Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ζωη και εργασια στο εξωτερικο-δανειο απο ελληνικη τραπεζα???

Recommended Posts

γεια σαs:D:D:D εχω την εξηs απορια,αν μπορει καποιοs-α αs απαντησει..... αν εναs ελληναs ζει και εργαζεται εξωτερικο,μεσα στην ευρωπη,και θελει να αγορασει σπιτι στην ελλαδα,γινεται να παρει στεγαστικο δανειο απο ελληνικη τραπεζα και τα πληρωνει μεσω πιστωτικηs καρταs για ολη την ευρωπη, καρταs το ποσο του στεγαστικου δανειου καθε μηνα???? ευχαριστω.:mrgreen:

dev000br___.png

Διαφημίσεις

γεια σαs:D:D:D εχω την εξηs απορια,αν μπορει καποιοs-α αs απαντησει..... αν εναs ελληναs ζει και εργαζεται εξωτερικο,μεσα στην ευρωπη,και θελει να αγορασει σπιτι στην ελλαδα,γινεται να παρει στεγαστικο δανειο απο ελληνικη τραπεζα και τα πληρωνει μεσω πιστωτικηs καρταs για ολη την ευρωπη, καρταs το ποσο του στεγαστικου δανειου καθε μηνα???? ευχαριστω.:mrgreen:

kανειs???:(

dev000br___.png

Το θέμα δεν είναι το πώς θα το πληρώνεις αλλά το αν θα σου το δώσουν. Για πρώτη κατοικία δεν μπορείς να πάρεις, γιατί πρέπει να έχεις κατοικία στην ελλάδα. Τώρα δεν ξέρω αν γενικά οι τράπεζες δανείζουν σε κατοίκους εξωτερικού και με ποιους όρους. Ψάξε του.

Το θέμα δεν είναι το πώς θα το πληρώνεις αλλά το αν θα σου το δώσουν. Για πρώτη κατοικία δεν μπορείς να πάρεις, γιατί πρέπει να έχεις κατοικία στην ελλάδα. Τώρα δεν ξέρω αν γενικά οι τράπεζες δανείζουν σε κατοίκους εξωτερικού και με ποιους όρους. Ψάξε του.

αν ηξερεσ εσυ η καποια αλλη κοπελα εδω μεσα καποιο τηλ απο τραπεζα θα ημουν ευγνωμων....βασικα για εξοχικο ειναι το δανειο οχι μονιμη κατοικια;)

dev000br___.png

Υπάρχουν πολλές ελληνικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Επιπλέον πάρχουν ξένες τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην ελλάδα. Γιατί δεν απευθύνεσαι σε ένα κατάστημα κοντά εκεί που μένεις;

Αυτό που γίνεται είναι ταυτόχρονα με τον δανειακό να ανοίγεις έναν καταθετικό λ/σμο και εκεί να βάζεις τη δόση.

Πληρωμή δανείου μέσω πιστωτικής δεν υπάρχει. Και με τον εκδότη της πιστωτκής αν μιλήσεις δεν προβλέπεται τέτοια χρήση.

Αυτό που ενδιαφερει την τράπεζα είναι να δηλώνεις εισοδήματα αρκετά που να εξασφαλίζουν αποπληρωμή. Η εξόφληση ΠΑΝΤΑ γίνεται μέσω του κτθ λ/σμού που ανεφερα. Αν τα εισοδήματά σου τα δηλώνεις στο εξωτερικό θα πρέπει να λάβεις βεβαίωση δημ αρχής για το ύψος αυτών.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις