Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδικά δώρα για το σχολείο μας: τι;;;;

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Σε λίγες ημέρες είναι η γιορτή της κόρης μου και θέλω να στείλω δωράκια στους συμμαθητές της στο παιδικό σταθμό. Αυτό που με προβληματίζει, μια και είναι η πρώτη μας χρονιά στο παιδικό είναι τι να στείλω. Από ότι βλέπω μέχρι σήμερα, τα αντίστοιχα δωράκια που μου φέρνει από το σχολείο είναι διάφορες καραμέλες, γλειφιτζούρια, σοκολάτες, παιχνιδάκια ως επί το πλείστον από το JUMBO. Θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό βρε κορίτσια, πιο πρωτότυπο. Έχω ήδη βρει κάτι πανέμορφα χωνάκια για δωράκια από Internet τα οποία και παρήγγειλα. Τώρα σκέφτομαι τι να βάλω μέσα!!! Για πείτε καμιά ιδέα.... Σκέφτομαι να παραγγείλω μπισκότα με κάποιο σχέδιο (όπως κάνουν και σε βαφτίσεις) αλλά θα ήθελα και κάτι ακόμα.

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Διαφημίσεις

Να σου ζησει!

Τι θα έλεγες για σφραγιδούλες ή αυτοκόλητα? Επίσης μπισκότα σε σχήματα που μπορείς να φτιάξεις μονη σου ή ακόμα καλύτερα με το παιδί. Ηελλο κιττυ δαχτυλιδια για τα κοριτσια και κατι αντίστοιχο (δεν μου έρχεται τωρα) για τα αγόρια?

Να σου ζησει!

Τι θα έλεγες για σφραγιδούλες ή αυτοκόλητα? Επίσης μπισκότα σε σχήματα που μπορείς να φτιάξεις μονη σου ή ακόμα καλύτερα με το παιδί. Ηελλο κιττυ δαχτυλιδια για τα κοριτσια και κατι αντίστοιχο (δεν μου έρχεται τωρα) για τα αγόρια?

Οι σφραγιδούλες μου αρέσουν σαν ιδέα! Και τα αυτοκόλλητα επίσης! Ευχαριστώ πολύ babakoita:D:D:D

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Να σου ζησει το παιδακι σου να την χαιρεσαι. Εγω οταν τα παιδια μου ηταν μικρα , πηγαινα γλυκα, Κινντερ, εκλερακια η σοκολατακια. Γιατι να πας εσυ δωρακια? Κερνας για τη γιορτη του παιδιου σου και ειναι αρκετο νομιζω. Αν παλι ετσι συνηθιζεται τωρα ,θα σου απαντησουν πιο μωρομανες απο μενα, που εχω παιδια στην εφηβεια.

Διαφημίσεις

Θα μπορούσες να βάλεις κ κάνα μολυβάκι μέσα,καμιά γομίτσα ή κάτι τέτοιο σχετικό που είναι κ πρακτικό.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Μήπως θα μπορούσες να βάλεις το link με τα χωνάκια; Θέλω και εγώ τα διάφανα (cello bags) αλλά μόνο στο ebay βρηκα κάποια.. Πάντως μετά από κάποιο αριθμό γενεθλίων οπότε και αντίστοιχων δώρων που έχω κάνει για τις κόρες μου αλλά και από όσα έχουν λάβει, έχω καταλάβει ότι τα παιδιά χαίρονται με αυτές τις μικρές "χαζομάρες" τύπου Jumbo και λιγότερο με τα πιο ψαγμένα! Έχω περάσει ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαφορετικό γιατί αρέσει σε εμένα ενώ οι μικρές μου ζητάνε αυτοκόλλητα, μπογιές κ.τ.λ.

Μήπως θα μπορούσες να βάλεις το link με τα χωνάκια; Θέλω και εγώ τα διάφανα (cello bags) αλλά μόνο στο ebay βρηκα κάποια.. Πάντως μετά από κάποιο αριθμό γενεθλίων οπότε και αντίστοιχων δώρων που έχω κάνει για τις κόρες μου αλλά και από όσα έχουν λάβει, έχω καταλάβει ότι τα παιδιά χαίρονται με αυτές τις μικρές "χαζομάρες" τύπου Jumbo και λιγότερο με τα πιο ψαγμένα! Έχω περάσει ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαφορετικό γιατί αρέσει σε εμένα ενώ οι μικρές μου ζητάνε αυτοκόλλητα, μπογιές κ.τ.λ.

Αυτό ακριβώς μου λέει και ο αντρούλης μου φίλη mxv! "Εσύ τα θέλεις τα διαφορετικά, αλλά για ρώτα και τα παιδιά!":lol::lol::lol:

Μπορεί τελικά να κάνω ένα συνδυασμό! Και τα μπισκοτάκια και λίγες "χαζομαρίτσες":lol::lol::lol: Ευχαριστώ κορίτσια για τις ιδέες σας!

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Μήπως θα μπορούσες να βάλεις το link με τα χωνάκια; Θέλω και εγώ τα διάφανα (cello bags) αλλά μόνο στο ebay βρηκα κάποια..

Εγώ αυτά που βρήκα δεν είναι διάφανα. Είναι χάρτινα, αυτά εδώ :

http://www.cosycorner.gr/el/category/παιδικό-πάρτι/χωνάκια-για-δώρα/

Qep5p3.pngrWtbp3.png