Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS! ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΒΟΥΛΑ-ΒΑΡΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ?

Recommended Posts

Χρειάζομαι την βοήθειά σας! Θέλω να κάνω το πάρτυ της κόρης μου 3 ετών σε παιδότοπο (κλειστό χώρο λόγω χειμώνα), και ψάχνω έναν καλό παιδότοπο με λογικές τιμές. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι απο αυτά που έχετε ακούσει ή απο εμπειρίες σας?

Διαφημίσεις

Λοιπόν το καλοκαίρι είχα πάει σε ένα παιδότοπο, στον οποίο είχε κάνει φίλη μου εκδήλωση μετά την βάπτιση της κόρης της και πραγματικά ήταν πολύ καλός.

Το προσωπικό που είχαν για τα παιδιά πραγματικά ασχολήθηκαν και πρόσεξαν τα παιδιά, το φαγητό πολύ καλό, και ο χώρος πολύ ευχάριστος.

Είναι στη Βάρη, μετά τον Μαρινόπουλο στο δρόμο που βγαίνει στη Βάρης-Κορωπίου.

Λέγεται "Χαρούμενα...κάτι" δεν θυμάμαι, αλλά έχει ένα τεράστιο scooby-doo, θα τον δεις ....είναι στον πρώτο όροφο. Από τιμές δεν ξέρω απλά το προσωπικό του και το φαι του ήταν εξαιρετικά.

bMZ0p2.png

Καλησπερα, εμεις καναμε χθες τα τριτα γεννεθλια της κορης μου στην Γλυφαδα στο χωρο δεξιωσεων του Cataralla....΄δεν ειναι παιδοτοπος αλλα εχει τεραστιο χωρο κλειστο πολυ ιδανικο και ασφαλη για να παιζουν τα παιδια...και εμεις πηραμε 2 κλοουν και τα απασχολησαν. Τελειο φαγητο (μπομπες, χαμπουργκερακια, πιτσακια κ.τ.λ). Ολοι εμειναν πολυ ευχαριστημενοι διοτι ο χωρος ηταν καταπληκτικος και περασαμε τελεια. Εαν θες οποιαδηποτε εξτρα πληροφορια θα χαρω.

U80ep3?r=1271337460

Καλησπερα, εμεις καναμε χθες τα τριτα γεννεθλια της κορης μου στην Γλυφαδα στο χωρο δεξιωσεων του Cataralla....΄δεν ειναι παιδοτοπος αλλα εχει τεραστιο χωρο κλειστο πολυ ιδανικο και ασφαλη για να παιζουν τα παιδια...και εμεις πηραμε 2 κλοουν και τα απασχολησαν. Τελειο φαγητο (μπομπες, χαμπουργκερακια, πιτσακια κ.τ.λ). Ολοι εμειναν πολυ ευχαριστημενοι διοτι ο χωρος ηταν καταπληκτικος και περασαμε τελεια. Εαν θες οποιαδηποτε εξτρα πληροφορια θα χαρω.

Mε ενδιαφέρει και μένα η πληροφορία... Είναι και για χειμώνα ? ήταν ακριβά ? πώς είναι ο χώρος ? Δεν έχω πάει χειμώνα... έχει τζαμαρία με θέα θάλασσα?

• 3 weeks later...

Λογικες τιμες θα βρεις μονο καθημερινες..εχω να προτεινω τα goodys Αργυρουπολης εχει 2 αιθουσες μικρη μεγαλη εχεις αποκλειστικο τον χωρο και κανεις οτι θες εχει κατασκευη με μπαλακια - αλλος εχει και η γλυφαδα στα goodys αλλα ειναι μικρος (εμενα προσωπικα δε με βολευει)αλλους εκει που θες δε γνωριζω.

Διαφημίσεις

Εμείς κάναμε τα γενέθλιά μας στο Be Happy στον παράδρομο της Βουλιαγμένης πριν την Κύπρου (στο ρεύμα προς Αθήνα) (έχει site).

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Εμείς κάναμε τα γενέθλιά μας στο Be Happy στον παράδρομο της Βουλιαγμένης πριν την Κύπρου (στο ρεύμα προς Αθήνα) (έχει site).

Έμεινες ευχαριστημένη?

http://www.happydeals.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=261&Itemid=32

Ψάχνοντας σήμερα βρήκα αυτό, παιδότοπος για 20 άτομα σε χώρο 600τ.μ. με 199ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι ακριβό για τις περιοχές μας αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από τα 300-400ρια που ακούω από φίλες μου. Εύχομαι να υπάρξουν περισσότεροι να βάζουν τέτοιες προσφορές γιατί και στο σπίτι το πάρτυ δεν παλεύεται!

Ναι arieta και νομίζω πως μεγάλοι και παιδιά περάσαν σούπερ. Πηγαίνουμε συχνά εκεί έτσι κι αλλιώς :)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!