Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Που να είχαμε ανάγκη……!!!

Recommended Posts

Ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι είμαι η μόνη άγαμη μανούλα που είχα αυτή την αντιμετώπιση από κοντινές φίλες μου. Ρε κορίτσια δεν ζήτησα τίποτα από κανέναν (δόξα το Θεό δεν χρειάστηκε). Όχι ότι αν ζητούσα θα ήταν κακό……άνθρωποι είμαστε όλοι μπορούμε να βρεθούμε σε ανάγκη,……όμως ειλικρινά έχω πληγωθεί γιατί πολλές κοντινές φίλες μου έχουν ένα στυλ ότι ο καθένας όπως έστρωσε ας κοιμηθεί και ο καθένας ας ζήσει όπως μπορεί. Και λέω από μέσα μου μα καλά τι άνθρωποι είναι αυτοί…..με ποιους έκανα μέχρι τώρα παρέα…..τι γαϊδούρες είναι αυτές ;;; εγώ όποτε είχαν ανάγκη από τίποτα πάντα έτρεχα….και αυτές μόνο και με την υποψία ότι μπορώ να χρειαστώ τίποτα λόγο μονογονεικής κάνουν κάτι απίστευτα σχόλια. Δηλαδή τόσο καιρό γιατί με κάνανε παρέα…..ντρέπομαι που είχα τέτοιες φίλες για να μην πω φίδια.

Έχω πάθει πλήρη απογοήτευση……..τι σκατά έκανα λάθος στην επιλογή ανθρώπων που είχα δίπλα μου και μάζεψα τέτοια σαβούρα ;;; εεε ας μου πει κάποιος τελικά;;

Που να είχα πραγματικά ανάγκη δηλαδή;;

Διαφημίσεις

Ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι είμαι η μόνη άγαμη μανούλα που είχα αυτή την αντιμετώπιση από κοντινές φίλες μου. Ρε κορίτσια δεν ζήτησα τίποτα από κανέναν (δόξα το Θεό δεν χρειάστηκε). Όχι ότι αν ζητούσα θα ήταν κακό……άνθρωποι είμαστε όλοι μπορούμε να βρεθούμε σε ανάγκη,……όμως ειλικρινά έχω πληγωθεί γιατί πολλές κοντινές φίλες μου έχουν ένα στυλ ότι ο καθένας όπως έστρωσε ας κοιμηθεί και ο καθένας ας ζήσει όπως μπορεί. Και λέω από μέσα μου μα καλά τι άνθρωποι είναι αυτοί…..με ποιους έκανα μέχρι τώρα παρέα…..τι γαϊδούρες είναι αυτές ;;; εγώ όποτε είχαν ανάγκη από τίποτα πάντα έτρεχα….και αυτές μόνο και με την υποψία ότι μπορώ να χρειαστώ τίποτα λόγο μονογονεικής κάνουν κάτι απίστευτα σχόλια. Δηλαδή τόσο καιρό γιατί με κάνανε παρέα…..ντρέπομαι που είχα τέτοιες φίλες για να μην πω φίδια.

Έχω πάθει πλήρη απογοήτευση……..τι σκατά έκανα λάθος στην επιλογή ανθρώπων που είχα δίπλα μου και μάζεψα τέτοια σαβούρα ;;; εεε ας μου πει κάποιος τελικά;;

welcome to real life!!κουκλα καλως ηρθες στην αληθινη ζωη !οι ανθρωποι ζηλευουν και μονο το καλο σου δεν θελουν οποτε κοιτα το μωρο σου και τον εαυτο σου και ας τουε να παν να ....!

μπορει να αντιδρουν απο ζηλια που δεν εχουν τα κοτσια να κανουν οτι εκανες εσυ να γινουν αγαμες μητερες!Παντως μην νομιζεςι και σε εμενα οι φιλες μου την εχουν ψιλοκανει πλη ελαχιστων εξεραισεων!τεσπα ετσι ειναι η ζωη ....c'est la vie που λενε και οι Γαλλοι!να σου ζησει το μπουμπουκι σου!

Αμ, έτσι είναι οι φίλοι, στα δύσκολα φαίνονται...Γι'αυτό και τότε κάνεις το ξεσκαρτάρισμα..Βγάλε λοιπόν τα συμπεράσματα σου και κράτα δίπλα σου μόνο αυτούς που αξίζουν, είναι πολύ λίγος ο χρόνος για να ασχολείσαι με όλους, άξιους και ανάξιους!

Και γι'αυτό όσο μεγαλώνουμε λιγοστεύουν και οι φίλοι...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Εμπιστοσύνη μόνο στην αδερφή και τη μάνα μου έχω.. Πραγματικά.

Αν και οι φίλες μου ακόμη δε μου αποδείχθηκαν σκάρτες, μου στάθηκαν σε πολλά.. Αλλά απόλυτη εμπιστοσύνη μόνο στην αδερφή και στη μάνα μου. Τέλος.

Διαφημίσεις

Ο φιλος στην αναγκη και στα δυσκολα φαινεται.Εγω λεω και στα ευκολα.Αν δεν χαιρεται με την χαρα και την επιτυχια σου,πως θα σταθει στις αγωνιες και στους φοβους σου?

Αν σε ζηλευουν γιατι τα καταφερνεις πολυ καλυτερα απο αυτες,να το εχεις τιμη σου και καμαρι σου.Καλη δυναμη στο δυσκολο δρομο που διαλεξες και μακρια απο τετοια ατομα.Εχεις αλλες προτεραιοτητες τωρα,δεν πρεπει να αναλωνεσαι σε χαζομαρες τριτων!

Αν και οι φίλες μου ακόμη δε μου αποδείχθηκαν σκάρτες, μου στάθηκαν σε πολλά.. Αλλά απόλυτη εμπιστοσύνη μόνο στην αδερφή και στη μάνα μου. Τέλος.

Ολόσωστο!!!!

Μπορείς να μας πεις κανένα παράδειγμα? Τι έγινε δηλαδη και φρίκαρες έτσι?

Κοίτα άμα πάρεις τον άλλο τηλέφωνο και τον ρωτάς τι κάνεις είσαι καλά πως περνάς;; και σου λέει ο καθένας να περνάει με ότι έχει και ας τα βγάλει πέρα μόνος του.....κάπως στραβά το παίρνεις.... δεν πήρα τηλέφωνο για δανεικά αλλά για καλημέρα ....απλά είναι το πόσα χρόνια είναι αυτά τα άτομα στην ζωή σου....!

Κοίτα άμα πάρεις τον άλλο τηλέφωνο και τον ρωτάς τι κάνεις είσαι καλά πως περνάς;; και σου λέει ο καθένας να περνάει με ότι έχει και ας τα βγάλει πέρα μόνος του.....κάπως στραβά το παίρνεις.... δεν πήρα τηλέφωνο για δανεικά αλλά για καλημέρα ....απλά είναι το πόσα χρόνια είναι αυτά τα άτομα στην ζωή σου....!

Δηλσδη γενικά πώς σου φέρονται? Σε υποτιμούν? Πετάνε σπόντες?

Ο φιλος στην αναγκη και στα δυσκολα φαινεται.Εγω λεω και στα ευκολα.Αν δεν χαιρεται με την χαρα και την επιτυχια σου,πως θα σταθει στις αγωνιες και στους φοβους σου?

Αν σε ζηλευουν γιατι τα καταφερνεις πολυ καλυτερα απο αυτες,να το εχεις τιμη σου και καμαρι σου.Καλη δυναμη στο δυσκολο δρομο που διαλεξες και μακρια απο τετοια ατομα.Εχεις αλλες προτεραιοτητες τωρα,δεν πρεπει να αναλωνεσαι σε χαζομαρες τριτων!

πολύ σωστά το είπες....ίσως να ζήλευαν και να το είχα αγνοήσει ....δεν έδωσα ποτέ βαρύτητα

Διαφημίσεις

Αυτό είναι χοντρό αλλά μήπως η φίλη σου ήταν φορτωμένη με άλλα και έφαγες εσύ τα σκάγια;;;Εκτός κι αν δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αυτό....

Δηλσδη γενικά πώς σου φέρονται? Σε υποτιμούν? Πετάνε σπόντες?

πχ. πάμε παιδικό με πρόγραμμα του έσπα και ακούω το εξής κουφό

"Δηλαδή η κυβέρνηση δίνει λεφτά για κοινωνική πολιτική....γι' αυτό πάμε έτσι..."

Μα καλά αυτό επιτρεπόταν να το πει, δηλαδή αν όντως είχα παιδικό λόγο κοινωνικής πολιτικής εγώ θα είχα χρεοκοπήσει τι χώρα;; και στο κάτω κάτω το άτομο που μου το είπε έπαιρνε σύνταξη λόγω θανάτου από τον πατέρα της που ήταν δημόσιος υπάλληλος....αυτός που είναι στον ιδιωτικό τομέα και έχει παιδιά γιατί τα δικά του δεν δικαιούνται σύνταξη, δεν είναι αυτά παιδιά..;;

Μην δίνεις σημασία σε κανέναν!

Απεχθάνομαι όλους τους δήθεν ηθικολόγους, αλλά και τους δήθεν προοδευτικούς που τα έχουν ισοπεδωμένα όλα...Και όταν για τους πρώτους έρχεται η ώρα να κάνουν κάποια επιλογή στη ζωή τους κάνουν την χειρότερη..Ή οι δεύτεροι συμπεριφέρονται χειρότερα και από τους ανθρώπους των σπηλαίων..

Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά διαπιστώνω πως όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο οι φίλοι του λιγοστεύουν...

Επίσης ότι την ανθρωπιά και στην συμπάθεια την βρίσκεις περισσότερο από τους ξένους και λιγότερο ή καθόλου από ανθρώπους που σε ξέρουν

Μακριά από τέτοιους φίλους

Εχεις το παιδί σου, είναι η καλύτερη παρέα.Μην αφήνεις κανέναν να σε πληγώνει!

"Δηλαδή η κυβέρνηση δίνει λεφτά για κοινωνική πολιτική....γι' αυτό πάμε έτσι..."

Μα καλά αυτό επιτρεπόταν να το πει, δηλαδή αν όντως είχα παιδικό λόγο κοινωνικής πολιτικής εγώ θα είχα χρεοκοπήσει τι χώρα;; και στο κάτω κάτω το άτομο που μου το είπε έπαιρνε σύνταξη λόγω θανάτου από τον πατέρα της που ήταν δημόσιος υπάλληλος....αυτός που είναι στον ιδιωτικό τομέα και έχει παιδιά γιατί τα δικά του δεν δικαιούνται σύνταξη, δεν είναι αυτά παιδιά..;;

Α, όντως έχει θέμα η κοπέλα μαζί σου...Κόψτην τώρα από φίλη, δεν αξίζει...

Μην δίνεις σημασία σε κανέναν!

Απεχθάνομαι όλους τους δήθεν ηθικολόγους, αλλά και τους δήθεν προοδευτικούς που τα έχουν ισοπεδωμένα όλα...Και όταν για τους πρώτους έρχεται η ώρα να κάνουν κάποια επιλογή στη ζωή τους κάνουν την χειρότερη..Ή οι δεύτεροι συμπεριφέρονται χειρότερα και από τους ανθρώπους των σπηλαίων..

Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά διαπιστώνω πως όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο οι φίλοι του λιγοστεύουν...

Επίσης ότι την ανθρωπιά και στην συμπάθεια την βρίσκεις περισσότερο από τους ξένους και λιγότερο ή καθόλου από ανθρώπους που σε ξέρουν

Μακριά από τέτοιους φίλους

Εχεις το παιδί σου, είναι η καλύτερη παρέα.Μην αφήνεις κανέναν να σε πληγώνει!

Συμφωνώ estoula!:D

Διαφημίσεις

αφου δεν εχω εγω κατσικα να ψοφησει και η δικια σου beba!!!! κοινως η φιλη σου προφανως δεν εχει κανει ακομη παιδι και ολο αυτο το στερητικο της βγαινει σε χολη και δηλητηριο. μακριααααα!!!!!!

lRR9p3.png

Μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα ενός ανθρώπου αν παρατηρήσεις πως συμπεριφέρεται σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα να του προσφέρουν !!!!!

Ζητησα απ' το Θεο να με προστατεψει απ' τους εχθρους, κι αρχισα να χανω φιλους!

να το θυμασε παντα!!!!!!να προσεχεις ποιους εχεις διπλα σου!!!εχω και εγω πολλες φιλες με παιδακια αλλα τις φιλες που μεγαλωνουν μονες τους τα παιδακια τους, τις εχω περισοτερη αδυναμια.....ειναι μανουλες με πολυ μεγαλη δυναμη!!!!!

apHGp3.png

Γενικά με την κρίση ο κόσμος έχει βγάλει πολλή κακία, ο θάνατος σου η ζωή μου ένα πράγμα, αντί να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο...Αλλά αν οι φίλοι ήταν τόσο καλοί, δεν θα υπήρχαν τα forum.....

αφου δεν εχω εγω κατσικα να ψοφησει και η δικια σου beba!!!! κοινως η φιλη σου προφανως δεν εχει κανει ακομη παιδι και ολο αυτο το στερητικο της βγαινει σε χολη και δηλητηριο. μακριααααα!!!!!!

αχ αυτο σκεφτομουν και εγω μηπως ειναι σε ηλικια γαμου η παντρεμενες και δεν εχουν κανει μωρο...κρατας στα χερια σου οτι πιο πολυτιμο υπσρχει;)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

αχ αυτο σκεφτομουν και εγω μηπως ειναι σε ηλικια γαμου η παντρεμενες και δεν εχουν κανει μωρο...κρατας στα χερια σου οτι πιο πολυτιμο υπσρχει;)

αν υποθέσουμε ότι η ηλικία γάμου είναι 28 με 33, ναι την έχουν περάσει....προ πολλού.!!

Μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα ενός ανθρώπου αν παρατηρήσεις πως συμπεριφέρεται σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα να του προσφέρουν !!!!!

Ζητησα απ' το Θεο να με προστατεψει απ' τους εχθρους, κι αρχισα να χανω φιλους!

!!!!

οτι καλύτερο διάβασα σήμερα!!!!

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

beba μου μην στεναχωριέσαι όπως είπανε και οι κοπέλες πιο πάνω,πολύ απλά ζηλεύουν αυτά που εσύ έχεις καταφέρει!!!!Απλά και με συνοπτικές διαδικασίες απομακρύνσου από αυτές

1ον να τονισω οτι κι εγω κραζω και με κραζουν οι φιλες μου για πειραγμα. Αν κατι ομως με ενοχλει εμενα ισως να το παρω στραβα επειδη εγω δεν ειμαι στα καλα μου (τους εχω πει "οταν με βλεπετε σκατα δεν εχει πειραγματα" :lol:)

2ον . Αν οντως ειναι ετσι δωσε μια μουτζα και προχωρα . Λαθος ανθρωπους εμπιστευομαστε ολοι και ποτε δεν ειναι αργα να γνωρισουμε καινουργιους. Αν εκεινες εχουν ενα συγκεκριμενο προτυπο οικογενειας στο μυαλο τους δεν ειναι δικο σου προβλημα. Εκεινες εχουν θεματα να λυσουν οχι εσυ.

3ον. Συνεχισε ανεπηρεαστη να χαμογελας. Εχεις ενα πλασμα που σε λατρευει και σε χρειαζεται ηρεμη και ευτυχισμενη. Μην χαλιεσαι απο κομπλεξικους :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Αν πω το αναποδο θα σε χαλασει? :lol::lol: Ειναι τι του τυχει του καθενα. Αλλος βασιζεται στην οικογενεια , αλλος στους φιλους. Οτι εχει κανεις καλο ειναι :D

Κι εγω παω με ΕΣΠΑ. :D:D

Τους δινουμε τα κερατα μας σε φορους και μας κανουν χαρη αν παρουν το παιδι μας σε Δημοτικο σταθμο δωρεαν???? :confused::confused: Και αντι να απαιτησουν να γινουν δωρεαν για ολους (να αρχισω να μετραω τι τους πληρωνουμε για παροχες?) λενε να κοπουν κι αυτα?

Με τετοια μυαλα που εχουν, οκ χαριστε τα τους να προσλαβει κι αλλη ιδιαιτερα ο Βενιζελος με 3000 το μηνα :evil::evil:

Χαμογελα, μουτζωσε, προσπερνα . Κανε αυτα τροπο ζωης ;)