Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοηθήματα Δημοτικού (έντυπα και ηλεκτρονικά).

Recommended Posts

Δυο φίλες μου με παιδάκια στην Β' και Γ' Δημοτικού αντίστοιχα αναζητούν βοηθήματα για τα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών, έτσι ώστε να ενισχύσουν το έργο της δασκάλας στο σπίτι (με επαναληπτικές ασκήσεις, κ.λ.π.)

Ενδιαφέρονται για έντυπες εκδόσεις αλλά και για ηλεκτρονικές (όπου κυρίως θα μπορούν οι γονείς να κατεβάσουν το υλικό - ει δυνατόν χωρίς χρέωση - και δευτερευόντως τα παιδιά να δουλεύουν στον υπολογιστή).

Θα ήθελα τις προτάσεις σας, ιδιαιτέρως όσων έχουν εμπειρία από συγκεκριμένα βιβλία τα οποία έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

Μπορουν να αγορασουν τα βοηθηματα του Σαβαλα ειναι σουπερ και ολες οι ταξεις και οι δασκαλοι στο δημοτικο αυτα χρησιμοποιουν.

Η ζωη ειναι χαμογελο:P

Γιούλη να είσαι καλά, θα μεταβιβάσω το http://www.e-selides.gr/ στις φιλενάδες μου.

Απαιτεί εγγραφή αλλά φαντάζομαι είναι δωρεάν, έτσι?

Κάποιος άλλος, κάποια άλλη πρόταση?

Ναι η εγγραφή είναι δωρεάν και το υλικό είναι από δασκάλους.

Διαφημίσεις

• 1 year later...
Δυο φίλες μου με παιδάκια στην Β' και Γ' Δημοτικού αντίστοιχα αναζητούν βοηθήματα για τα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών, έτσι ώστε να ενισχύσουν το έργο της δασκάλας στο σπίτι (με επαναληπτικές ασκήσεις, κ.λ.π.)

Ενδιαφέρονται για έντυπες εκδόσεις αλλά και για ηλεκτρονικές (όπου κυρίως θα μπορούν οι γονείς να κατεβάσουν το υλικό - ει δυνατόν χωρίς χρέωση - και δευτερευόντως τα παιδιά να δουλεύουν στον υπολογιστή).

Θα ήθελα τις προτάσεις σας, ιδιαιτέρως όσων έχουν εμπειρία από συγκεκριμένα βιβλία τα οποία έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγώ μπαίνω για τα νήπια αλλά και τα Δημοτικά στο http://click-me.gr/ .

Είναι νέο σαιτ που το ανακαλυψα κατα τυχη και εχει φοβερο υλικο ειδικα για προσχολικη ηλικια και νηπιο.

Εχει και Δημοτικο αλλα ανεβαζουν σιγα σιγα ασκησεις γιατι λεει οι δασκαλοι που ασχολουνται εκει δεν ειναι με πληρωμη αλλα εθελοντικα!

Παντως τον προηγουμενο μηνα βρηκα εκει κατι τελεια προγραμματα για τον υπολογιστη, ειναι σαν παιχνιδια που τα κατεβαζεις και παιζει μαθαινοντας το παιδι. Γλώσσα, Μαθηματικα, και Αγγλικα! Όταν τα ειδα τα Αγγλικα κουφάθηκα, λεω δεν μπορεί να είναι δωρεάν τέτοιο πρόγραμμα!

Μιλάει κιόλας!

Και αυτο το σαιτ ζητα εγγραφή.

Ελπίζω να βοήθησα! :)