Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στολισμός Στο Δώρο του Νονού

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια βασικά ήθελα να ρωτήσω αν ακόμα γίνετε αυτό που βάζουν το δώρο του νονού σε διαφανή κουτί με κουφέτα και τέτοια. εσείς τι κάνετε βρε κορίτσια? μήπως είναι λίγο άσχημο? και πού μπαίνουν στις μπομπονιέρες δίπλα? Βασικά η πεθερά μου έχει φαγωθεί ότι έτσι "πρέπει" και τέτοια.

syV5p2.png

Jn0Pp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια βασικά ήθελα να ρωτήσω αν ακόμα γίνετε αυτό που βάζουν το δώρο του νονού σε διαφανή κουτί με κουφέτα και τέτοια. εσείς τι κάνετε βρε κορίτσια? μήπως είναι λίγο άσχημο? και πού μπαίνουν στις μπομπονιέρες δίπλα? Βασικά η πεθερά μου έχει φαγωθεί ότι έτσι "πρέπει" και τέτοια.

Καλησπέρα εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτο να σου πω την αλήθεια!!!! Εμείς πήραμε στους νονούς μας απο ένα ρολόι και τους το δώσαμε μετα το μυστήριο κανονικά μέσα στην συσκευασια! Επίσης και εγώ που έχω βαφτίσει ένα αγοράκι το δώρο μου το έδωσαν στο πρώτο τραπέζι που έκαναν σε εμένα και τον άντρα μου και ήταν μια φωτογραφική μηχανή πάλι μέσα στην συσκευασία την κανονική!!!

Νομίζω πως αυτό συνηθιζόταν πολύ παλιά.. Θυμάμαι που το έκανε η μαμά μου την δεκαετία του '80 στους κουμπάρους της... Τότε, συνήθως το δώρο ήταν κάτι για το σπίτι... βάζα, πιατέλες, διακοσμητικά πορσελάνινα κλπ ή ένα ρολόι ή άλλο κόσμημα, και έμπαιναν σε διάφανο κουτί γεμάτο με κουφέτα και κορδέλες και μπλα μπλά και το έβαζαν στην εκκλησία για να το δει ο κόσμος...

Εμένα αυτά μου προκαλούν αλλεργία.. :-P...

Να το κάνω για να δείξω στον κόσμο? Συγγνώμη, αλλά χ..@$#% α για τον κόσμο...

Και μάλιστα σήμερα, τα πράγματα άλλαξαν.. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το δώρο δεν είναι απλά τυπικό μα ανταποκρίνεται στις ανάγκες ή στα γούστα του παραλήπτη κουμπάρου..Είναι πιο πρακτικά νομίζω τα πράγματα.... Εμείς κάναμε δώρο στον νονό, μια δωροεπιταγή στον Κωτσόβολο γιατί ξέραμε ότι είχαν σκοπό να αγοράσουν μια ηλεκτρική συσκευή. Έπρεπε να βάλω σε κουτί την επιταγή? όχι βέβαια...

Ή κάποιοι φίλοι μας, (σε γάμο αυτό) συμφώνησαν να πάρουν οι κουμπάροι στο ζευγάρι ένα πλυντήριο πιάτων και το ζευγάρι στους κουμπάρους, επίσης ένα πλυντήριο πιάτων (το είχαν ανάγκη και οι δυο)... Φαντάσου να έφερναν τα πλυντήρια στην εκκλησία?:lol::lol::lol:

Όπως και να'χει, προσωπικά το βρίσκω πολύ ξεπερασμένο...

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

εγω ξερω οτι αυτου του τυπου τη συσκευασια την κανουμε στο γαμο, οχι στη βαφτιση.

εμεις καναμε γαμοβαφτιση και πηραμε χρυσαφικα στους κουμπαρους μας. η κουμπαρα μου ηθελε να φαινεται και το "παραδοσιακο" δωρο στη συγκεκριμενη συσκευασια ακι πηραμε ενα βαζο επιπλεον οχι ιδιαιτερα μεγαλης αξιας το οποιο επρπε να τοποθετηθει στο τραπεζι μαζι με τα στεφανα και το ποτηρι με το κρασι.

σε βαφτισιες ποτε δεν ειδα αυτο το δωρο κτλ. μονο σε γαμους

Διαφημίσεις

Nikoula εμενα πριν 15 χρονια που βαφτισα ετσι μου κανανε. πολυ ντεμοντε βρε παιδι μου! στη δικη μας βαφτιση το απλο κουτακι σαν δωρο με το δωρακι μεσα!!!!! απλα και οχι να φαινεται το δωρο για να δει ο κοσμος πως εχουμε λεφτα!!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Και εγω το γνωριζω σαν εθιμο γαμου και οχι βαφτισης. Εμεις το ειχαμε κανει στο γαμο μας το 2006 με παροτρυνση ομοιως των πεθερικων μου που ειχαν τετοιες συνηθειες. Ειχα παρει ενα βαζο κρυσταλλινο απο τα κοστα μποντα και μου το κανανε αυτοι συσκευασια. Στη βαφτιση πηραμε ενα πλυντηριο πιατων μετα απο επιθυμια των νονων οποτε δεν υπηρχε κατι τετοιο ασε που εδω δεν το εχουμε σαν εθιμο.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

το εχω δει ακομα και σημερα αυτο να γινεται δυστηχως...

πολυ παλαιομοδιτικο βρε παιδια..

παντως εμεις ενα ρολοι που πηραμε στην κουμπαρα που μας παντρεψε της το δωσαμε 2 μερες πριν στο κρεβατι που καναμε στο σπιτι χωρις φυσικα να ειναι σε διαφανο κουτι..

668bab1939.png

Αυτά τα διαφανή κουτιά είναι απαίσια.Κ γι'αυτό ακριβώς τον λόγο της κουμπάρας μου το δώρο,της πήραμε ένα βραχιόλι,πήρα ένα μεγάλο φανάρι από το jumbo ξέρετε αυτά τα διακοσμητικά κ το έβαλα μέσα μαζί με την ευχετήρια κάρτα κ το στόλισα με κορδέλες στο θέμα της βάφτισης,Τρελάθηκε η νονά.Αλλά δε νομίζω να ήταν στο τραπέζι μαζί με τα βαφτιστικά κ δε νομίζω καν να το έβγαλε ο φωτογράφος φωτό.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

γινετε και σε βαφτηση....!!!

εγινε νονος ο κουνιαδος μου της προαλες και διπλα στις μπομπονιερες ειχαν αυτο το διαφανο(χαλια)κουτι με το ρολοι του μεσα.

Εγω ουτε σε γαμο,ουτε σε βαφτηση το εκανα.Ασε που στο γαμο,καναμε για δωρο στον κουμπαρο ενα δερματινο σακακι...φανταζεστε να το βαζαμε σε κουτι??!!! 'η μηπως επρεπε να παρουμε μια κουκλα απο την βιτρινα και να το βαλουμε διπλα στις μπομπονιερες?χαχαχαχαχα!!!!!

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Διαφημίσεις

Αυτά τα διαφανή κουτιά είναι απαίσια.Κ γι'αυτό ακριβώς τον λόγο της κουμπάρας μου το δώρο,της πήραμε ένα βραχιόλι,πήρα ένα μεγάλο φανάρι από το jumbo ξέρετε αυτά τα διακοσμητικά κ το έβαλα μέσα μαζί με την ευχετήρια κάρτα κ το στόλισα με κορδέλες στο θέμα της βάφτισης,Τρελάθηκε η νονά.Αλλά δε νομίζω να ήταν στο τραπέζι μαζί με τα βαφτιστικά κ δε νομίζω καν να το έβγαλε ο φωτογράφος φωτό.

Καταπληκτική ιδέα! Αχ θα το κάνω κι εγώ...Μπράβο σου!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Και εγώ σε φαναράκι έβαλα το δώρο της νονάς και ηταν πολύ ωραίο! Της το έδωσα όμως άλλη μέρα από την βάφτιση. Επίσης ωραία ιδέα είναι και το κλουβί επίσης από τα τζάμπο, με κορδελίτσες κτλ. Δεν το έχω κάνει όμως.

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

ε ετσι ειναι τελειως βλακεια αυτα τα κουτία! θα πάω κι εγω τζαμπο να δω για τα φαναρια αν και εχω δει και στο Σκλαβενιτη κάτι φαναράκια. Αν το έβαζα σκέτο το κουτι με τη χειροπέδα? ευτυχως εχω κι εσας κοριτσια και βρίσκουμε καμοια λύση γιατι αλλιως η πεθερα μου θα με ειχε πρήξει με όλες αυτες τις παλιατζουριες!!:P:p

syV5p2.png

Jn0Pp2.png

Και εγώ σε φαναράκι έβαλα το δώρο της νονάς και ηταν πολύ ωραίο! Της το έδωσα όμως άλλη μέρα από την βάφτιση. Επίσης ωραία ιδέα είναι και το κλουβί επίσης από τα τζάμπο, με κορδελίτσες κτλ. Δεν το έχω κάνει όμως.

Στην αρχή έλεγα κ εγώ να πάρω κλουβί αλλά είχα θέμα τον μικρό πρίγκιπα κ είπα να πάρω το φανάρι που είναι σχετικό (λόγω του φανοστάτη).Έχει γενικώς πολύ ωραία πράγματα για να τα κάνεις συσκευασία.Κ στον σκλαβενίτη έχω δει.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

• 2 years later...

Εγώ έχω θέμα τη χιονάτη και τους νάνους.

Θα έχω και καλάθια με μήλα στο στολισμό στην εκκλησία...

Πήρα από ένα καλαθάκι για τους νονούς και θα βάλω μέσα τα δώρα τους (κοσμήματα) τι άλλο να βάλω μέσα και πως να το στολίσω;

Διαφημίσεις