Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σχετικά με το ring sling που δεν ξέρω τι είναι!!

Recommended Posts

Κορίτσια,

μη με πείτε σας παρακαλώ τελείως χαζή!! :oops::oops:

Βλέπω όλα αυτά τα slings να διαφημίζονται στο forum και προσπαθώ να καταλάβω τι είναι.

Και ας θέσω συγκεκριμένες ερωτήσεις για να σας διευκολύνω:

1. Ο γιος μου είναι 17 μηνών - 12 κιλά, μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να τον μεταφέρω; (πολύ θα το ήθελα!!!)

2. Μπορώ να τον βάλω μπροστά ή αναγκαστικά πίσω;

3. Πόσο περίπου κοστίζει;

4. Που μπορώ να το προμηθευτώ; Μένω Καλλιθέα & δουλεύω Κάτω Πατήσια. Κάτι κοντά εκεί ή αντικαταβολή;

Ευχαριστώ πολύ!!!

:roll::wink::roll::wink::roll::wink:

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Θέλει λίγο διάβασμα είναι αλήθεια, να αφιερώσεις λίγη ώρα και στις συζητήσεις εδώ (όπου τίθενται και απαντώνται τα ερωτήματα που βάζεις κι εσύ), και στα σχετικά σάιτ.

Πάντως αξίζει το χρόνο και τον κόπο.

Πριν λίγες μέρες άρχισα να κυκλοφορώ με το μωρό μου που είναι 11 μηνών και 9,5 κιλά και είμαι κατενθουσιασμένη. Το σλινγκ το κέρδισα στο διαγωνισμό του φόρουμ, χιχι, προσφορά από το babywearing.

Απ'όσα έχω διαβάσει μπορείς να αρχίσεις κι εσύ τώρα, κι ας είναι πιο μεγάλο το μωρό σου.

Άρχισε το διάβασμα και δεν θα το μετανοιώσεις.

Θέλει λίγο διάβασμα είναι αλήθεια, να αφιερώσεις λίγη ώρα και στις συζητήσεις εδώ (όπου τίθενται και απαντώνται τα ερωτήματα που βάζεις κι εσύ), και στα σχετικά σάιτ.

Πριν λίγες μέρες άρχισα να κυκλοφορώ με το μωρό μου που είναι 11 μηνών και 9,5 κιλά και είμαι κατενθουσιασμένη. Το σλινγκ το κέρδισα στο διαγωνισμό του φόρουμ, χιχι, προσφορά από το babywearing.

Απ'όσα έχω διαβάσει μπορείς να αρχίσεις κι εσύ τώρα, κι ας είναι πιο μεγάλο το μωρό σου.

μα δεν κανει καταπληκτικη δουλεια η Στελλα?

ναι! και το καλό είναι ότι στις συναντήσεις που γίνονται μπορείς να έχεις μια απευθείας επαφή και καθοδήγηση για αυτό το θέμα. δες στο σιτε που εχουν καθε τόσο ενημερωτικές συναντήσεις με διαφορετικά ενδιαφέρον θέματα , και δείχνουν κιόλας όχι μονο το ρινγκ σλινγκ αλλα και πως φοριούνται και όλοι οι άλλοι μάρσιπποι που υπάρχουν στην αγορά, έτσι ώστε να διαλέξει καποιος τι είναι αυτό που του ταιριάζει καλύτερα - εχει μια επιλογή απο επώνυμους και μή νομίζω μάρσιππους διαφόρων τύπων τους οποίους μπορείς να δείς.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Λίγο καθυστερημένα...

Έβαλα πρώτη φορά σε sling (αυτοσχέδιο με οδηγίες από το babywearing.gr) σε ηλικία 15-16 μηνών και βάρος 11.5 κιλά και ενθουσιαστήκαμε και οι δύο! :D Έτσι αγόρασα και ένα κανονικό.

Αρα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

Η θέση γι αυτήν την ηλικία είναι 'στο πλάι' δλδ σαν να κρατάς το μωρό αγκαλιά πάνω στο γοφό αλλά χωρίς χέρια. Το πίσω με ring-sling δεν πολυβολεύει :wink:

Υ.Γ. και το δικό μου ring-sling η Στέλλα το έραψε και είναι τέλειο! :D

KbCJp2.pngEYukp3.png

Εμεις το χρησιμοπουουμε απο 6 μηνων αλλα και ακομα που ο Χαρης ειναι 20 μηνων και πανω απο 14 κιλα.

Πλέον δεν το χρησιμοποιω γενικα στις μετακινησεις οπως παλιοτερα αλλα το εχουμε μαζι για ωρα αναγκης.. Πχ οταν θελει αγκαλια στο σουπερ μαρκετ, οταν στη βολτα θελει μεν να βγει απο το καροτσι αλλα οχι να περπατησει και θελει αγκαλια και γω πρεπει ταυτοχρονα να τον κραταω αγκαλια και να σπρωχνω το καροτσι..

και γενικοτερα το χρησιμοποιουμε οποτε χρειαστει να τον κρατησω αγκαλια πανω απο 2-3 λεπτα γιατι δυστυχβ εχω προβλημα με τη μεση αλλα και τα χερια μου δεν αντεχουν..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ring-sling και για το πατουσάκι...

Να είναι καλά η Στελλίτσα και οι ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΕΣ οδηγίες ραψίματος, διευθύνσεις για κρίκους...τα πάντα!

Άσε που και μόνο που βλέπεις τις φωτογραφίες (για τις πολύ σικάτες μαμάδες συνδυάζεις sling με εμφάνιση...SUPER!!) σου έρχεται να τα πάρεις όλα!

(παρεπιμπτόντως, αυτή η φωτογραφία με τη μικρή πασχαλίτσα...είναι ονειρεμένη).

Είχαμε και αυτούς τους σκληρούς επώνυμους μάρσιππους αλλά το παιδί από την πόρτα του σπιτιού μέχρι τη σκάλα ανέβαζε θερμοκρασία 100 βαθμών (και με πολύ ελαφρύ ντύσιμο για τη εποχή τότε) !!!

Θέλει μια εξοικείωση, αλλά αν το προσπαθήσεις λίγο στην αρχή...όλα πάνε μια χαρά. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω.

Υ.Γ.: ήθελα να πω εδώ και μέρες ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Στέλλα που είναι τόσο αγαπητή ακόμη και χωρίς να την έχεις δει ποτέ από κοντά (γιατί δε νομίζω ότι είμαι η μόνη που νιώθω έτσι), και ένα ακόμη που από τις προσφορές του parents για τον Ιούνιο, η δικιά της είχε τη μεγαλύτερη ζήτηση!

ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΛΑ

ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!

Έστειλα mail και στη Στέλλα, αλλά είναι διακοπές. Είναι γλυκύτατη και μου έδωσε το κινητό της, αλλά, φυσικά, θα περιμένω να γυρίσει. Δε χάλασε και ο κόσμος για λίγες μέρες. Ούτως ή άλλως εγώ πιο πολύ το θέλω για τις διακοπές, να μην έχω συνέχεια το καρότσι μαζί, αλλά ούτε και συνέχεια αγκαλιά!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

μα δεν κανει καταπληκτικη δουλεια η Στελλα?

Ναι ναι βρε παιδί μου

Kalispera

Episis gia slings mporeis na deis edo :

http://www.ntanta.gr auto einai mia diki mou prospatheia ...akoma einai mono sta agglika :)

h kai edo

http://www.pantoumazi.gr/ episis kanei slings

akoma uparxoun PARA polla ksena sites me thema to babywearing alla genika nomizo oti i Stella kaluptei ola ta themata para polu orea!