Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υπογονημότητα εν μέσω κρίσης:Πακέτο!!!!

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες,διάβάζω το forum εδώ και καιρό,αλλά μόλις τώρα αξιώθηκα και τόλμησα να μπω ενεργά στην παρέα!ειμαι 38,κι έχω 2 ολοκληρωμένες-αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής+μία που πήρα τα φάρμακα,αλλά από λάθος δοσολογία υαιτιότητας του γιατρού,μεγάλο όνομα ,έπαθα υπερδιέγερση ωοθηκών,(η οιστραδιόλη-ε2 πήγε στις 17000!)και αναγκάστηκα να διακόψω,και φυσικά να αλλάξω γιατρό!ο σύζυγος,αρκετά ζόρικη ολιγασθενοσπερμία,πιθανόν λόγω κιρσοκοίλης.μενουμε σε νήσί,κι αυτό τα δυσκολεύει κι άλλο...εύχομαι σε όλες και όλους,να μας βοηθήσει ο θεός, να γίνουμε πολύ σύντομα γονείς!

Διαφημίσεις

Zωή καλωσήρθες στο φόρουμ. Επειδή όπως είπες έχουμε μπλέξει σε μεγάλο πακέτο τουλάχιστον να προσπαθησουμε εμείς οι ομοιοπαθούσες να στηρίζουμε η μια την άλλη.

Σε ο,τι αφορά τους γιατρούς και γω έχω μεγάλο θέμα. Επειδή διαβάζω και από δω και έχω αποκτήσει γνώσεις απ΄ ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι και μάλιστα οι "μεγάλοι" σε ντουμανιάζουν στα φάρμακα χωρίς να σκέπτονται τις επιπτώσεις (βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες) μόνο και μόνο για να αυξήσουν -υποτίθεται- τις πιθανότητες εγκυμοσύνης. Ομως οι μεγάλες δόσεις και η παραγωγή πολλών ωαρίων δεν σημαίνουν τελικά και ποιοτικά ωάρια επομένως επιτυχία στην εξωσωματική. Και το κακό είναι ότι αν τους πεις και τίποτα σου λένε: "γιατρός είσαι;".

Τί δόση σου έδωσε ο γιατρός και έπαθες υπερδιέγερση;

δεν ξέρω εάν δημοσιευθηκε η απάντηση μου,επερνα 4 αμπούλες altermon δηλαδή 300 μοναδες,ενω η δόση που επρεπε για την περίπτωση μου,(αφου κανω υπερδιέγερση,και το εδειχναν οι παλιότερες εξετάσεις μου)ήταν 75 μονάδες...τόσο καλά.....