Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ-που να την κανω?

Recommended Posts

Σε ποια κλινικη/νοσοκομειο προτείνετε να κανω μαστογραφια? Δεν ψαχνω για μαστολογο να την δει μετα, εχω κλεισει ραντεβου γι αυτη τη δουλεια στον Αγ Σαββα εδω και καιρο. Ομως για την ιδια την μαστογραφια, δεν εχουν ραντεβου για μηνες απο σημερα... η βιοιατρικη κανει καλες μαστογραφιες? Ακουσα οτι αν τις γραψει το ΙΚΑ, σου την κανουν πλεον δωρεαν. Αλλου?

Δεν θελω να παθω τα ιδια με κατι ακτινογραφιες που εκανα περισυ στο Ντυναν, δεν φαινοταν τιποτα και τις ξαναεκανα :?

Διαφημίσεις

Η θεία μου έκανε πρόσφατα στον Ιπποκράτη και έμεινε πολύ ευχαριστημένη, επειδή έχει δύσκολο μαστό στην σύνθεσή του έχει δοκιμάσει αρκετούς μαστογράφους, και γιατί ο συγκεκριμένος επειδή είναι ψηφιακός έχει χαμηλότερη ακτιβολία.

O5X4p2.png 

Σε ποια κλινικη/νοσοκομειο προτείνετε να κανω μαστογραφια? Δεν ψαχνω για μαστολογο να την δει μετα, εχω κλεισει ραντεβου γι αυτη τη δουλεια στον Αγ Σαββα εδω και καιρο. Ομως για την ιδια την μαστογραφια, δεν εχουν ραντεβου για μηνες απο σημερα... η βιοιατρικη κανει καλες μαστογραφιες? Ακουσα οτι αν τις γραψει το ΙΚΑ, σου την κανουν πλεον δωρεαν. Αλλου?

Δεν θελω να παθω τα ιδια με κατι ακτινογραφιες που εκανα περισυ στο Ντυναν, δεν φαινοταν τιποτα και τις ξαναεκανα :?

Εγώ πριν λίγες μέρες έκανα στη βιοιατρική.

Μια χαρά μου την κάνανε. Δεν πλήρωσα τίποτα αλλά έχω ασφάλεια δημοσίου.

Διαφημίσεις

Εγώ πριν λίγες μέρες έκανα στη βιοιατρική.

Μια χαρά μου την κάνανε. Δεν πλήρωσα τίποτα αλλά έχω ασφάλεια δημοσίου.

Εμενα μου την εγραψε γιατρος του ΙΚΑ, αλλα δωρεαν κανουν μονο την αναλογικη...

Στο Ρεα εχει προσφορα την ψηφιακη 60 ? εκανε σημερα η μαμα μου!

Ειχε καλη ποιοτητα? Γιατι εμενα μου ειχαν κανει κατι ακτινογραφιες οπως γραφω και παραπανω και επρεπε να τις ξανακανω και πηγα αλλου...

• 10 months later...
Εμενα μου την εγραψε γιατρος του ΙΚΑ, αλλα δωρεαν κανουν μονο την αναλογικη...

Τελικά ισχύει ότι τα ταμεία καλύπτουν μόνο την αναλογική μαστογραφία? Αυτό μου ειπαν σημερα που εκλεισα ρβ για φηφιακή μαστογραφία, ότι δλδ κανένα ταμείο δεν την καλύπτει. (εγώ είμαι ασφαλισμένη στο ΤΣΜΕΔΕ)