Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οι γιατροί και οι εξηγήσεις για τις αποβολές.

Recommended Posts

Κορίτσια ανοίγω αυτό το θέμα για να θίξω κάτι το οποίο ίσως αφορά πολλές.

Εδώ στην Κύπρο που μένω, και μετά από δυο βιοχημικές και ένα κενό σάκο είμαι ακόμα στο μηδέν. Πήγα σε τόσους πολλούς γιατρούς, τους άκουσα προσεκτικά και έκανα ότι εξέταση υπάρχει στον πλανήτη. Βρήκαμε κάτι ψηλά στις καρδιολοπίνες αλλά αν και έκανα ενεσούλες έχασα και το τελευταίο μωρό πριν καν δημιουργηθεί καλά καλά, δηλαδή ήταν κι αυτή βιοχημική, η τελευταία μου.

Ένα πράγμα ανακάλυψα και θέλω να το μοιραστώ. Πήγα σε μεγάλα ονόματα, δε θα πιστεύετε σε πόσους. Δε θα πιστεύετε επίσης ότι μου βρήκαν και ψεύτικα διαφράγματα που εξαφανίστηκαν δια μαγείας, θα με έβαζαν στις ανοσοσφαιρίνες χωρίς λόγο και δεν ξέρω και τι άλλο. Και όλα αυτά αν δεν το έψαχνα θα τα πλήρωνα και θα έβαζα και το σώμα μου σε άσκοπες ιστορίες. Και όλα αυτά γιατί; Για το χρήμα φυσικά. Πήγα σε άτομα που μπορεί να θεωρούνται και παντογνώστες στον τομέα αυτό και πήρα απαντήσεις που σκοπό είχαν να μου πάρουν κι εκείνοι λίγα ευρουλάκια. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί κάποιος κύριος μου είπε ότι έχω διάφραγμα μόνο και μόνο για να μου κάνει επέμβαση δήθεν να μου το αφαιρέσει. Κάνω εξέταση σε άλλο (υστεροσαλπιγγογραφία) και το διάφραγμα πουθενά. Ο άλλος μου βρήκε ανεβασμένα ΝΚ τρομάρα του. Ακόμα γελάνε μαζί μου οι ανοσολόγοι και οι αιματολόγοι με τα χάλια των γυναικολόγων και τους 'φόνους' που κάνουν γιατί για δολοφονία πρόκειται όταν βάζουν στο αίμα μιας γυναίκας κάτι το οποίο θα της δημιουργήσει χίλια άλλα δυο και χωρίς λόγο μάλιστα.

Κορίτσια προσέχετε που πάτε.

Το ότι μπορεί να πέτυχε μια κοπέλα η δυο κοντά τους μπορεί να ήταν και τυχαίο. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που όπως μου είπε μια φίλη από εδώ μέσα μας βλέπουν σαν ευρώ με πόδια....

Αυτά! Καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες και ότι καλύτερο σας εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου. Να βρείτε ένα γιατρό που να αξίζει, να τον εμπιστευτείτε και να σας πάνε όλα καλά. Εγώ ακόμα δεν νομίζω να τον βρήκα γιατί έπαθα και έμαθα πολλά και ακόμα πονώ...

Φιλιά

Διαφημίσεις

Λυπάμαι πραγματικά...

περιγράφεις την κατάσταση που συναντά μια κοπέλα στην Ελλάδα.

Και στην Κύπρο έτσι είναι?

Ελπίζω σύντομα να είναι όλα αυτά ξεχασμένα στην άκρη του μυαλού σου και ο Θεούλης να σου χαρίσει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Σου εύχομαι στην επόμενη να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά.

Ελπίζω να μην απογοητευτείς και τα προηγούμενα να ήταν απλώς της φύσης.

Δυστυχώς έτσι είναι όπως και στην Ελλάδα και δεν ξέρω πως τα βλέπουν οι γιατροί τα πράγματα. Κι εμείς πως να βρούμε μια λύση; Από μόνες μας;;;;

Τι να πω κορίτσια εκτός από προσοχή και τίποτα άλλο. Περιμένω και γνώμες κι άλλων κοριτσιών για το θέμα.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κορίτσια μου και τις ευχές σας.

Ετση ακρηβως νηωθο και εγω ..............δεν μπορω να βγαλω πλεων ακρη και δεν ξερω ποιον να εμπηστευτω ολους τους βλεπω καχηποπτα και φοβαμαι μηπως απο την καχηποψηα μου απορηψω και τους σωστους γηατη δηστηχως οι περησοτερη στην αρχη σωστη φαινονται τη να πω ρε παιδη μου τωρα και με τη κρυση που ηπαρχη θα μασ κατασπαραξουν...............Ασε το αλλο παλη που δεν μπορω να καταλαβω λητουργουν λες και ειμαστε δυο διαφορετηκαι κρατη Θεσσαλονηκη Αθηνα λες και σπουδασαν αλλη επηστημη ........ εσυ τουλαχηστον εισαι σ ενα κρατος χεχεχεχεχεχε η μηπως και εκη τα ιδια ?

Διαφημίσεις

Ετση ακρηβως νηωθο και εγω ..............δεν μπορω να βγαλω πλεων ακρη και δεν ξερω ποιον να εμπηστευτω ολους τους βλεπω καχηποπτα και φοβαμαι μηπως απο την καχηποψηα μου απορηψω και τους σωστους γηατη δηστηχως οι περησοτερη στην αρχη σωστη φαινονται τη να πω ρε παιδη μου τωρα και με τη κρυση που ηπαρχη θα μασ κατασπαραξουν...............Ασε το αλλο παλη που δεν μπορω να καταλαβω λητουργουν λες και ειμαστε δυο διαφορετηκαι κρατη Θεσσαλονηκη Αθηνα λες και σπουδασαν αλλη επηστημη ........ εσυ τουλαχηστον εισαι σ ενα κρατος χεχεχεχεχεχε η μηπως και εκη τα ιδια ?

Εδώ τι να σου πω. Από το ένα ιατρείο στο άλλο που μπορεί να είναι λίγα μέτρα παρακάτω άλλα λένε. Σαν να μην σπούδασαν όλοι το ίδιο όπως τα λες... Αχ τι να πω κι εγώ. Όχι μόνο τους βαρέθηκα αλλά πιστεύω ότι όλο αυτό πρέπει να αλλάξει και δε θα αλλάξει αν εμείς οι ίδιες δεν ανοίξουμε επιτέλους το στόμα μας και να μιλήσουμε..... Να αλλάξουμε εμείς αυτά που δε μας αρέσουν. Ποιά όμως τόλμησε να πάει σε ένα γιατρό και να του πει νιώθω ότι με κοροϊδεύεις και να τον αναγκάσει να της μιλήσει; Εγώ πάντως αποφάσισα ότι αυτό θα κάνω με οποιοδήποτε κόστος. Δεν μπορείς βρε κύριε να παίζεις με την υπομονή μου, την ψυχολογία μου και το σώμα μου έτσι απλά για να κάνεις τα πειράματα σου. Θέλω ένα γιατρό που όταν πάω και υπάρχει κάτι το οποίο δεν το γνωρίζει ή δεν είναι της ειδικότητας του να γυρίσει απλά και να μου το πει. Ποιός όμως το κάνει αυτό;;; Απλά κάνουν πως τα ξέρουν όλα και τίποτα άλλο. Βαρέθηκα πραγματικά...

Lucky mou gia sou...kai ego apo kypro eimai..kai ego mia apo ta idia...i teleftea m exosomatiki piga athina kai tin ekana..alla distixos kai ekei 0...ti na po... exei apo ton Februario pou den ekana tipota...tous varethika..tous sixathika eilikrina..o enas to makri tou kai o allos to konto tou..tis xiliades theloun na pernoun...meta tis 0 xoriakes den exon na pou tipota ektos apo analysis kai analysis...ego apo lemeso eimai..an thes milame peso pm gia leptomeries..

Φαντασου τη εχω παθη τωρα εγω που προσπαθω να βαλω σε μηα σειρα τον εγωσωματηκο τον αιματολογο τον ενδοκρηνολογο τον ουρολογο και τον γυναικολογο εδω στην πολη μου σ αυτον ειμαι ακομη σ αναζητηση εχω γυρηση ολους του γυναικολογους της πολης μου ............ μηα απ αυτες της μερες θα παω και σ εναν ακομη οχη οτη περημενω ν ακουσω και τηποτα σημαντηκο αλλα να πρεπη να χω και ενα γηατρο στην πολη μου δεν ξερω βρε κορητσηα στο τελος νομηζω θα λαλησω ................... πως θα τους σηνδηασω ολους αυτους ακομη δεν ξερω νομηζω οτη πρεπη να παρω και κανενα μανατζερ τη λεται γηα τον ΨΗΝΑΚΗ ........... χαχαχαχαχχαχαχα ΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΑΝΑΓΗΑ μου !

• 4 months later...

Lucky γειά σου είμαι και γω από Κύπρο και πριν 3 βδομάδες βίωσα την δεύτερη αποβολή μου. Η πρώτη ήταν τον Αύγουστο που πέρασε. Η εξήγηση κενός σάκος και στις δύο. Την άλλη Παρασκευή στις 23 Μαρτίου θα πάω στον γιατρό μου να μιλήσουμε για τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω αφού δεν έχω την δύναμη να το ξαναζήσω. Μπορείς να μου πεις σε ποιό γιατρό πάς τώρα αφού ναι μεν δεν έχω παράπονο προς το παρόν από τον δικό μου, αλλά είπα πως θα κάνω τις εξετάσεις και σίγουρα θα πάω και σε κάποιον άλλο για δεύτερη γνώμη

V5vWp2.png

Πολύ δύσκολο...και εγώ έχω να συνδιασω αιματολογο ενδοκρινολογο και γυναικολογο.για να δούμε πως θα πάμε!

Βρε goutsounaki ημαρτον με τα ορθογραφικά σου λάθη!!ούτε πως γράφετε η Παναγία δεν ξέρεις;;

Διαφημίσεις

Lucky γειά σου είμαι και γω από Κύπρο και πριν 3 βδομάδες βίωσα την δεύτερη αποβολή μου. Η πρώτη ήταν τον Αύγουστο που πέρασε. Η εξήγηση κενός σάκος και στις δύο. Την άλλη Παρασκευή στις 23 Μαρτίου θα πάω στον γιατρό μου να μιλήσουμε για τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω αφού δεν έχω την δύναμη να το ξαναζήσω. Μπορείς να μου πεις σε ποιό γιατρό πάς τώρα αφού ναι μεν δεν έχω παράπονο προς το παρόν από τον δικό μου, αλλά είπα πως θα κάνω τις εξετάσεις και σίγουρα θα πάω και σε κάποιον άλλο για δεύτερη γνώμη[/QUθα σου πω 2 λογια μηπωσ και σε βοηθησω.ειχα κι εγω 2 αποβολες.πικρα?κλαμα?τι να φταιει καθε μερα ρωτουσα...πηγα σε 7 γιατρους καθενας το κοντο και το μακρι του.εκανα εξετασεις θρομβοφιλιας βρεθηκε κατι πολυ μικρο.αλλοι ελεγαν για αγωγη αλλοι οχι.καναμε καρυοτυπο αντιπατρικα και νκ κυτταρα.τα δυο τελευταια προβληματικα.εκανα ομωσ και υστεροσκοπηση και λαπαροσκοπηση και μουβρηκαν πολα μικρα πολυποδακια και ενδομητριωση.εκανα διακοπη περιοδου και εμεινα αμεσωσ εγκυος.ο γιατρος μου επεμενε και εκανα αντιπηκτικη σε ολη τη φοβερα δυσκολη εγκυμοσυνη μου.τι να σου λεω...ομωσ τα καταφερα και ετσι θα τα καταφερεις και εσυ.να κανεις λαπαροσκοπηση και εξετασεις για θρομβοφιλια.τα υπολοιπα κατα τη δικη μου γνωμη οπωσ μου ειπε ο γιατρος μου ειναι παραμυθια.εννοω νκ και αντιπατρικα.ολα θα γινουν βρες το σωστο γιατρο.οτι θες ρωτα με καλη μου

7Ggjp2.png

Lucky γειά σου είμαι και γω από Κύπρο και πριν 3 βδομάδες βίωσα την δεύτερη αποβολή μου. Η πρώτη ήταν τον Αύγουστο που πέρασε. Η εξήγηση κενός σάκος και στις δύο. Την άλλη Παρασκευή στις 23 Μαρτίου θα πάω στον γιατρό μου να μιλήσουμε για τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω αφού δεν έχω την δύναμη να το ξαναζήσω. Μπορείς να μου πεις σε ποιό γιατρό πάς τώρα αφού ναι μεν δεν έχω παράπονο προς το παρόν από τον δικό μου, αλλά είπα πως θα κάνω τις εξετάσεις και σίγουρα θα πάω και σε κάποιον άλλο για δεύτερη γνώμη[/QUθα σου πω 2 λογια μηπωσ και σε βοηθησω.ειχα κι εγω 2 αποβολες.πικρα?κλαμα?τι να φταιει καθε μερα ρωτουσα...πηγα σε 7 γιατρους καθενας το κοντο και το μακρι του.εκανα εξετασεις θρομβοφιλιας βρεθηκε κατι πολυ μικρο.αλλοι ελεγαν για αγωγη αλλοι οχι.καναμε καρυοτυπο αντιπατρικα και νκ κυτταρα.τα δυο τελευταια προβληματικα.εκανα ομωσ και υστεροσκοπηση και λαπαροσκοπηση και μουβρηκαν πολα μικρα πολυποδακια και ενδομητριωση.εκανα διακοπη περιοδου και εμεινα αμεσωσ εγκυος.ο γιατρος μου επεμενε και εκανα αντιπηκτικη σε ολη τη φοβερα δυσκολη εγκυμοσυνη μου.τι να σου λεω...ομωσ τα καταφερα και ετσι θα τα καταφερεις και εσυ.να κανεις λαπαροσκοπηση και εξετασεις για θρομβοφιλια.τα υπολοιπα κατα τη δικη μου γνωμη οπωσ μου ειπε ο γιατρος μου ειναι παραμυθια.εννοω νκ και αντιπατρικα.ολα θα γινουν βρες το σωστο γιατρο.οτι θες ρωτα με καλη μου

εγώ πάλι είμαι η ακριβώς αντίθετη περίπτωση. ο γιατρός μου, μετά από ένα παιδάκι και μία παλλίνδρομη, έλεγε για θρομβοφιλία, δεν πίστευε στα αντιπατρικά. παρά την αντιπηκτική αγωγή, όμως, είχα κι άλλη παλλίνδρομη. τελικά άλλαξα γιατρό, έκανα τη θεραπεία για τα αντιπατρικά κι απέκτησα κι άλλο παιδάκι.

εγώ κορίτσια πήγα σε γυναικολόγο ειδικό στις καθ'έξιν αποβολές, Δντή αντίστοιχου τμήματος σε Δημόσιο Νοσοσκομείο. είχα πει ότι θα ήταν η τελευταία μου προσπάθεια. ευτυχώς στάθηκα τυχερή...