Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!! 6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? S.O.S

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΩ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ!!! ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ? ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ? ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, PLEASE ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!:confused: :confused:

Διαφημίσεις

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Να μην ανησυχείς καθόλου. Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης πάνε κι έρχονται. Εγώ κλείνω τη 10η εβδομάδα αύριο κι ακόμα το στήθος δε με πονάει καθόλου. Πέρσι που με πονούσε πολύ από την αρχή και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε. Μη δίνεις σημασία.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΕΙΡΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΖΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! (ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ) . ΜΑΚΑΡΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ..

Κι εγώ συμφωνώ ότι δεν πρέπει να ανησυχείς. Ούτε εμένα με πονάει το στήθος μου (είμαι 24 εβδομάδων) και με πόναγε μόνο τις πρώτες ημέρες καθυστέρησης. Να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

έχω το ίδιο σύμπτωμα με σένα, με πονούσε πολύ το στήθος μου και γω δεν μπορουσα να ξαπλώσω μπρούμυτα. Είμαι στον τρίτο μήνα και τώρα ειμαι κάπως καλύτερα εχει σταματήσει να πονάει, και γενικά δεν νιώθω τίποτε ενοχλητικό.

Γειά σου Σοφάκι, εμένα πριν να αρχίσουν οι πρώτοι υπέρηχοι η ανησυχία μου ήταν τεράστια. Μετά κάπως ηρεμείς γιατί "αναλαμβάνουν" οι γιατροί.

Είχα μόνιμα ανησυχία κάθε μέρα που ξυπνούσα, τη μια πονά το στήθος υπερβολικά, την άλλη πονά λιγότερο, την άλλη καθόλου και πολλά άλλα ανάλογα.

Ο γυναικολόγος είχε πεί ότι όταν κοπούν τα συμπτώματα πρέπει να ανησυχήσουμε.

Φυσικά και μπορείς να ρωτήσεις και τον δικό σου, γι'αυτό τους έχουμε, όχι μόνο για να μας ξεγεννάνε αλλά και για όλους τους 9 μήνες.

Αν δεν αντέχεις μέχρι τον πρώτο υπέρηχο τον παίρνεις τηλ.

Μετά μπορείς να κάνεις μια λίστα με ερωτήσεις (στο μυαλό σου) και σε κάθε επίσκεψη τον ρωτάς.

Μπορεί να σου φαίνεται ότι θα τον βλέπεις σπάνια αλλά ο μήνας περνά τσακ μπαμ. Υπάρχουν και τα τηλ άλλωστε! Πάνω από όλα προέχει να είσαι ήρεμη, όσο γίνεται.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Ο γυναικολόγος είχε πεί ότι όταν κοπούν τα συμπτώματα πρέπει να ανησυχήσουμε.

Μην μπαίνετε σ' αυτό το τριπάκι κορίτσια, γιατί θα φρικάρετε μέχρι το τέλος. Όλα τα συμπτώματα κάποια στιγμή υποχωρούν. Άσε που κάποιες δεν έχουν και καθόλου. Εμένα ξεπρήστηκε η κοιλιά μου κάποια στιγμή πριν μια βδομάδα και κοντεψα να τρελαθώ. Τελικά ήταν επειδή έκοψα την προγεστερόνη. Αναγούλες είχα μόνο την 6η-7η εβδομάδα. Αν κάθε φορά που σταματάει ένα σύμπτωμα τρελαινόμαστε, θα πρέπει κάθε βδομάδα να τρέχουμε για υπέρηχο στο γιατρό.

καλημερα! μην δινεις σημασια! εμενα με πονουσε μονο την βδομαδα που το ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος και απο τοτε καθολου και ειμαι στον 4ο!μονο το βραδυ το καταλαβαινω οτι ποναειαναλογα πως κοιμαμαι.

Ο Θεος ειναι μεγαλος !!!

και σε μενα υπαρχουν μερες που τα συμπτωματα ειναι πιο εντονα και αλλες μερες οχι....αλλα ειναι λογικο να αντιδραει ετσι ο οργανισμος ακομα προσαρμοζεται και ολα παιζουν ρολο...ψυχολογια...το τι εχεις φαει κουραση και τα λοιπα.... οποτε δεν δινω καθολου σημασια στα συμπτωματα αν ειναι πιο εντονα ή αν εχουν υποχωρησει...και καλο ειναι να μην δινουμε και τοσο πολυ σε αυτα... ας ειμαστε ηρεμες και ας απολαυσουμε αυτην την περιοδο της ζωης μας....:-D

7bQfp3.png

1zDup3.png

Διαφημίσεις

ναι κι εγω ετσι λεω! δεν ανησυχω. πιστευω οτι ολα θα πανε καλα. καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλωστε!! την αλλη βδομαδα παω στο γιατρο!! τι βλεπουμε στο τελος της 8ης εβδομαδας?

ναι κι εγω ετσι λεω! δεν ανησυχω. πιστευω οτι ολα θα πανε καλα. καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλωστε!! την αλλη βδομαδα παω στο γιατρο!! τι βλεπουμε στο τελος της 8ης εβδομαδας?

http://www.baby2see.com/development/week8.html

Ένα πολυ ωραίο site που σου εξηγεί αναλυτικά την ανάπτυξη του εμβρύου ανάλογα με τα στάδια της κύησης. Κάνε κλικ σε κάνε βδομάδα αναλυτικά. ;)

τωρα θα δεις το μωρακι σου πιο μεγαλο...και θα ακουσεις ξανα την καρδουλα του.... τελεια αισθηση....εκει ομως που θα ξετρελεθεις ειναι στην αυχενικη διαφανεια οταν θα κανεις, με τα χερακια του τα ποδαρακια του....και γενικα βλεπεις οτι εχεις εναν ανθρωπο μεσα σου....τελειο...

7bQfp3.png

1zDup3.png

Μην μπαίνετε σ' αυτό το τριπάκι κορίτσια, γιατί θα φρικάρετε μέχρι το τέλος. Όλα τα συμπτώματα κάποια στιγμή υποχωρούν. Άσε που κάποιες δεν έχουν και καθόλου. Εμένα ξεπρήστηκε η κοιλιά μου κάποια στιγμή πριν μια βδομάδα και κοντεψα να τρελαθώ. Τελικά ήταν επειδή έκοψα την προγεστερόνη. Αναγούλες είχα μόνο την 6η-7η εβδομάδα. Αν κάθε φορά που σταματάει ένα σύμπτωμα τρελαινόμαστε, θα πρέπει κάθε βδομάδα να τρέχουμε για υπέρηχο στο γιατρό.

μου είπε αν δω διακοπή στα υπάρχοντα συνηθισμένα για μένα συμπτώματα (δεν είχα και πολλά),

όχι σε αυτά που ίσως έπρεπε να είχα.

Επίσης μιλούσε για τον πρώτο καιρό που είναι όλα αβέβαια.

Το θεώρησα πολύ λογικό.

Οταν δεν μπορείς να δείς τί παίζει μέσα καλό είναι να προβληματίζεσαι με τα έξω. Εμένα με βοήθησε και ηρέμησα.

Τώρα δεν πονά ούτε στήθος ούτε τίποτε αλλά τον βλέπω να κάνει τούμπες στους υπερήχους και δε χαμπαριάζω :lol:

Στην αρχή είναι τρέλα από μόνο του, αν κάποιο δεν τον βοηθά ας μη το κάνει εννοείται!

Διαφημίσεις

θετική σκέψη! Κλίκαρε το τίκερ μου και διάλεξε ημερομηνία τοκετού (εκεί που λέει due date) ή κλίκαρε σε όποια εικόνα θες ανάλογα με την εβδομάδα που είσαι

τωρα θα δεις το μωρακι σου πιο μεγαλο...και θα ακουσεις ξανα την καρδουλα του.... τελεια αισθηση....εκει ομως που θα ξετρελεθεις ειναι στην αυχενικη διαφανεια οταν θα κανεις, με τα χερακια του τα ποδαρακια του....και γενικα βλεπεις οτι εχεις εναν ανθρωπο μεσα σου....τελειο...

και άντε να κάνεις σεξ μετά :lol:

fist είναι η γροθιά? έχω πάθει πλάκα, αύριο μπαίνω 14η εβδομάδα και δείτε τί λέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.i-am-pregnant.com/Pregnancy/calendar/week/14

Ισχύει αυτό με την προγεστερόνη???Γιατί κ εγώ παίρνω και είμαι σαν 3μηνών ενω είμαι μόλις 5βδομάδων.βεβαία για μια βδομάδα έφαγα το φαγητό μιας τετραμελούς για ένα μήνα αλλά τώραα μπήκα σε τάξη.

Α ρε newbie σε έχω διαβάσει πολύ,έχεις πάρει ντοκτορά,είναι απίστευτες οι γνώσεις σου.

Α ρε newbie σε έχω διαβάσει πολύ,έχεις πάρει ντοκτορά,είναι απίστευτες οι γνώσεις σου.

Χαχαχαχ τι να κάνω η έρμη; Είμαι όλη μέρα σπίτι και διαβάζω για την εγκυμοσύνη. Πιο πριν διάβαζα για την υπογονιμότητα, μετά για τις παλίνδρομες, άστα να πάνε. Αφού κατά καιρούς μου την πέφτουν μερικές "πειραγμένες" ότι δήθεν εργάζομαι σε κέντρο εξωσωματικές και ψαρεύω πελάτες. :mrgreen: Το ότι θα με περνάνε και για γιατρο ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου. Εγώ κομμώτρια ή αισθητικός ήθελα να γίνω, αλλά η ζωή αλλού με πήγε. Πάντως όσο λιγότερα ξέρεις, τόσο καλύτερα είναι. Κοιμάσαι πιο ήσυχη τα βράδια. :lol:

αααα dimmi μου εγω το ξεκινησα το αθλημα απο τοτε που εκλεισα το τριμηνο....χιχιχι...βεβαια με προσοχη....;)

άσε κι εμείς θέμε αλλά μάλλον δεν είμαι έτοιμη τελείως. Οι ορμόνες λένε ναι, το μυαλό φοβάται :mrgreen:

Εσύ δεν είχες τέτοια θέματα, να σκέφτεσαι διαρκώς μη πάθει τίποτε το μικρό?

Ο δικός μου ισχυρίζεται ότι δεν θα έχει.

Θα ρωτήσουμε και τον ντόκτορ ξανά, νομίζω θα πεί ναι, εξαρχής είχε πεί ναι με προσοχή (στο πλάι κτλ) αλλά κάτι είχε πεί για μετά την αυχενική.

Δε με ενδιέφερε το θέμα τότε καθόλου και δε θυμάμαι :lol::lol: Ο άντρας μου είχε πάθει εγγεφαλικά !!:)

να σου πω πιο πολυ ο αντρουλης μου δεν ηθελε,γιατι φοβοταν, μην παθει τιποτα το μπεμπε...αλλα...το μετεπεισα....με τον δικο μου φυσικα τροπο;);)...κοιτα αν γινεται με προσοχη ποιος ο λογος ανησυχιας????και εκει που ειναι το μωρο δεν το ενοχλουμε...:cool:

7bQfp3.png

1zDup3.png

άσε κι εμείς θέμε αλλά μάλλον δεν είμαι έτοιμη τελείως. Οι ορμόνες λένε ναι, το μυαλό φοβάται :mrgreen:

Εμένα πάλι αυτές οι ορμόνες μου κοιμούνται. Σε χειμερία νάρκη έχουν πέσει. :lol: Ξεραΐλα ντιπ!