Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ!!ΦΡΑΓΚΟΥ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ!!πριν 2,5 χρονια που φτιαξαμε το σπιτακι μας θελαμε να βαλουμε ενεργειακο τζακι για θερμανση ψαξαμε παρα πολυ γιατι το ποσο ηταν μεγαλο κ εμεις ειχαμε παρει ενα δανειακι για να μπορεσουμε να φτιαξουμε το μικρο μας σπιτακι (εγω εγκυος τοτε στον μεγαλο)καταληξαμε λοιπον στον ΟΜΙΛΟ ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ.....ΣΚΑΣΑΜΕ 3800 ΕΥΡΩ ηρθαν το εβαλαν μαστορας δικος του ουτε μας ρωτησε κατι ουτε εμεις.οταν μπηκαμε σπιτι κ αναψαμε το τζακι διαπιστωσαμε οτι κατι δεν πηγανε καλα με το μοτερ οταν το ανοιγουμε!!πηραμε τηλ.κ ζητησαμε να μιλησουμε με τον Κ ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟ δεν τον βρισκαμε ποτε....

(ααααα!!!ξεχασα να σας πω οτι μολις εβαλαν το τζακι μας ειπαν οτι θα μας εστελναν ταχυδρομικος την εγγυηση.)

ζητουσαμε την Κ ΑΝΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ποτε κ εκεινη...,ζητουσαμε τον Κ ΘΕΟΔΟΣΗ ΦΡΑΓΚΟ αφαντος κ αυτος.....

ΑΦΑΝΤΗ Κ Η ΕΓΓΥΗΣΗ Κ ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

επι δυο χρονια περναμε τηλ. κατα καιρους!!ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ μολις λεγαμε το ονομα μας!!

κ το αποκορυφομα σημερα περνει ο αντρας μου κ ΠΑΛΙ δεν ηταν κανενας εκει κ του εδωσαν τον ΜΕΓΑΛΟ!! ΦΡΑΓΚΟ κ του ειπε τα παραπονα του ο αντρας μου κ αυτος του ειπε οτι παμε να ριξουμε το βαρος σε αυτους αρχισε να φωναζει κ στο τελος του ειπε δεν σε ξερω δεν με ξερεις!!!χαχα

αυτοι επειδη εχουν λεφτα νομιζουν οτι μπορουν να διαγραφουν πολυ γρηγορα ανθρωπους που τους εσκασαν μετρητα 3800ΕΥΡΩ.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!

ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΙΣΑΝ ΕΤΣΙ!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ!!πριν 2,5 χρονια που φτιαξαμε το σπιτακι μας θελαμε να βαλουμε ενεργειακο τζακι για θερμανση ψαξαμε παρα πολυ γιατι το ποσο ηταν μεγαλο κ εμεις ειχαμε παρει ενα δανειακι για να μπορεσουμε να φτιαξουμε το μικρο μας σπιτακι (εγω εγκυος τοτε στον μεγαλο)καταληξαμε λοιπον στον ΟΜΙΛΟ ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ.....ΣΚΑΣΑΜΕ 3800 ΕΥΡΩ ηρθαν το εβαλαν μαστορας δικος του ουτε μας ρωτησε κατι ουτε εμεις.οταν μπηκαμε σπιτι κ αναψαμε το τζακι διαπιστωσαμε οτι κατι δεν πηγανε καλα με το μοτερ οταν το ανοιγουμε!!πηραμε τηλ.κ ζητησαμε να μιλησουμε με τον Κ ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟ δεν τον βρισκαμε ποτε....

(ααααα!!!ξεχασα να σας πω οτι μολις εβαλαν το τζακι μας ειπαν οτι θα μας εστελναν ταχυδρομικος την εγγυηση.)

ζητουσαμε την Κ ΑΝΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ποτε κ εκεινη...,ζητουσαμε τον Κ ΘΕΟΔΟΣΗ ΦΡΑΓΚΟ αφαντος κ αυτος.....

ΑΦΑΝΤΗ Κ Η ΕΓΓΥΗΣΗ Κ ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

επι δυο χρονια περναμε τηλ. κατα καιρους!!ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ μολις λεγαμε το ονομα μας!!

κ το αποκορυφομα σημερα περνει ο αντρας μου κ ΠΑΛΙ δεν ηταν κανενας εκει κ του εδωσαν τον ΜΕΓΑΛΟ!! ΦΡΑΓΚΟ κ του ειπε τα παραπονα του ο αντρας μου κ αυτος του ειπε οτι παμε να ριξουμε το βαρος σε αυτους αρχισε να φωναζει κ στο τελος του ειπε δεν σε ξερω δεν με ξερεις!!!χαχα

αυτοι επειδη εχουν λεφτα νομιζουν οτι μπορουν να διαγραφουν πολυ γρηγορα ανθρωπους που τους εσκασαν μετρητα 3800ΕΥΡΩ.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!

ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΙΣΑΝ ΕΤΣΙ!!![/QUOT

και σκεφτομουν να βαλω και εγω απο κει τζακι του χρονου.....αισχοςςςςςςςςςςςςςς.....ντροπη τους.....δεν εχω τι αλλο να πω θα επρεπε να ντρεπονται.....εγω θα πηγαινα απο κει και θα τους εκανα ροπα μπροστα σε αλλους πελατες επιτηδες...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Α κορίτσι, τι καλά που έγραψες τουλάχιστον να μην τη πάθουμε οι υπόλοιπες. όχι τίποτα άλλο αλλά ήταν ένα από τα μαγαζιά (αυτό κοντά στο καπανδρίτη) που επισκευτήκαμε. Και ήρθε ο ένας φράγκος - ο ασπρομάλης με τα μουσια να το παίζει για τα φοβερά τζάκια του. Και είναι και πανάκριβος.. ΤΕΣΠΑ μακάρι να το ήξερα νωρίτερα να του την έλεγα

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις τα γραπτά είναι που μένεου. Ένα μέιλ, έστω ένα φαξ..

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Γιατί δεν πήγατε από εκεί να τους κάνετε φασαρία;;;Τι πολιτισμένα ευρωπαϊκά είναι αυτά με τα τηλέφωνα;;;;;Αφού στην Ελλάδα μας αυτά δεν πιάνουν!!!!!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Απειλήστε τους με καταγγελία στο Ινστιτούτο Καταναλωτή....το έκανε μία φίλη μου με την αλυσίδα επίπλων 120 και έσπευσαν (ενώ πριν με τα τηλέφωνα έπαιζε πολύ γράψιμο). Στην ανάγκη, μην τους πείτε τίποτα και προχωρήστε κατευθείαν στην καταγγελία.

Αλλά κι εσείς βρε παιδάκι μου, μείνατε να περιμένετε 2 χρόνια χωρίς να σας έχουν δώσει την εγγύηση? Δεν τα αφήνουν αυτά τα πράγματα....Σόρι κιόλας.

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Απειλήστε τους με καταγγελία στο Ινστιτούτο Καταναλωτή....το έκανε μία φίλη μου με την αλυσίδα επίπλων 120 και έσπευσαν (ενώ πριν με τα τηλέφωνα έπαιζε πολύ γράψιμο). Στην ανάγκη, μην τους πείτε τίποτα και προχωρήστε κατευθείαν στην καταγγελία.

Αλλά κι εσείς βρε παιδάκι μου, μείνατε να περιμένετε 2 χρόνια χωρίς να σας έχουν δώσει την εγγύηση? Δεν τα αφήνουν αυτά τα πράγματα....Σόρι κιόλας.

το λαθος ηταν απο την αρχη που δεν αφησαμε ενα εστω μικρο υπολοιπο για να νοιαστουν κ αυτοι....για την εγγυηση.το θεμα ειναι οτι οκ πηραμε ενα πολυ καλο τζακι δεν πρεπι σαν καταστημα σαν ΟΜΙΛΟΣ να παρεχουν κ service τοσα λεφτα κ αν παθει κατι??? κ να φανταστεις οτι απλα θελαμε να μας πουν πως θα το φτιαξουμε η να ερθει καποιος να το δει που στην ουσια το συνεργειο τους εκανε λαθος κ δεν ζητησαμε να μας το κανουν τζαπα....αχ αχ μακαρι να γυρνουσε ο χρονος κ θα σας ελεγα τι θα επαιρνε απο μενα....θα το ψαξω με τον Ινστιτουτο Καταναλωτη γιατι πραγματικα εχω νευριασει παρα πολυ.:evil::evil:

κοριτσια οπου ειναι να δωσετε τοσα λεφτα για τζακι προσεχτε πολυ γιατι κ τελειο να ειναι κατι θα χρειαστειτε μετα.

εμεις βαλαμε τζακι απο την εστια το 2008. δεν πηραμε αποδειξη γιατι 1-2 φορες που πηγαμε ηταν στο αλλο καταστημα. εχω ομως το δελτιο παραγελιας με την προκαταβολη . οταν μια φορα ειχε πεσει το επανω μερος της καμιναδας(το τσιγκινο) ηρθαν και το αλλαξαν χωρις χρεωση....πιστευω πως αν χρειαστει κατι θα μας εξηπηρετησουν(ή τουλαχιστον θελω να πιστευω!!!)

παντως υπαρχουν πολλοι κακοι επαγγελματιες και θα πρεπει να τους βγαζουμε στη φορα....

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Διαφημίσεις

να μαζεψετε οτι αποδειψεις εχετε κ να μιλησετε με το ΚΕΠΚΑ πραγματικα τετοιοι επαγγελματιες πρεπει να τιμωρουνται!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Μιλήστε οπωσδήποτε με το ΙΝ.ΚΑ και μακάρι να σας πουν πως έχετε επαρκή στοιχεία για να προχωρήσετε σε καταγγελία. Τέτοιοι ...επαγγελματίες (με πρώτους αυτούς του πολιτικού χώρου) έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή κατάντια...

δώσατε πάρα πολλά για το τζάκι,έχω και εγω ενεργειακό και κόστισε τα μισά

----ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ----

επειδή είχα δουλέψει σε μαγαζί με τζάκια οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα το τζάκι,την εταιρεία και τη δουλειά...

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Γιατι τους ψαχνατε απο το τηλ επι δυο χρονια?Γιατι δεν πηγατε στο μαγαζι να κανετε τα παραπονα σας?

Το ξερω λαθος μας αλλα επειδη ειναι πολυ μακρια κ ο αντρας μου λειπει πολυ με την δουλεια του προσπαθουσαμε απο το τηλ.κ να τα αποτελεσματα!!!!!!!:?

Διαφημίσεις

δώσατε πάρα πολλά για το τζάκι,έχω και εγω ενεργειακό και κόστισε τα μισά

Κοιταξε ειναι πολλα λεφτα αλλα πιστευω οτι το τζακι ειναι πολυ Καλο ασχετα με την συμπεριφορα τους...τοτε που ψαχναμε ειχαμε βρει κ με 1200 αλλα ηταν Ρωσικο κ ενα αλλο απο Βουλγαρια κ δεν τα εμπιστευτικαμε γιατι το μαντεμι δεν ειναι το ιδιο με ενα Γαλλικο.κ γενικα η τεχνικη αλλαζει.

ΑΛΛΑ.....:?

Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις τα γραπτά είναι που μένεου. Ένα μέιλ, έστω ένα φαξ..

ποσο δικιο εχεις τι εχω πατηση στην δουλεια και απο τοτε ειμαι υπερ αυτου <<<τα γραπτα μενουν>>> . κριμα παντως γιατι εγω μενω καπανδριτι δεν τους ξερω αλλα δεν εχω ακουσει κατι κακο μονο οτι ειναι λιγο ακριβοι..

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

ποσο δικιο εχεις τι εχω πατηση στην δουλεια και απο τοτε ειμαι υπερ αυτου <<<τα γραπτα μενουν>>> . κριμα παντως γιατι εγω μενω καπανδριτι δεν τους ξερω αλλα δεν εχω ακουσει κατι κακο μονο οτι ειναι λιγο ακριβοι..

μπορει να εχουν καλα πραγματα εμενα με ενδιαφερει η αντιμετωπιση τους στο προβλημα μας.θα μπορουσαν να ειχαν ενδιαφερθει κ να μας ελεγαν τι ειναι να πληρωσουμε κ απο κει κ περα αν μπορουσα θα το εκανα.τωρα που δεν εχω να βαλω πετρελαιο κ θελω να εχω μονο το τζακι εμενα με ρωτανε τι θα κανω?:cry:θα παγωσουμε ολοι κ τα παιδια μου??αφηστε με ειμαι να σκασω!

θα το τραβηξω αληθεια γιατι δεν εχουν ΑΝΘΡΩΠΙΑ πανω τους!!!

μακαρι μονο να φτιαξω αυτο που θελω στο τζακι θα ερθει καποιος αυριο να το δει.

γνωμη μου παντως να περασεις απο κει .δεν ειμαι μελος της ομαδασ τους στο fb αλλα μηπως να μιλησεις με την διαχειριστρια της σελιδας και να της πεις τα παραπονα σου για δες http://www.facebook.com/group.php?gid=24645192665&v=wall

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......