόγω της ίωσης δεν τα καταφέραμε κ λυπήθηκα πολύ αφού κ η μέρα ήταν ιδανική για τσάρκες:-P. ΄Πέρυσι όντως υπήρχε προβολή του γεγονότος αλλά φέτος λόγω της ''πολιτικής'' συγκυρίας πέρασε στο ντούκου. Είδα όμως στην ΕΤ3 το σχετικό αφιέρωμα.

αλήθεια θα αναρτήσετε κάπου υλικό από τη συνάντηση όσες βρεθήκατε στο Ζάππειο???

D9kvp2.png?3X2batCM

αυτην την στιγμη μαζευεται το υλικο απο τις 20 πολεις..

θα γινει επεξεργασια και οταν ανεβει θα ενημερωσουμε..

κριμα yioupi που δεν ηρθες τελικα..

δεν πειραζει ..

του χρονου!

83hKp3.png

Sporidio είσαι σίγουρη; Θέλεις βοήθεια μήπως να βρούμε καμιά λύση;

Για το θέμα μας τώρα. Στο Ζάππειο ήταν τέλεια και είχε και τέλεια μέρα. Πού ήσουν βρε ΚΛΑΡΑΜΠΕΛ είμαι η γραφική που ρωτούσε τους πάντες μήπως ήταν από το parents (καλά που βρήκα την paros αλλιώς θα πίστευα ότι ήμουν σε λάθος χώρο, με τόσα σάιτ και μπλογκ από επιχειρήσεις).

Για το ταυτόχρονο και το δημόσιο ομολογώ ότι πιστεύω ότι ο κόσμος χρειάζεται ξεκούνημα. Φυσικά θήλασα γιατί το ζήτhσε ο μικρός όχι γιατί έπρεπε (καλά δεν μπορείς να σταματήσεις ένα δίχρονο που τρέχει για να θηλάσει εδώ που τα λέμε). Άλλωστε έχω θηλάσει όπου μπορεί να φανταστεί κανείς μέχρι και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων έχει φτάσει η χάρη μας. Όσο για τα κανάλια δεν είχα ελπίδες με τα τεκταινόμενα.

Nαι ειμαι σιγουρη οι γιατροι απαγορευουν ταυτοχρονα να περνω αντιεπιληπτικο φαρμακο και να θηλαζω ρισκαρα και θυλασα 5 μηνες ενω μοιυ λεγαν οχι οι γιατροι. Ηταν υπεροχο συναισθημα και ειμαι στεναχωρημενη σημερα που μετα απο ενα χρονο πηρα φαρμακα αλλα δεν γινοταν εκανα κριση κ επρεπε να παρω δυστηχως. Αν δεν επερνα θα το εβγαζα με νοσοκομειακο θηλαστρο α΄λλα δεν μπορω μου το απαγορευουν ...:(

Κορίτσια ήμουν και εγώ εκεί (όπως έλεγε και το καπέλο μας!!!)

Στο Ζάππειο ήταν όντως υπέροχα και ο καιρός βοήθησε πολύ για να είμαστε μια όμορφη παρέα, αλλά και εγώ περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή στην Αθήνα....ελπίζω για του χρόνου όμως. Ψάχνω να βρω φωτογραφίες στο mitrikosthilasmos αλλά ακόμα δεν έχουν ανέβει ούτε στο facebook. Εν αναμονή λοιπόν....

Και του χρόνου καλύτερα!!!!

Χα-Χα!miriki ήμουν ακριβώς δίπλα σου όταν συστήθηκε η paros και μας έδωσε να γράψουμε σε ένα χαρτί τα mails....Ημούν με ένα κοριτσάκι 15 μηνών με τζιν φόρεμα και άσπρο καπέλο που έκοβε βόλτες στο χορτάρι και έναν ταλιμπάν 4,5 χρονών που έλεγε:"Μου αρέσει να τρέχω άνάμεσα από τον κόσμο που κάθεται".Μάλιστα μιλήσαμε κιόλας.Δεν ανέφερα το ψευδώνυμό μου γιατί είμαι καινούργια σχετικά στο forum και είπα ποιός να με ξέρει.Χαρηκα πολύ που σε γνώρισα,που είδα και την paros από κοντά...Να χαίρεσαι τον κούκλο σου!

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

@ΚΛΑΡΑΜΠΕΛ Μα φυσικα και σε θυμαμαι. Αντε βρε κι ενιωθα τοοοοοσο εξωγηινη! Πολυ γλυκια η μικρη σου (τον ταλιμπαν δεν τον πηρα πρεφα κριμα). Κι εγω χαρηκα!

@sporidio αφου εισαι βεβαιη οτι δε γινεται αλλιως κανε πατ πατ στον ωμο σου γιαυτα που καταφερες μεχρι τωρα και γιαυτα που θα καταφερεις στο μελλον. Το παιδακι σου χρειαζεται διπλα του μια μανουλα υγιη και δυνατη που θα το μεγαλωσει και θα το αναθρεψει σωστα. Συγχαρητηρια για τον αγωνα σου εισαι αξιοθαυμαστη.

FLcUp3.png0BQfp3.png

ΝΑΙ!! Θηλάσαμε και στο Ζάππειο!!!!!!μαζί με τον αντράκι μου και η φιλενάδα του . Ο καλός μας ο μπαμπάς τράβηξε πολλλες φωτογραφίες τις οποίες μέσα στο σαββατοκύριακο θα τις στείλουμε στο "μητρικό θηλασμό"θα προσπάθήσω να αναρτήσω και μερικές σε ένα άλλο site και θα σας βάλω την διευθυνση!!!. Πάντως εγώ το είχα πεί σε πολύ κόσμο αλλά......... μόνο μια μανούλα ήρθε. Η ιδέα με τα μπαλόνια ήταν πολύ καλή.Συγχαρητίρια σε όλους και όλες!!!!!

H περσινη εκδήλωση είχε παίξει πολύ περισσότερο στα κανάλια. Ήταν ίσως το πρωτόγνωρο του θέματος...

Σίγουρα έπαιξε ρόλο και ότι την επικαιρότητα φέτος τη μονοπωλούσαν άλλα θέματα.

Φέτος ήθελα να πάω για συμπαράσταση, που λέγαμε... Είχε όμως κρύο και δεν το τόλμησα... Έχει γίνει και το Κέντρο κάπως... Μπράβο σε όσες πήγαν όμως.

Μακάρι του χρόνου να είναι δυναμική η παρουσία και να προβληθεί περισσότερο.

Ο δημόσιος θηλασμός προβάλλει πολλά μηνύματα. Δεν είναι απαραίτητο όλες οι μαμάδες πάντα να θηλάζουν τόσο δημόσια. Αλλά αν δεν θηλάζουν σε κάποιο βαθμό δημόσια, στην πράξη γίνεται υπερβολικά περιοριστικός ο θηλασμός και γίνεται πιο δύσκολος, χωρίς να χρειάζεται.

χαλωνιτσα μου μην στεναχωριεσαι ουτε σε εμασ ηταν πολυσ κοσμοσ πιστευω εφτεγε το μεροσ κ η μερα κηριακη ενω περσι ηταν σαββατο με ανοιχτη αγορα κ πολυ ηλιο πεζουν ρολο πολλα πραγματα αν το μεροσ εχει περατζαδα κ εγω οταν εφτασα απογοητευτικα ειχα καθηστεριση εχασα το κτελ κ πηγα με το επομενο ....

.....